Bar Chaims: Descrierea și revizuirea instrumentelor

Bar Chaims: Descrierea și revizuirea instrumentelor

Articolul oferă o descriere a barelor de instrumente muzicale. La revizuirea instrumentelor Bar Chimes atrage atenția asupra sunetului instalațiilor mari. Calcularea lungimii tuburilor pentru scula se caracterizează, un număr de modele sunt descrise și utilizarea acestuia este considerată.

Ce este

Bar Temis este unul dintre așa-numitele instrumente muzicale auto-vizuale. De multe ori este considerat eronat de lucru de la vânt. De fapt, un analog apropiat (dar numai analog, conform unor proprietăți) – eoliene clopote comune în unele țări din Asia. Dar Bar Clopote nu a apărut în state din Asia, dar în SUA, datorită unui reprezentant proeminent al fluxului de percuționiști, Mark Stevens.

meritele sale chiar a dus la apariția unui nume alternativ instrument – Mark Arbore.

Dispozitiv de instrument

Critic parametru important pentru Treims Bar este calcularea lungimii tuburilor. Este din partile tubulare ale magnitudini diferite (lungime) și este formată din acest instrument. Așa că se mișcă, muzicienii muta de mână sau împins tubul cu un băț de oțel. În funcție de vectorul de circulație, se disting opțiunile ascendentă și descendentă de sunet.

Este imposibil să configurați secțiuni individuale pe notele, dar în mod implicit, diferențele într-o tehnologie între tuburile adiacente sunt aproximativ 0,5 tone, care vă permite să controlați instrumentul destul de precise.

Clopotele sunt utilizate de către ei înșiși. Ele sunt atașate (suspendate) de pe bara transversală. Cel mai adesea folosit un singur rând de locație, dar, de asemenea, un sistem de două rânduri este de asemenea popular. În tubul principal pus pe rang, care caută o scădere treptată a dimensiunii lor.

Citește mai mult  Ce este ukulele și modul de a alege un instrument?

Bar Chaims fac parte din grupul de idiophones. Deci, numit descărcarea instrumentelor în care sunetul produce carcasa în sine sau segmentul său, care nu are nevoie de mai devreme întindere sau compresiune. Șiruri și membrane într-o astfel de schemă nu sunt necesare. Aceasta este cea mai veche dintre celebrele categorii de instrumente muzicale. Motivul este evident – simplitatea acestei scheme.

Modele de revizuire

Printre dispozitivele de percuție, pacea SBC-1 se distinge. Designul include 36 de tuburi goale. Alama selectată aplicată pentru fabricarea lor. Designerii au oferit spațiul maxim de tonalități. Pentru fixarea pieselor tubulare, o placă bine proiectată din lemn de înaltă calitate.

Bar Chaims din acest model pentru funcționare sunt instalate pe rack. Nimic de căutat sau de a face singur – rackul este inclus în setul de livrare de bază. Racack-ul se bazează, la rândul său, pe o tripogă atent proiectată având un picior asociat. Focalizarea eficientă și eficientă a trepiedurilor oferă sfaturi din cauciuc.

Pentru a ajusta poziția înălțimii raftului, aplicați cleme tipice cu șuruburi.

Un alt mare baruri baruri – Dadi WB-01. Informatii de baza:

 • Fabricarea pe baza a 25 de tuburi+
 • Acoperire cromată de protecție a elementelor tubulare+
 • Reglarea înălțimii cu șuruburi de fixare+
 • de fabricație într-o întreprindere din China.

Pace SBC-4 – avansat din Taiwan Bar Chaims. Inginerii au furnizat utilizarea 18 elemente de sondare solide. Cu toate acestea sunt mai puțin de o serie de alte modele, o acoperire cu succes a unei game largi destul de acustică este asigurată. Un suport de încredere este inclus în setul de livrare. Acesta este echipat cu picioare pereche, care practic nu sunt furnizate. instrument special plângeri nu cauzează.

Citește mai mult  Chorduri de jazz pentru pian

Mulți oameni vor prefera Bar Chaims MEINL CH27ST. Acesta este un instrument muzical german de înaltă calitate. Particularități:

 • 27 Acoustic Bruscakov+
 • Diagrama singur rând de dispunerea tuburilor+
 • bază de lemn+
 • , Sunet special blând învelește+
 • Carcasă de aluminiu cu strat de aur aplicat anorthically.

Un alt model bun din Germania – Schlagwerk PC8CD Clopote Set de putere. Acesta include 8 chalms. Standul este format din matrice de fag selectat.

Producătorul indică faptul că sistemul sculei acoperă gama de sus-major. Schlagwerk livrează exclusiv la bunurile de asamblare manuală, fără încetare, în același timp, să introducă idei tehnice avansate.

Unde este folosit

Bar Chaims aprecia pentru un efect acustic specific. Este folosit:

 • În diferite genuri de muzica pop+
 • atunci când joacă melodii de jazz+
 • În ramurile moderne ale muzicii clasice+
 • În concerte și înregistrări de studio cu trupa de rock existente engleză The Cure din anul 1976 (în cazul în care un rol important este dat acest instrument).

A se vedea Bar Temis în acțiune puteți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: