Efectuarea Aplice Caterpillar

Efectuarea Aplice Caterpillar

Pentru a avea distracție și util pentru a petrece timp cu copilul, puteți face cu creativitatea comună. Destul de opțiune populară este infrumusetarea. În acest articol, ia în considerare mai detaliat modul de a face aplicei de „Caterpillar“.

Cea mai simplă opțiune pentru copii

Pentru cele mai mici mai bine utilizați o opțiune simplă omidă. Se va lua de hârtie de culoare pentru crearea sa. Inițial, este necesar să se pregătească cercurile din această lucrare sau împreună pentru a fi tăiat cu grijă, în cazul în care copilul este deja capabil să reducă.

Faceți o omidă din cercurile recoltate vor fi destul de simplu. Puteți face cercuri dintr-o hârtie color sau puteți utiliza mai multe soluții de culoare în același timp.

Această aplicație nu numai că vă va permite să cunoașteți copiii cu o omidă, dar va ajuta, de asemenea, să repetați diverse culori.

Când cercurile de culoare sunt gata, ar trebui să luați o foaie de hârtie albă și să le lipiți la el, dar balonul (un cerc vine puțin pe următorul). Începe o mai bună din ultimul cerc și se continuă până când întreaga omida este gata. Primul cerc trebuie decorat, desenând două ochi și muștiuc. Un supliment excelent va fi coarne care pot fi trase sau fabrică din hârtie colorată.

Acest lucrător vă permite să vă arătați imaginația, deoarece puteți utiliza culori diferite, faceți cercuri de o varietate de dimensiuni. Puteți face atât un om mic, cât și un mare mare.

Citește mai mult  Bretelele pe tema Sunflower

Cum să faci o Caterpillar în vrac?

O aplicație obișnuită este plictisită rapid de copii. O continuare excelentă poate fi crearea unui volum Caterpillar.

O astfel de aplicație se va potrivi pentru copiii mai mari, deoarece necesită posedarea unor abilități și abilități.

Ca rezultat, veți obține o cafenea destul de distractivă și amuzantă.

Pentru a crea o Caterpillar volumetric din inele, vor fi necesare următoarele materiale și instrumente:

 • Hartie colorata+
 • foarfece+
 • lipici+
 • Carton verde+
 • rigla+
 • Marker negru+
 • Creion simplu.

Această aplicație vă va permite să repetați culorile, dimensiunile și formele.

Puteți alege independent un format de bandă pentru a crea o omidă de o anumită dimensiune. Este mai bine să utilizați culori luminoase de hârtie, cum ar fi galben, roșu, violet, portocaliu. Astfel de performanțe de culoare vă vor permite să faceți o omidă luminată și atrăgătoare.

Algoritmul pentru crearea Caterpillar volumetric din hârtie colorată va include mai multe etape.

 • Inițial, trebuie să pregătiți 8-10 dungi de hârtie colorată. Dimensiunea benzii va afecta magnitudinea insectei. Dacă Caterpillar este, în viitor, situat pe carton verde format A4, atunci benzile pot fi realizate din 2×10 cm. Folosind o riglă și un creion simplu, trage benzi de mărimea dorită. Folosind foarfece, tăiați toate dungile.

 • Când toate benzile sunt gata, trebuie să inele make. Acest lucru va necesita creion adeziv. Aplicați ușor lipirea la capătul unei benzi și faceți un inel de la el, blocând marginile. Numărul de inele va fi egal cu numărul de fâșii.

 • Colecta toate inelele împreună, să le răspândească după cum aveți de gând să aranjeze mai târziu, atunci când se face omizi. Având în vedere lungimea pe care inelele ocupă, taie frunza verde dorit. În cazul în care benzile au fost 2×10 cm, atunci puteți utiliza întregul format A4 Carton sub foaia. Trageți-l cu un creion simplu, în exces carton se mișcă. Foarte frumos pe aspectul frunze, ei văd corpurile, pentru că ei îi dau naturalețe.
Citește mai mult  Masini appliques

 • Acum puteți merge direct la ansamblul de meserii. Pentru a începe, să ia inelul și în centru să-l împrăștie cu lipici, urmați-l chiar la începutul foii. Alte inele pot fi lipite în orice ordine și poziție. Dacă există o dorință de a transmite îndoit partea din spate a insectei, atunci inelele pot fi ridicate un pic în centru. Astfel, omida va arata mai spectaculos.

 • Volumul Caterpillar aproape gata. Rămâne să se taie o mică mustață de hârtie maro și le lipi pe capul insectei, precum și să atragă markerul ochi și zâmbet.

Alte idei

Există multe alte idei pentru crearea de aplicații interesante „Caterpillar“, cu propriile lor mâini. Pentru a face una dintre următoarele aplicații, va trebui să pregătească hârtie colorată, foarfece și lipici.

Caterpillar foame

Aceasta este o appliqué neobișnuită care este format în două niveluri. Ar trebui să pregătească cercurile de salată și nuanțe de verde, pentru un cerc roșu, dreptunghiuri de orice umbră (3 bucăți), două mustață maro și două ovale mici nuanțe de galben și verde pentru formarea ochilor.

Pentru a începe, să ia o foaie de format A4, care va fi un fundal pentru aplicelor în continuare. Pune trei cercuri verzi pe o foaie, în timp ce lăsați spațiu liber între ele. cercuri Stick la baza.

Toate dreptunghiuri trebuie să se răsucească în inele și lipici un pic mai sus baza. Acestea trebuie să fie situate între cercuri verzi. Pe dreptunghiuri răsucite, este necesar pentru a lipi cercurile de o umbră salata. Ca rezultat, se formează o omidă volumetrica și foarte frumos.

Pentru a face capul, să ia un cerc roșu, stick la el două mustață maro și ochi de oval galben și verde. Pentru a crea gura, puteți face un mic decupaj. Capul finit este, de asemenea, lipit de un dreptunghi în stare proaspătă, cum ar fi cercuri de o umbră salata.

Citește mai mult  Bretelele pe tema Road Drumuri

O astfel de arata omida destul de impresionant ca viu, deoarece poate fi agitat.

În plus, puteți adăuga, de asemenea picioare tăiate din hârtie maro la cercurile inferioare.

Din cercuri și semicercuri

Pentru acest appliqué, ar trebui să se pregătească cercurile de culori verde și galben. Pentru un mic destul de omidă numai 5 cercuri.

Ei nu trebuie doar să se pregătească, dar, de asemenea, îndoiți în jumătate. Nu atinge un cerc, deoarece acesta va fi folosit ca un cap.

Așa că aspectul de aplicare viu, face un tren semicirculară, culori alternativ. Un semicerc ar trebui să închidă un pic următoare. Deci, este format corpul insectei.

În plus, puteți trece la crearea unei fețe. Aici, fiecare copil poate arăta fantezia lui și cu ajutorul pîslă-tumbers atrage ochii și gura, precum și mustăți.

bastoane cap suplimentare pentru corpul. Și toate, Caterpillar volumetrica este gata.

O altă modalitate de a crea un surround de appliqué „Caterpillar“ este prezentată în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: