Producția lămpii sub formă de păpuși de sulf

Producția lămpii sub formă de păpuși de sulf

Lampa din sită sub formă de păpușă va încânta multe fete și, în unele cazuri, și chiar mamele lor. Face acest design este destul de real independent, luând plafonul din plastic și deja inutil Barbie.

De ce ai nevoie?

Materialul principal folosit pentru a crea o lampă de păpuși este branț. În magazinele de construcții, un astfel de produs izolator poate fi găsit, de asemenea, numit polistinoochetilen. În ciuda faptului că Isolonul este produs în diferite grosimi, plăci mai bune preferate cu un indicator dat de 2 milimetri.

Există, de asemenea, două soiuri de material: cusute și instabile. Primul are caracteristici îmbunătățite datorită procesării pre-efectuate, dar este mai scumpă. Prețul unui soleon nonstain este mult mai mic, dar, de asemenea, se manifestă mai rău.

Isolon este ușor de tăiat cu foarfeca obișnuite, astfel încât tipul de instrument de zi cu zi este destul de suficient pentru a crea o ambarcațiune. Pentru Pentru a modifica materialul, va fi un uscător de păr de construcție, cu toate că puteți încerca să lucreze cu un dispozitiv de uz casnic regulat. Pentru fixarea pieselor, arma adezivă cu tije este cel mai des folosit, deși este posibil să se utilizeze un capsator, sârmă sau fire.

Trebuie să spun că Isolon în cele mai multe cazuri, este vândut numai de culoare albă, cu toate acestea, puteți încerca să găsească o varietate folie de culori galben, verde sau roșu. Pentru a obține alte nuanțe, foile de material va trebui să fie în măsură să picteze, cu toate acestea, în acest scop, nu există nici o primă soluție.

Vopsele solubile în apă pe isolone nu sunt ținute deloc.

Se recomandă ca dispozitivul de iluminat să proceseze emailul acrilic, vopsea de cauciuc sau vopsea din cutie.

Soluția furnizată din baldachin este ușor de aplicat și se usucă rapid, dar consumul său este foarte mare, iar particulele pigmentate sunt în curând în curând să se prăbușească.

Emailul acrilic este potrivit în toate privințele, dar trebuie aplicat folosind colaps. De asemenea vopsea de cauciuc, dar acoperirea va necesita o lăcuire suplimentară dacă este necesar să se obțină o suprafață strălucitoare.

Pentru a construi independent elementul de iluminare a luminii de noapte, comandantul va trebui, de asemenea, să pregătească un cartuș cu un inel, un bec de economisire a energiei, un ambreiaj de tranziție, sârmă, ștecher și comutator.

Cum să-l faci singur?

Pentru a vă face propunerea de la lampă de mână din Isolon, este mai bine să utilizați instrucțiunile pas cu pas conținute într-o clasă de masterat destul de simplă. O astfel de lumina de noapte pe tavan se potrivesc perfect în dormitor pentru copii, si va fi mult mai interesant pentru a face mai interesant.

Esența designului în sine este faptul că fusta isolon va fi atașat pe lampa finit, prin urmare, dispozitivul de iluminat în sine este necesar pentru a selecta această dimensiune, astfel încât cifra cu tinuta este în proporții naturale.

Pentru a crea o lumina de noapte, veți avea nevoie de o păpușă gata, de exemplu, Barbie, Plafon, foarfece, lipici și uscător de păr. Isolon ar trebui să fie reprezentate în numărul de 10 foi cu părți de 20 de centimetri și 10 foi cu părțile de 10 centimetri. În plus, un marker permanent violet va fi utilizat, o șurubelniță cu șuruburi, precum și o foamyran nuanță verde sub forma de 5 foi cu laturile de 4 și 8 centimetri, o pereche de dungi subtiri si unul lat.

7

Fotografii

Munca începe cu faptul că păpușile sunt eliminate la nivelul membrelor inferioare, o gaură este formată cu ajutorul unei șurubelnițe. În partea superioară a plafonului de plastic, o gaură unidimensionale este, de asemenea, face. Bolt o parte este introdus în gaura lămpii, iar pe de altă parte, păpușa este „mulțumit“. Detaliile actului sexual sunt fixate cu adeziv.

În etapa următoare, va fi necesar pentru a face o fusta din Izolon. Fiecare butuc pătrat este tăiată la 3 unghi astfel încât picăturile formate.

Marginea foilor trebuie incercuite cu un marker de culoare într-o nuanță armonios combinate, după care fiecare se încălzește uscator de par. În primul rând, marginile sunt suflate în mod activ, care, după puțin întinde pentru a obține un val natural, iar apoi, la mijlocul piesei și, care se întinde, se transformă în locașul. Picăturile cu partidele de 20 de centimetri sunt fixate pe un material plastic într-un rând. Este necesar să se facă acest lucru în așa fel încât marginea ușor coborâtă și îndoit. Apoi, semifabricatele twentyisantimeter rămase formează al doilea rând, situat într-o ordine verificator.

Picaturile cu laturile de 10 centimetri sunt situate într-un mod similar, creând al treilea și al patrulea rândurile de mai sus.

Un mic pliante sunt tăiate din clasa verde umbra verde, care apoi sunt lipite pe talie de păpuși. fâșii subțiri sunt fixate pe partea de sus a lămpii, ca și în cazul în crearea literei „Y“.

Suprafața taliei pe partea de sus este rănit de panglica gros de Foamiran. Lampa finit poate fi decorat cu sclipici, semi-graysin, strasuri, funde, panglici de satin și orice alte elemente decorative. La sfârșitul procesului, un cartuș bec este instalat în lampă.

Trebuie să spun că, Formarea o rochie de izolare pentru păpuși, puteți utiliza mai multe tehnici. În primul rând, materialul, încălzirea, se întinde pentru a forma un pliu. În al doilea rând, o bază de formă conică este formată pentru rochia, pe care este lipită cu clei fierbinte de petale de aceeași formă și mărime. Al treilea rând, isolon poate fi tăiat în panglici, care apoi sunt răsucite în jurul aceeași bază de con, nivelurile de formare. Mișcarea ar trebui să înceapă de la păpușa talie.

Pentru Pentru a face o lumina de noapte sub forma unui înger, nici măcar nu au nevoie de unele noi MK, Din moment ce Barbie cu aripi frumoase din Izolon va face perfect cu sarcina. Cu toate acestea, puteți face pur și simplu figurinele corpului din Isolon si consolidati ca o fusta de păpuși, și a condus la o minge perla, decorat cu NAMB sârmă.

Exemple frumoase

Dacă face fusta isolon în același fel cum florile sunt create din acest material, precum și ridica o păpușă potrivită, apoi în loc de păpușa obișnuită, se dovedește o zână care arata din mugure floral. Isolon este folosit în două nuanțe: alb și roz, cu țagle albe mai mari se aplică la formarea rândurilor inferioare, și roz – pentru partea superioară. copaci de aer cald capetele de petale sunt frumos curbate la etaj. Decorarea păpușa în sine se face nu numai cu ajutorul unui costum frumos, dar, de asemenea, aripi lucioase.

Un alt corp de iluminat sub formă de păpușă arată extrem de neobișnuit datorită combinației de petale albe de zăpadă și un bec colorat cu LED-uri care creează o lumină de fundal originală. În mâinile figurii există o rozetă mică dintr-un lut polimer, umbra care coincide cu umbra marginea petale.

În cazul în care fusta isolon se face simplu, constând dintr-o singură foaie frumos drapat, este decorat în plus să-l decoreze cu ajutorul unor benzi de dantelă pe Podol, precum și rhines mici, „împrăștiate“ pe toată suprafața. Partea superioară a rochiei este întocmită în consecință, adică folosind aceleași materiale.

O altă versiune neobișnuită a designului păpușilor de noapte implică utilizarea foamyranului pentru a crea partea superioară a rochiei. Din același material, elementele decorative mici sunt tăiate pe șablon, după ce sunt situate pe petale mari de alb. Trebuie să spun că acesta din urmă nu au o picătură, dar practic o formă rotundă, care extinde păpușile de rochie. Pentru a crea coturi frumoase este folosit pentru a încălzi uscător de păr.

Vizualizați o clasă de master pe fabricarea unei lămpi sub forma unei păpuși din Isolon din următorul text.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: