Asigurați-un buchet în cutie o faci singur

Asigurați-un buchet în cutie o faci singur

Ideea de a face un buchet de culori vii într-o cutie de pălărie cu propriile mâini este chiar destul de posibil la domiciliu. Cu toate acestea, mulți vor prefera pentru a ajunge la vacanță, de exemplu, o carne sau o compoziție dulce în locul unei variante de plante. După ce a studiat clasa de master pe auto-asamblare buchete de Anul Nou, puteți înțelege cum să le colecteze în mod corect și ceea ce ar trebui să fie luate în considerare atunci când se formează.

Cum de a face din culori vii într-o pălărie?

Pentru a asambla o compoziție de sărbătoare frumoasă într-o cutie de cadou cu propriile mâini, trebuie doar să urmezi instrucțiunile. Cel mai simplu mod de a face buchete florale din trandafiri. Le puteți aranja cu intersions din Gypsophila sau verdeturi, panglici de satin toppers, pene, dantelă sau autocolante.

Iată ce setul de dispozitive necesare arata ca.

 • Cutia palariei. Ready pot fi găsite în supermarketuri sau magazine florale speciale. Și puteți face, de asemenea, o cutie din carton le dens. produse de formă cilindrică uite mai eficient, dar o cutie pătrată sau dreptunghiulară este adecvată.
 • Umplere. În această calitate, flori, verde, fructe, dulciuri, alte obiecte sau produse pot fi.
 • burete floristică. Este, de asemenea, numit o oază. Puteți înlocui acest element de orice capacitate redusă – de la o sticla PET sortata un vas de plastic pulmonar.
 • Falker pentru plante. Va fi nevoie atunci când se lucrează cu flori vii.
 • Sârmă. Este mai bine să ia de cupru, nu sunt sensibile la oxidare.
 • Papetărie cuțit pentru a tăia tulpini.
 • Banda adeziva.
 • transparent din polietilenă.
 • elemente decorative.

Cutii gata cu partiții sunt proiectate pentru fabricarea compozițiilor complexe, care combină flori, fructe, alte elemente.

Dacă în loc de o oază, se folosește un recipient de apă, compoziția este plasată în interiorul după asamblare.

cu trandafiri

Auto-desen de un buchet de culori vii într-o cutie de pălărie este mai bine să înceapă cu cea mai simplă compoziție. Este necesar să se pregătească trandafiri 1 sau 2 nuanțe, cu aceeași lungime de tulpini și densitatea de muguri.

Nu se recomandă de a experimenta cu mai multe tipuri de plante pentru a imediat – sarcina va fi prea complexe pentru incepatori.

Aceasta este procedura de efectuare a compozițiilor.

 1. Prepararea cutiilor. Acesta este instalat pe o bază plată plată. Afară, rândul său, în jurul valorii de sisal țesute culoarea sau autoadeziv filmul dorit – strălucitor sau mat, în nuanțe de metal, sub copac, cu alte tipuri de decor.
 2. Decuparea burete floral. Se taie din ea o bucată corespunzătoare din partea de jos a casetei a casetei. Înălțimea stratului trebuie să fie de așa natură încât să nu se ajungă la 3-4 cm, la marginea de sus a casetei.
 3. În bine în picioare apa adăugare hrănire pentru culori tăiate. Adecvat „crosant“ sau compoziții similare. Se pune un burete în soluția rezultată timp de 15-30 de minute.
 4. Fixati partea de jos a cutiei cu folie de polietilenă. În interior, se pune un burete floral, care a impregnat cu apă. Partea superioara a oazei ar trebui să fie complet deschis – tulpinile de flori vor fi plasate în ea.
 5. trandafiri descompună pe masa. Taie-le cu un cuțit, atingerea înălțimii dorite – omogene pentru toate plantele. Nu mai 4-5 cm lungime, pentru fiecare floare.
 6. Start ambalare flori de la margini spre centru, se deplasează de-a lungul spiralei. In box cilindric, tulpinile sunt situate la un unghi de aproximativ 30 de grade, în pătrate și dreptunghiulare – dreapta. Este important ca ei au intrat buretele, dar nu sa odihnit în partea de jos. In timp ce de lucru are nevoie de box pentru a roti.
 7. Finalizarea buchet. O puteți adăuga la decor. Capacul este lipit de baza de pe banda adezivă cu două fețe.
Citește mai mult  Ne face buchete din diferite frunze face singur

Atunci când se lucrează cu un burete floral, este important să se ia în considerare faptul că instalarea fiecărei flori se efectuează numai 1 ora.

Nu va funcționa din nou. Burete de la un astfel de apel este deformată, iar plantele nu au suficient de umiditate, dacă acestea sunt prea aproape. În plus, filmul din interiorul cutiei este de a fixa banda adezivă, astfel încât să nu se ajunge în jos.

cu bomboane

Orice buchet de flori va câștiga doar dacă adăugați niște dulciuri să-l. Este necesar să se acționeze în funcție de umplere.

În cazul în care se presupune că prajiturele sau al altor prăjituri, este avut grijă în valoare de un separator de carton dens.

În acest caz, dulciuri fragile vor ajunge la destinație în condiții de siguranță de destinație și conservarea.

Când se utilizează bomboane, acadele, bastoane caramel, dulciuri turtă dulce turtă dulce poate fi fixat pe colacilor, și apoi stabilite prin analogie cu flori. Produsele realizate manual sunt deosebit de spectaculoase. le elibera din ambalaj, mai ales în cazul în care stratul protector de polietilenă sau mică nu este prevăzută pe partea de sus, nu.

Atunci când se face o compoziție cu flori și bomboane, este în valoare de a evita vargear excesivă.

Trandafiri albi sunt bine combinate cu ambalaje de argint. Scarlet – cu aur sau alb-zăpadă. Dacă sunt selectate trandafiri de culoare (galben, portocaliu, visiniu), este mai bine să aleagă inserții de contrast pentru ele.

Master class la fabricarea de buchet de Anul Nou

Anul Nou – una dintre principalele sărbători, care așteaptă cu nerăbdare adulți și copii. Aici sunt doar căutarea unui cadou interesant poate pas vizibil starea de spirit. Producția de Anul nou, original, Cutii va rezolva problema. Acestea sunt destul de ușor de a colecta în mod independent, care acționează pas cu pas în conformitate cu instrucțiunile.

Citește mai mult  Făcând un buchet de bani

La fabricarea compozițiilor de Anul Nou, puteți face fără un număr mare de culori vii. Următoarele elemente vor fi adecvate aici:

 • ramuri de brad Nobilis, Tui, chiparos+
 • Trandafiri Red Naomi, Grand Prix-ul și altele, cu petale dense+
 • crizantemă+
 • Gerbera+
 • crini+
 • garoafe+
 • Poinsettia, cunoscut sub numele de „Crăciun stele“+
 • Suculent+
 • Shishki+
 • Painted Sizal+
 • mingi de Crăciun+
 • Funde și panglici.

În cazul în care compoziția este compilat fără culori vii, caseta este cel mai ușor de a fi împărțit în compartimente, și apoi se umple cu daruri. Folosind dulciuri, mingi, ramuri si conuri de plante conifere, le puteți acoperi cu zăpadă artificială pentru un efect mai mare. Interesant, compozițiile compuse din husterie și citrice. Aceste opțiuni sunt foarte populare ca un cadou pentru copii.

Nu luați ca elemente ale compoziției plantei, rășină profuze. Acele de pin pot colora restul componentelor. Când decorați compoziția cookie-ului, turtă dulce, dulciuri realizate manual Fiecare element se transformă într-un film alimentar.

Compoziția simplă de Anul Nou este destul de ușor să o faci de la pre-pictate în culoarea albă a conurilor, crengi ale unui cypress sau o mașină. Semințe cutii de bumbac, cochilii de mare, nuci, dimensiuni solide, flori mari din Foamiran vor arata foarte impresionante. Creați bile sau margele mari de argint.Ca bază într-o astfel de compoziție, este utilizată spumă. Toate elementele sunt atașate la un termopistol regulat.

Procedură.

 • Materialele necesare stau pe desktop.
 • Pregătirea cutiilor. Este acoperit în afara filmului autoadeziv sub un copac natural sau printuri de Anul Nou Tematic. Board Decorează frontiera de la Plaid – țesături crude. Polifoam este tăiat sub formă de emisferă, rămășițele sunt zdrobite. Partea mare este atașată la fundul cutiei, iar particulele mici sunt turnate în jurul valorii de culori, fixate pe termoclare, este alimentat.
 • Formarea compoziției. Creând o coroană de la Tui – pentru el, crengii se desfășoară în jurul perimetrului marginii cutiei. O mare floare artificială este atașată de partea, conurile din jurul lui – mai întâi mare, apoi mai mici. Diferențele rămase sunt umplute cu bile, cochilii, piulițe, sprigs thui. Pe partea de sus a acestora, frotiurile de vopsea albă sunt aplicate cu ușurință.

Ready Compoziție merită decorată cu zăpadă artificială.

Este important să nu o aplicați prea abundent. Suficient de ușor de pulverizare din cutie.

Alte idei

Alcătuiesc buchetul original într-o cutie de pălărie destul de posibilă fără a urma Canoanele prea strict instalate. De exemplu, puteți crea o compoziție tematică pentru ziua de naștere, luând în considerare gusturile zilei de naștere. Printre idei interesante pentru creativitate ar trebui să ia în considerare mai multe opțiuni.

 • buchet de sex masculin. Acesta este colectat într-o cutie pătrată sau dreptunghiulară, împărțită în mai multe compartimente. Într-una dintre ele exista culori inchise vișinii (trandafiri, gerbera), plasarea lor tulpini într-un burete floral. În alte compartimente, puteți pune produse de parfum, o cravată sau o curea într-o formă pliată, o sticlă de alcool de elită. Alegerea de umplere poate fi individuală, ținând seama de interesele destinatarului cadou.

Citește mai mult  Toate buchete de brânză despre

 • Compoziție cu fructe. Pentru aceste scopuri numai sunt bine adaptate pentru fructe, care sunt ușor plantate pe scuiparea – căpșuni de mediu maturitate, cireșe, struguri, mere mici, mandarinele. Florile sunt selectate cât mai mare posibil, pe sezon – bujori, floarea-soarelui, trandafiri cu muguri în vrac.

 • Citrus buchet cu sticla de ulei de măsline sau de oțet balsamic. Pentru el, o cutie de lemn este folosit ca bază. În loc de un burete floral, este folosit o emisferă spumă. Un recipient de sticlă este setat la centrul compoziției, mandarinele, portocale, lămâi verzi de pe frigarui sunt atașate în jurul ei – întregi sau jumătăți, în cadrul de frunze de lamaie.

buchete Gastronomice – o tendință de moda reală. Asigurați-o compoziție de carne, cu propriile mâini este, de asemenea, destul de ușor, este suficient pentru a alege pentru ea ingredientele corespunzătoare. Uscată sau semi-compus cârnați, delicatese din carne în ambalaj vid sau folie. Și, de asemenea, compoziția se completează perfect condimente și brânzeturi, în special sub formă de împletituri sau capete mici. baghetă proaspătă sau covrig, verde si boabe, nuci va permite să diversifice compoziția.

Detalii mici de un buchet de flori – păstăi de ardei acute, murate capete de usturoi – fixați pe frigarui. Înfășurările de odihnă cu hârtie artizanale, legat cu o funie de in sau arcul. Se pune o astfel de compoziție mai bună într-un stand de lemn sau în picioare, cutie. Puteți utiliza un coș sau o cutie florale, având în prealabil strigând-o din interiorul filmului alimentar.

Aici este un simplu buchet de produse din carne.

 1. Se prepară ingredientele. cârnat afumat în bastoane, ardei roșii ascuțite în păstăi, cârnați de vânătoare, prepeliță ouă fierte, măsline și brânză în bile, șuncă și verdeață. Și tubul de cartofi mare, spanks din lemn și meșteșugărit sau folie de hârtie care va fi util.
 2. Plantează toate produsele. Acestea sunt pedepsiți pe țepușele, astfel încât acestea să păstreze cu fermitate.
 3. Pentru a lipi Lingourile în tuberculul de cartof. El va acționa ca o fundație. spanks curbare sunt fixate cu bandă adezivă.
 4. Înfășurați un buchet de hârtie făurite. Puneți-l în cutie prin completarea golului pe laturile.

buchet de carne se poate face, practic, din orice ingrediente. Cu cât acestea sunt, cu atât mai bine – luminos și spractions pestriță de branza alba, masline negre, ardeii stacojii păstăile va da un tablou îi specială.

Despre modul de a face un buchet în cutie cu propriile mâini, veți învăța uitându-vă la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: