CARACTERISTICI ALE MINI tampoanelor

CARACTERISTICI ALE MINI tampoanelor

In timpul menstruatiei pentru fete si femei, este deosebit de important să se mențină modul obișnuit de viață, în timp ce protejate de fluxul, disconfort și miros neplăcut. Potrivit ginecologilor, soluția optimă a problemei devine utilizarea tampoanelor de dimensiuni adecvate. Prin urmare, este în valoare de vedere, care se dorește a fi un fel de mini, si ce produse sunt populare în această categorie.

Ce înseamnă?

Numele produsului provine din cuvântul francez tampion, care denotă o bucată de țesătură pentru a conecta găurile. Tamponul arată ca un tub cilindric cilindric alungit, constând din umiditate absorbantă a materialului.

Produsele se disting prin mai mulți parametri.

 1. La dimensiune. Mini tampoanele sunt cele mai mici. Acestea sunt destinate utilizării în timpul menstruației, care nu sunt însoțite de descărcarea abundentă. Acestea sunt recomandate fete care nu trăiesc viața sexuală, precum și atunci când folosesc tampoane pentru prima dată. Opțiunea Normal este proiectat pentru sângerare moderată. Super Plus și Super sunt recomandate pentru abundente lunar. Ultima opțiune este, de asemenea, proiectat pentru utilizarea de noapte.
 2. Prin material. Modelele de buget sunt realizate din bumbac. face mai scumpe și mai eficiente din bumbac hipoalergenic sau vâscoză. Există, de asemenea, opțiuni care combină compoziția mai multor materiale.
 3. Cu titlu de administrare. Modelele cu un aplicator sunt introduse fără a utiliza degete. Ele sunt mult mai convenabil de a folosi. Analogii fără un aplicator sunt introduse cu un deget. Aceasta este opțiunea optimă, dacă ajustați adâncimea și direcția de a intra tine.

Ca urmare, toate alocările sunt colectate în vagin, fără scurgeri spre exterior. Acest lucru permite zile critice să se angajeze în afacerile de zi cu zi, inclusiv participarea la piscină. Pentru a scoate tamponul după utilizare, este suficient pentru a trage pentru dantelă.

Producatori populari

Cele mai bune tampoane produc următoarele mărci: o. B., Kotex, Tampax, JoyDivision. Fiecare dintre ele eliberează produse cu marcajul mini.

 1. Kotex mini, care se disting printr-un design atractiv, o acoperire netedă, un cordon puternic și un preț favorabil. Minele includ adesea kart grungy, datorită utilizării produsului nu este întotdeauna confortabilă.
 2. O. B. Pro confort mini. Au o acoperire unică matasoasă, datorită cărora asigură o protecție fiabilă și o administrare mai confortabilă. Fete mari care folosesc tampoane pentru prima dată.
 3. JoyDivision Libertatea Mini. Aceste tampoane sunt fabricate din material combinând sensibilitatea și elasticitatea, care asigură ușurința de administrare, fără disconfort, precum și o protecție fiabilă împotriva fluxului și mirosului. Opțiunea minus este prețul ridicat și prevalența scăzută, din cauza căreia nu este atât de ușor de cumpărat.
 4. Tampon de curgere a luminii compak-ului TAMPAX. Produs cu aplicator. În mod ideal, protejează de curgere la 8 ore.

În consecință, atunci când alegeți tampoane, merită acordată atenție nu numai pentru preț. Este important să estimați dimensiunea produsului, fitness-ul lor de a fi abundent lunar, confort, ușurință de intrare și rezistență a cordonului.

Cum să-l folosească?

Introduceți tamponul este recomandat pe următorul algoritm.

 1. Mai întâi spălați-vă mâinile. Atunci riscul de infecție în vagin va scădea.
 2. Mâinile uscate trebuie să implementeze un tampon și să arunce ambalajul. Produsul, căzut accidental pe podea, este, din păcate, emis.
 3. Luați o poziție confortabilă, punând o vagin de discontinuitate. Efectuați procedura pe care o puteți așeza sau puneți un picior pe partea laterală a băii sau a castronului de toaletă.
 4. Luați tampon. În același timp, degetul arătător este plasat pe baza produsului, iar mijlocul și mare se află pe proeminențele pentru păstrare.
 5. Găsiți o gaură vaginală. Este puțin mai departe decât uretra de la care vine apa.
 6. Deplasați tamponul cu 2-3 cm în interiorul vaginului. Și apoi promovează treptat până la partea exterioară a tubului se află în interiorul.
 7. Va rămâne presat pe aplicator, astfel încât conținutul său a trecut în vagin. Apoi, aplicatorul trebuie să fie eliminate.

Dacă totul se face corect, tamponul se va dovedi a fi în vagin, cât și în afara firul va rămâne cu care va fi îndepărtat după utilizare.

Pentru a folosi tampoane interne pentru a fi confortabil și în siguranță, trebuie să urmați următoarele instrucțiuni:

 1. Utilizați numai produse în conformitate cu instrucțiunile producătorului de pe ambalaj+
 2. Din gradele de absorbție necesare, minimul este ales+
 3. Preferința este în valoare de plată tampoanele din materiale textile sau din bumbac+
 4. Tampoane Schimbarea produs la fiecare 4-6 ore+
 5. Periodic, trebuie să mergeți la garniturile – utilizarea acestora este deosebit de important în timpul somnului+
 6. Să ia în considerare toate riscurile posibile asociate cu utilizarea unui tampon.

Mini tampoanele sunt concepute pentru fete care nu trăiesc viața sexuală, precum și cu sângerări slabe în timpul menstruației. Le puteți utiliza în ultimele 2 zile ale menstruatiei.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: