Totul despre chitare si ukulele Veston

Totul despre chitare si ukulele Veston

Fiecare muzician trebuie să aleagă același – propriul său instrument. Este destul de dificil, mai ales dacă ia în considerare o mare varietate de chitare si ukulele. O gamă largă de producători complică doar totul, deoarece este important ca calitatea este combinat cu un sunet bun și un cost adecvat. Printre cei care doresc și imediat din instrumentul de coarde, multe alegere de brand Veston.

descriere generala

Cerințe de chitară sunt întotdeauna o mulțime. Desigur, fiecare artist are propria lor, dar calitatea doresc să vadă totul, pentru că creatorii sunt importante să se concentreze pe muzica, si nu distras, în mod constant înființarea unelte. Chitare Veston au fost create fiabile și convenabil pentru a nu distrage atenția de la artiști capodopere muzicale.

Tehnologia producătorului a fost bine deranjată pentru a crea de înaltă calitate, dar în același timp un instrument accesibil. Pentru a face acest lucru, a trebuit să combine experiența mondială a celor mai bune firme care produc chitară și Ukulele. Principal Tara Producator Veston Marca – China. Compania încearcă să aleagă cele mai bune lemn pentru fabricarea de instrumente, precum și accesorii de înaltă calitate.

Printre chitarile reprezentate de producător există șase șiruri clasice, precum și o varietate de opțiuni acustice. Pentru puntea de sus, astfel de păduri nobile sunt folosite ca piulițe, cypress, fag, mahon, lemn de trandafir și altele. Pentru un Tweezed Ukulele, Lemn de brad ales, Mahagonia, Acacia, NATO, Rosewood, Mahogany.

Când acest instrument este selectat, este necesar să se acorde atenție nu numai materialelor, ci și dimensiunii, tipului de flancuri, margini și număr de alte caracteristici.

Gama

Printre modelele Vestonului, un număr mare de chitare sunt reprezentate, inclusiv acustice și clasice. Funcția producătorului a fost fabricarea de instrumente potrivite pentru copiii de diferite vârste. Merită, de asemenea, acordarea atenției la varietatea de Ukulele, în special soprana.

  • Veston kus 15bk – Chitare hawaiane compacte și ușoare, cu design elegant și colorat. Soprana standard cu sunet moale este potrivită la fel de bine și muzicieni novici și profesioniști. Carcasa și decapația superioară sunt făcute din Linden, și căptușeala de pe praguri și vultur – de la copacul negru artificial. Numărul de secții este de 13, șirurile sunt fabricate din nailon, iar chiuvetele sunt deschise. Instrumentul este realizat în negru și are o acoperire mată.

Citește mai mult  Configurarea chitara 12 corzi

  • Veston f-38 bk este un instrument acustic în corpul versiunii populare cu șiruri de metal. Partea principală a chitara de 38 de inci este fabricată din Agatis, iar gâtul, căptușeala și podul – de la Maple. Există douăzeci de libertăți pe joc fără decorare. Cel mai elegant arată o versiune neagră lucioasă, cu o margine de o nuanta crem, care este situat pe carcasă și durere. Picgard este de asemenea închis, realizat sub forma unei picături.

  • Veston D-45 SP / BKS – Full-size chitara acustica cu sunet puternic și saturate, în cazul cuirasat. Partea superioară a carcasei este realizată din mâncat, iar partea de jos și shell – de la Agatis, gât – de arțar. Din caracteristici este demn de remarcat 20 de oțel grinzi, corzi de metal, crom felii, incrustarea rozetei sub perla. Stilul sculei accentuează performanța negru mat cu o margine crema.

  • Veston F-38 NT – Instrument acustic cu sunet luminos și de dimensiuni mici. Pentru fabricarea cazului, precum și învelișul utilizat Agathius, iar grila – Maple. Douăzeci de mărgele de oțel siruri de caractere de metal complementului și felii de crom. Un farmec plăcut dă o chitară genitală, protejată de lac lucios.

  • Veston c-45a este un instrument clasic și ieftin, care este perfect pentru un copil. Stringurile simple de la nailon fac sunetul plăcut și armonios. Caracteristica chitara se află în Jif cu o tijă de ancorare, care vă permite să schimbați înălțimea șirurilor de caractere și face ca jocul să fie mai convenabil. 4/4 instrument dimensional realizat în culoarea naturală și acoperită cu lac lucios. Chitara grying din arțar, punte superioară și inferioară, coajă – de la Agatis.
Citește mai mult  Totul despre chitarele de fingerstyle

  • Acest model este prezentat într-o versiune mai compactă Veston C-45A 1/2 și Vestonc-45A 3/4. Aceste versiuni au fost create special pentru copiii cu vârsta de patru până la treisprezece ani.

Accesorii și accesorii

Marca Veston lansează nu numai unelte, ci și diverse accesorii pentru ei. Printre cele mai populare standuri orizontale pentru cinci chitare Veston GS031-5 sau Veston GS030-5. Într-un astfel de design de oțel, instrumentul va fi fixat în siguranță, iar suporturile cu o acoperire specială vor asigura conservarea cazului. Ghitarești experimentați pentru acustică aleg adesea un model de traducător de concerte GS050-1, care vă permite să ajustați unghiul de înclinare și capturare.

Dacă trebuie să vă deplasați în mod constant, puteți alege un mic stand de pliere Veston GS001. Acest accesoriu a fost creat astfel încât să se apropie de orice chitară. Într-o locație permanentă, puteți utiliza suportul pivotant montat pe perete Veston GS028, atașat la rețea.

Mulți chitariști, în special începători, ca un suport pliabil cu patru niveluri de fixare Veston FS001. Pe suprafața sa cu acoperirea cauciucată a piciorului, nu se va aluneca.

În plus, standul este ușor de luat cu el oriunde, deoarece greutatea sa este doar o jumătate de milion.

Examinați recenzii

Numeroase evaluări ale chitaristului care au cumpărat instrumente Veston, notă costul disponibil. În același timp, calitatea sunetului este satisfăcută cu majoritatea. Desigur, sunt cei care observă că sunetul ar putea fi mai tare.

Printre momentele pozitive, chitaristii subliniaza, de asemenea, designul elegant al unei chitara care atrage atenti. Ca rezultat, instrumentul nu este numai pentru suflet, ci devine parte a interiorului. Artiștii novice într-adevăr asemănătoare cu grijile producătorului, ceea ce vă permite să schimbați rapid și ușor șiruri de caractere. Designul grijuliu permite instrumentului la fel de convenabil să joace persoane cu diferite dimensiuni ale mâinilor.

Citește mai mult  Handins pentru ghitare

Dincipientele esențiale pe care utilizatorii au dezvăluit utilizatorii, este posibilă observarea apariției fisurilor în locurile de conectare a corpului cu o vultur când temperaturile scade. De aceea Ia pe chitara strada Veston într-un ger puternic nu este recomandată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: