Cum să faci o gură de chipollino din ceapă?

Cum să faci o gură de chipollino din ceapă?

Din legume, puteți face o mulțime de meșteșuguri diferite. De exemplu, de la un arc obișnuit poate fi un caracter minunat dintr-un faimos de basm – Chipollino. În articolul de astăzi se va ocupa de modul în care puteți face o ambarcațiune similară.

Meșteșugurile de la bănci o fac singur

Există multe modalități de a face o ambarcațiune amuzantă dintr-o stropire. Face o simpatie-chipollino poate fi făcută dintr-o combinație a acestei legume și un ambalaj adecvat.

Puteți folosi cupe de plastic, dar este mai bine să luați un borcan de sticlă, care rămâne, de exemplu, de la alimentele pentru copii.

Din recipientul selectat este necesar să eliminați absolut toate conținutul. După aceea, borcanul este spălat bine și vânt de orice bucată de material țesut atractiv. Țesătura de satin roșu, suplimentată cu panglică galbenă sau auriu, va fi spectaculoasă. În cursul ambalajului, materialul țesute va trebui să împingă în partea interioară a băncii. După aceea, puteți adormi solul universal pentru legume. Luați în considerare cum ar trebui să acționați în continuare.

 • Când recipientul de sticlă, umplut cu Pământul, va fi gata, puteți muta la fabricarea unui chipollino a becurilor. În plus față de legume, va trebui să stocați bare de plasticină.
 • În prima etapă va fi necesară pentru a face o masă de plasticină de ochi, gură și gură de un viitor caracter fabulos. Dacă există o castan de dimensiuni mici, atunci în rolul nasului îl puteți folosi.
 • Toate componentele orb vor trebui să respecte ușor becul recoltat. Este necesar să acționăm cu atenție, pentru a nu deteriora coji.
 • Piesa de prelucrat poate fi omisă într-un borcan de sticlă frumos rearanjat, umplut cu sol. După aceea, meserii originale ar trebui să fie plasate pe ferestrei de lângă culorile camerei.

Pe baza unei astfel de scheme de acțiuni, puteți face posibil ca Chipollino să nu decoreze interiorul, dar și pentru concursuri / expoziții la școală.

Citește mai mult  Varietatea de meserii din cutii

Fabricarea cu o ceașcă de plastic

În grădiniță sau școală este posibil să faceți un frumos Chipollino de ceapă și cupe de plastic.

O astfel de artizanat va fi extrem de simplu și rapid, dar va arăta rece. Vom înțelege în toate detaliile fabricării Chipollino cu o ceașcă de plastic.

Instrumente și materiale

Cupele de plastic sunt întotdeauna disponibile în case unde oamenii mănâncă în mod regulat iaurturi. Ambalaj din plastic similar, de regulă, merge rapid la coșul de gunoi.

Cu toate acestea, nu se grăbește cu ea, deoarece se obține o abordare creativă corectă de la cupe, se obțin meșteșuguri frumoase de diferite tipuri.

Pentru a face un chipollino fermecător, puteți folosi nu numai ceapă proaspătă, ci și cupe de plastic. Fabricarea unui astfel de produs în mod necesar hobble la un copil, iar rezultatele o vor încânta. Luați în considerare ce componente vor fi necesare pentru a face un personaj fabulos:

 • O pereche de pahare de plastic (elementele care au diferite forme și culori sunt binevenite)+
 • Vopsea sau lac de unghii+
 • Compoziția lipiciului+
 • foarfece+
 • Masa de plasticină+
 • Capac din plastic+
 • bec+
 • Echipamente de păpuși gata din plastic (aceste componente sunt vândute în multe magazine pentru creativitate).

Instrucțiuni

Dacă toate componentele necesare au fost găsite și pregătite, puteți proceda direct la fabricarea Chipollino. Ia în considerare pas cu pas, ce ar trebui să fie procedura.

 • În primul rând, va trebui să faceți un tors fabulos de erou. Trebuie să gătiți o ceașcă de plastic și o acoperire. Într-una din cupe, ar trebui să fie tăiată cu atenție o rumă de rumă.
 • Pentru a face mâinile pentru chipollino, puteți folosi plasticul de culoare diferită. De exemplu, roșu. Acesta va reduce fără griji trupele a căror lățime va fi de 1 cm. Marginile acestor benzi ar trebui să fie ușor rotunjite, îndepărtați toate colțurile și de a lua palmele mici.
 • mânere finite sunt lipite pe porțiunile laterale ale corpului. Dacă există o dorință, ele pot fi lăsate în cel mai simplu poziția. Puteți bloca, de asemenea, palmele pe caracterul stomacului.
 • În etapa următoare, torsul din plastic este lipit de capac, de asemenea, din plastic.
 • Cipollino trunchiului vopsea prin vopsele sau lac de unghii. Ar trebui să atragă o ambarcațiune de pantaloni roșii.
 • Dacă nu doriți să utilizați vopselele, atunci tinuta poate fi făcută din hârtie colorată. Principalul lucru este de a uda becul cât mai mult posibil pentru a nu strica hârtia.
 • Capul eroului fabulos pot fi emise extrem de simplu și rapid. Acest lucru vă va cere să ia un bec mic încolțite, precum și pregăti ochii pre-achiziționate pentru păpuși și jucării moi. În loc de astfel de elemente, vă puteți referi la bilele de plasticină sau puteți atrage ochii cu stilou sau marcator de vârf. Cuplu de master pot alege în mod independent, opțiunea optimă.
 • Acesta va fi lăsat doar pentru a lipi ochii de plastic la cap-bec. După aceea, va fi necesar să încercați gura Chipollino. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza poloneză de unghii.
 • Nu ar trebui să uite de gheața pentru o astfel de ambarcațiune. Se poate face rotund, folosind o bucată de culori adecvate de plasticină. Masa de plasticină poate fi foarte problematică pentru a rămâne la suprafață cu coji, astfel încât copilul va trebui să câștige puțină răbdare.
 • Este foarte important să așteptați până când compoziția adezivă este complet uscată pe toate detaliile relevante. Cupa principală poate umple terenul în avans într-un magazin de grădină specializat. Ceapa pregătită după aceasta trebuie introdusă în gaura disponibilă. În acest stadiu, meciul original va fi gata!
Citește mai mult  meșteșugurile fac din semințe

Sfat util

Dacă este planificată simularea meșteșugurilor atractive din legume și alte materiale suplimentare, este logic să vă familiarizați cu o serie de sfaturi și recomandări utile.

 1. Faceți Chipollino sau alt caracter fabulos numai din ceapă proaspătă. Legumele nu trebuie să fie înmuiate, cu urme de putregai sau mucegai. Ar trebui să vă asigurați că nu există daune în arc. Dacă există, nu este nevoie să utilizați o legume, ca o bună meșteșugare din ea nu va funcționa.
 2. Dacă caracterul este fabricat dintr-o combinație de ceapă proaspătă și plasticină, este foarte important să se utilizeze o masă de plastic extrem de înaltă de înaltă calitate. Piesele de plasticină ar trebui să se rostogolească și să se încălzească cât mai ușor posibil. Nu este recomandat să cumpărați o plasticină sculpturală pentru o astfel de muncă, deoarece este foarte dură, din cauza cărora copilul va fi extrem de greu de lucrat cu el.
 3. Ochii Chipollino pot fi slăbiți din plasticină de diferite culori și puteți folosi ochi de plastic gata conceput pentru păpuși și jucării de pluș. Astfel de componente fac meșteșuguri mai expresive și atractive. Există ochi în magazine unde totul este implementat pentru creativitate.
 4. Dacă Chipollino este stăpânit de la becuri și recipiente din plastic sau din sticlă, este foarte important să urmați puritatea ultimului. În borcane și cupele nu ar trebui să existe absolut nimic din fostele amestecuri și compoziții. Pentru a face acest lucru, recipientul trebuie să fie destul de bine și uscat.
 5. Armura din arcul și alte materiale auxiliare pot fi decorate cu cele mai multe în multe feluri. În acest caz, fantezia copilului nu este absolut limitată. Fairy-Tales poate fi ajustat în haine strălucitoare, decora cu un capac de paie și alte elemente similare. Cu astfel de componente ale aeronavei va arăta mai strălucitoare și originale.
Citește mai mult  Artizanat din bețe de înghețată

Cum să faci Chipollino din ceapa și cutii, uită-te în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: