Guitar picătură D și Double Drop-D

Guitar picătură D și Double Drop-D

Chitara sase coarde este configurat clasic pe sistemul de așa-numitul spaniolă, în care 4 șiruri deschise din șase make-up consonanță Mi-minor, adică, coardă cu sunete de mi (E), sare (G) și C (B). Întreaga clădire are următorul tip de set de sunet, dacă începeți cu al șaselea – gros – siruri de caractere: EADGBE. Al cincilea șir este ajustat la sunetul la (a), iar a patra – la re (D). Astfel, între corzile 6 si 1st deschise, publicarea de note de mare și prima octavă, respectiv, intervalul de sunet este de 2 octave.

De multe ori, setarea standard de chitara șase șir schimbă fie într-o mai mică sau, din contra, ridicat. Setările non-standard reduse includ guitarized DROP D și DOUBLE DROP-D.

Ce face media sistemului de chitară?

Sistemul de orice instrument muzical șir, inclusiv chitare, înseamnă setarea standard a tuturor șirurilor deschise la o anumită frecvență de oscilație (Notă). Sistemul standard de chitara șase coarde are forma Eadgbe.

Schimbarea înălțimii sunetului unui singur șir de chitară conduce la starea unei clădiri de instrumente non-standard.

În situația de chitară, având numele Drop D, al șaselea șir este expus la schimbare. Aceasta scade cu 1 ton în sunetul re (D) din octava mare. Toate celelalte rămân încă în configurația clasică. Schema sistemului dobândește un fel ușor diferit: Dadgbe.

Reducerea înălțimii sunetelor este fie o acțiune forțată a unei chitariști, fie a inițiativei sale personale pentru a da instrumentului un sunet mai „greu”, real în performanța melodiilor fatale sau a acompaniamentului (în special pe chitara electrică). Exemple de restructurare forțată în litere mici:

 • Performanța compozițiilor scrise de compozitori pentru această chitară de construcții+
 • Necesitatea de a se potrivi în intervalul de lucru original atunci când îl procesează pentru o chitară+
 • În cazurile de execuție mai convenabilă a Quintakkordov (cord de putere) pe chitara electrica.
Citește mai mult  Guitar Caracteristici 7/8

Vom da localizarea unor quinkkords pe chitara guitar in picătură dreaptă D:

Guitar System Double Drop-D (Double Drop D) implică o scădere de 1 ton nu numai a șasea, ci și primul șir. În acest caz, o setare schematică arată astfel: DADGBD. Sunetul de scule devine mai „mai greu” decât cu Drop D, astfel încât această setare este foarte frecventă în rândul grupurilor de chitaristale care efectuează rocă grea.

Ce caractere sunt necesare?

Există și alte chitari de construcție a docului. Cele mai frecvente dintre ele – Drop C, în care șirul 6 scade cu 2 tone din sistemul clasic, iar toate celelalte sunt 1 ton: CGCFAD. Dar, în acest caz, este necesar să se schimbe setul de un accesoriu șir la un calibru mai gros, în caz contrar este posibil să se bate cu privire la pragurile de metal și înrăutățirea calității sunetului în general. Practic, această setare se face pe chitare acustice cu corzi de metal și chitare electrice, din care proprietarii sunt practicate pe joc de rock în diferite stiluri. Și dacă chitara este setul de „opt“ sau „nouă“, atunci este mai bine pentru a pune „top zece“ la un nivel minim.

Calibrul „Dozen“ înseamnă grosimea primului (mai subțire) șir într-o miime de inch (0,010 „). Toți ceilalți se va potrivi, de asemenea, un calibru mai gros.

Pentru accident vascular cerebral considerat picătură D și Double Drop-D, la care 6 și șirurile 1st sunt coborâte pentru doar 1 ton, înlocuirea kit-ul standard nu este necesară în cele mai multe cazuri. Se consideră permis scăderea sau creșterea în înălțime a sistemului într-un ton. O astfel de acțiune nu va provoca nici un prejudiciu la chitara si sunet.

Dar dacă player-ul de chitară folosește un kit de subțire (la „nouă“), apoi cu un non-DOUBLE DROP-D, aceasta va fi mai oportun pentru a înlocui primul șir sau un element corespunzător din „Zeci“ set, sau pune un alt al doilea șir din același set (adică, „optari“ sau „nouă“) în locul întâi. tensiunea de la standard (si octavă mici) la o notă a primelor octave va fi de 1,5 tone, care este compensat integral de slăbirea simultană a tensiunii de-al șaselea șir cu sunetele lumii la octava untură. Nimic nu chiar serios pentru grila de chitară clasică, o astfel de restructurare nu va crea.

Citește mai mult  Privire de ansamblu Gatar Stagg

Cum de a crea chitara?

În ceea ce privește configurația chitara la sistemul picătură D sau Double Drop-D, atunci nu există dificultăți în acest chiar și pentru un novice în cazul în care acesta are un tuner chitara. Chiar dacă tunerul are o funcție numai numai pe setarea standard chitara, apoi, în acest caz, algoritmul de ajustare pentru DROP D este:

 1. Toate siruri de caractere sunt configurate pentru moduri clasice: EADGBE+
 2. În continuare, ar trebui să slăbească al șaselea șir și, de prindere-l pe Lada II, prin răsucirea inelului corespunzător, reconstrui pe sunet E (MI), că pentru șirul deschis va fi egal cu nota re (D).

Dacă aveți nevoie pentru a obține sistemul, Double Drop-D pentru al șaselea șir de acțiuni corespund cu cele anterioare. Și primul șir este configurat pe nota de render a octava, după cum urmează (din sistemul standard):

 1. Primul șir este slăbită de un cuplu de rollete+
 2. Al doilea șir este apăsat pe III Lada+
 3. Răsucirea primului șir se realizează prin același sunet cu al doilea șir, presat pe Lada III (pe această Lada al doilea sir sună o notă a primei octava re).

După cum puteți vedea, primul șir cu un tuner, configurat pentru standardul, trebuie să fie reconstruită prin ascultarea de peste al doilea sir. Pentru un incepator, acest lucru poate fi o sarcină de nesuportat, deci este mai bine să stoc un tuner cromatic, în care sunetul este adevărat chiar și capturat automat. Trebuie să configurați notația adoptat într-un model de tuner specific, care este indicat în instrucțiunile de utilizare a acesteia. Notația de remarcat:

 • C – BE+
 • D – RE+
 • E – MI+
 • F – Fa+
 • G – Sol+
 • A – La+
 • B – SI.
Citește mai mult  Ce se poate face în cazul în care șirul de rupt în chitara?

Semnele de alterare corespunzătoare sunt adăugate la sunete alterized:

 • Diez (ridicarea sunet pur pe semitonului) – # (C #, D # și așa mai departe)+
 • Bimol (scăderea sunet pur la halftone) – B (de exemplu, EB, BB).

Octave pe monitorul tunere sunt adesea indicate prin numere arabe. Următoarele numere sunt relevante pentru chitara:

 • Mare octavă – 2 (de exemplu, al șaselea șir deschis este indicat pe monitorul tuner ca E2)+
 • Mici octava – 3 (al doilea sir deschis este indicat prin B3)+
 • Prima octavă – 4 (primul șir deschis – E4).

Dacă nu există tuneri la îndemână și programe pe PC și smartphone-ul, atunci Puteți seta o chitară pentru orice alt instrument muzical acordat: pian, Bayan, țeavă, o altă chitară. Cu toate acestea, acest lucru necesită audiere și personalizare experiență bine dezvoltate. Un astfel de proces complet nou, un astfel de proces poate fi deloc o sarcină imposibilă, astfel încât setarea instrumentului trebuie plătită în formarea în primul rând. Și nu numai prin mijloace electronice, dar, de asemenea, pe zvon.

Asigurați-vă că pentru a cunoaște adevăratul sunet al clădirii clasice de chitara șase coarde și non-standard speciei sale.

Sistemul de coarde Standard chitara are următorul sunet în note:

 • №6 (cel mai grăsime) – octave mari (denumite în continuare b. O.)+
 • №5 – la b. O.+
 • №4 – Re mic octave (m. O.)+
 • №3 – Sare M. O.+
 • №2 – SI M. O.+
 • №1 (cel mai subțire) – prima octava.

Și în setările descrise (DROP D și DOUBLE DROP-D), a șasea sunete de coarde ca o octavă mare, iar primul este prima octavă. În același timp, adevăratul sunet al chitara pe octavă mai jos ceea ce este scris în textul muzical. Ai nevoie întotdeauna să vă amintiți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: