Efectuarea appliques de fructe

Efectuarea appliques de fructe

Mulți copii le place să facă mâinile lor aplicații frumoase și luminoase. Există un număr mare de idei diferite pentru a crea astfel de produse. O optiune interesanta va fi aceste meserii, în formă de fructe. Astăzi vom vorbi despre modul în care o astfel de cerere se poate face că va fi necesar pentru acest lucru.

opțiuni simple pentru copii

Pentru început, ne vom uita la cele mai simple opțiuni pentru copii mici de 2 ani în pepiniera. În acest caz, ar trebui să se pregătească mai multe template-uri în formă de orice fruct.

 • butași hârtie colorată pentru șabloane. În această etapă, probele finite sunt aplicate pe hârtie colorată și cu atenție tăiate. Apoi, dacă este necesar, neregularitățile sunt tăiate pe marginile. Frunze și cozi face opțional – acestea pot fi ușor desenate cu creioane colorate sau markeri.

 • eboșe de bumbac. Aceste elemente au inițial o formă rotunjită, astfel încât acestea să poată fi luate ca baza unor fructe. În același timp, ele sunt pictate cu culorile corespunzătoare culorii.

 • eboșe plastilină. Acest material permite formarea aplicații volumetrice. În același timp, bucăți mici se desprind din plastilină de culoare corespunzătoare, și apoi cu ajutorul degetelor stive și să le dea forma necesară. tole și cozi pot fi, de asemenea, desenat separat pe hârtie.

Toate detaliile obținute alternativ pune pe o foaie de hârtie. Elemente de hârtie și discuri de bumbac ar trebui să fie lipite. Dacă se dorește, compoziția fructelor finite pot fi suplimentate cu diverse obiecte decorative (mărgele, pietre, margele). Toate piesele care lipsesc sunt desenate cu creioane colorate.

O bună opțiune va fi appliques sub forma unei compoziții de fructe într-o bancă. În acest caz, va fi necesar să se mai întâi tăiate de hârtie de culoarea dorită, sub forma unui container. Ea trebuie să aibă o formă dreptunghiulară, cu capete ușor Sprawl să-i dea un aspect mai natural.

După aceea, pe gâtul băncilor de hârtie lipici o mică bucată de hârtie altă, pre-mototolită într-o armonică elegant. Apoi, puteți trece la fabricarea elementelor sub formă de fructe. Neobișnuit și frumos se va uita la compoziția vrac. În acest caz, pentru a crea fiecare detaliu de hârtie colorată, tăiate de mai multe baze, la o dată folosind modele gata făcute.

Elementele de hârtie obținute lipici între ele numai pe linia de centru. părțile laterale ușor flex pentru a da volum fructe. Există mai multe detalii diferite în același timp. Toate acestea sunt fixate cu compoziția adezivă.

Fructele pe o farfurie

Astfel de cereri vor fi în măsură să copii de abordare 3-4 ani. Pentru a face propriile mâini această compoziție, este în valoare de a pregăti următoarele materiale:

 • Carton (roșu și alb)+
 • hârtie colorată (galben, verde, roz, maro, lila și roșu)+
 • foarfece+
 • compoziţie Adeziv+
 • perforator+
 • Feltolsters.
Citește mai mult  Efectuarea Aplice Dog

Când tot ce ai nevoie va fi pregătit, puteți începe să lucrați. Pentru început, se taie fundalul pentru compoziția viitoare. Fa-o din carton alb. După aceea, luând o foaie de culoare galbenă, se îndoaie în jumătate de două ori, iar apoi aplicat un model sub forma unei pere. Acesta este condus de un simplu creion si atent decupate.

În același mod, tăiați căpșuni, prune și struguri din materialul de hârtie al altor culori. Apple Blanks va trebui să fie formată din două culori: roz și galben. Fișa tehnică de colorare în jumătate și, de asemenea, tăiați elementul cu șablon.

Ca urmare, ar trebui să fie sculptate patru elemente ale fiecărui fruct. Fiecare dintre ele va trebui să fie îndoit în jumătate. Mai târziu, este nevoie de detaliile fiecărui billet individual, creionul adeziv este aplicat la o jumătate, a doua jumătate va rămâne liberă. Astfel vin cu toate fructele de hârtie.

Când se formează mere, va fi necesar să alternați materialul galben și roz. Pliantele sunt pliate în jumătate pentru a se asigura că toate fructele s-au dovedit în vrac. Apoi, trebuie să pregătiți modelul unei mărimi adecvate, se aplică pe hârtie (culoarea poate fi oricare) și conturul este tăiat.

Placa rezultată este lipită pe bază de carton. În continuare, toate fructele se desfășoară încă o dată încât să devină luxuriante și apoi să fixeze alternativ pe carton. O jumătate din frunze sunt lipite la altul.

Cu ajutorul unui pâslă maro, ar trebui să trageți pe baza ramurii tuturor fructelor. În etapa finală, plăcile se desfășoară. În acest caz, puteți face cu ajutorul găurilor mici flori de orice culoare. Ele sunt fixate pe vas. Ready Applique este cel mai bine plasat în cadrul.

Cum să faci o vază de fructe?

Interesant și frumos va arata Meșteșuguri sub forma unei vaze întregi cu fructe. În primul rând, folosind eșantioane finite de hârtie tăiate semifabricate sub formă de fructe diferite. În același timp, puteți gestiona produsele finite pentru a se ocupa de foarfece, astfel încât acestea să aibă un nucleu sub formă de spirală, le va permite să le dea un volum mai mare.

În acest fel, mai multe soiuri de fructe sunt tăiate. Acestea vor fi lipite la baza numai de către marginea lor externă. După aceea, se procedează la formarea unui vas. Acesta poate fi, de asemenea, ușor de tăiat pe modelul finit. Așa că devine în vrac, trebuie să fie pliat cu grijă pe o bandă de mică în părțile superioare și centrale. Gata Vaza este, de asemenea, lipit de bază (este mai bine să ia un material de carton).

Citește mai mult  Efectuarea Aplice Elephant

De asemenea, este în valoare de a face o față de masă. Pentru aceasta, banda lungă este tăiat de hârtie albă cu foarfeca, acesta este pliat sub forma unei muzicuță, și apoi ușor răspândirea. Billet poate fi decorat suplimentar cu perforatorului. Produsul este fixat pe carton sub vaza.

Dacă se dorește, puteți adăuga compoziția de fructe care rezultă cu flori mici, cu ramuri. Acestea sunt tăiate pe mostre de hârtie sau carton, și apoi fixați la baza. Ele pot fi atât plate și volumetrica. În acest din urmă caz, mai multe spații libere sunt luate la o dată pentru a crea fiecare floare pentru viață încă, care sunt conectate în continuare la partea centrală.

Toate articolele pot fi tăiate imediat din hârtie colorată. De asemenea, este permis să se facă toate acestea dintr-un material simplu, și apoi vopsea vopsea.

Alte idei

Există un număr foarte mare de alte idei pentru crearea de date de la compoziții de fructe. Luați în considerare unele dintre ele separat.

 • Fructele Appliqué în coș. Pentru a crea astfel de ambarcațiuni o, ia mai întâi două dreptunghiuri de carton cu culori galben și maro. Ele sunt ridicate folosind o riglă și un simplu creion pe o bandă de lățime nu mai mare de 1,5 centimetri. Toate acestea sunt tăiate, apoi ia o singură bandă din fiecare culoare, una dintre ele este vertical, iar al doilea – pe orizontală pentru a forma un unghi. Apoi, benzile încep să se lipi alternativ, astfel încât țesutul sa întâmplat, continuă să facă într-un verificator. Ca rezultat, un carton „covor“ trebuie să fie dovedit, se transformă peste cu cealaltă parte și trece aproape complet masa adezivă. Apoi, pe partea inversă a basculatorului negru, trageți un coș, pe partea inversă, este necesar să-i atrage mânerul. Mai târziu, aceste semne de la fundația țesute, părți ale formei dorite sunt tăiate și lipite pe o foaie de hârtie albă simplă. Apoi puteți începe să faceți fructe. Pentru aceasta, există mai multe coli de hârtie și modele colorate în formă de fructe. Ele sunt aplicate la bază și au pus-o cu un creion simplu, tăiat. Separat, ar trebui să se facă pliante mici și nuiele. Toate cazările sunt mai bune pentru a desena negru negru.

Puteți adăuga, de asemenea, compoziția rezultată cu diverse obiecte decorative.

 • Aplicați în tehnica de perforare. În acest caz, primiți mai întâi o foaie de hârtie simplă. Pe ea, cu ajutorul unui creion simplu, face o schiță a unei compoziții de fructe viitor. Apoi pregătiți mai multe coli de hârtie de colorare dreaptă. Toate hainele lor pe bucăți mici, astfel încât mozaicul să fie în cele din urmă. Atunci când se fac astfel de spații libere, acestea sunt pornite să se stabilească pe circuite marcate, și va fi necesar să se asigure că elementele ascuțite individuale nu sunt ieșită. În caz contrar, ambarcațiunea micul dejun va deveni urât.
Citește mai mult  Applique on

 • Aplicarea în tehnica Quilling. Această opțiune va fi consumatoare de timp destul, dar în același timp, aceasta poate fi perfect capabil să abordeze dezvoltarea motilitatii de mîna unui copil. Pentru a face acest lucru pe șenile, trebuie să pregătească o bază de carton, să ia câteva foi de hârtie colorată, fiecare dintre ele va trebui să taie în fâșii de aceeași dimensiune. Puteți pregăti în avans modelele de fructe sau de a face o schiță pe un material de carton. Când toate benzile sunt gata, ele sunt pornite răsucindu într-o spirală densă, în timp ce fixarea capătului adezivului. După ce sunt făcute toate spațiile libere răsucite necesare, o cantitate mică de adeziv este aplicată pe o parte, și apoi începe să clei alternativ, formând fiecare fruct separat.

Dacă doriți, în aceeași tehnică puteți face sucursale și plăci cu frunze, care vor fi, de asemenea, situate în apropiere de restul compoziției.

 • Printed Picture appliqué. Pentru a crea un astfel de ambarcațiuni de interesant, va fi necesar să se ia fructe naturale, o optiune excelenta va fi mere. Acestea sunt tăiate în jumătate, iar apoi una dintre jumătățile dip care rezultă în vopsea roșie, iar celălalt – în verde. După aceea, ei lasă amprente pe hârtie sau pe bază de carton. În același timp, este în valoare de plecare pentru a face un coș cu fructe. Pentru a face acest lucru, puteți lua, de asemenea, un carton, fie de hârtie, din care se formează benzile de aceleași dimensiuni, dintre care putem zbura produsul, plasarea pieselor într-o ordine verificator.

O astfel de Aplicea fi capabil să se apropie copiii din grupul seniori.

De multe ori, atunci când se creează astfel de produse decorative, este folosit doar un singur model major al oricărui fruct. În același timp, mai multe semifabricate din hârtie sunt decupate dintr-o dată, pentru a forma un vrac și artizanat luxuriantă. Toate elementele sunt lipite pe baza de carton de orice culoare. Toate plăcile cu frunze și alte părți suplimentare ar trebui să fie tras de un creion de culoare închisă sau carioca.

Despre modul de a face un appliqué volumetric sub formă de fructe, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Simona

  Îmi citești comentariul cu privire la aplicarea decorațiunilor de fructe și mă întreb cum anume se efectuează această tehnică? Care sunt pașii necesari pentru a crea astfel de ornamente? Cât de dificil este să înveți această tehnică și ce materiale și instrumente sunt necesare? Există vreo sursă online sau un tutorial pe care îl recomandați pentru a învăța mai multe despre această tehnică? Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsurile dumneavoastră!

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: