Lumen Cosmetics: Pro și contra, soiuri de fonduri, alegere

Lumen Cosmetics: Pro și contra, soiuri de fonduri, alegere

Marca Lumene a apărut în Finlanda la mijlocul secolului al XX-lea și deja în anii 80 a devenit cunoscut în țara noastră. Inițial, aceasta a fost făcută în mod exclusiv fonduri chimice, dar după 15-20 de ani, a început să câștige popularitatea de cosmetice decorative, fabricate de acest brand. Încă de la începutul activităților sale, consumatorii au sărbătorit eficiență ridicată, hipoalergenicitatea și preț scăzut al acestui produs.

Despre produse

Lumene oferă consumatorilor produse cosmetice de diferite focalizare. Aici sunt prezentate atat cosmetice substituibil si produse decorative. creme tonale sunt prezentate într-o varietate de nuanțe, ele au o textură plăcută, nu prea lichid și se aplică în mod convenabil. O paletă largă ruj și umbra este oferit. sexe frumoase sunt remarcat că Mascaras ale acestui corespund brand pentru cele mai multe cereri stricte.

Pooh este recomandat să utilizați pentru piele uscata si normala. Faptul este că este destul de dens, dar în același timp are un efect excelent rogojini. Anulează și scoate în evidență de ajutor dizabilități. În ceea ce privește Rumyan, cumpărătorii remarcat destul de culori care le determină. Producătorul a avut grijă de oameni – pentru ei sunt reprezentate reguli speciale, inclusiv fonduri pentru și după ras, precum și pentru îngrijirea corpului.

Producătorul are propriile sale laboratoare științifice. cosmetice finlandeze ale acestui brand trece de testare obligatorie multiple precedente de producție pentru a vinde. Testele pe animale nu sunt deținute. Specialiștii act de faptul că, pentru întreaga istorie destul de lungă de existență, LUMENE Niciodată un membru al scandalurile asociate cu fondurile de produse.

Despre ingredientele

Activitatea principala a companiei este de a păstra frumusețea și sănătatea femeilor. Și discursul de aici nu este numai despre îngrijirea, dar, de asemenea, despre produse cosmetice decorative. Notele producător care Compoziția produselor sale conține ingrediente vegetale extrase din Arctica. Se crede că impactul lor poate fi la fel de puternic posibil.

Finlandezii folosesc toate proprietățile benefice ale plantelor care cresc în astfel de condiții dificile. În compoziția produselor există un izvor de apă pură. În plus, există extracte din Arctica fructe de padure, cum ar fi merisoare, un lingonberry, cătină și alte.

Citește mai mult  Cosmetice din Tunisia Le Secret: Caracteristici și sortiment

Serie

Există mai multe linii de bază de produse cosmetice, produse sub marca Lumene. Clasificarea este proiectat pentru vârsta utilizatorilor și tipul de piele lor. Seria permite reprezentanților sexului frumos mai ușor de a găsi un instrument adecvat, și, de asemenea, mai ușor de navigat într-un sortiment extensiv.

Seria Codul natural este conceput special pentru fetele de vârstă atât de fragedă. Este potrivit pentru tinerii din piele și are un extract de patlagina Arctic.

Linia de vitamina C este potrivit pentru femei în vârstă de 25 de ani si mai in varsta. Aceasta se face pe baza merisoare. Ajută la a scăpa de primele riduri și își păstrează tinerețea pielii.

line anti-îmbătrânire timp Freeze are o iarbă neagră. Acesta oferă creme și seruri pentru cumpărătorii de categoria de vârstă 40+. Netezește ridurile și, în același timp, perfect hidratează pielii mature.

Mai ales pentru pielea delicata li se oferă o colecție de viitor Excelent. Se poate folosi femeile mai în vârstă de 30 de ani.

Seria Basic Blue este produsă pe bază de extract de albăstrea. Ea nu numai că hidratează pielea, dar, de asemenea, hrănește-o.

Pentru pielea sensibilă și deteriorat, Lumene ofera o gama sensetive. Preparate conțin flaxseeds petroliere.

Produsele universale sunt oferite în gama Touch Sensitive. Mai ales pentru bărbați există propria colecție pentru bărbați.

Plecând

Ofertele Lumene creme capabile de ingrijire pentru piele, în orice moment al zilei. Ele protejează și asigură restaurarea. Printre produsele cosmetice de îngrijire, un mijloc adecvat se poate găsi o femeie tânără de orice vârstă. Cu toate acestea, cele mai multe produse sunt oferite femeilor la vârsta adultă. magazine de client a menționat că Prețul pentru creme și ser este destul de democratică. În același timp, fondurile posedă suficient de înaltă calitate și îngrijirea eficientă a pielii.

Mulți sfătuiesc să nu folosească crema de zi înainte de a aplica cosmetice decorative. Faptul este că se poate rula, respectiv, eforturile vor fi irosite. Pentru pielea sensibilă în jurul ochilor, experții recomandă achiziționarea de produse speciale concepute pentru a retrage umflarea, eliminând peelingul, dând prospețime.

Citește mai mult  Caracteristici Cosmetice Alupic

Efectul apare în cazul în care acest lucru cosmetice folosesc în mod regulat, și devine din ce în ce mai multe aplicații după.

Trebuie spus despre bb-cremes. Acestea îndeplinesc simultan mai multe funcții: Protecție, hidratare, aliniere. Acest produs primește în principal feedback pozitiv al consumatorilor. Este perfect aplicat, absoarbe bine și dă strălucirea, în plus, are un cost accesibil.

Este imposibil să ocoli atenția restaurării pielii. Ele ajută la combaterea uscăciunii, pori înguste, scapa de iritare și roșeață. Potrivit sondajului, 90% dintre reprezentanții sexului fină sunt mulțumiți de rezultatul utilizării lor. Este notat ca De la cosmetice cu un efect tonal mic nu ar trebui să fie o schimbare gravă a culorii feței, astfel încât acestea sunt tratate în cea mai mare parte.

Mijloacele de curățare sunt, de asemenea, reprezentate de acest producător destul de larg. Ele ajută la extinderea tineretului pielii, eliminând-o de la toxine și poluare. Linia este reprezentată de scrubs, tonic și mult mai mult. Ei au un efect excelent răcoritor, se confruntă chiar și cu îndepărtarea cosmeticelor impermeabile. În plus, consumatorii le sărbătoresc un preț destul de accesibil.

Decorativ

Lumenul decorativ cosmetics se bucură de popular la nivel mondial. De exemplu, cosmeticele de buze sunt reprezentate de o paletă de culori largi și o varietate de fonduri. Glitters au o consistență delicată și o aromă plăcută, nu se răspândesc și nu strângeți buzele. Cu toate acestea, unii cred că nu sunt suficient de rezistenți.

Rujul alocă în mod clar contur, pot fi folosite fără creion.

Producătorul oferă produse cosmetice oculare, este carcase, ochelari, creioane și umbre. Recenzile sunt, de asemenea, predominant pozitive. Există o stabilitate a produselor.

Nu puteți merge în atenția lustrurilor de unghii. Acestea sunt prezentate în sticle de 5 ml – acesta este un volum care vă permite să utilizați compoziția destul de rapidă. Lacul nu are timp să se usuce sau să plictisească doamnele. Ei marchează rezistența, ușurința de aplicare și o gamă largă de culori.

Cu toate acestea, experții recomandă ca acesta să fie obligatoriu să se utilizeze fundația și un fixor pentru a asigura o manichiură fiabilă și de înaltă calitate.

Cremele tonale diferă în textura blândă, bine distribuită pe piele, oferind tonuri netede, netezime și dezavantaje mici. Ele pot fi folosite pentru pielea problemei. Paleta de nuanțe este destul de largă, puteți ridica și cele mai luminoase. O completare excelentă a acestora va deveni o pulbere care se maturizează perfect, iar efectul este păstrat de mult timp. Cu toate acestea, utilizatorii au remarcat nu prea multă pulbere.

Citește mai mult  Tartes cosmetice: Pro, minusuri și revizuire a sortimentului

În plus, o textura suficient de densă poate împiedica utilizarea unui gras.

Comentariile excelente sunt onorate de Console și evidențiere. Cu toate acestea, cu dozare incorectă, ele pot să pară în mod inactiv. În ceea ce privește Rumyan, mulți consideră că nuanțele lor provoacă prea mult.

Reguli de alegere

Cosmetologi și consumatori sărbătoresc produse de înaltă calitate Lumen. Cu toate acestea, cheia succesului constă în alegerea competentă. În primul rând, ar trebui să navigați pe tipul dvs. de piele. De exemplu, linia de atingere sensibilă este concepută pentru un sex corect cu piele sensibilă și subțire. Fetele în vârstă blândă sunt perfecte pentru seria de coduri naturale.

Dacă este nevoie de îngrijire a pielii cu pigmentare severă, cosmetice, care are filtre de protecție solară în compoziția sa. Ele ajută la rezolvarea unor probleme similare. Ar trebui să acordați atenție Serul înghețați timp, Inclusiv arububes utilizate pentru a clarifica petele de pigment.

Acest remediu este recomandat pentru utilizare la orice vârstă.

Experții recomandă, de asemenea, să acorde atenție ambalajului. Există cel mai adesea plasați informații despre tipul de piele, pentru care se intenționează un anumit mijloc. Există, de asemenea, o așa-numită scară de vârstă, conform căreia consumatorii pot afla, pentru utilizatorii de la ce vârstă acest produs este oferit.

Lumen Cosmetics Review Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: