Cum de a aranja sprâncenele pentru un pătrat?

Cum de a aranja sprâncenele pentru un pătrat?

Sprancenele decorate competent se transformă în femeile reale de decorare a feței. Datorită ei, aspectul devine mult mai expresiv, contururile faciale sunt moi, iar în unele cazuri chiar și fața devine vizual mai tineri. Pentru a obține un astfel de rezultat o, ar trebui să știți că fiecare persoană are un anumit tip de persoană. Există multe și unul dintre ei – pătrat.

Particularități

Nu cred că există tipuri de frumoase si nu foarte: orice tip se distinge prin propriul său farmec unic și har. Chiar dacă o femeie crede că fața ei are unele neajunsuri, este suficient pentru a face un machiaj bun și corect ridica forma spranceana pentru a le ascunde sau de a le elimina. De obicei, proprietarii de oameni pătrat se plâng grosolănie excesivă și gravitatea aspectului lor, dar exact până când vor găsi propriul stil.

  Pentru caracteristicile distinctive ale pătratului, conform cărora forma necesară sprâncenelor este determinat:

  • pometi Wide coincizând lățimea lor cu fruntea si maxilarul+
  • selecție excesivă de chin+
  • Păr de creștere contur, Piața.

  Aceste nuanțe nu va face un reprezentant de sex minunat într-un plan vizual, în cazul în care accentul este corect – neted și contururi se înmoaie. Această sarcină se descurcă anumită formă de sprâncene.

  Selectați formularul

  Caracteristica principală a sprâncenelor în acest caz – adaugă fața feminității și cea mai bună alegere este o curbă lină rotunjire. Doamnelor cu pometi masive nu va durea un pic fractură, dar în același timp, este necesar să se asigure că el ocupă un loc pe partea exterioară a ochiului, fie în mijloc. O opțiune numită „Arch“ va arata foarte bine și va ajuta să găsească proporțiile armonia feței.

  Atunci când alegeți o formă, există anumite contraindicații.

  • Strigă și îngust. Astfel de sprâncene, dimpotrivă, face fata chiar mai severe și strica caracteristicile sale.
  • O trăsătură. Această opțiune nu ar trebui să ia în considerare chiar.
  • Rotund și neted. sprancene similare vor face expresia feței prost.

  În ciuda penuriei de soluții adecvate, este posibil să experimenteze în moduri diferite, cu o versiune îndoită. Deci, se dovedește a realiza o anumită individualitate, dar este mai bine să arate prudență și să se familiarizeze cu anumite reguli.

  Elaborarea de sprâncene, nu ignora o serie de elemente extrem de importante.

  • De mare importanță este locul ochilor – lățimea intervalului inter-colț, depinde de ea. Ochii Strâns plantate necesită o distanță mai mare pentru a realiza expansiune vizuală. In caz contrar, atunci când ochii sunt aranjate departe, dimpotrivă – se extind oarecum spranceana sau nu-l smulge de la bun început de creștere.
  • Titularii de caracteristici faciale luminoase, care sunt benefice să iasă în evidență și să sublinieze frumusețea naturală, sprâncenele largi va merge. Fetele cu ochi adânci și buze miniaturale, este mai bine să nu faceți un accent special pe domeniul sprâncenelor – aici vor fi norocoși să se uite în forma minimă vizibilă.

  Reguli similare sunt create de stilistii profesioniști, astfel încât femeile să se simtă cât mai frumos posibil, deci este mai bine să le ascultați pentru a evita riscul să arate ridicol.

  Culoare

  Următorul aspect, care este în prim plan – este culoarea sprâncenelor. Acesta este de obicei aleasă în părul și ochii tonului, dar această abordare nu este întotdeauna corectă: uneori umbra naturală strică numai imaginea generală. Pătrat spre pătrat nu se potrivește cu culoarea negru de cărbune, este înlocuită cu o umbră mai discretă – blondă în toate manifestările sale sau orice maro.

  Culorile sprâncenelor în orice caz trebuie combinate cu părul, deși sunt puțin mai ușoare. Cazul cu brunetele este mai dificil, dar pentru ei există o ieșire – agenți de corecție, iluminați sprâncenele, în măsura în care este necesar.

  Când toate etapele pregătitoare anterioare sunt abordate până la sfârșitul anului, când vine vorba de timp pentru a se angaja în corectarea în sine + Cu toate acestea, există o etapă intermediară înainte de a conecta în mod direct – definirea limitelor. Cel mai calitativ avantaj al acestei proceduri este un adevărat profesionist din salonul de înfrumusețare. El și cu realizări, sprâncenele vor da seama pe perfect, iar femeia se va păstra numai la domiciliu sau caută de fiecare dată pentru ajutor în salon. Cu toate acestea, un specialist din diferite motive nu pot fi accesate și apoi rămâne să se bazeze pe propriile forțe.

  Citește mai mult  Extinderea sprâncenelor: Caracteristici și tehnici de procedură

  Definiția frontierelor

  Unicitatea fața fiecărei persoane este indiscutabil, dar există Instrucțiuni generale care pot fi folosite pentru orice ocazie.

  • Limita interioară este determinată folosind un creion aplicat prin aripa nasului și colțul interior al ochiului. Unde se intersectează grifafelul și abraziunea arcului și elementul „A” va fi.
  • Detectarea locului de îndoire este, de asemenea, determinată foarte simplă – întregul creion este suficient pentru a găsi punctul de contact cu aripa nasului și a centrului elevului.
  • Unghiul exterior al sprâncenelor este locul în care creionul este intersectat, așezat prin aripa nazală și colțul vizibil al ochiului.

  Va fi util să citiți linia creionului, capturarea tuturor celor trei puncte numite, astfel încât acesta nu este ulterior confuz, ci să se bazeze pe o schemă vizuală.

   În caz de dificultăți irezistibile sau inconveniente, este posibil să se utilizeze și mai ușor – să achiziționați șabloane speciale pentru a crea sprâncene. Există un set uriaș de ele, astfel încât experimentul va fi aproape infinit, până când nu există o opțiune complet satisfăcătoare.

   Corecţie

   Lumea modernă a tehnologiei informației face posibilă încercarea într-un fel sau altul, chiar dacă o persoană nu a fost angajată înainte. Suficient pentru a citi articole, vizionați videoclipuri sau fotografii de învățare. După ce a citit teoria alegerii corecte a formei, este timpul să ne mișcăm la crearea sprâncenelor perfecte.

   Rămâne numai la răbdarea stocurilor și a instrumentelor necesare.

   • Pensetă. Acest articol poate costa un ban, dar nu ar trebui să salveze pe ea. Este mai bine să plătiți mai mult și să aveți un ajutor ascuțit și puternic, care se va ocupa cu ușurință chiar și cu părul separat.
   • Mici foarfece. Dacă sprâncenele sunt prea lungi și groase, acest instrument poate fi tăiat cu anumite fire de păr. Aceeași categorie include trimmere specializate pentru față, cu toate duzele necesare imediat.
   • Preparate pentru degresare. Tonic cu conținut de alcool sau de produse cosmetice mijloace de îndepărtare. Datorită ei, pensetele nu va aluneca.
   Citește mai mult  sprancene pudrate: mașini și îngrijire

   În procesul de înregistrare poate necesita mai multe elemente mai mult.

   Prezența lor nu este în mod necesar, dar este extrem de dorit pentru a obține un efect maxim.

   • perie mică. Acesta poate fi ca cel care este creat special pentru sprancene si un rimel convențional pentru o carcasă, principalul lucru este curat. acțiunea ei este de ajutor în stabilire, care este, pieptene sprancene înainte de procedura, asigurați-vă că într-un fel.
   • creion Nuanță. Pentru utilizare, orice alte dispozitive de colorare sunt adecvate, eventual, mai familiar. Cu toate acestea, există o mică nuanță: în cazul vopselei pe termen lung, merită mai întâi să picteze sprâncenele și după ce a scăpat de pericolele suplimentare.
   • Gel de modelare. Este o mântuire reală atunci când o coliziune cu părul rigid și obraznic, bătând și fără port, care poate fi pus doar cu acest mijloc.

   Nu va fi inutil și antiseptic, în special pentru începători în această chestiune, pentru a evita apariția unor răni mici este foarte dificilă.

   Recomandări

   Nu o sută la sută din succes depind de corectitudinea selecției formei și a nuanței de sprâncene. Loialitatea procedurii principale nu poate fi subestimată.

   Deci, totul se întâmplă pentru prima dată, este mai bine ARMA cu sfaturi utile.

   • Lumina zilei – un mare asistent în astfel de afaceri.
   • Distanța interurbină optimă pentru ochiul de aterizare medie – aproximativ două centimetri.
   • Trage în sus părul ar trebui să fie la marginea de jos.
   • Începutul și îndoirea sprâncenelor ar trebui să fie egale în lățimea lor.
   • Fiecare sprânceană este recomandată pentru a regla la rândul său, astfel încât simetria este maximă. Din mijloacele primare puteți lua firul obișnuit pentru acest lucru.
   • Îndepărtați corect firele de păr – în direcția creșterii lor și nu viceversa.
   Citește mai mult  Cum să crească rapid sprâncenele?

   Observând regulile necomplicate, va fi posibil să se obțină un rezultat uimitor, făcându-și fața de neuitat pentru alții.

   Mai multe sfaturi despre designul sprâncenei, consultați următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: