Patch-uri L.Sanic: soiuri, pro și contra

Patch-uri L.Sanic: soiuri, pro și contra

Recent, cosmeticele coreene pentru persoane devine din ce în ce mai populare. Patch-uri pe care l-am ales. Sanic pentru zona din jurul ochilor. Avantajele de utilizare, tipuri de patch-uri și aplicarea lor – toate acestea vor dezvălui în articol.

Avantaje și dezavantaje

Pe piața internă a patch-urilor de hidrogenă ale mărcii coreene l. Sanic a apărut cu mai puțin de doi ani în urmă, dar au reușit deja să iubească multe fete și să-și cucerească încrederea. Acest lucru a devenit posibil datorită compoziției armonios asamblate și, ca urmare, o mare eficiență. Beneficiile pot fi, de asemenea, atribuite:

 • Ambalaj confortabil+
 • O varietate de specii sub orice problemă de tip sau de piele+
 • Universalitatea – poate fi, de asemenea, folosit pentru buze, și pentru a combate ridurile nazolabiale+
 • Utilizare ușoară+
 • Un număr mare într-un singur pachet+
 • preț moderat.

Dezavantaje:

 • Nici o variabilitate în volum+
 • Fondurile sunt vândute fără dispozitive speciale (lingură specială).

Acest cosmetice este foarte specializat, care vă permite să rezolve în mod eficient problemele pielii din jurul ochilor.

Vizualizări

Această firmă acordă o atenție deosebită patch-uri de hidrogel. Aceasta este structura produsului, care vă permite să păstreze substanța pentru o lungă perioadă de timp și îi ajută să penetreze rapid pielea. În consecință, eficiența substanțelor crește, concentrându-se rapid și obosit.

Seria premium al acestui brand conține 4 tipuri principale de patch-uri:

 • Cu particule de aur și un secret stradă+
 • cu alge extractor și acid hialuronic+
 • cu colagen si melc secrete+
 • cu peptide și extract de ginseng.

Primul tip de patch-uri (acestea sunt, de asemenea numite galben, deoarece acestea au o culoare corespunzătoare) își propune să lupte primele riduri faciale în jurul ochilor. De asemenea, ei posedă la fel ca toate celelalte specii, efect împotriva deșeurilor. Muzin melc, care este conținut în produs, reface acoperirea pielii, le face mai lin. Și, de asemenea, contribuie la refacerea celulelor pielii, deoarece Muzin melc – Prin ea însăși, depozitul real al vitaminelor utile, printre care sunt vitaminele A, E, C, peptide și colagen cu elastina.

Particulele de aur și extract de ceai verde, vin în ajutorul acestui ingredient, care sunt cunoscute pentru proprietățile lor de a incetini imbatranirea pielii, stimulează procesele de regenerare și conservare a umidității.

Plăcile albastre cu extract de alge sunt potrivite pentru orice tip de piele și combate efectiv cercurile întunecate și deșeurile. Acidul hialuronic, care este o parte a produsului, ajută la prevenirea deshidratarea pielii, intens aceasta hidratare.

vitamina natural – Niacinamida – Returnează strălucirea naturală a pielii și culoarea datorită stimularea fluxului sanguin. Și, de asemenea, el se descurcă bine cu cercurile intunecate de sub ochi.

Lupta cu acid hialuronic ajuta Ajută un complex de alge, care, în plus, umple celulele pielii. Și extract de bambus crește elasticitatea și tonuri.

pete negre cu colagen au ca scop combaterea ridurilor mai vizibile. Funcția lor principală – Restaurarea și dând elasticitatea pielii.

Compoziția include secretul melc negru, colagen, adenozina și extract sametery. Primele satuates componente pielea cu vitamine si nutrienti, colagen reface celulele dermei, adenozina stimulează producerea de colagen propriu, iar extractul cimitir are un efect protector. Extractul întărește în continuare pereții vaselor, stimulează procesele de reabilitare în epidermă.

Pentru tenul matur, cu riduri adanci, pete roșii cu extract de ginseng sunt potrivite. Acesta susține tonusul pielii, întinerește și lansează procesele de regenerare. Elementele vegetale conținute în ginseng vă permit de a proteja pielea de factorii nocivi din mediu, inclusiv lumina soarelui. Peptidele sunt cel mai bun instrument în lupta împotriva modificărilor legate de vârstă. Ele stimulează în mod activ producția de colagen și în mod semnificativ la reducerea ridurilor.

O altă serie de patch-uri cu componente naturale are următoarele tipuri:

 • cu extract de ceai verde (L. SANIC HERBAL GREEN TEA)+
 • Cu Extract albastru Agava (L. SANIC HERBAL BLUE AGAVE)+
 • cu extract centenar (L. Sanic plante Centella)+
 • Cu Extract de Camellia (L. Sanic plante Camellia).

Această serie are ca scop combaterea grave modificări ale pielii legate de vârstă și are un puternic efect antioxidant.

 • Patch-uri cu extract de ceai verde Lupta cu uscăciune și piele slab. Extras vă permite să netezi ridurile mici și aduce pielea în ton.
 • Extract albastru Agava Perfect clarifică și acoperitoare tonuri de piele, precum și hidratează și le protejează de factorii negativi.
 • Esenta de la Centenary Petale Rulări mecanismele de regenerare a pielii și generarea de colagen. se descurcă perfect cu uscăciune, acest lucru este recomandat pentru acest tip de piele.
 • extract de Camellia Conține acizi, vitamine, substanțe bioactive, care permit să se mențină elasticitatea și de tineret a pielii.

Varietatea de specii permite femeilor la orice vârstă de a utiliza acest produs.

Aplicare și recomandări

La prima vedere, se pare că nu este nimic complicat în utilizarea de patch-uri. Acest lucru este parțial așa, dar este în valoare de lipit la anumite reguli pentru a obține un rezultat vizibil.

Mai întâi de toate înainte de aplicarea produsului Este necesar pentru a curăța pielea de produse cosmetice si hidrateaza-l cu tonic.

Al doilea pas va fi Ia patch-uri și plasarea pe zona din jurul ochilor. În același timp, capătul ascuțit ar trebui să fie trimise la pod.

A treia etapă va fi Eliminarea lor după 20-40 de minute, dar nu mai mult de 60 de minute de la data aplicării. Urme de substanțe trebuie să dea timp pentru a absorbi. Se spală ei nu merită.

Potrivit comentarii ale clientilor pentru cele mai bune rezultate impotriva eticii și cercurile intunecate de sub ochi Patch-urile trebuie să fie răcit. De asemenea, ei act de faptul că pentru un rezultat pronunțat, acestea ar trebui să fie păstrat un pic mai mult decât timpul indicat pe ambalaj.

Patches Prezentare generală L. Uite Sanic în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: