Yves Rocher serului: Soiuri și caracteristicile lor

Yves Rocher serului: Soiuri și caracteristicile lor

Fiecare fată visează de piele netedă, frumoasă fără roșeață, femeile adulte încerca să extindă tineretul feței cât mai mult posibil. La salvarea reprezentanților sexului frumos, mergeți o varietate de produse cosmetice, care este bogată în piața modernă de frumusețe. Unul dintre aceste produse este ser, care a început recent să apară în magazinele țării noastre, dar totuși a reușit deja să cucerească inimile multor.

În acest articol vom vorbi despre principiul funcționării componentelor, regulile de utilizare, selecție și luați în considerare cele mai bune produse ale faimosului brand Yves Rocher și recenzii pe ele.

Ce este ser?

Din păcate, nu întotdeauna chiar și cele mai scumpe creme pot rezolva problema epidermei și pot returna un aspect strălucitor. Cel mai adesea acest lucru se datorează nevoii de penetrare mai profundă sub piele, unde accesul este limitat la. Dar ser, datorită unei compoziții speciale și textura mai ușor, este mai ușor pentru a merge la nivelul dermului, și de a ajuta la rezolvarea problemelor grave.

Profesioniștii numesc produse serice similare, de la un cuvânt în limba engleză, ceea ce înseamnă „concentrat”. Într-adevăr, serurile sunt produse mai degrabă concentrate, cu o saturație de 90% a vitaminelor și a mineralelor, în timp ce în cremele lor doar 30-40%. Acționează ca un amplificator al umidității dermelor.

Atunci când astfel de produse cosmetice au apărut numai, a fost folosit exclusiv în saloane de înfrumusețare, deoarece în mâinile neexperimentate se transformă într-o substanță periculoasă, care poate fi recoltată cu propria lor piele. Atunci când cererea de produse eficiente a crescut, giganții cosmetici au decis să producă seruri disponibile tuturor și caselor utilizate.

Pentru aceasta, cei mai buni chimiști cosmetoologici au fost invitați, care în laboratoare au dezvoltat o compoziție unică, ceea ce permite să nu dăuneze epidermei proprii.

Cum de a alege?

Alegeți instrumentul este foarte precis pentru a obține rezultatul maxim. În primul rând, ar trebui să se țină cont de faptul că serurile sunt dobândite indiferent de tipul de piele, spre deosebire de creme sau uleiuri. Punctul principal de alegere ar trebui să fie o problemă care va fi rezolvată cu acest produs.

Dacă este greșit să faceți, rezultatul nu va fi complet.

Există sitei de scopuri diferite:

  • Ultra-încărcare+
  • Hidratantă+
  • Pentru corectarea pygmentării+
  • Pentru a alinia suprafața pielii+
  • Porii constructivi+
  • De la riduri.

Astfel, fiecare fată poate găsi un produs pentru nevoile.

cosmetologi profesionale la momentul achiziției sunt recomandate pentru a naviga și de vârstă. Acest lucru facilitează în mare măsură alegerea și cu o evaluare obiectivă evită neînțelegeri suplimentare.

În nici un caz nu poate fi folosit pentru a servi fetelor cu piele sensibilă și o tendință la alergii fără consultare la un dermatolog sau cosmetolog.

Înainte de utilizare, este important să efectuați un mic test care să demonstreze dacă acest agent este potrivit. O cantitate mică de fluid este aplicată pe încheietura mâinii sau o folie interioară a cotului. Dacă nu a apărut nici un disconfort timp de 15 minute, puteți aplica în siguranță serul pe față. În cazul reflenării, mâncărimi sau a oricăror senzații neplăcute, utilizarea produsului nu este recomandată.

Cum să-l folosească?

Înainte de a utiliza sertarea S, ar trebui să fie preparată de pielea feței, curățată cu atenție și aplică tonic. Apoi, remedierea într-o cantitate mică este distribuită pe fața și condusă cu degete până la absorbția completă. Se recomandă producerea mișcărilor de masaj, astfel încât serul va pătrunde mai adânc în dermă. După 10 minute puteți aplica o cremă de față. Ultimul element nu este obligatorie în cazul în care pielea este bine umezit.

Unii preferă să ser utilizarea ca auto-ingrijire. Acest remediu are efect instant, care este vizibil aproape imediat, astfel încât acesta poate fi utilizat în plus, înainte de aplicarea machiajului la un eveniment important.

Unele fete folosesc ser ca bază pentru măști de alginat. În primul rând, trebuie să vă spălați fața cu gel, apoi se aplică ser, și după ce se absoarbe adăugarea de alginat masca. Produsul ajută la creșterea eficienței ser, și va permite substanțelor utile pentru a pătrunde mai adânc în derm.

Produsele nu sunt împărțite în zi și noapte, acestea sunt luate în funcție de sezon. În timpul verii – plămâni, în timpul iernii – cu densitate mare.

Produse populare

serurilor YVES Rocher sunt reprezentate printr-o gamă largă. Printre acestea, fiecare poate găsi un mijloc de necesitate.

Efectul devine mai pronunțat atunci când se utilizează ser, împreună cu creme ale liniei selectate.

Hydra Vegetal

Acest ser va face fata perfect cu sarcini de hidratare a pielii. Eduulis Cell Apa, care face parte, reface pielea din interior, acumularea și întârzierea umiditate în toate straturile pielii. Remediul sub formă de hidrogel (conform comentarii – neomogene), dar atunci când este aplicat la spirele pielii într-o picătură, lăsând un sentiment de confort si rapid saturate cu pielea cu substanțe utile. ierburi și parfum proaspăt, plăcut și discret.

Hydra Vegetal pe Yves Rocher

Elixir Jeunesse cu efect de detoxifiere

Dacă aveți nevoie de un instrument puternic pentru protecția împotriva acțiunii mediului negativ, care este deosebit de important pentru locuitorii din metropolele, asigurați-vă că să se uite la acest instrument. Produsul curăță nu numai profund pielea, dar, de asemenea, reduce ridurile.

Flaconul are un convenabil distribuitor cu pompă. Elixir Jeunesse returnează strălucirea pielii obosite. Ser este foarte convenabil de utilizat, atunci când este aplicat pe față devine consistența apei și absoarbe foarte repede. Concentratul este îmbogățit cu extracte de salvare și moring.

Elixir Jeunesse pe Yves Rocher

Sebo Vegetal

Se referă la mijloacele de nivelare, are proprietăți antioxidante destul de puternice care protejează pielea de oxidare în timpul zilei. Componentele incluse în acest produs fac posibilă eliminarea aspectului strălucirii uleioase și face ca suprafața pielii să fie mai netedă. Instrumentul este ușor absorbit și datorită pulberii de ceai plină de ceai restabilește echilibrul pielii.

Recenzii ale acestui agent pozitiv. Funcționează cu adevărat, protejând pielea de molecule dăunătoare, curățându-l și ajutându-vă să facă față diferitelor probleme dermatologice. După o lună după utilizare, pielea începe să strălucească în mod natural.

Sebo Vegetal pe site-ul Yves Rocher

Ridicarea Vegetal (cu efect de lifting)

În cazul în care sarcina dumneavoastră este o extensie a pielii, ar trebui să încercați acest instrument. Efectul de ridicare este asigurată de partea plantei de colagen Ajuga reptans (LAT.), Cunoscut sub numele de iarbă buruieni. Această componentă este patentat de un brand, de asemenea, hidratează pielea și protejează de impactul nociv asupra mediului. Eficacitatea trebuie evaluată o lună după aplicare. Textura imponderabilă ofera un confort atunci când se aplică.

Ridicarea Vegetal pe Yves Rocher

Riche Creme – „Elixir Beauty”

produse pe bază de ulei de vânzare într-un flacon de sticlă cu o pipetă confortabil. Produsul conține o cantitate mare de vitamine, minerale și substanțe utile, penetrarea profund epiderma. Ser hrănește perfect, netezește pielea, conferindu-i o strălucire naturală. In ciuda volumului mic de sticla de 30 ml, este consumat destul de vedere economic. Multe fete nu se grăbește să se aplice ulei pe întreaga față. De preferință, se adaugă câteva picături în lăsând cremă, se amestecă și se unge pielea.

Comentarii pentru mijloacele sunt în majoritate pozitive. Este universal în uz, funcționează bine și a petrecut punct de vedere economic. Poate singurul minus este un miros ușor ascuțit de ser.

RICHE CREME pe Yves Rocher

Anti-Age Global

Ser cu compoziție organică și absența completă a parabenilor are un efect de stocare, care devine vizibil după o lună după utilizare regulată. Desigur, instrumentul nu va fi capabil de a netezi pe deplin toate ridurile, dar se va transforma în mod semnificativ față și elasticitatea pielii crește. Ajută la combaterea pigmentare.

Produsul este vândut într-o sticlă cu un capac confortabil și pipeta. Nectarul de legume contribuie la umezirea și hrănirea profundă a pielii, ca rezultat al creșterii nivelului elasticității și ridurile minore sunt dispărute treptat.

În timp, fața este aliniată, ea dobândește o strălucire naturală. Recenzii despre anti-vârstă globală, numită și „renașterea tineretului”, în cea mai mare parte pozitivă. Minuni mari de la el, puțini oameni așteaptă, dar rezultatul este foarte fericit și face ca femeile să cumpere un instrument și să continue să le folosească.

Anti-vârstă globală pe Yves Rocher

Seric Vegetal

Ser este conceput pentru îngrijirea anti-îmbătrânire, astfel încât fetele cu lipsa de semne de îmbătrânire dobândește că nu are sens. Producătorul recomandă combinarea acestuia cu alte mijloace de această linie, asigurând o mai mare eficiență din partea aplicației. Ca și alte produse concepute pentru a lupta impotriva ridurilor, Ser Vegetal are un efect cumulativ, care va fi vizibil cu utilizarea regulată pe parcursul întregii trei săptămâni.

Pielea devine mai fina, tonul feței este aliniat. Natural, strălucire sănătoasă devine un companion constant al femeilor folosind acest remediu de zi cu zi. Treptat dispar ridurile mici și mijlocii, care de multe ori strica opinia generală.

Ser recenzii pozitive. Femeile vedea rezultatul după primele aplicații. Este exprimat în finețea și catifelată a pielii. Cu utilizarea regulată, există o netezire treptată a ridurilor și apariția sclipici naturale, care a fost inerentă în rândul tinerilor.

Ser Vegetal pe Yves Rocher

Prezentare generală a produsului liniei Elixir Jeunesse, inclusiv ser, aspect în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: