Apple a Caterpillar Efectuarea

Apple a Caterpillar Efectuarea

În grădinițele și școlile primare ale școlii, există expoziții de meserii pentru subiecte de sezon – toamna, iarna și primăvara. Pentru mulți părinți, devine un adevărat test pentru potențialul creativ. produse de casă pe tema toamnă fac cele mai multe ori din materiale ușor accesibile de toamnă: frunze, conuri, ghinde, legume și fructe. În acest articol vom descrie modul în care cu copiii fac o omidă destul de mere.

Pregătirea

Apple a Caterpillar – Mare DIY DIY pentru grădiniță sau la școală mai tineri (1 și 2 de clasă).

Acest tip de creativitate este în curs de dezvoltare mâna unui om mic, a attentiveness și precizie, deci nu este necesar să se aștepte pentru expoziție – oferă copilului de a face o figură pentru a da pe cineva de la rude sau să se joace cu ea.

Pentru a crea o jucărie, va trebui să pregătească o listă mică de instrumente și materiale.

 • Mere. Fructele ar trebui să fie același mediu sau de mari dimensiuni, cu o suprafață netedă, fără a deteriora. Culoarea nu contează, fructele pot fi de culoare roșie, verde și galben, principala cerință este o coaja de monofonic. Pentru a face un crawler, 5-6 mere identice sunt suficiente.
 • Morcov. Legumei va fi folosit pentru a face mici părți ale corpului, acesta trebuie să fie de grosime medie, lungă și aproximativ aceeași toate pe întreaga lungime. Pentru cel suficient omida lung sau doi morcovi scurte.
 • Struguri. Veți avea nevoie de 1 Berry mare de varietate verde și 6 struguri întunecați – acesta este viitorul nas și omizi, respectiv. Pentru mustață să arate mai interesant, alegeți dintr-o grămadă de struguri întunecați de fructe de padure de diferite dimensiuni: două mici, două medii și două mari.
 • Cranberries sau alte fructe de padure rotunde. Dacă Caterpillar este o fată, puteți face pentru margelele ei mici de fructe de padure.
 • Fire și ac. Instrumente necesare pentru lipirea margelelor.
 • Ochi. Se poate cumpăra ochelari de jucărie sau de casă – de la ambalaje din tablete mici, carton și margele.
 • Lipici. Este necesar să se atașeze ochii în față, toate celelalte părți vor fi fixate cu scobitori.
 • Scobitoare. Material necesar pentru fixarea părților ambarcațiunilor. Dacă nu există scobitori, puteți folosi meciuri, dar procesul de creare va fi mai dificil, iar ambarcațiunea este fragilă.
 • Cuțit și bord de bucătărie. Pentru a forma unele părți ale meseriei, va trebui să le tăiați. În etapa de utilizare a unui cuțit, ajută copilul, dacă nu știe cum să o folosească.
 • Elemente de finisare. Așa că meșteșugul tău a arătat frumos, adaugă decoratiunile ei – pot fi frunze uscate, iarbă, arc, flori, panglici sau orice alte detalii drăguțe.

Toate fructele, legumele și fructele folosite bine se spală și se usucă înainte de a începe munca, astfel încât meșteșugurile finite să pară din punct de vedere estetic și frumos.

Cum să faceți pas cu pas?

Cariera autumnală – șanse excelente pentru copiii mici arată potențialul dvs. creativ și arată fantezia.

În plus, o astfel de ocupație este o modalitate bună de a fi interesant și informativ pentru a petrece timp cu un copil.

Producția de meșteșuguri este împărțită în patru etape: fixarea cadrului, fixarea picioarelor, formarea mustarii și crearea feței. Luați în considerare procesul pe etape de auto-fabricare din mere.

Legarea carcasei

Pentru a crea corpul Caterpillar, veți avea nevoie de mere și scobitori de dinți. Pentru comoditate, vom descrie Caterpillar de 5 fructe, dar puteți utiliza mai mult.

Scoateți frunzele și fructele din fructe, dacă există și lustruiți pielea cu un prosop.

Înainte de a lucra, selectați printre mere unul cel mai frumos și pus deoparte – va fi un cap. Luați în considerare fixarea pasului pas cu pas.

 1. Alegeți trei mere și plasați-i în fața lor în partea în care era un fruct.
 2. Pe laturile aprofundării fructelor la o distanță de 2-3 cm unul de celălalt, lipiți vertical două scobitori de dinți.
 3. Ținând scobitoarele astfel încât să poată străpunge pielea, să conecteze 3 fructe. Al patrulea Apple atașează-o astfel încât să fie înrădăcinată de aprofundarea fructelor la mărul anterior.

Capul omorilor în această etapă nu are nevoie să atașeze pe al cincilea fruct în lateral, vom lucra cu el puțin mai târziu.

Fixare picioare

Pentru a face picioarele Caterpillar, trebuie să tăiați morcovi cu cercuri groase.

Dacă copilul dvs. are doar 3-4 ani, și nu știe cum să folosească un cuțit, mai bine faceți-o singură. În cazul în care copilul merge deja la școală, el poate îndeplini această sarcină. Să considerăm o metodă detaliată de fabricare a picioarelor.

 • Spălarea morcovului tăiat cercurile cu o grosime de 1-1,5 cm, încercați să tăiați bucăți de aceeași grosime. Pentru piese de piese sunt aceleași, utilizați o riglă – l instalați aproape și să facă un cuțit pentru legume. Apoi scoateți conducătorul și tăiați ușor morcovul pe tablă. Pentru Caterpillar cu un corp de patru mere, există 8 cercuri – 2 părți pentru fiecare segment de corp.

 • În cazul în care morcovul este ușor diferită în grosime, sortare cercurile în dimensiuni: mici va fi la începutul corpului, și mari – la sfârșitul anului.

 • În mijlocul fiecărui cerc, introduceți vertical o scobitoare. Introduceți scobitori cel puțin jumătate din grosimea de morcovi, astfel încât piciorul viitor nu va cădea în afară.

 • Acum, în fiecare segment de mere al corpului de inserție două picioare cu cea de a doua parte a scobitoare. Atasati părți paralele între ele, distanța dintre ele ar trebui să fie de 3-4 centimetri.

 • Ajustați înălțimea scobitoare, astfel încât toate acestea ating podeaua atunci când omida este pe picioare.

Dacă aveți un morcov a rămas, puteți tăia mai mult de un cerc din ea și se taie în jumătate – jumătate din morcov este foarte similar cu un zâmbet plin de bucurie, vom folosi mai târziu pentru a crea o fata.

Mustață

Pentru a face o omidă mustață, trebuie să luați struguri negri, doi scobitori și un cap de măr.

Luați în considerare etapa de ocolire fabricarea mustăți.

 1. struguri curat, fără daune pentru a pune pe scobitori în următoarea ordine: în primul rând mai mult, apoi mijlocul și la sfârșitul unei mici.
 2. Primele două părți se toarnă în scobitori și au pus ultima boabă, astfel încât marginea ascuțită a scobitorului rămâne înăuntru – nu ar trebui să fie vizibilă pe meșteșugul finit. Apoi postați toate strugurii strânși unul cu celălalt.
 3. În cazul în care strugurii nu sunt prea mari și aproximativ aceeași dimensiune, atingeți scobitoarele 5-6 din aceleași fructe de padure – o astfel de mustață va arăta, de asemenea, foarte interesantă.
 4. Acum luați capul omului și puneți-l în fața dvs. de adâncire a fructelor în jos. Lângă locația superioară Introduceți partea a doua a scobitoriilor, astfel încât să nu existe o parte vizibilă a lemnului. Mustața poate fi localizată diferit: exact pe laturi sau pe o parte a adânciturii. De asemenea, puteți ajusta panta – verticală sau ușor pe laturi. Distanța dintre mustață ar trebui să fie de aproximativ 2 centimetri.

Pentru a face această bucată de figuri, utilizați în loc de sârmă densă de scobitoare.

Strugurii vii poate fi îndoit, atunci omizile vor fi obținute prin semicirculară sau de lichidare.

Ochi si fata

Înainte de a atașa un cap cu mustață la corp, în primul rând este necesar să se atașeze ochii, nasul și gura să-l. Pentru nas, am pregătit un strugure mare luminos – vom lua în considerare în detaliu modul în care să-l atașați la față:

 1. În primul rând, cu ajutorul jumătate din scobitori, face gaura in mijlocul mărului o gaură în cazul în care va fi amplasat nasul+
 2. apoi pe partea ascuțită a scobitorile, suge strugurelui, astfel încât pneurile să rămână în interiorul acestuia+
 3. Introduceți capătul scobitoare neclară în gaura făcută mai devreme și strâns nas în față.

Dacă ați achiziționat ochii în magazin pentru a crea meserii, aveți nevoie pentru a lipi pur și simplu un pic mai mare decât nasul la o distanță de 1-2 cm unul de altul.

În cazul în care nu aveți detalii speciale, le puteți face cu propriile mâini de ambalaj din tablete, carton și lipici. Luați în considerare o Citește mai metodă de obținere a ochiului independent.

 1. Luați ambalajul de sub tabletele și se taie cu atenție pe două segmente transparente de la ea. Dacă gard din plastic transparent, se aliniază cu degetul. Se taie ambalaje suplimentare, lăsând în jurul valorii de 1-2 mm din plastic „stoc“.
 2. Din Cut carton alb două halbă de aceeași mărime ca și piesele tăiate din ambalaj.
 3. În recipientul de sub pastila, plasați mărgele negre sau margele.
 4. capete afânate pentru ambalare lubrifia lipici și capacul de pe partea de sus a unui cerc de carton.
 5. Atunci când se usucă lipici, lipici ochii terminat la fața omizi.

Dacă această opțiune este, de asemenea, nu este potrivit, puteți face ochii de coacăz negru, atașându-le în față cu bucăți de scobitori. De asemenea, puteți utiliza plastifiaină și faceți o ochi colorați Caterpillar: ochi albi, iris albastru și elev negru.

Face ca Caterpillar de vesel, atașându-și gura de morcovi chiar sub nas.

Zâmbetul poate fi, de asemenea, făcut dintr-un alt material sau poate sări peste această etapă – exercițiul va arăta în continuare excelent.

Vom efectua o altă acțiune înainte de a conecta capul la corp – creați margele pentru Caterpillar. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un ac, fir și cranberries. Luați în considerare fabricarea pas cu pas a acestui decor.

 1. Grind în ac un fir de aproximativ 25-30 de centimetri, astfel încât a fost convenabil să legați capetele colierului.
 2. Luați boabele de pe fir, lăsând la începutul anului de 7-10 centimetri de fire libere. Numărul de boabe depinde de mărimea și mărimea mărului. Pe măsură ce coaceți, încercați margele de pe trunchi – diametrul colierului trebuie să fie puțin mai mic decât diametrul mărului.
 3. Când ați condus destule crane, legați un fir și tăiați capetele libere.

Margele elegante sunt gata, acum aveți nevoie pentru a „purta” în mod corespunzător. În primul rând, introduceți scobitoare la ultimul segment al corpului pe vertical în sus – capul va fi atașat la acesta. Acum puneți pe margele improvizate ale gâtului și numai după aceea, să atașați capul.

Dacă atașați mai întâi capul, colierul nu va lucra, și va trebui să ia din nou capul sau reface perlelor.

Când colierul este în loc, atașați capul omizi la corp, astfel încât scobitoarea a căzut în adâncirea fructelor de mere cap. În această etapă, puteți opri – omizile pe șenile este gata. Dar puteți adăuga, de asemenea, elemente decorative, vă sugerăm să luăm în considerare mai multe opțiuni.

 • Frunze. Atașați frunzele uscate ale copacilor la cap – atunci sentimentul va fi creat, ca și cum Caterpillar tocmai sa târât de sub frunzele căzute. Utilizare pentru clei de fixare sau plastilină. De asemenea, mai multe frunze mici pot fi lipite la corpul omizii, dar nu prea mult.
 • flori uscate. În loc de frunze, puteți folosi flori – atunci artizanala tau va arata foarte inteligent și festiv. Mai bine să folosească flori uscate – acestea sunt bine conservate forma și menține temele de toamnă, și flori proaspete devin rapid.
 • Arc. Caterpillar fata are deja margele drăguț, mai mult farmec va adăuga un arc elegant atașat între mustață. În combinație cu flori mici, arcul va arata chiar mai eficient.

Dacă în timpul procesului de creație aveți propriile lor idei pentru îmbunătățirea sau decorarea meserii – îndrăzneală le întruchipează.

HAPP HAPP

Mai sus, am descris fabricarea unei fete destul de omidă, acum ne propunem să ia în considerare fabricarea unui băiat. La Caterpillar arată ca un tip, adăugați-i cele două elemente de haine interesante – o pălărie și un arc pe gât.

Astfel încât băiatul este și mai diferit de fata, alegeți mere mai mari pentru fabricarea sa.

Procesul de fabricare a unui băiat Caterpillar nu diferă de metoda descrisă mai sus, este necesar să se efectueze toate aceleași manipulări, cu excepția decorării margelelor și a altor elemente decorative. Șeful ambarcațiunii noastre va fi decorat cu o pălărie, deci luați în considerare pasul pas cu pas, făcând o pălărie de carton.

 1. Alegeți o carton de culoare (pentru un băiat este mai bine să utilizați albastru sau verde) și tăiați mai multe părți din acesta: un cerc cu un diametru de 4 cm, un cerc cu un diametru de 2 cm și un dreptunghi 6×2 cm. Cercul mare – acestea sunt câmpuri de pălării, mici – Donyshko și un dreptunghi – pereți ai capului URA (Tula).
 2. Rulați dreptunghiul de-a lungul părții lungi, astfel încât diametrul orificiului este egal cu diametrul cercului mic. Sunset gratuit Lubrifiați adezivul și conectați-l pe Tul.
 3. Când Tula se usucă, lipiți de Donyshko, iar apoi partea de sus a pălării se potrivesc cu câmpurile.
 4. O pălărie finită poate fi decorată cu panglică de satin la ton sau leagă un șir de moulin cu o arcuri în jurul valorii de Tely.

Puteți repara doar capul în partea de sus a omorilor.

Acesta este cel mai simplu mod de a produce pălării elegante, dar nu singurul. Pălăria poate fi creată și în tehnica Origami, pentru a lega sau a lipi metoda papier-mache a lui Moulin.

Un alt detaliu pe care îl puteți decora cu ambarcațiunea – pentru a atașa un arc sau cravată pe gât. Arcul poate fi achiziționat în magazin sau să vă faceți din panglica de satin. Achiziționați un arc Alegeți cel mai simplu posibil, astfel încât să nu transforme băiatul în fata și apoi să-l aducă chiar sub gâtul omorilor. Dacă doriți să decorați ambarcațiunile unei cravate, tăiați rhombik-ul de la morcov și atașați-l chiar sub gât, cu o scobitoare.

Un arc poate fi făcut independent de panglica de satin chiar pe om Caterpillar, principalul lucru – selectați culoarea pălării. Panglica a pus pe gâtul meșteșugurilor și să facă un arc curat ca te lega șireturile, lăsând doar un pic mai mult capetele.

Puteți decora, de asemenea, băiatul Caterpillar, atașându-și părul. Acest articol poate fi realizat din diferite materiale: de la iarbă uscată, paie sau păr de păpușă vechi. Păr de materialul selectat este dus de urgenta la partea de sus a meșteșugurile, astfel încât să stins cu grijă între mustață și pe partea din spate a capului. Pe partea de sus a parului poate fi lipit cu o pălărie pentru a acoperi erorile posibile.

În cazul în care aspectul de păr de pe capul omida frumos, pălăria nu pot fi lipite.

Cum să faceți o omidă de la mere cu propriile mâini, veți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: