Reguli pentru spranceana după microblading

Reguli pentru spranceana după microblading

femeile moderne sunt gata pentru toate pentru frumusete, mai ales – pentru frumusetea sprancene. Recent, o astfel de procedură devine din ce în ce mai populară ca microblading. După această procedură, sprâncenele au nevoie de îngrijire specială, ceea ce contribuie la o vindecare rapidă și fără durere. Cum să aveți grijă de sprâncene, ce mijloace de utilizare – Luați în considerare în acest articol.

Particularități

Sprancenele corecte și îngrijirea pielii sunt necesare nu numai după microbligalizare, ci și înainte de procedura în sine. Dacă este incorect să se pregătească pentru procedură și să nu ia în considerare unele fapte, atunci rezultatul nu vă va plăcea, iar procesul de vindecare va avea loc mai dureros și imprevizibil.

Cu câteva zile înainte de campania unui specialist, este din punct de vedere categoric de a vizita sauna, plajă pe plajă, vizitați solarul. În plus, nu este necesar să se facă o facială sau peeling, să bea o mulțime de lichide, să ia medicamente care diluează sânge, analgezice și alcool.

Aceste reguli nu sunt inventate doar așa, și dacă doriți procedura perfect, iar procesul de vindecare a fost de scurtă durată, este necesar să-l ia toate.

În acea zi, atunci când te duci să faci microblading, este categoric imposibil să bea o mulțime de lichid, în caz contrar după încheierea procedurii vor fi multe sucrovitsa, ceea ce va afecta în mod negativ calitatea muncii. Cu trei ore înainte de începerea procedurii, nimic și nici băuturile.

După ce procedura este finalizată, iar sprâncenele vor deveni perfecte, o etapă importantă de vindecare va începe. Cu toate acestea, perioada de vindecare constă în mai multe etape, pe parcursul căreia trebuie respectate toate regulile și de a folosi produse de îngrijire recomandate numai. Toate recomandările detaliate vor fi dezvăluite mai târziu, în materialul nostru.

Fonduri

Pentru a avea grijă în mod corespunzător pentru sprâncene, după o astfel de procedură ca microblading, asigurați-vă că să se ocupe de răni proaspete cu mijloace speciale.

În obligatoriu, veți avea nevoie de un astfel de antiseptic ca, de exemplu, „clorhexidină”. Următoarele vor fi necesare instrumente care ajută la accelerarea procesului de vindecare a pielii răniți, îmbunătățirea și accelerarea procesului de regenerare.

Cel mai bine este să alegeți unguentul, care conține o astfel de componentă ca și decpensia. O varietate de unguente sunt vândute în farmacii, deci asigurați-vă că ați văzut compoziția lor pentru a vă asigura că componenta necesară este exact în această vârstă. De asemenea, veți avea nevoie de un motiv care are un efect de atenuare. Complet, cea mai comună vaselină cosmetică poate face față acestei sarcini.

Toate aceste instrumente vor ajuta la împiedicarea microbilor să intre în piele iritată și să minimalizeze probabilitatea diferitelor tipuri de infecții. În plus, ele contribuie la vindecarea rapidă și la îmbunătățirea accesibilității pigmentului, ceea ce este foarte important.

Perioada de vindecare

Imediat după finalizarea procedurii, comandantul trebuie să trateze în mod necesar sprâncenele cu un agent antiinflamator special. Două ore după procedură, va fi necesar să se elimine reziduurile unguentului cu un șervețel pentru a îndepărta reziduurile unguentului cu un șervețel;.

Apoi, va trebui să urmați anumite reguli și să aveți grijă de sprancenele.

Nu contează dacă ați efectuat mai întâi procedura sau ați trecut prin cursul de corecție – îngrijirea corectă este încă foarte importantă.

Deoarece procedura de microblading implică introducerea pigmentului sub piele cu un ac subțire, atunci rănile mici rămân pe piele, dintre care lichidul poate fi gătit în primele zile – Sukrovitsa. Este necesar să o curățați imediat sau, mai degrabă, fără a apăsa pe piele, spălând cu un șervețel curat. Nu încercați să o ștergeți complet: dacă rămâne o mică parte a sukrovitsy, atunci acest lucru este normal, deoarece sprâncenele vor trebui să fie acoperite cu o crustă mică, subțire.

În plus, în prima zi veți fi cu siguranță că trebuie să procesați zona de sprâncene de către antiseptic, despre care am vorbit mai sus. Datorită acestui mediu, un număr mare de Sucrovitsa nu se va distinge, iar procesul de vindecare va fi accelerat.

Aș dori să menționez că, în cazul în care nu ștergeți în timp Sukrovitsa și va începe să împingă, se formează o crustă mică. Această crustă când a dispărut poate lua parte din pigment, iar apoi sprâncenele nu vor fi perfecte.

Dacă în prima zi în zona sprâncenei poate fi roșeață, atunci umflarea și umflarea mică pot apărea în a doua zi. De asemenea, adesea apare o mică mâncărime. Aceste sentimente sunt extrem de neplăcute, iar aici este foarte important să ne amintim că atingând sprâncenele „noi” cu mâinile, zgârierea și umezirea lor categoric imposibilă. În săptămâna următoare, este foarte important să se păstreze puritatea și uscăciunea zonei pe care a fost efectuată procedura.

În cazul în care în primele zile vă umezi sprâncenele, există o mare probabilitate ca pigmentul să poată pleca puțin și va afecta vederea generală a sprâncenelor. Dacă totuși, picăturile mici de apă au căzut pe sprâncenele lor, apoi în nici un caz nu le puteți șterge – lăsați picăturile să vă usuce.

În ceea ce privește edemul, mâncărimea și pielea uscată, care apar în prima zi după procedură, ar trebui să fie murdare zonele problematice cu unguente sau vaselină. Frica și îngrijorarea cu privire la mâncărime și peeling Pielea nu ar trebui să fie un proces natural care indică în mod direct că mecanismul de vindecare acționează activ.

La început, încercați să aplicați foarte atent unguent sau vaselină, nu frecați în piele în nici un caz. are nevoie să se facă totul cu mișcări ușoare, încercând să nu rănească pielea iritată. În general, aceste zile, încercați să nu atingeți zonele iritate ale pielii, cu mâinile – poate provoca iritații suplimentare și strângeți procesul de vindecare. De asemenea, nu puteți atinge pielea care a început deja să coacă.

cruste la îndemână le, ​​de asemenea, categoric imposibil – totul ar trebui să dispară treptat.

Încercați aceste zile să nu aplicați crema de față obișnuită la aceste zone problematice. Abuzul Vaseline nu merită, de asemenea, nu trebuie aplicat numai dacă a apărut uscăciunea severă și trage pielea.

În mod literal după cinci până la șase zile, următoarea etapă a vindecării va începe. Nu vor exista ECSEN, nici mâncărime nu este doar peeling. Foarte bine Când, în acest moment, sprâncenele actualizate sunt acoperite cu o crustă uniformă și nu este foarte vizibilă – acest lucru sugerează că procesul de vindecare merge bine. În aceste zile puteți folosi unguentele pe care le-am vorbit mai sus și folosim acest instrument recomandat de maestrul dvs. după procedură.

Dacă o săptămână după microblayding, o parte din crustele rezultate au fost deja epuizează, iar noile cruste nu apar și sprâncenele au devenit moi, ceea ce sugerează că totul este bine și procesul de vindecare este aproape finalizat.

Există mai multe reguli care trebuie respectate în timpul perioadei de vindecare. În primele două săptămâni trebuie să încercați să evitați lumina directă a soarelui, altfel pigmentul va începe să ardă. În plus, nu este recomandat categoric pentru plajă, vizitați solarul, sauna sau piscina. De asemenea, merită abandonarea sport, deoarece efortul fizic poate duce, de asemenea, la consecințe imprevizibile.

Cum să vă îngrijiți?

Grija pentru sprâncene după o astfel de procedură este nevoie de cosmetice în mod corect, în caz contrar, rezultatul nu vă va mulțumi pentru o lungă perioadă de timp. Masters avertizează întotdeauna că rezultatul obținut poate fi păstrată cât mai mult posibil numai dacă asculți sfatul și de a face totul pas cu pas.

După toate etapele de vindecare rămân în urmă, aveți nevoie pentru a începe în mod corect avea grijă de sprancenelor. Acum, ei au nevoie de umiditate specială, în caz contrar pielea uscata va provoca îndepărtarea de pigment.

Este posibil să-l spele numai foarte atent, și chiar și atunci numai o săptămână după procedura. Fa-o trebuie să fie deosebit de delicată și să încerce, astfel încât apa nu ajunge în zona spranceana. În cazul în care sprancenele complet vindecat, este foarte posibil să se spele, ca și mai înainte, fără teama de a deteriora pielea. Cel mai bun din toate la prima etapă de a renunța la spuma obișnuită sau geluri, dând preferință săpun copiilor obisnuite. De asemenea, merită abandonarea cojile și scrubs pentru un timp, și după restaurare completă, acestea pot fi utilizate numai cu grijă, astfel încât, în nici un caz să atingă zona spranceana.

De obicei, o astfel de procedură a este efectuată în sezonul cald, asa ca cosmetologi recomanda sprancene se ascund de lumina soarelui.

Dar este, de asemenea, merită menționat faptul că trebuie să luăm sprâncenele reînnoite și de la frig. Orice temperatură agresivă, fie că este vorba de frig sau căldură, destul afectează negativ procesul de vindecare și pigmentarea în sine. Prin urmare, încercați să evitați scăderi bruște de temperatură, deoarece poate provoca cu ușurință inflamație.

Este, de asemenea, nu este necesar să meargă afară, în vreme rea, dacă există o ploaie sau se observă un vânt puternic. În primele săptămâni, ploaia și umezeala pot afecta negativ frumusetea sprancene, și un vânt puternic cu nisip și praf poate provoca o infecție, deoarece rănile nu au fost încă complet vindecat. În cazul în care într-o căldură puternică chiar și la domiciliu va transpira, apoi picăturile de sudoare pot afecta negativ vindecarea.

Chiar și după întregul proces de vindecare rămâne în urmă, încearcă să evite soarele luminos, deoarece afectează în mod negativ pigment, și va începe rapid să se estompeze sau de a schimba culoarea.

Este foarte important să ne amintim că încălcarea regulilor și sprâncenelor incorecte pot duce la cele mai diferite și, uneori, imprevizibile consecințe. De exemplu, pot să apară de stabilire incorectă pigment, ca urmare, există profeți pe sprancene, care diferă foarte mult de la culoarea totală și tonul. De asemenea, tăierea sau supraîncărcarea pielii poate duce la faptul că rezultatul va fi răsfățat.

În cazul în care, ca urmare a ingrijire incorecte, rezultatul final a fost răsfățat, doar un profesionist poate remedia totul prin corecție.

Sfat util

În cele din urmă, avem mai multe sfaturi de încântare pentru toți, Cine se lupta pentru frumusețea perfectă și foarte valori sub forma sprâncenelor lor actualizate.

  • După ce o crustă uscată se coboară cu sprâncene, culoarea lor se poate schimba puțin. Nu este necesar să se sperie acest lucru, deoarece aceasta este norma. Literalmente trei până la patru săptămâni după procedură, sprâncenele își vor ridica din nou culoarea, iar decolorarea nu va fi.
  • Este important să ne amintim că prima dată după procedura, chiar dacă procesul de vindecare este deja în urmă, ar trebui să nu folosească produse cosmetice decorative. Puteți începe să o utilizați cu doar trei până la patru săptămâni mai târziu.
  • Înainte de procedura în sine, un cosmetolog profesionist care își desfășoară activitatea în mod eficient, trebuie să verificați dacă aveți alergii la vopseaua selectată. De obicei, pigmentul este picurată pe o zgârietură mică și așteptați timp de o jumătate de oră. Amintiți-vă că acest lucru este foarte important pentru sanatatea ta.

În cazul în care pe piele există procese inflamatorii, adevărat maestru trebuie să refuze procedura.

Despre cum microblayding vindecã de zi, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: