Alegeți benzi mari

Alegeți benzi mari

Fără astfel de produse de igienă, cum ar fi garniturile igienice, nici o femeie nu poate face. Pe rafturile de magazine și farmacii există multe opțiuni pentru aceste igiene intime. Principala diferență dintre toate garniturile este dimensiunea lor. Diferite dimensiuni, garniturile diferite pot absorbi cantități diferite de fluid. Și în cazul în care produsele de igienă sunt prezentate într-o varietate de opțiuni, și nu vor exista dificultăți în achiziționarea lor, atunci este necesar pentru a merge la alegerea garnituri mari mai în serios, să ia în considerare unele dintre caracteristicile lor.

Particularități

Particularitatea benzi de sex feminin de minciuni mari dimensiuni în capacitatea de a absorbi alocări într-o cantitate mare. Acest efect se realizează prin:

 1. Dimensiunea mărită a benzii+
 2. material absorbant speciale.

Datorită acestui fapt, garnituri mari sunt mai bine și mai repede absorbit lichid, oferă o protecție mai mare cu evacuări grele.

garnituri Cele mai mari femei se aplică în următoarele cazuri:

 1. cu descărcare menstruale abundente sau frecvente+
 2. în perioada postpartum+
 3. În prezența problemelor urologice asociate cu incontinenta urinara.

Atunci când alegeți garnituri mari, aceste caracteristici trebuie luate în considerare și căutați un pachet cu scopul instalațiilor de igienă.

Cele mai bune branduri

Producătorii angajați în producția de igienă intimă feminină, de regulă, produce întreaga linie de garnituri de dimensiuni diferite. Prin urmare, garniturile mari pentru menstruație pot fi achiziționate aproape orice marcă celebră. Multi-paranteze sunt considerate cele mai populare și convenabile de utilizat.

 1. „Natalie” și Bella. Au cel mai înalt grad de absorbție – este de aproximativ 148 și, respectiv, 130 de grame. Și, de asemenea, au o viteză mare de absorbție, care este de numai 1 secundă. Deficiențele instrumentelor igienice ale acestor mărci includ o grosime mare și un mic strat lipicios pentru fixare.
 2. Ola, Winotion. Aceste igiene pot fi poziționate pe locul al doilea prin numărul de lichide absorbit – 121 de grame. Timpul de stripare este de 2 secunde. Precum și caracteristicile pozitive includ costul lor scăzut.
 3. Libesse. Aceste produse de igienă sunt cea mai mare dimensiune capabilă să absoarbă o umiditate puțin mai mică față de anterioare, aproximativ 90 de grame. Timpul de stripare este de 3 secunde. Dar caracteristica lor este o formă anatomică mai subtilă. Dezavantajele includ costuri ridicate.

Clasamentul celor mai bune fonduri de protecție postpartum este reprezentat de mai multe mărci.

 1. „Peligrin”. Aceste facilități de igienă au o suprafață moale cu un strat antibacterian, o fiabilitate ridicată datorită prezenței unui strat lipicios.
 2. Helen Harper. Aceste mijloace ale mărcii belgiene ocupă, de asemenea, una dintre pozițiile de lider. Datorită stratului moale și benzilor de cauciuc de pe laturi, ele oferă o protecție fiabilă și sunt bine atașați la pantaloni scurți speciali, nu alunecă în timpul purtării.
 3. Hartmann Samu. Au mai multe straturi de absorbție a materialului respirabil, capabili să absoarbă o cantitate mare de fluid. Produse în ambalaje sterile, care împiedică reproducerea bacteriilor. Dar din cauza lipsei unui strat lipicios, utilizați numai cu pantaloni postpartum speciali.

Garniturile urologice ar trebui evidențiate într-un grup separat. Evaluarea celor mai bune branduri din această categorie este prezentată de mai multe mărci.

 1. Tenda Lady Slim Normal. Aparțin garniturilor zilnice și sunt recomandate pentru utilizarea femeilor cu un grad ușor de incontinență. Aceste garnituri nu au aripi laterale, dar există gumă laterală, oferind mai dense adiacente și protecție împotriva cursului.
 2. Seni. Aceste produse de igienă au multe modele. Nu numai că poate absorbi umiditatea, dar chiar și distribuie uniform. Și aceste produse de igienă au un efect antibacterian și sunt capabili să dețină mirosul.

Sfaturi pentru alegerea

Când cumpărați benzi de sex feminin de dimensiuni mari, trebuie să fiți foarte atenți. Pentru a găsi cea mai potrivită opțiune, ar trebui să respectați recomandările specialiștilor.

 1. Studiați informațiile producătorului specificate pe pachet. Acest lucru vă va permite să alegeți produsul categoriei și gradului dorit de protecție.
 2. Cumpărați garnituri numai prin categoria pentru care sunt calculate. Acest lucru va asigura confortul și protecția dorită împotriva.
 3. Dacă există un miros neplăcut, trebuie să alegeți produse de igienă cu aromă.
 4. Ia în considerare grosimea și ridicați îmbrăcăminte potrivită în avans. Deoarece datorită prezenței straturilor de absorbție a straturilor multiple, unele tipuri de garnituri pot fi văzute sub îmbrăcăminte.
 5. Acordați atenție metodei de fixare. Unele specii au un strat special lipicios, altele sunt echipate cu benzi de cauciuc lateral, dar există modele fără fixare.

Selectați garniturile în funcție de metoda de fixare se bazează pe preferințe individuale.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: