Doar produse cosmetice profesionale

Doar produse cosmetice profesionale

cosmetice profesionale JUST – produs din Rusia de o calitate decentă puse în aplicare la un preț destul de accesibil. Ea primește în mod regulat feedback și machiaj artiști pozitive, iar cumpărătorii obișnuiți, se distinge prin comoditatea de aplicare și varietate de paleta de culori. Chiar și o scurtă trecere în revistă a produselor cosmetice decorative profesionale face doar clar că toate mijloacele să respecte pe deplin cerințele pentru make-up artisti la materiale de lucru.

Brandul acordă o mare atenție la comoditatea de a lucra cu produsele sale, organizează cursuri de master, diverse promotionalware și lucrează cu succes pe popularizarea produselor lor.

Despre firmă

Marca JUST este un produs al companiei „Etude“ din Sankt-Petersburg. linie proprie a companiei de produse cosmetice lansate în 2007, în primul rând numit jeans. În viitor, rebranding a avut loc, iar produsele cosmetice a început să fie numit Just emise. Compania își conduce producția în străinătate, încredințând experiența partenerilor din Coreea de Sud – lideri de industrie recunoscuți.

Marca JUST oferă palete profesionale pentru a crea luminoase, imagini memorabile. Datorită cooperării cu producătorii sud-coreeni, compania a reușit să obțină atât tonuri unice BB- și CC pentru producătorii interni. În plus, consumabile suplimentare sunt disponibile pentru tot Banet uscat, astfel încât blocul și-a servit timpul, puteți elimina și înlocui pur și simplu. Diverse seturi de seturi – de la compacte la prelungire.

Avantaje și dezavantaje ale produselor cosmetice

Cosmetice Doar pentru uz profesional Există multe avantaje pentru care specialiștii în domeniul vizelor sunt apreciate și cumpărătorii obișnuiți. Luați în considerare avantajele cele mai evidente.

 • Abordare rezonabilă a prețurilor. Toate fondurile sunt mult mai ieftine decât analogii lor de la producătorii străini, nu inferiori la aceștia din punct de vedere al calității.
 • Gamă largă de Instrumente cosmetice disponibile pentru cumpărare.
 • Orientare pentru o audiență profesională. În același timp, compania are produse separate care sunt potrivite pentru utilizare la domiciliu, excursii, călătorii.
 • Disponibilitatea sortimentului propriu de perii și organizatorii convenabili. Toate accesoriile pentru muncă pot fi confortabile și în timpul funcționării și când schimbați instrumentul. Marca are perii naturale dintr-o vidre de păr, ponei, caprine, saloane, proteine, sintetice și combinate. Pixurile pot fi bambus sau polimerice din cauciuc, periile au o numerotare clară.
 • Structuri mici și zdrobitoare. Ea face ușor să alegeți și să se descompune cantitatea potrivită de pigment, care nu depășește saturația dorită a tonului.
 • Palette de culori de luminozitate. Puteți face atât machiajul scufundat, cât și captivant, spectaculos.
 • Lipsa parfumurilor pronunțate de parfumuri, nepotrivit în produse cosmetice profesionale.
 • Rezistență ridicată a fondurilor. Ei sunt capabili să reziste toată ziua și să nu-și piardă proprietățile.

Principalele dezavantaje ale produselor cosmetice sunt legate de faptul că este dificil de cumpărat și de a încerca din Moscova și St. Petersburg. Showroom-urile sunt deschise numai în aceste orașe, restul maeștrilor trebuie să facă o alegere orbește. În caz contrar, nu există plângeri speciale la calitatea ambalajelor sau la o varietate de mijloace.

Cele mai bune instrumente

Cosmeticele decorative profesionale sunt doar mijloace moderne care pot ușura considerabil activitatea artistului de machiaj. Toate produsele sunt împărțite în categorii în funcție de numirea lor. Printre cele mai bune pot fi observate următoarele mijloace.

 • Bine ați venit Felwall pentru sprâncene doar pentru brohnologii. Ajută trage firele subțiri, formând o linie frumoasă și naturală. Feltaster înlocuiește ușor microblading, echipat cu o perie, care oferă o schimbare în grosime. Mijloace rezistente la umezeală, tub, înainte de utilizare se agită, mânca ton gri și bej.

 • Cremă-pulbere pentru Brown Browcushon. Nuantare remediu cremos cu efect natural. In fiecare set sunt 2 pigmenți. Instrumentul este plasat într-o carcasă etanșă care previne uscarea.

 • gel sprâncene Browgel. Acest produs este un adevarat hit. Medicamentul cu structura rezistentă la apă se distinge prin ușurința de aplicare, este bine ales. Potrivit pentru utilizarea sub forma unui substrat sub umbra sau pigment cremos pentru vârsta.

 • Mascara Doar Mascara. Instrumentul are un efect lengthetic și înșurubare și ciucure, în funcție de rotația capacului are o lungime și formă diferită.

 • Pigment Doar Pigment. În stoc există mai mult de 90 de nuanțe, permițând machiajului vârstei ca luminos, suculent și proaspăt. Aceasta este o paletă impecabilă care vă permite să creați imagini de neuitat cu efectul rezistenței pe termen lung.

 • Culoare Aqua Powder Eye Aqua. În paletă 12 nuanțe: de la alb la bejul neutru, există culori luminoase și neon pentru machiaj îndrăzneț și suculent.

 • Paleta de umbra doar paleta de fard – Este necesar 48 pentru fiecare culorile profesionale de artiști de machiaj. Paleta are un format convenabil, ambalaje elegante ermetice, umbre petrecute din punct de vedere economic.

 • Constrict cu un concealer de nailon. Există două tone de diferite grade de clarificare pentru corectarea defectelor mici. Produs necesar pentru machiajul de o zi.

 • Liptitul Lip. Rujul și mandatul Lustrui Shine în 1 sticlă. În paleta de 6 culori, vârful moale cu confort distribuie compoziția pe suprafața buzelor.

 • Balmish Balm B Cream. B. Agent de tăcere cu efect terapeutic și de mascare. Alegerea optimă pentru machiaj cu inflamație și probleme de piele.

 • Bame de piele c cremă. C. Oferă controlul culorilor. În mod ideal fuzionează cu propriul ton de piele, în paleta a 7 culori diferite.

 • Baze sub machiaj. Există o bază de hidratare, aplicată ca primer, silicon incolor, colorat cu pigmenți verzi și purpuriu.

 • Tonal Cream doar Fundația Reînnoirea fără Afaceri. Prezentate în 2 nuanțe, conține un complex medical și de recuperare.

 • Fundația groasă de densă tonală. Instrumentul este reprezentat în cantitatea de 25 și 50 ml, există 8 nuanțe. După aplicarea, se formează o acoperire perfect netedă a pielii.

 • Mijloace pentru machiaj. Colecția auxiliară include baze de date și elemente de bază pentru machiajul pleoapelor, compozițiile pentru fixarea și îndepărtarea acoperirii rezistente, lipici pentru gene. Avem doar o linie proprie de compoziții de curățare pentru a menține perii cosmetice în ordine.

Acestea nu sunt toate mijloacele că marca a reușit să cucerească profesioniștii în domeniul vizelor. Fiecare specialist va găsi în paleta dreaptă, totul este necesar pentru a vă începe cariera sau pentru a obține consumabile necesare pentru muncă.

Examinați recenzii

Opiniile artiștilor de machiaj profesionist care sunt principalii cumpărători de produse cosmetice, arată destul de așteptat. Acestea notă fonduri convenabile și componente suficiente. in afara de asta, Feedback-urile pozitive devine în mod regulat și ambalarea, care arată doar concis și costisitoare. Printre produsele populare, acestea disting în mod deosebit căptușeala uscată pe care trebuie să o reproducă ca vopsele de acuarelă, precum și markeri cu un vârf de pâslă pentru a evidenția un circuit de ochi.

  Cumpărătorii obișnuiți, de asemenea, apreciază foarte mult posibilitățile cosmetice decorative doar. Mai ales răspunsuri admirative au fost onorate de pigmenti cameleon, care sunt atât de iubit de artiști profesioniști machiaj. Ei schimba culoarea lor, bine aplicate și umede, și perie uscată. Nu mai puțin iubit de geluri de brand pentru sprâncene și creioane pentru contur forma de buze.

  produs nereușită de la doar Cumpărători considera consileters crema, creând un efect de mască. Fondurile sunt foarte dense și nu sunt potrivite pentru toți oamenii. Cu punctul aplicate, acestea sunt imperfecțiuni de impact excelente. Dar când acoperă o suprafață mare, ridurile și porii sunt înfundate, avea un aspect nenatural.

  cosmetice Doar revizuire Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: