Cum se face un corp de iluminat sub formă de bufnițe din Isolon?

Cum se face un corp de iluminat sub formă de bufnițe din Isolon?

Recent, meșteșugurile din Isolon sunt din ce în ce mai utilizate pentru a proiecta un interior al unui apartament. De exemplu, un corp de iluminat sub formă de bufnițe, realizat din material modern, va deveni o decorare excelentă pentru camera copiilor.

Materiale și instrumente

Pentru a crea un corp de iluminat din Isolon, Isolonul însuși este necesar în primul rând. Acest material izolator, care apare adesea sub numele de polietilenă, este utilizat în mod activ în construcții. Există două soiuri de Isolon: instabil și cusute. Costul eșantioanelor instabile este mai mic, deoarece nu trec o prelucrare specială. Isolonul reticulat are caracteristici mai bune și, prin urmare, costă mai mult.

Pentru a crea o lampă, o foaie de dimensiuni medii este mai potrivită, grosimea căreia este de 2 milimetri. Cu toate acestea, puteți cumpăra și o rolă întreagă, grosimea căreia va varia de la 2 milimetri la un centimetru întreg. De regulă, Isolonul are alb, dar unele opțiuni de folie pot fi pictate. Polyeneetilen este ușor de tăiat atât folosind foarfece convenționale, cât și folosind un cuțit special, astfel încât ambele unelte sunt potrivite pentru muncă. Materialul nu se aprinde la temperaturi ridicate, dar poate fi lipit.

Pentru piese de fixare, puteți folosi lipici, capsator și fire – toate opțiunile vor fi bune. De asemenea, merită să țineți cont de faptul că Isolonul nu absoarbe materiale de vopsea, cu excepția vopselelor acrilice. Din moment ce Owl de la Isolon va efectua nu numai o funcție decorativă, dar și de iluminare, înainte de a lucra va fi necesară achiziționarea tuturor materialelor pentru aceasta, pentru acest lucru necesar: cartușul cu un inel, lampa LED a condus la 7 wați, sârmă cu a furculiță, comutator și alte părți. Curățați capătul firului cel mai convenabil cu papetărie.

Citește mai mult  Cum de a face musetel de la isolon?

Există mai multe opțiuni pentru MK pentru crearea unui corp de iluminat de o complexitate diferită, dar pentru a începe crearea unui element decorativ este recomandat cu cel care poate fi făcut pe fasciculul finit. În acest caz, o lampă de pulverizare din plastic și o pereche de sticle de plastic și o jumătate de litru, cu partea superioară rotunjită sunt folosite ca elemente suplimentare.

Piesele de fixare vor fi mai ușoare pentru arma cu adeziv fierbinte.

Tehnologia de fabricație

Dacă pas cu pas urmați instrucțiunile din clasa de master pentru a crea o lampă în formă de bufnite cu propriile mâini, puteți face un lucru frumos.

  • Începe mai convenabil de cap păsări de curte. Ambele sticle de plastic sunt tăiate în jos partea superioară, împreună cu gâtul. Coaserea două spații libere cu altele, puteți obține un ușor alungit în lățimea capului sovietic. Fix detaliile între ele, în acest caz, în mod corect, cu fire albe convenționale. În etapa următoare, capul este fixat pe corpul.

  • În acest scop, în partea de jos a semifabricatului din plastic, vor exista mai multe bucăți, cu o adâncime și lățime de 1 până la 1,5 centimetri. Dacă le îndoiți sus, va trebui să obțineți un fel de „gard“, asigurând comoditatea de lipire. Capul păsării este fixat pe trunchi cu lipici fierbinte.

  • Pene de păsări sunt tăiate din Isolon sau una sau mai multe culori. Tăierea unui număr suficient de părți echivalente, acestea vor trebui să lipici cu straturi pe lipici fierbinte, în urma sus de jos. Este deosebit de important să se deghizeze cu amenzi toate articulațiile.
Citește mai mult  Asigurați-un corp de iluminat pufos de la Isolon

  • În cazul în care bufnița este planificată să se facă multicolora, atunci limitele de tranziție sunt mai bune de a pre-desena un creion simplu. pene tonifiat sunt situate într-o ordine verificator. Pentru ca isolon să fie mai bine fixată, este deja în stare de amestec, puteți ușor procesa cu un uscător de păr, după care o secundă câteva presă mână.

  • Aripile păsărilor sunt create separat de aceeași grosime isolon de 2 milimetri și sârmă din aluminiu. Tăierea aripa, de la o mana, este necesar să se atașeze o bucată de sârmă curbat pe lipici fierbinte, după care va fi necesar să apăsați metalul tunderea a branțul să se usuce complet substanța lipici.

  • Apoi, fiecare aripă trebuie plasată cu pene de izolație nuanțate. Partea frontală a piesei trebuie umplut aproape complet cu excepția zonei de „umeri“, care este redactat după fixarea membrelor pe trunchi corp. Partea interioară a aripii va trebui să fie înțepat doar la mijloc, iar zona sa superioară este prelucrată în așa fel încât fiecare stilou pare a fi angajat prin marginea. În cazul în care cuișoare sunt coasere, atunci puteți aprinde ușor cu un uscător de păr.

  • Urechile Owl pot fi realizate din reziduuri de sticlă de plastic. Pentru a face acest lucru, va trebui să taie două benzi, grosimea care va fi de 3 cm, iar lungimea – 8 centimetri. Fiecare coturi țagle în jumătate, cu marginile inferioare sunt respinse de la etaj centimetru, iar partea superioară este tăiată la un unghi. Fixarea piesei cu adeziv, este necesar să se aranjeze pe capul bufnița scufundarea cu marginile îndoite.

Plastic „urechi“ sunt realizate cu tije și spicelor tăiate din isolon.

  • Pentru a finaliza crearea lămpii, bufnița va trebui să fie lipită cu Isolon sau cu ochi de famoirane și cilia. Pentru a crea o bandă de material, va trebui să tăiați fringe și să încălziți uscător de păr pentru a obține o îndoire frumoasă. Ca decor pentru păsări, un arc, o pălărie, butoane sau alte elemente vor fi potrivite. Este necesar să adăugați că, dacă faceți părțile laterale ale bufnițelor mai haotice și subțiri, atunci lampa „Shaggy” poate să săriți becurile. Aripile pot fi de asemenea mai mari și implementate cu sârmă lungă dezbrăcată direct pe tavan.
Citește mai mult  Ce este Coleon și ce îl face?

Exemple frumoase

Pentru a da corpuri de iluminat pufos, ași rotunjite din Isolon, le puteți tăia în plus sub formă de margine, după care este necesar să se încălzească uscătorul de păr. În loc de ochi din polietilenă pot fi achiziționate într-un magazin de plastic specializat, folosiți pentru a coase jucăriile moi. perii de păsări de curte pufoase, ca decorate cu franjuri, decorat cu o panglica de satin.

Frumos arată ca o bufniță, pentru a crea care, împreună cu Isolon, este folosit un Foamiran rău. O bufnițele de pene albe sunt efectuate din poliuretilenă și sunt un fel de fundal pentru ochii strălucitori și coroane create din Foamiran.

Cu privire la modul de a face o lampă sub formă de bufnițe din Isolon, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: