Guitar Prezentare generală și ukulele Enya

Guitar Prezentare generală și ukulele Enya

Piața instrumentelor muzicale li se oferă o gamă largă de produse de la diferiți producători. În ceea ce chitarele si ukulele, este imposibil sa nu aloce companiei ENYA, care produce produse uimitoare, care au câștigat popularitate în întreaga lume. Vi se oferă o descriere a caracteristicilor instrumentelor, o imagine de ansamblu a modelelor populare, precum și recomandări pentru alegerea.

Particularități

ENYA a fost creat în sudul Chinei, în cazul în care a început să producă instrumente muzicale separate în întreaga lume. Este sigur să spun că produsele companiei au devenit o adevărată operă de artă, astăzi este disponibil pentru toată lumea, în afară, sortimentul uimeste cu adevarat. Pentru fabricarea produselor sale, producătorul utilizează materiale de înaltă calitate și accesorii durabile, asigurând durabilitatea produsului final.

Statisticile arată că de zi cu zi, la diferite puncte ale planetei a achiziționat produsele ENYA în valoare de 1.500 de unități, iar acest lucru confirmă încă o dată popularitatea și cererea pentru instrumente muzicale.

O serie de chitare

EA-X2E

Modelul Transacouchemic EA-X2E a devenit un reprezentant al unei noi generații. Chitara este fabricat din materiale durabile și fiabile, și anume laminat de înaltă presiune, astfel încât produsul este să reziste la sarcină, umiditate ridicată și diferențele de temperatură. Acest lucru înseamnă că instrumentul poate fi luat chiar și în drumeții și să se bucure de muzică live. Pentru suprapuneri și standuri producător folosit material compozit.

Produsul are caracteristici de mare, acesta poate fi conectat la un amplificator, precum și joacă fără ea. Cu toate acestea, principalul avantaj al unei astfel de chitară este prezența unui microfon, astfel încât sunetul poate fi amestecat, utilizați built-in diverse tehnici pentru a obține efectul inițial. Împreună cu instrumentul, kit-ul include de încărcare, mediatori, se acoperă și tuner, care nu poate da greș.

Citește mai mult  Guitar Caracteristici 7/8

EA-X1

chitara acustica EA-X1 cu șase siruri de caractere va atrage atentia. Instrumentul este fabricat din lemn de mahon, orice altceva este din laminat de înaltă presiune, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la puterea. Culoarea naturală evidențiază clasice ale produsului. Chitara combină un design rafinat, sunet excelent și puterea de a influența diferiților factori.

Împreună cu instrumentul veți obține un caz, strune de rezervă, tuner, curea, capodist și mediatori.

EM-X1EQ+

Pentru incepatori de chitariști, o alegere excelenta va fi o chitară electroacustic EM-X1EQ+. Instrumentul merge într-un caz moale, există strune de rezervă, mediatori și o curea, precum și un tuner compact și capodist. Produsul este ușor și convenabil, garantează un sunet minunat, un serviciu nepretențios. Aceasta chitara este perfect pentru călătorie, deoarece este mic. Este demn de remarcat faptul că schimbarea vremii, umiditatea crescută sau uscăciune excesivă nu va afecta instrumentul, care este fabricat din materiale capabile să reziste la astfel de condiții.

EA-X2 Pro + EQ

Categoria transacouchemic include EA-X2 Pro + modelul EQ, care este în cerere, printre muzicieni cu experiență. Ea are un sunet excelent, sunt siruri de caractere de schimb, tuner și capac. Cu un astfel de instrument de poti merge in excursii lungi pentru a efectua la concerte, precum si trecere in revista la domiciliu sau în studio. Puntea superioară este confecționată din mâncat, partea din spate a acestuia și adăpost – carbon, grila a fost utilizat cu un copac roșu, unealta a avut un pick-up, care este un avantaj suplimentar.

Sortimentul de ukulele

EUC-25D

Modelul EUC-25D în care puntea superioară este confecționată din mahon african, potrivit pentru muzicieni începători. Numărul de freturi – 18, există un caz de depozitare și de transport. Un alt reprezentant al soiurilor de ukulele este EUS-20, care este oferit la un preț accesibil. Acest produs soprana este fabricat în Indonezia. Instrumentul are o acoperire mată, patru șiruri și inele de pe ambele părți.

Citește mai mult  Cum de a alege un microfon pentru a înregistra chitara?

Tipul exterior de produs frumos, chitara echipate cu 12 ladas. Cazul este făcut dintr-un Sapel, un vultur – făcut din mahon și arcurile – osul. Principalele avantaje ale acestui Ukulele includ sunet luminos, dimensiune compactă și costuri accesibile. Dacă vă gândiți la masteringul jocului pe chitara hawaiană pentru o lungă perioadă de timp, puteți începe cu ea.

Eut-e5 negru

Am aflat despre acest produs relativ recent, dar a reușit deja să cucerească inimile multor fani ai instrumentelor muzicale de șir. Ukulele în negru Culoare elegantă EUT-E5 Black are un gât de mahon, punte – de la masivul de arțar tigru, și pad-ul are un inal de la mama Pearl, care arată destul de elegantă și originală. Este imposibil să nu observăm felii de lux, pe care detaliile agate și de aur sunt vizibile, oase autentice, acoperire – lucioasă.

Cu toate acestea, principalul lucru în instrument muzical nu este atât de mult aspectul său, cât de mult sunet, iar acest model va permite să reproducă compoziții uimitoare.

EUC-flori

Design-ul unic are un ukulele EUC-flori, realizat din abanos, acoperire lucioasă de culoare cerească va atrage atenția fiecărui. Produsul este fabricat din materiale durabile și de încredere, există o încrustații de agat, care este executat manual, ceea ce face un model de lucru creativ unic. Inclus există un caz de depozitare instrument de marcă și de transport.

Sfaturi pentru alegerea

Selectați instrumentul este ușor, principalul lucru este de a cunoaște propriile cerințe și dorințe. În primul rând, să decidă, trebuie să existe o chitară acustică sau pe care doriți să îl conectați la o combina, atunci veți avea nevoie de electroaches. Orice altceva depinde de tine, instrumentul trebuie să fie practic, se apropie de stilul tau de execuție.

Citește mai mult  Chitare negre - Color Classic

La alegerea, este important să luați în considerare dimensiunea chitara, indiferent dacă va fi convenabilă să o păstrați, pentru care este destinată. Experții remarcă faptul că materialul din care se face instrumentul muzical este criteriul principal și este dificil de argumentat cu el.

Orice tip de chitară trebuie făcută din lemn durabil sau laminat de înaltă presiune, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la efectul factorilor externi. Puteți să vă petreceți degetul peste capete pentru a verifica lustruirea, sunetul trebuie să fie curat și să nu ratați. După cum puteți vedea, alegeți un instrument muzical recomandat în magazin unde puteți atinge produsul, comparați-l cu alții și verificați armonic.

În același timp, dacă ați ales pe compania Enya, producătorul din care Indonezia nu poate fi pus la îndoială, caracteristicile chitarelor și Ukulele acestui producător îndeplinesc cele mai înalte cerințe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: