Cowboll: Descriere și aplicații

Cowboll: Descriere și aplicații

Cowboll este unul dintre tipurile de instrumente muzicale de șoc. Vă permite să faceți o inelare ascuțită, slabă și strălucitoare. Acest produs este suficient de comun în muzica americană latină. Astăzi vom vorbi despre principalele caracteristici ale unor astfel de instrumente.

Ce este?

Cowboll este un design sub formă de prisme metalice cvadrangulare, care a deschis marginea din față. Forma de bază poate fi diferită, dar cel mai adesea este un diamant sau dreptunghiular.

Un astfel de produs este capabil de a publica un sunet curat, cu atenuare și cu atacuri foarte scurte. Împreună cu alte instrumente muzicale, cowboll poate crea compoziții interesante.

Modele de revizuire

În prezent, sunt emise de o varietate de modele de astfel de instrumente muzicale. Vom fi familiarizați cu unii dintre ei în detaliu.

 • Stagg cb309bk. Acest model este realizat cu un suport special de rafturi. Are o înălțime fixă ​​a sunetului, care va depinde direct de grosimea și lungimea pereților, astfel încât, uneori mai multe probe sunt folosite la o dată cu înălțimi diferite.

 • PEARL PCB-6. O astfel de Cowboll va fi în măsură să vă rugăm frumos tonul și sunet bun. Acesta se distinge prin cel mai durabil caz, toate conexiunile prin lipire fiabil. Eșantionul are cel mai fiabil sistem de fixare. Copia va deveni un excelent plus față de instalarea muzicale de tip șoc.

 • PEARL PCB-20 ANARCHY BELL. Acest Cowboll are un ton ascuțit „brutal“. Greutatea produsului este de 1,1 kg. Modelul este special conceput pentru a efectua muzica grea. Eșantionul este evidențiat printr-un design neobisnuit „agresiv“.
Citește mai mult  Totul despre harpă cu laser

 • Dekko Cowbell 5. Un astfel de simplu Cowboll are dimensiuni destul de compacte, ajunge la lungimea sa numai 12,5 centimetri. Acesta este echipat cu un element metalic special, cu o clemă care vă permite să blocați produsul de pe raft. Intr-un set merge, de asemenea, o baghetă pentru joc.

 • Latină Percussion LP205 Cowbell. Acest instrument de șoc produce ton scăzut. Lungimea totala a intregului design-ul este de 20,3 centimetri.

 • MEINL STB625HH-G. Modelul este complet cusută dintr-o bază metalică. Acesta este acoperit manual pe partea de sus a unui aliaj de aur de construcții. Proba va incanta sunet neobișnuit și luminoase.

 • SVK-04. Acest exemplu este fabricat din tablă de oțel. Acesta este acoperit de vopsea neagră mată. Produsul este disponibil cu o fixare fiabilă sub colțar cu orificiul de montare a dimensiunii de formă pătrată de 10 milimetri. În interior, amortizare inserții moi sunt plasate, ele vor permite să scape de frecvențe nedorite melodie.
 • SVK-07. Acest Cowboll este de asemenea realizat din material din tablă de oțel. Acesta este acoperit cu aplicarea mată de finisare. Modelul are Suporți de încredere pentru paranteze.
 • PEARL ERV-1 Chico. Acest instrument de șoc este fabricat din otel tratat. Lungimea totală a proiectului este de 11 centimetri. Masa totală ajunge la numai 500 de grame. Instrumentul muzical este caracterizat prin cea mai clară și luminoasă ton. Acesta este echipat cu un suport special de colț, ce oferă cea mai puternică fixare.

 • Pearl PTB-30. O astfel de probă este de o construcție care constă din trei imediat Cowbollov. Produsul este realizat cu un mâner durabil. Cazul este creat din baza de oțel. Acesta este acoperit de vopsea neagră specială. Modelul are un deosebit de puternic de montare pentru fixarea pe suport.
Citește mai mult  Hohner Harmonics

 • Alva Ka625. O astfel de instrument de este produs cu un crom frumos placat. Se face cu mâna forjare. Modelul în sine este fabricat dintr-un aliaj special de oțel. reproduce Cowboll perfect curate și sunet piercing.
 • Meinl MPE1BK. Acest model este fabricat din plastic de înaltă calitate și durabil. Vă permite să faceți cel mai acut și mai mic sunet. Instrumentul de percuție va putea să se apropie de orice atașament în formă de L. Masa totală a designului este de numai 580 de grame. Astfel de cowboll poate fi folosit atât pentru instalarea tamburului și percuției. Blocările și blocurile vor putea să reziste cu ușurință cu boboci de lovituri. Produsul este întocmit în schema de culori negre.

Unde este folosit?

Acest instrument de impact este utilizat pe scară largă în compozițiile muzicale din America Latină. Acest lucru se datorează apariția unui tler special de clopot ritual. În ansamblurile latino-americane, produsul este utilizat de obicei de către artiștii care se joacă pe Bongo, precum și de bobocii Tambalero.

În primul caz, jocul ar trebui să păstreze designul în palma palmei palmei, în timp ce se fixează saturația și nivelul de sunet cu degetele și lovește corpul pe corp cu o baghetă de lemn. În al doilea caz, unul sau mai multe instrumente de percuție fixate imediat pe rack împreună cu tobe.

Inițial, cowboll a fost folosit ca un clopot simplu care a atârnat pe bovine domestice. Dar, cu sosirea muzicii lor, au început să producă fără limbă, au început să fie făcute cu un mic șoc.

Adesea, atunci când efectuați diverse melodii, mai multe cowbells sunt utilizate imediat pentru a crea sunet cu frecvență diferită. Multe modele de fabricație sunt echipate cu demule speciale din plastic, ele ușurează eliminarea tuturor mândriei străine și interferente cu jocul. Probele speciale sunt adesea folosite cu sunetul de impact al acestor produse pentru a crea melodii interesante.

Citește mai mult  Totul despre instrumentul muzical prost

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: