TM-Chocolatte Cosmetics: Pro și Contra, tipuri de fonduri, alegere

TM-Chocolatte Cosmetics: Pro și Contra, tipuri de fonduri, alegere

Cosmeticele TM-Chocolatte produse în întreprinderea rusă din Siberia. Ca bază a produsului dvs., producătorul ia doar resurse naturale pe care această margine este atât de generoasă. Datorită compoziției naturale, lățimea gamei și a costului accesibil, aceste medicamente cosmetice au devenit foarte populare cu femeile din țara noastră.

Despre marca

Unul dintre cei mai cunoscuți producători de produse cosmetice naturale este marca TM-Chocolatte. Cosmeticele acestui brand se face pe baza fasolei de cacao, cu adăugarea de extracte de plante și extracte de plante și extracte de fructe.

În prezent, toate saloanele cosmetice folosesc produse de îngrijire care conțin ciocolată în practica lor. Aplicația lor nu numai beneficii, ci și plăcerea femeilor, ridicându-și starea de spirit a aromelor și îmbunătățirea stării generale a corpului. De aceea Cei care apelează la saloane de înfrumusețare vor fi de acord cu bucurie pentru a încerca procedurile în care sunt utilizate produse cosmetice de ciocolată.

TM-Chocolatte Facilități de plecare pot fi utilizate la domiciliu, unde nu oferă nici o plăcere mai mică decât în ​​cabină, transformând procedura de îngrijire a corpului și fața într-un eveniment cu adevărat plin de bucurie. Excordarea parfumului dulce și blând al ciocolatei permite unei femei să se relaxeze după o zi grea și să reîncărcați energia pentru întreaga zi.

TM-Chocolatte se poziționează ca un produse cosmetice de brand naturale. Toate medicamentele se bazează pe ingrediente exclusiv naturale:

 • ceară+
 • minerale+
 • polizaharidele+
 • lecitină.

Produsele de îngrijire de acest brand se disting prin faptul că au o viață destul de mic raft – Le puteți stoca nu mai mult de 6-12 luni, ceea ce este o altă confirmare a faptului că nu există conservanți și alți aditivi artificiali în produsele cosmetice.

Principalele avantaje ale produselor TM-chocolatte includ următoarele.

 • Preparatele nu conțin parafine, emulgatori și tot felul de aditivi chimici, nu există substanțe și produse petroliere care pot provoca reacții alergice și iritații ale, astfel cosmetice TM-chocolatte poate fi numit hipoalergenic.
 • Toate produsele prezentate au spumare mediu, deoarece acestea nu conțin agenți activi de suprafață. Pentru a obține un volum mic de spumă, producătorul utilizează sapun natural sau saponine de legume, dar nu afectează proprietățile de detergent și de îngrijire ale compozițiilor.
 • Pentru a atinge efectul antibacterian maxim, se adaugă sare de mare sau concentratul de argint coloidal la produse.

Gamă

lista externăTM-ChocolatteInclude:

 • Creme – zi și noapte, seruri, compoziții pentru piele și corp+
 • Măști de față – aceasta include compoziții cu componente anti-îmbătrânire, hidratare, nutrienți și antioxidante+
 • Produse de îngrijire a pielii capului și părului – linia este reprezentată de șampoane, balsam, aer condiționat și ser+
 • O serie de mijloace de spălare – include loțiuni, tonice, geluri si apa naturale, precum bobber și ulei de baie+
 • Scrubs și peelingurile – folosite pentru a îndepărta stratul cornos al pielii și tonul pielii de relief aliniere.

Aceasta este doar o mică parte din ceea ce compania produce TM-chocolatte. producătorului pielii se dezvoltă în mod constant noi facilități și îmbunătățirea celor vechi, motiv pentru care gama de produse este actualizată în mod constant.

Revizuirea fondurilor populare

Luați în considerare cele mai produs 3 popular pe marca TM-chocolatte.

Lapte Balsam de mână

Ea se bazează pe proteine ​​din lapte de ulei cosmetice. Acesta este compus din componente de extract vegetal, și uleiuri esențiale naturale. Uleiul este conceput pentru alimentarea intensivă a pielii uscate aspră a mâinilor și a cuticulelor. Utilizarea regulată a compoziției asigură nutriție profundă și hidratare, elasticitate si recuperare turgescență. Potrivit utilizatorilor balsam estimat curăță în mod eficient rugozitate pielii și elimină ridurile.

densă consistență de ulei, gros și omogen, de culoare – crem moale, aroma dulceag, cu nucă de cocos și note de copt abia prins și inul. Este de remarcat faptul că nivelul de rezistență a parfumului acestui agent cosmetic este foarte mare.

Principalele avantaje ale uleiului includ:

 • Naturalitatea compoziției+
 • Eficiente de mână hidratante+
 • îngrijire de tăiere+
 • abilitatea de a uleiului utilizat ca o mască pentru mâini.

Dezavantaje:

 • nu toate ca miros prea ascuțit+
 • Durata absorbție completă+
 • Lipsa efectului acumulativ.

Unii utilizatori spun că după utilizarea de ulei, pielea devine uscată.

Peeling Cream „Mint Nuga”

În urma analizei comentarii lăsate de utilizatori pe tot felul de forumuri tematice, se poate concluziona că există o amestecare foarte mare crema-peeling „Mentă Nuga“ printre toate produsele TM-chocolatte. Instrumentul este un complex lăsând adresat femeilor cu ten gras. Made in forma de frecare și prevede:

 • curatare delicata a pielii+
 • întindere de murdărie din pori și îngustarea+
 • glazură+
 • eliminarea punctelor negre.

Cremă-peeling „Mint nuga“ are un puternic de curățare și skrabiruyuschee de acțiune, care, combinate cu o structură de cost accesibil face popular pentru îngrijire la domiciliu. Cu toate acestea, nu este potrivit pentru femeile cu pielea sensibilă – este cel mai bine să acorde o atenție la alți compuși.

Scrub „Struguri“

Mulți utilizatori sunt mulțumiți de frecat „Struguri“ – este unul dintre îngrijire a pielii speciei, care este o crema-adsorbant. Femeile sărbători plăcută aroma și textura ofertei sale. Printre varietatea de ciocolată, fructe, miere și cafea scrub, multe în special alocarea de fonduri pe baza de fructe de padure. exfoliant de struguri are o bază de zahăr, este alcătuită din doar ingrediente naturale. Utilizarea scrubului poate înlocui bine tratamentele spa în condiții de salon.

Acordați atenție faptului că utilizarea instrumentului nu este mai des de două ori pe săptămână. În plus, scrubul nu este potrivit pentru a fi uscat, predispus la coadă și roșeață de piele.

Recenzii

   Dacă analizați toate recenziile rămase de cumpărători și cosmetologi pe produsele TM-Chocolatte, atunci putem vedea că sunt în masa pozitivă. De aceea puteți recomanda cu încredere produsele nu numai pentru uz personal, ci și ca un cadou.

   Producătorul rus a încercat cu adevărat la conștiință – toate produsele cosmetice din Siberia folosește numai ingrediente naturale în producția preluată din natură. Cu utilizarea regulată a acestei produse cosmetice, este posibil să beți eficient și să hidratezi pielea, să facă aspectul său sănătos și strălucitor. Și va costa ceva bani, pentru că toate produsele de marca sunt de vânzare la un preț accesibil.

   Singurul lucru pe care specialiștii recomandă acordând o atenție este faptul că Toate cremele pot fi aplicate numai pe pielea curățată în prealabil, în caz contrar porii de pe fata sunt înfundate.

   Este recomandabil să se utilizeze produse cosmetice după înot, atunci când organismul este curat și spumante – apoi acopera pielea va fi capabil să absoarbă toate cele mai multe substanțe utile conținute în produsele cosmetice, asigurându-se astfel efectul maxim.

   Prezentare generală produse cosmetice de brand uite mai departe.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: