Meșteșuguri interesante din Isolon

Meșteșuguri interesante din Isolon

Artizanat si decoratiuni din Isolon – acesta este un hobby destul de neobișnuită, care permite nu numai pentru a arăta toate abilitățile tale creative, dar, de asemenea, decora apartament sau cabana. Puteți cumpăra un astfel de material de la orice magazin pentru reparații la un preț democratic, și chiar și tunderea rămase după lucrări de finisare pot fi folosite pentru anumite produse.Materialul este ușor și simplu tăieturi și deține perfect forma, astfel încât atrage cusătoreasă.

Ce se poate face?

Din punct de vedere tehnic, The isolon este polietilenă. Inițial, scopul său a fost redus de a utiliza ca un substrat atunci când efectuează lucrări de izolație termică. Paleta de culori este, de obicei, galben, roșu, verde sau alb. Foarte curând needlewomen remarcat faptul că materialul ar putea fi baza pentru crearea de elemente de decor elegant.

De obicei, meșteșugari folosesc mai multe tehnici de lucru principale.

 • Craka și tăiere. Din acest material, este posibil să se taie elementele de absolut orice formă și de gradul de complexitate, în timp ce taie cu ușurință în cele mai multe Croitorie foarfece obișnuite sau un cuțit de papetărie.

 • Conturarea. La contactul cu suprafețele fierbinți și încălzirea la 75-85 de grade, materialul nu se ridica lumina si nu se topesc, dar devine militant și susceptibil la deformare. Este de remarcat că, după răcire, noua formă este păstrată – din cauza acestei dintr-o foaie plată, puteți crea spații libere volumetrice.

 • întindere. Isolon este un material foarte elastic, care poate rezista la sarcini grele fără pauze pe suprafața. După astfel de manipulări, valurile originale, de obicei, rămân – acest efect este adesea folosit în gherghef.

 • Conectarea elementelor. Clei acest material este permisă exclusiv cu un thermopystole adeziv, asamblarea corectă este prevăzut cu un sistem de încălzire punct printr-un uscător de păr, un fier de lipit sau thermopystole. De multe ori, detaliile fixa cu fiecare alte capsator, fire sau Scotch ordinară.

 • Colorare. Se colectează ambarcațiunea din Izolon poate fi exclusiv emailuri pe bază de acril, alte vopsele de pe acest material nu dețin.

Noțiuni de bază pentru a face meserii pentru casa si gradina, trebuie amintit că isolon nu se teme de umiditate ridicată. Cu toate acestea, sub acțiunea prelungită a razelor ultraviolete, se transformă galben – mai ales acest lucru este vizibil pe material alb și crem. Culoare isolon mai multe rafturi la soare, astfel încât este de la ea că a făcut meserii pentru parcela de uz casnic și de vară vile.

Gama de produse care pot fi realizate din isolon este limitată doar de zbor de fantezie și de nivelul de calificare.

Mai ales populare astfel de direcții creative precum crearea de flori, păpuși, lămpi, jucării de Crăciun copac, precum și elemente de decor interior.

Flori

Caracteristici ale materialului este că din ea puteți efectua flori de toate dimensiunile – de la muguri miniaturale la compozitii florale de creștere mare. Florile pot fi panouri volumetrice, plasate pe tulpini, precum și colectate în grupuri.

Fiecare floare este alcătuit din mai multe elemente distincte:

 • petale mici crea, de obicei, din semifabricate 10×10 sau 12×12+
 • Big colectat din petale a căror lungime variază de la 25×25 la 60×60 cm.

În funcție de dimensiunile alese, diametrul de flori poate fi de 1 m și chiar mai mult. Pentru meserii compact, branț este utilizat cu o grosime a stratului de până la 2 mm, pentru mai mari, avem nevoie de plăci durabile, cu o grosime de 3 mm, deoarece panza subțire pur și simplu nu va avea forma.

Citește mai mult  Cum de a face o lampă din Isolon?

Isolon este un material ușor, cu toate acestea, o compoziție floare mare, cu o multitudine de petale poate avea o mulțime de greutate și, prin urmare, să fie slab rezistente.

Dacă intenționați să puneți astfel de buchete in vaza, ei vor avea nevoie de un stand special, astfel încât întregul aranjament de flori nu se încadrează.

Lucrările la crearea de flori include compoziția nu a căzut. 3 etape principale. Prima este formarea directă a florii.

Atragem atenția asupra faptului că orice exercițiu trebuie să fie cât mai mult posibil cu prototipul său natural. Prin urmare, lucrările ar trebui să ia în considerare trăsăturile caracteristice ale structurii de flori (formă, proporționalitate, precum umbra gama de flori).

După determinarea tuturor parametrilor necesari pentru a crea șabloane canalizare. Formularul necesar este atașat izolație cu încălzire, și formând finala se face manual. Toate elementele sunt conectate într-o singură compoziție cu termică fierbinte. Dacă este necesar, efectuați suplimentar o perie sau o perie pulverizată.

Pentru a obține maxim realist, vă puteți da seama, a pus un punct sau de a efectua alte modele tipice.

La crearea de culori din Isolon, trebuie luate în considerare următoarele puncte:

 • Floarea este formată dintr-un bud central, lângă care petalele semistative sunt lipite. În acest caz, stratul exterior este compilat în întregime din elementele dezvăluite.
 • Primele petale sunt lipite în jurul tubului și pentru utilizarea ulterioară a unui terci floral sau a pelvisului.
 • Fontoam Blocks sunt de obicei folosite pentru a crea bud.
 • Tehnica de a face un bujor seamănă cu o tehnică de creare a trandafirilor. Cu toate acestea, în centru există un mugure semi-deschis, petale în jurul marginilor aproape nu au semne de deformare. Toate, fără excepție, petalele de bujor se disting printr-un val-ca margine.
 • Tulip formează patru petale din pereche de pat, ele sunt fixate în jurul tijei.
 • Chrysanthma colectează de la un număr mare de petale subțiri.

În a doua etapă, se desfășoară crearea unei tije. Pentru aceasta, veți avea nevoie de tuburi, tije sau tije. Diametrul tulpinii depinde direct de dimensiunile florii, ele trebuie să fie în mod necesar proporționale.

Pentru a crea flori mici, puteți lua o tijă metalică subțire sau metal-plastic sau orice tub de plastic, de exemplu, cocktail. Foarte spectaculos, elegant și natural arată ca o ramură reală copac.

Acordați o atenție deosebită faptului că flori de creștere vor necesita o tulpină puternică. În acest caz, preferința este mai bine să se ofere țevi din plastic sau metal-plastic și prin încălzire pentru a le oferi curbea necesară.

Dacă nu intenționați să plasați decorarea pe verticală, și va fi atașat la perete, puteți utiliza banda perforată – frunzele vor fi atașate la ea. Dacă doriți, puteți închide pur și simplu flori pe cârlige și șuruburi.

La etapa finală formează un stand. Compozițiile floristice Volumetric necesită un suport bun, atât de elegant, dar roller-coastere practice sunt folosite pentru ele. În meșteșugurile aplică, de obicei, una dintre următoarele decizii.

 • sudate. În acest caz, face un metal de bază, și sub o ușoară înclinare, tije sudură pentru ea. În acest caz, diametrul acestuia este selectat, astfel încât tija este pus ferm pe ele. Înălțimea fiecărei tije este 6-20 cm.
 • Beton. Această poziție seamănă cu prima opțiune, dar baza în acest caz, este turnat dintr-o soluție concretă, iar tijele sunt inserate în ea.
 • Stand Gorshok. Ca bază, diverse containere pot fi folosite aici – poate fi bazin, butoaie, vase și chiar găleți. Ei au turnat mortarul de ciment și au introdus partea inferioară a tulpinilor să congelate.
Citește mai mult  Torsher din Isolon cu propriile sale mâini

Când creați un tufiș artificial înfloritor, ramurile arată destul de frumos. Ele sunt fixate pe baza lemnului, apoi au frunze și flori din Izolon.

Din Isolon puteți efectua trandafiri, snowdrops, asteri, zambile, precum și vale, daffodiluri și clopote.

Dolls

Maeștrii experimentați formează îmbrăcăminte de păpuși din Isolon. Pentru aceasta puteți folosi cifrele de joc gata. Sarcina principală se reduce pentru a crea o astfel de îmbrăcăminte frumoasă pe care chiar și păpușa cea mai inutilă și nevăzută se va transforma într-o prințesă fabuloasă.

Mai multe tehnici principale alocă.

 • Rochie volumetrică cu falduri ondulate. În acest caz, costumul poate fi creat prin mecanism, prin întinderea materialului de-a lungul marginilor fustei.
 • Cape de suprapuneri – Aici, pentru a crea fundul produsului, se folosește un con, pe el cu rânduri sunt colectate tăiate prin modelul petalelor și lipiți-le între ei cu adeziv fierbinte.
 • Rochie cu tufișuri – În acest exemplu de realizare, benzile se pregătesc din Izolon și se întorc în jurul conului, deplasându-se de sus în jos, formând 2-3 niveluri.

Costum pentru păpuși necesită în mod necesar decorare. Pentru a face acest lucru, puteți folosi colorarea, lăcuirea, utilizarea sclipiciului, precum și atașarea margelelor de culoare.

Creativitatea specială se distinge prin combinarea păpușilor cu o lampă – în acest caz, este instalat un cartuș cu o lampă în partea de jos a rochiei. Trecând printr-un material atât de neobișnuit, lumina devine culoare.

Alte produse

Din Izolona face cele mai neobișnuite meșteșuguri pentru complot de uz casnic – lebede, fluturi, porumbei, păuni. Una dintre cele mai interesante compoziții este o cioară, pentru fabricarea sa va lua o sticlă de plastic și Isolon.

Secvența de lucru include mai mulți pași principali.

 • Pentru început, două sticle de plastic de 1,5 litri sunt tăiate cu grijă și inserați unul la altul, astfel încât să dea o formă asemănătoare unui schelet de păsări. În interior, puteți pune reziduurile isolon.
 • Labele sunt fabricate din sârmă și sudură de sudură.
 • Apoi, ar trebui să efectuați un penaj – pene pentru aripile fac de la sinolonul cântărețului. Va trebui să faceți un martor de mai multe dimensiuni și să formați aripa.
 • Pene trebuie să fie pregătit, de asemenea, pentru corpul corpului de bor, care au nevoie, de asemenea, să fie făcut în mai multe dimensiuni. Cele mai mari pene vor merge la coadă.
 • Când toate pietrele sunt gata, cu ajutorul unui pistol de lipire, puteți începe să îndrăzneți corpul croilor preparate pene. Pentru ca pasărea pentru a obține mai elegant, sanii ar trebui să fie efectuate în alb.
 • Ciocul se poate face dintr-un borcan sampon regulat.
 • După aceea, numai pentru a atașa ochi, iar cioara din Izolon este complet gata. Cu siguranță ea va lua una dintre cele mai notabile locuri în grădina dumneavoastră.

De fapt, la elaborarea mestesugurile, puteți utiliza orice cutie sau un borcan, needlewomen atât de experiență nu arunca lucruri inutile la prima vedere – de multe ori acestea sunt utile pentru crearea de meserii frumoase pentru casă și grădină.

meserii simple pentru incepatori

De obicei, după efectuarea de construcții și lucrări de finisare, o cantitate mare de ramasite isolon sculptate, care pare a fi rău, dar, de asemenea, la utilizarea. Acesta este motivul pentru meșteșugari novice poate încerca să colecteze acest material și să facă o lumină de noapte frumoasă de la ea. Pas cu pas master class este prezentată mai jos.

Citește mai mult  Efectuarea de lumini pentru copii de la Isolon

Lumina de noapte

Din decupajul existent al branț, petale în formă de picături de trei dimensiuni diferite sunt tăiate. Cu ajutorul unui uscător de păr fierbinte, frunzele cald și să le dea forma dorită:

 • Cele mai mici coturile de-a lungul, formând paletele de ele+
 • marginile extinse ale undelor medii ridicate+
 • Marginile petale mari doar ușor îndoiți în interior.

Lucrul cu un uscător de păr, se așteaptă precauție, în caz contrar nu se poate topi numai isolon, dar, de asemenea, arde.

Continuând să se încălzească uscător de păr, piesa de lucru de dimensiuni medii ar trebui să fie lipite unul de altul de 4 piese sub formă de fuziune, și apoi înveliți în role. De asemenea, cu aer cald din uscător de păr, ei lipici-le în inflorescențe mici, fiecare dintre care include 3-4 flori. Dacă se dorește, oricine poate fi suplimentat cu stamine artificiale – acestea sunt lipite în centrul arma fierbinte.

După aceea, petale mici lipici împreună și conectați cu mare. Diametrul de flori și inflorescențe pe care le puteți lăsa la propria dvs. discreție, dar în orice caz, înălțimea lor ar trebui să fie aceeași.

Cu ajutorul florilor termale, florile sunt atașate la tavan, astfel încât să se închidă complet întreaga suprafață exterioară. După aceea, rămâne doar să înșurubați becul și luminează lumina.

Compoziții complexe o fac singur

Una dintre cele mai populare direcții în fabricarea de meserii din Izolon este considerat a crea lămpi. Ei folosesc un efect neobișnuit, care apare la momentul luminii prin materialul subțire – este foarte frumos dispersată și transformă aspectul camerei.

De obicei, există lămpi sub formă de culori majore de creștere. Un trandafir mare poate deveni un sconce elegant, iar floarea de pe picior se transformă într-o lampă de podea creativă.

Încărcătoare Rosa

Produsul sugerează 5-7 rânduri de petale; este fabricat conform unei scheme tipice. Cu toate acestea, mugurele central în acest caz, se pare destul de mare, așa că este răsucit în jurul cilindrului – astfel încât cavitatea este formată pentru a se potrivi în interiorul ei cartuș cu o lampă.

Tulpina este realizată dintr-o țeavă de plastic, asigurați-vă că scobitura, în interiorul cablului este trecut. Pe partea superioară, o ceașcă de plastic este atașat, precum și fixarea pentru cartuș.

Partea de jos a țevii îndoi, astfel încât un inel de echilibru este format, fixat pe o bază specială. De la capătul de jos produce lungimea firului necesară.

La final, dopul este montat și atașat la comutatorul de trecere.

Exemple frumoase

 • De la Isolon a crea cele mai multe ori flori – iriși, gerbera, păpădia, floarea-soarelui și fuchsia.

 • trandafiri de creștere lămpi de iluminat sunt foarte impresionante, și Ranunculyus, anemone, Camellia și gladiole sunt relevante în lămpi de podea și nopți.

 • Photowon lotus, de obicei, Decora, magnolii, albăstrele și astrams.

 • Cutii și coșuri de pălărie elegante și rafinate din acest material neobișnuit.

 • Și în cele din urmă, arcuri și alte decorațiuni de nuntă pe mașină sunt fabricate din Izolon.

Despre meșteșugurile din Isolon, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: