Vaseline cosmetice: Proprietăți și aplicații

Vaseline cosmetice: Proprietăți și aplicații

În ciuda abundenței de medicamente cosmetice inovatoare, în fiecare an care apare pe piață, unele femei continuă să preferă produsele și rețetele dovedite „bunica”. Un astfel de agent non-director este vaselina cosmetică, care încă participă la îngrijirea părului și a pielii.

Ce este?

Vaseline cosmetice, ca și alte soiuri ale acestui produs, este un produs de rafinare a petrolului, mai precis, distilarea sa. Utilizarea sa în cosmetologie se explică printr-o compoziție bogată care conține minerale și antioxidanți, precum și consistență cremoasă confortabilă și un nivel ridicat de gras.

Siguranță cosmetice este asigurată prin utilizarea vaselină albă ca bază, care este expus la curățare de înaltă calitate.

Ceea ce este diferit de alte tipuri de vaselina?

Vaselina se face pentru a diviza pe naturale și artificiale. Vaselina artificială are, de asemenea, mai mult de trei subspecii în funcție de îngrijire de curățare – tehnice, medicale și cosmetice. Normal, adică, vaselina naturale, se pare din cauza utilizării rășinilor de parafină conținute în frunzele plantelor. Se pare de curățare și albire produse, are cea mai mare vâscozitatea, lipsa de culoare și miros, precum și o structură destul de densă. Deși compoziția vaselina natural este foarte bogat și util, este foarte dificil să-l spele de pe piele, și, prin urmare, este, practic, nu se aplică în scopuri cosmetice.

Diferențele de vaselina artificiale din naturale încheiate nu numai în metoda de obținere a (Primul devine rezultatul prelucrării produselor sintetice). În plus, componentele, modificarea consistenței sale, se adaugă vaselina create în mod artificial, iar substanța însăși dobândește adesea o culoare gălbuie.

Vaselina tehnică este utilizată în industria de prelucrare a elementelor în mișcare sau izolarea. Proprietățile sale vă permit pentru a preveni coroziunea metalelor, ceea ce explică frecvența de aplicare a acestui produs.

Medical vaselina poate fi folosit ca un laxativ, pentru a face parte din unguente sau pot fi componente auxiliare pentru procedurile medicale. Cosmetic vaselina, după cum puteți ghici de nume, este utilizat pentru a avea grijă de corp, față și păr.

Citește mai mult  Despre Cosmetice 7 Zile

Funcții de compoziție și principalele

După cum sa menționat deja, parafină naturală este fabricat din rășini de parafină, dar artificial se obține prin conectarea cerezine în stare solidă, parafina, precum ulei de parfumerie. În scopuri de cosmetică, produsul este adesea combinat cu grăsime nurca. În general, acest produs este destul de util pentru piele. Inclus în elementele de compoziție ajuta sa creeze strat protector fiabil de factori externi.

Vaselina are de asemenea proprietăți de protejare a țesăturilor slabe, de exemplu, după impactul unui laser sau peeling. Structura densă a substanței în acest caz permite, pe de o parte, pentru a reduce evaporarea umezelii din piele, iar pe de altă parte – pentru a preveni pătrunderea în interiorul murdăria și microbii. Protejează vaseline și îngheț și aer cald uscat.

Aplică această substanță este permisă chiar și pe zona sensibilă din jurul ochilor pentru a elimina tăierea pielii.

Contraindicații și posibilele daune

Este necesar să se înceapă cu faptul că, în ciuda toate avantajele utilizării unui vaselina cosmetic, nu este permis să se aplice de prea multe ori, mai ales pe piele cu probleme. Acest lucru poate duce la o încălcare a proceselor metabolice si chiar blocarea glandelor sebacee si sudoripare. Uneori, utilizarea excesivă a produsului duce chiar la apariția de edem. Dacă vorbim despre fata, este mai bine să se limiteze perechea o dată pe săptămână. Este strict interzis să se aplice o substanță pentru piele netratată, deoarece, în acest caz, toate substanțele nocive rămân sub un film vaselina și să înceapă să pătrundă în mod activ în porii, Ceea ce, la rândul său, duce la inflamatie si alte procese negative.

Deși produsul este considerat hipoalergenic, unii oameni încă mai au intoleranța, așa Înainte de utilizare, este mai bine să efectueze o procedură de încercare, aplicând o cantitate mică de mijloace pe suprafața interioară a cotului.

Revizuirea fondurilor populare

Nu numai vaselina cosmetic în sine este găsit, dar, de asemenea, un amestec dintr-un produs cu alte componente utile, de exemplu, grăsimi naturale sau extracte vegetale. De exemplu, se referă la mijloacele „Nurcă”, creată pe baza de vaselina folosind grăsime nurca. Feedback-ul foarte bun devine vaselina gros „O sută de rețete de frumusete“, estompare piele Defect și hidratare. marcă „Cosmetice Nevskaya“ Conține extract de mușețel, și, prin urmare, oferă o protecție generală și de recuperare. Ei bine, impunându-se vaselina „Dawn”.

Citește mai mult  cosmetice Gigi: caracteristici și varietate de produse

Vă interesează vaselina pentru buze marca „Phytocosmetica“, care include extract de boabe de căpșuni, aloe și ulei de măceșe. Ea se descurcă nu numai cu exfoliere și fisuri, dar, de asemenea, oferă buzele un volum suplimentar. Cosmetice vaselina de la Unilever adesea utilizat pentru a elimina machiaj sau pentru vindecarea tatuaje făcute doar.

Unde și cum aplicate în produsele cosmetice?

Există o cantitate suficientă de metode de folosire vaselina pentru scopuri cosmetice. Începeți urmat de Substanța este adesea ales ca o crema de riduri. Pe o bază de zi cu zi, se aplică o cantitate mică de vaselina pe zonele cu probleme, se pare destul de repede și de a elimina eficient manifestările de vârstă. Substanța este capabil nu numai pentru a netezi pielea, dar, de asemenea, pentru a crește tonusul și obținerea vitaminele E și A, care sunt la fel ca și încetini procesele de îmbătrânire.

Aveti nevoie de vaselina cosmetice și pentru a crea măști pentru a consolida gene. Substantele nutritive prezente în compoziția sa vă permit să îmbunătățească cilii, accelera creșterea lor și pentru a preveni căderea. Această metodă poate economisi bani în mod semnificativ pentru îngrijirea, deoarece utilizarea vaselina nu este mai puțin productivă decât Părăsirea scump. Vă ajută acest produs a pus, de asemenea, pielea pielii și unghiilor. Datorită lui, derma devine hidratarea necesară și dedurizată, iar plăcile de unghii, dimpotrivă, sunt consolidate.

Pentru femei, cu siguranta, descoperirea bucurie va fi faptul că Cosmetice vaselina poate fi folosit pentru a elimina machiajul de pe față. Substanța de grăsime vă permite să împartă complet resturile de produse cosmetice, praf sau murdărie, după care se va elimina suficient cu șervețel moale, de obicei. Este important de menționat că pentru demaking produsul va trebui să fie aplicate în zonele necesare ale pielii și se lasă pentru scurt timp. O abilitate interesantă de vaselina este eliminarea cicatrici mici. Acizii grași și vitamina E îndeplinesc pe deplin regenerarea celulelor pielii, sub rezerva utilizării regulate. Experții recomandă să efectueze o procedură de două ori pe zi, de 5 ori pe săptămână și în combinație cu un masaj ușor.

Citește mai mult  Totul despre cosmetice Divage

Destul de des, vaselina cosmetică ajută la lupta împotriva seques și deteriorarea părului. Remediul timp de 30 de minute este distribuit prin păr, nu ajunge la rădăcinile, după care este spălat de către șampon obișnuit. O altă opțiune de utilizare a produsului este umidificarea opririi pielii. Substanța este aplicată abundent în zonele deteriorate, după care picioarele cad în șosete de bumbac dense. Ai nevoie să repetați această acțiune de la 3 până la 5 ori pe săptămână. Prin modul în care, în cazul în care adăugarea unui ulei ușor esențial pentru vaselina și frotiu tocuri pentru noapte, apoi întreaga zi picioarele vor fi plăcute la miros și ședere în stare proaspătă.

În mod similar, prin modul în care, puteți avea grijă și mâinile. Va fi necesar să le frotiu pentru noaptea de vaselina, apoi a pus pe mănuși speciale. Irreplaceable vaselina cosmetice si buze – el repede tocuri fisuri și hidratează pielea delicată. Activați produsul va fi capabil de a crea un exfoliant de casă. În acest scop, este necesar să se combine substanța grasă, cu o sare de mare sau de trestie de zahăr, după care ascunde frumos tot corpul. O soluție interesantă este utilizarea produsului pentru fixarea spiritelor – Înainte de a aplica parfum, este necesar să se înțeleagă pielea în locurile potrivite cu o cantitate mică de vaselina.

Vaselina utilizat după epilat vă va permite să se vindece rapid reducerile și elimina iritarea.

În videoclipul următor vă sunt în așteptare pentru metodele de aplicare de vaselina în frumusețe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: