Caracteristici de meserii electrice

Caracteristici de meserii electrice

Cu toate că un astfel de instrument ca Balalaika, suntem cunoscuți pentru mai mult de o lungă perioadă de timp, ziua de naștere a e-Balalaika este considerat martie 1888. Acesta a fost în acest an că primul discurs al orchestrei din Sankt Petersburg, unde a fost sunat ambarcațiunii electrice. Vasili Andreev – un om care și-a îmbunătățit versiunea clasica a instrumentului muzical. La acest virtuoz, soldații armatei regale a studiat jocul pe balalaica, iar familia Romanov a invitat în mod regulat muzician pentru a efectua.

Descriere

Balalaika este un instrument muzical popular rus. Joaca pe ea adoptat de degetul imaginar pe toate siruri de caractere, cu un clip de notele dreapta pe clipită. Astăzi, balalaik este considerat a fi una dintre cele mai populare instrumente tradiționale rusești.

Rusă Balalaik este format din trei părți.

 1. Vigra – o parte din lemn alungită pe care marcajul de note este situat. În timpul jocului pe durere, corzile bate pentru a schimba tonalitatea sunetului.

 2. Cadru – constă în părțile din față și din spate, are o formă triunghiulară. Carcasa in sine este gol, deci cleiuri din 6-7 părți de lemn pentru a da o astfel de formă.

 3. Cap – partea superioară a sculei pe care sunt amplasate grajdurile și alte mecanici. Este necesar să se insiste sunet instrument.

Electrobalal sărat diferă de versiunea clasică descrisă în faptul că este posibil să se întărească sunetul. În același timp, tehnologia de joc rămâne același. Și totuși, există o diferență între balalaikas în funcție de sunetul lor.

Sunt Balalaika:

 • bas – sunetul este similar cu contrabasul, dar un pic mai mare+

 • Alt – sunete de mai jos, respingerea doar o octavă+

 • Dublu bass – cel mai mic sunet al tuturor+

 • Cartier Unison Sunet – Prima+

 • în al doilea rând – de asemenea, cu o cameră de quart și sunet sub respingerea per cvintet.

Asa de, Prima are cea mai mare cantitate de freturi (de la 19 la 24), în ciuda faptului că lungimea cazul acestui model este cel mai mic, doar până la 290 mm. Dar partea cea mai lungă de lucru din șirul de dublu bass – 1,180 mm. Restul din aceeași specie în structura lor și, prin urmare, pe scara de sunete sunt situate între aceste două.

Când au toate împreună sunet în aceeași orchestră, se dovedește a recrea cele mai multe lucrări dificile cu unic și nu ca sondare.

Privire de ansamblu asupra modelelor de master

Deși balalaiks electrice nu încetează să câștige popularitate, cu toate acestea cele mai virtuoz de masterat să adere la vechea tradiție – crearea unor meserii electrice, în mod independent.

Una dintre cele mai remarcabile balalalacs au devenit instrumente de muzicieni, cum ar fi:

 1. Andrei Baldin+

 2. Alexey Silver (format independent până la 20 de instrumente)+

 3. Alexander Spairsnikov+

 4. Dmitry Poznysh+

 5. Dmitry Starchenko+

 6. Oleg Riga.

Și asta nu este tot maestrul, care sunt angajate în crearea unei cretă electrice. Este demn de remarcat faptul că generația veche este destul de sceptic cu privire la această aerisire. dar, Ca practica jocului de contemporani, versiunea de casa a instrumentului suna nu mai rău decât cele clasice.

Modelele sunt de asemenea echipate cu acul cu trei coarde. Singura diferență este unii muzicieni prefera siruri de caractere excepțional de metal, altele lăsați nailon. În același timp, fiecare dintre ele include o „umplutura electric“:

 1. Piezozovotter+

 2. Bloc Tembre (volum și ton)+

 3. acumulator Chron (compartimentul este in spatele).

Utilizare

La sunetul unui Balalaika electro-acustică a fost corectă și melodios, este important înainte de începerea jocului inspecta instrumentul. Ce ar trebui să acorde o atenție la?

Vulturului ar trebui să fie drepte, fără fisuri și curbe.

Moldiness ființelor joacă un rol important. Ele trebuie să fie o înălțime și sunt situate pe același plan.

Starea STRESS afectează puritatea sunetului și a tonului balalaacilor. Dacă șirul este prea subțire, sunetul va fi slab și zgomotul, și dacă, dimpotrivă, este prea gros, atunci nu va fi nimeni melodios. În plus, astfel de șiruri sunt rapid.

Pentru jocul de pe creta electrică, nu numai setarea sculei este importantă înainte de joc, dar, de asemenea, îngrijiți-o. Pentru a nu strica Balalaika, este important să aveți grijă ca instrumentul să fie stocat într-un loc curat și uscat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: