Duminica ulei: Caracteristici, Sfaturi pentru alegerea și utilizarea

Duminica ulei: Caracteristici, Sfaturi pentru alegerea și utilizarea

Pielea bronzata – vis de fiecare fată. Se crede că se pare frumos, și împreună cu un corp de sport atrage atenția oamenilor.

Cand vine vara, doamnele purta costumele de baie și du-te bucura de soare pe plaja. Cu toate acestea, mulți dintre ei uita despre un astfel de punct important ca uleiul de protecție de la Soare. Chiar dacă doriți să vă bronzați, este necesară utilizarea unui agent de protecție.

Descrierea compoziției

În ciuda numele mijlocului, uleiurile de bază nu reprezintă componenta principală în compoziția acestui produs. Ele nu sunt suficiente pentru a proteja pielea de efectele negative ale razelor ultraviolete. Dar, desigur, uleiurile sau amestecurile de ulei vor fi incluse în produs – datorită acestora, este realizată consistența petrolului, dar acestea vor fi amplasate în mijloc sau chiar la sfârșitul listei de compoziție.

Efectul protecției față de soare se realizează datorită factorului SPF Factorul de protecție solară. Cu cât este mai mult în compoziție, cu atât mai bine protecția, așa că pe etichetă de lângă aceste trei litere scriu o figură de la 10 la 50. În plus, apa termică poate fi prezentă în uleiuri, extracte de diferite plante și fructe.

Avantaje și dezavantaje

Uleiul de soare trebuie să efectueze mai multe funcții simultan.

 • Nutrient și înmuiere. Datorită acțiunii acizilor grași, vitaminele A și E ulei fac pielea mai moale, îl hrănește cu elementele necesare.
 • Hidratant și netezire. Uleiul de soare în cantități mari sunt utilizate pentru fotografii din Bikini, ca și pielea după ce a strălucit literalmente și arată mai fină.
 • De protecţie. Datorită uleiului de pe piele, arsurile solare, pigmentarea, pielea nu se rotește de la o ședere lungă la soare. Uleiul frunze pe piele invizibil, uneori un film lucios care nu permite soarelui să pătrundă prea adânc.
 • Efect antiji. Funcția anti-îmbătrânire se datorează faptului că conținutul ridicat al SPF absoarbe un ultraviolet, care este cauza petelor de pigmentare, roșeață, iritare și riduri.
 • Folosit pentru bronzul intens. Uleiul nu numai că absorbi ultraviolet, fără să-i dau să pătrundă prea adânc la celulele pielii, dar îl atrage, oferind un bronz de aur neted.

Fără defecte, nici nu a costat. Remediile de ulei dăunătoare pentru a pune pe fața proprietarilor de probleme, uleioase și combinate. Ele sunt comedogene, pot provoca acnee și scoruri pori. În acest caz, este mai bine să se acorde preferință laptelui și unei creme de bronz. De asemenea, la piele după aplicarea mijloacelor poate lipi praful și nisipul de ceva timp.

Vizualizări

Uleiurile în funcție de funcționalitate sunt împărțite în funcție de gradul de protecție împotriva soarelui, iar criteriul definitoriu este puterea factorului SPF. Cel mai mic SPF este 2 (unele uleiuri naturale de bază), cel mai înalt – 50 (potrivit pentru persoanele cu piele foarte ușoară).

De asemenea, ar trebui să luați în considerare fototipul dvs. care poate fi determinat de piele, păr și ochi.

 • celtic. La proprietarul de acest tip, piele pal, adesea primăvară, păr blond și ochi. Celtic fototipul fetelor este mai bine să nu plaseze deloc, deoarece aproape întotdeauna ard, dar în vremea caldă însorită pentru a utiliza fonduri cu SPF50.
 • European Nordic. Lumina blondă ușoară de păr, ochi de nuci și piele ușoară. De tipul de plajă nordic nu este, de asemenea, recomandat – ei ard astfel de fete, deși mai rar decât celtic, dar încă adesea. Uleiurile solare trebuie să aibă SPF nu mai mică de 40.
 • Orientul Mijlociu sau Mixt. Piele Peach, ca și cum ar fi cu un bronz natural, păr brun, blondă. Oilii reprezentanți ai fototipului utilizează cele mai frecvente – SPF30, în timp ce aceștia fac acest lucru bine și rareori ard.
Citește mai mult  Uleiuri de păr imobiliare: varietăți și evaluare a celor mai bune

 • Mediteranean sau sud-european. Caracteristici distincte – pielea de măsline, nuanțe întunecate de bucle și ochi. Reprezentanții acestui tip pot fi aproape jenați, bronzul se află exact. La fel ca și Orientul Mijlociu, tipul mediteranean va avea suficientă SPF30 sau chiar 15-20, nu există o diferență specială.
 • Indoneziană sau Afaceri medii. Pielea netedă fără pistrui, părul întunecat și ochii. Cel mai adesea găsite pe teritoriul Estului. Reprezentanții tipului ușor de placă, ceea ce nu este întotdeauna necesar când și astfel pielea de bronz. Va fi suficient SPF20 sau chiar 10.
 • african. Pielea foarte întunecată, deci este un tip de non-rasă. În ciuda faptului că doamnele cu o astfel de piele nu arde niciodată și bronzarea nu pot muri pe culoarea pielii, ei trebuie, de asemenea, să protejeze împotriva expunerii la soare la ele – suficient de ulei cu SPF10 sau de bază obișnuită.

Evaluați cele mai bune

În fiecare categorie de preț puteți găsi un ulei bun pentru arsuri solare, principalul lucru este să alegeți o consistență și o compoziție convenabilă, precum și nu ghiciți cu marca.

 • Ulei de sube „Soare sublimă” de la L’Oreal Paris cu SPF 30 promite chiar și pielea netedă și strălucitoare. Disponibil într-un pachet de 150 ml și este un spray uscat, care include Mexoryl XL – solubil în filtrele SPF ulei, care sunt invenția L’Oreal.
 • ANTHELIOS XL Ulei cu SPF50 de la La Roche-Posay – Uleiul perfect pentru fete cu piele palidă. Producătorii subliniază faptul că compoziția include și apă termală naturală, brevetată de un brand, cu conținut ridicat de seleniu. Seleniul este un antioxidant natural, umidificator, astfel încât pielea după utilizare este, de asemenea, bine umezită. Pot fi utilizate pentru pielea sau pielea grasă cu acnee fără risc de deteriorare, precum și pentru părul de fotocat. Miroase ca flori.

 • Ulei „Ambre Solaire” de la Garnier cu SPF15 este destul de bugetar. Ca un ingredient suplimentar, uleiul SHI este prezent (carti), atenuarea, restaurarea, prevenirea iritației. Vitamina E asigură o regenerare îmbunătățită și eliminarea peelingului, chiar a primit nu ca rezultat al arsurii. Uleiul este echipat cu un spray dozator. Parfum de est.
 • Brandul Garnier are un alt ulei „pentru bronzarea intensivă”. Acesta include vitamina E și ulei de nucă de cocos. Nu numai că protejează pielea, ci și hidratează. Mijloacele de marcă Garnier sunt una dintre cele mai populare și accesibile din Rusia.
 • Ulei „Huile Solaire” din brandul francez Bioterm Are SPF 30. Producătorul susține că instrumentul protejează de ultraviolet, aliniază bronzul și hrănește pielea, fără a permite să fie copleșită în soare.
Citește mai mult  Utilizarea uleiului de ricin în cosmetologie

Cum să faci acasă?

Înainte de a utiliza ulei vegetal obișnuit ca produs bronz, este necesar să se considere că SPF-ul său nu depășește 10. Acest lucru nu va fi suficient pentru blonda și fetele cu pielea de piersici, totuși, va fi doar dreptul la dimmoră.

Uleiul de cocos poate fi folosit ca ulei natural de acasă pentru arsuri solare. A fost popular în anii ’60 din secolul trecut, iar popularitatea sa nu se abonează la această zi.

SPF de nucă de cocos – aproximativ 8-10. Poate fi folosit înainte, iar după fetele de plajă cu fototipul african. În plus față de proprietățile de protecție, uleiul contribuie la un bronz plat, face pielea elastică, elastică și moale, deci este destul de potrivit pentru îngrijirea zilnică nu numai în sezonul însorit.

Uleiul de cocos poate fi cumpărat la farmacie, într-un magazin cosmetic sau comanda online. Este, de asemenea, folosit pentru păr, buzele, unghiile, dar nu ar trebui să fie folosite pentru pielea feței – prea tare. Uitați de asemenea despre el, dacă aveți intoleranță individuală de nucă de cocos.

În plus față de cocos, puteți acorda atenție uleiului de măsline din prima presă, carti, un alt nume – Shi, Argan, Macadamia.

Rețeta pentru gătit ulei pentru arsuri solare este extrem de simplă. Trebuie să aplicați un pic de ulei de nutrienți pe palmier, să fiți confuz și mișcări de masaj pentru a distribui pielea corpului. În același mod, puteți utiliza ulei de bază ca arsuri de vindecare. Tratează nu numai arsurile solare, ci și gospodăria, deoarece accelerează regenerarea și înmoaie pielea.

În nici un caz nu se pot folosi uleiuri esențiale, în special citrice: acestea sunt fotosensibile, atunci când intră soarele poate da pigmentarea pielii, acnee acută, cauza peeling și mâncărime.

Cum să-l folosească?

Principalul lucru este că merită să știm înainte de achiziționarea de petrol este cum să-l și de a folosi modul de a alege. Ar trebui să alegeți pe tonul pielii și photoTPU – pielea mai deschisa, cu atat mai mare SPF trebuie să luați. Și, din moment ce cu varsta, filtre care protejează pielea de radiațiile ultraviolete (UV) sunt epuizate, după 35 de ani SPF ar trebui să fie, de asemenea, a crescut.

Este necesar să se aplice ulei de 20-30 de minute înainte de soare. Rezultatul de la aplicarea mijloacelor direct pe plaja va fi aproape de zero, deoarece filtrele încep să acționeze dintr-o dată. Dupa baie, aplicarea uleiului nu este necesară – este creată pe o formulă hidrofil, nu se spală cu apă, dar trebuie actualizate la fiecare două ore sub soarele arzător.

Nu lăsați un tub cu unt în soare deschis și nu lăsați lumina directă a soarelui să cadă – ascundeți-o în sac sau scoateți-o la raftul închis, astfel încât să nu se deterioreze.

Chiar și folosind un ulei cu un factor ridicat de protecție solară, este imposibil să fii în soare pentru o lungă perioadă de timp, mai ales dacă timpul cade la prânz, când razele UV sunt deosebit de active.

Recenzii

De la prima vedere, toate uleiurile pentru Tan caută același lucru, alegeți între o sticlă pentru 1.200 de ruble și 400 este foarte dificil. Prin urmare, merită mai întâi citit recenziile clienților reali care au timp pentru a încerca produsele sub soarele scorching.

Citește mai mult  Ulei pentru păr de restaurare: ce să aleagă și modul de utilizare?

Sublime Sun de la L’Oreal Paris, În ciuda tentei maro și destul de dubioasă la prima vedere pentru textura de ulei (sub forma unui spray uscat), cu funcțiile sale „cu un breech”. De asemenea, fetele observă că nu este spălat după înot, ca un lapte sau o cremă, și, de asemenea, nu provoacă corpul să se scufunde „, cum ar fi grătarul de pui și aproape nelite. Se datorează consistenței că gloriozează slab, care poate fi mântuirea pentru iubitorii de piele mată a corpului.

Costă aproximativ 700-800 de ruble, este foarte economic ținând cont de cheltuielile mici. Nu este spălat după 3 ore de baie și când este aplicat este distribuit uniform. Bronzul după ce este neted, este de fapt imposibil să ardă – o femeie cu o nuanță strălucitoare a pielii la folosit în Egipt, dar a venit acasă fără o singură arsură și cu o marcă minunată și de aur.

„ANTHELIOS XL” cu SPF50 de la La Roche-Posay – unul dintre cele mai populare uleiuri pentru frumusețile blond. Intră în uleiurile de vârf cu un grad ridicat de protecție. Bineînțeles, parțial popular, este obligat la brandul său popular – La Roche-Posay este renumit pentru produse cosmetice de înaltă calitate, nu pentru sănătate dăunătoare, dar restul de 70% din succes – meritul de calitate. Deoarece fetele cu piele albă sunt foarte greu să nu ardă pe un soare fierbinte, proprietățile protectoare ale uleiului le-au lovit – cu ea puteți salva pielea nevătămat chiar și în Thailanda însorită. După scăldat, remedierea deține pielea nu mai mult de 40 de minute, deci trebuie să fie actualizată și, în general, trebuie aplicată la fiecare 5-6 ore. Prețul corespunde calității – 1200 de ruble pentru 200 ml.

„Ambre Solaire” de la Garnier nu distinge prin protecție ridicată, deci se potrivește doar fetelor cu o atingere de măslini a pielii care nu ard. Cu toate acestea, cele două avantaje principale – prețul și viteza expunerii. Este foarte ușor să obțineți un bronz neted bronz – unt de shea și vitamina E atrage în mod activ razele soarelui. Acesta este un activator de tan real. Aplicați uleiul trebuie să fie prompt, deoarece absoarbe rapid. Cost – 400-500 de ruble pentru 150 ml.

Un alt ulei este mărcile – „Pentru Tan Intense”, nu este deosebit de diferit de „Ambre Solaire” – Este o mică compoziție, volumul de 50 ml este mai mare și lipsa de spray de dozare. Datorită distribuitorului nu foarte convenabil, sticla devine rapid lipicioasă și uleioasă la atingere, inscripțiile sunt șterse, iar logo-ul mărcii este deja foarte curând. Cu toate acestea, pretențiile de proiectare sunt singurele, cu numirea directă, uleiul de ulei minunat.

Nici în zilele obișnuite, și nici pe plajă, nici mai mult în solariu nu pot fi neglijate cu ulei pentru bronz – nu numai că va fixa bronzul, dar nu va permite soarelui să ardă pielea sau orice altceva modalitate de a le deteriora, precum și hidratează și subliniază epiderma.

Despre mijloacele pentru o soare frumoasă, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: