Totul despre trandafiri din Foamyran

Totul despre trandafiri din Foamyran

Culorile preferate ale celor mai frumoși reprezentanți ai sexului sunt trandafiri. Ele sunt apreciate de bărbații care doresc să cucerească inimile alese alese. Dar, la un mare regret, trandafiri, la fel ca orice altă floare de viață, sunt decolorare a lungul timpului.

Și, astfel încât frumusețea lor încălzit în mod constant sufletul, puteți lua în considerare ca un cadou pentru trandafiri decorative din Foamyran. Ei exact posibil repeta frumusețea naturală a florii de viață, care poate fi decorat cu orice cameră.

Particularități

Rose de la Foamyran – frumusețe neobișnuită capabilă să decoracing interiorul orice cameră. Dar, în primul rând, este necesar să se familiarizeze cu materialul în sine. Foamiran sau, așa cum este, de asemenea numit, un congelator este o piele de căprioară din plastic. Acest material se distinge prin elasticitate, atunci când este încălzit capătă o formă neobișnuită.

Releeur este considerat un material nepretențios, moale, care pot fi tratate cu orice tip de procesare. O mare varietate de paleta de culori vă permite să utilizați acest tip de piele de căprioară pentru a crea un design interesant de culori artificiale.

O varietate de specii

Până în prezent, există mai multe soiuri de trandafiri, fiecare dintre care este frumos și unic în felul său. Dar, din păcate, în câteva zile, își pierd recursul lor și să moară. Din acest motiv, mulți grădinari să încerce să crească flori Bush pe pat de flori, astfel încât acestea nu ar trebui să fie tăiate. Si aici Ca decorațiuni interioare, trandafiri artificiale sunt folosite, de preferință, care exact posibil repeta textura și imaginea realistă a culorilor.

Cineva consideră că un astfel de plan nu poate fi îndeplinită, dar nu este. Datorită dezvoltării tehnologiilor moderne și o gamă largă de Foamyran, fiecare persoană poate crea frumusețea artificială cu efect ghivizna.

Rosets realizate din acest material pot avea diferite culori si dimensiuni, ele pot fi reprezentate ca culori separate sau buchete întregi.

Fiecare maestru cu ajutorul unui jeleu va fi capabil să întruchipeze cele mai multe fantezii îndrăznețe în realitate. Trandafirii din Foamiran pot fi emise un vas festiv, decorează o masă de nuntă sau elementele sale separate, de exemplu, ochelari nou-născuți. Puteți crea tufișuri artificiale roșu sălbatic Rose într-o oală și pune-l pe o masă sau pervaz de fereastră. Film de la marshmallow, puteți decora jantele, părul, rochii, costume, broșe. Acestea pot fi adăugate brățări, cercei, colier. Apropo, decorarea spirală a trandafirilor brățară – tendința oricărui sezon cald. Trandafiri fumirani pot fi suplimentați cu pungi, cutii de pălărie și chiar pantofi. Cu ajutorul lor, puteți crea o imagine sau o ambarcațiune în vrac. Flori artificiale, puteți decora lămpile, pereții casei și chiar pentru a decora textilele acasă. Fotowonii de preferință decorează un trandafir de ceai de creștere gigantic sau în culori de dimensiuni mari. Fotografia creează de preferință decorată cu culori plane. Acestea pot fi puse pe spiralele din lateral, sau decora numai colțuri.

Instrumente și materiale

Înainte de a trece la crearea trandafiri artificiale, aveți nevoie pentru a pregăti mai multe instrumente și materiale. Mai întâi de toate, este el însuși Foamiran. culoarea și densitatea acestuia este selectată în conformitate cu cerințele compoziției compoziției. Cel mai adesea pentru boboci aplicate bezea. Și petalele sunt preparate din jeleu iranian verde.

În plus față de materialul principal, hârtie, carton, creion, cigl, linia. vopsea Pastel, burete pentru tăiere. Și, de asemenea, nevoie de adeziv arma, scobitori, sârmă, folie, foarfece, fier si banda banda.

Această listă prezintă setul principal de instrumente și materiale necesare pentru a crea trandafiri realiste. Poate că, pentru comoditatea de lucru, mesterii vor avea nevoie de un picior, ac sau orice alt subiect.

Cum se face?

Pentru cei care au intalnit prima data fabricarea de trandafiri din jeleu, trebuie să se familiarizeze cu cursurile de măiestrie ale meșterilor cu experiență. Ei recomanda pornind de la cele mai simple meserii, și anume: de la margele bud. Pentru fabricarea lor necesită spații libere solide. Din mai multe culori preparate pot fi făcute cu propriile mâini fără a utiliza tehnologia modernă. Frumos buchet. Principalul lucru este că procesul de creare a unui boboc nu ia mult timp. Este foarte important să urmeze o schemă de pas-cu-pas de lucru.

 • În primul rând, este necesar să se atragă șablon pe carton – 3 cercuri de diferite dimensiuni. Diametrul unui mare de 9 cm, o medie de 8 cm, și mici de 6 cm. Fiecare cerc este un model de tăiere, permițându-vă pentru a face petalele foamirane de un elegant.
Citește mai mult  Cum să faci blândețe de la Foamiran?

 • schițe preparate sunt transferate gratuit, Imaginea se face luând în considerare fiecare detaliu în parte.

 • Pentru a da trandafirul viitoare, ghivizna trebuie să utilizeze în culori pastelate și burete. Pigment este aplicat pe petalele cu ambreiaj tactil. Este de dorit ca sfaturile lor se dovedesc a fi un centru mai întunecat floare.

 • Folosind un fier de călcat, se creează o formă naturală de petale și frunze. Fierul este încălzit, după care se aplică pentru fiecare petală individ. După aceea, materialul trebuie să fie extinsă prin dându-i o formă convexă.

 • Odată partea principală a mugurii vor fi preparate, puteți începe colectarea unei chashelistic. Pentru a crea un motiv, este necesar să se utilizeze folie. Se răsucește în conul, firul este introdus în jocul de mijloc rolul tijei.

 • Petalele sunt atașate la scheletul pregătit. Formele Ready incepand cu cea mai mică uzura pe bagheta și lipite la baza.

 • Apoi, trebuie să formeze un substrat. Se taie din culoarea erbacee phoamiran, marginile sunt tăiate ușor.

 • Este necesar să se încălzească substratul, Folosind scobitori pentru a forma realizări realiste.

 • Ultima etapă de lucru implică lipirea unei flori la substrat. Ca supliment este necesar să se facă o panglică de bandă de înmatriculare.

Budul finit poate fi plasat oriunde, de exemplu, în dormitor sau în baie.

Gras

După ce a fost familiarizat cu elementele de bază ale creării unei flori din Foamiran, puteți trece la un atelier mai complex și încercați să faceți un ceai mare a crescut cu un diametru de 65 cm și o înălțime de 2 m. Astfel de opțiuni pentru culori decorative sunt folosite pentru pavilioane expoziționale și blocuri fotografice.

În primul rând, trebuie să pregătiți instrumente și materiale. Vom avea nevoie de o țeavă metal-plastic – 3 m, bandă, flori verzi și roz, capsator, hârtie ondulată verde, carton, bandă de teep, adeziv.

După ce a colectat instrumentele și materialele necesare, puteți continua să lucrați.

 • Pink Foomiran Sheet în jumătate de 2 ori. După ce este împărțită în dreptunghiuri de 30×35 cm. Acestea vor avea nevoie de 6 bucăți. Pentru o schemă similară, alte 2 dreptunghiuri de la o altă foaie Foumiran sunt tăiate. Apoi dreptunghiurile se îndoaie unul cu celălalt, iar petalele sunt tăiate din ele.
 • Materialul rămas este tăiat în 2 pătrate identice de 30×30 cm. Acestea au nevoie de 6 bucăți. Din pătratele obținute, sectoarele similare ale petalelor sunt tăiate, dar mai mici.
 • A patra frunză a jeleului este împărțită în 3 părți, ale căror dimensiuni ar trebui să fie de 70×20 cm. Din benzile rezultate sunt tăiate de o dimensiune dreptunghi de 20×26 cm.
 • Plăcile preparate trebuie să fie scoase din extremă, Astfel, creați un formular ondulat.

Apoi trebuie să faceți baza pentru flori.

 • Trebuie să tăiați un pătrat de hârtie groasă de 20×20 cm, cu atenție rotunde marginile. Apoi pliați petalele în partea de jos și fixați-le cu un capsator. Top 2 rânduri de petale face de preferință cu 3 pliuri. Pentru ulterioare, de preferință, pentru a face 2 pliuri.
 • Apoi, este necesar să se retragă aproximativ 5 cm din partea extremă a bazei și lipici 1st petale. Astfel, rândurile 2 și 3 sunt lipite. Din resturile de materiale, petale mici de 12×15 cm sunt tăiate. Ar trebui să existe 6 bucăți. Ei au atașat forma corespunzătoare, 1 ori se face. Acestea sunt lipite cu rândul 4 si 5.
 • Lingourile sunt încălzite cu un fier, acesta este pliat de tipul de muzicuta, ele tremură cu degetele lor, ceea ce le conferă o formă convexă.
 • Resturile de materiale răsucite în pâlnie și lipite în mijlocul bazei.

În această etapă, trandafirul este considerat pregătit. Puteți face imens, adaugand o floare cu o tijă dintr-o țeavă de metal din plastic, care este, de asemenea, decorat cu o hârtie de jeleu sau ondulat.

Mic

După ce a făcut un trandafir imens, puteți încerca să creați o floare în miniatură din Marshmallow Foamiran. Cu toate acestea, în activitatea master va trebui să fie o precizie specială.

 • Inițial, este necesar să se modele de make. 6 petale violet sunt necesare pentru munca – 2 bucăți de 3 dimensiuni diferite, precum și 3 frunze verzi.
 • Șabloanele trebuie să încercați printr-o foaie de hârtie.
 • Din partea de jos a petalelor este necesar pentru a forma o aprofundare.
 • Cu ajutorul unui fier încălzit, petalele sunt strânse până când se obține forma ondulatoriu.
 • Lingourile de dimensiuni medii și mici au nevoie pentru a face o rolă și țopăit la ambele capete.
 • nevoie Chaselistic să fie pliat în 1 coală și derulați cu atenție, trăgând marginea lui.
 • Baza formei conului este realizată din folie.
 • Conul de folie este plasat prin straturi de petale mici, apoi medie, iar la sfârșitul anului – cea mai mare, avand petale, astfel încât acestea din folie complet închisă.
Citește mai mult  Toate meșteșugurile despre genial de la Foamiran

Pionic

Cu siguranță o clasă de master pe crearea unui mic trandafir pentru mulți părea dificil. Cea mai simplă și foarte interesantă este o floare pionică. Dar mai întâi, este necesar să se pregătească instrumente și materiale, și anume: Foamiran în mai multe nuanțe de culori galbene și verzi, foarfece, pistol de lipici. Ca un element suplimentar, puteți lua un fir, cârlig gros sau spumă.

Acum puteți continua să lucrați.

 • Mai întâi trebuie să faci un gol pentru petale și frunze de trandafir. Puteți lua modele de carton sau puteți tăia formularele necesare pe Foamiran. Ar trebui să existe 12 petale de o singură nuanță de galben și 6 – alta.
 • Este necesar să se ofere petale la forma corespunzătoare. Elemente mici și mijlocii trebuie să fie tratate cu fier. Blancurile ridicate sunt aplicate pe partea de sus a cauciucului de spumă și croșetate. Petalele mari sunt încălzite și fixate printr-o schemă similară.
 • Trebuie să călăriți o ceașcă de scobitoare și să atașați fier la el. Deci, vârfurile petalelor vor primi o formă ușor curbată.
 • Un fir subțire este luat, tăieturi pe 4 bucăți. La sfârșitul fiecărei coturi în buclă.
 • Pentru fiecare bază de sârmă, 3 petale mici sunt fixe, astfel încât marginile lor sunt îndreptate într-o direcție.
 • Conform unei scheme similare de pe piesa de prelucrat, 4 petale urmată de zoom dimensională. Al treilea strat implică și lipirea la fiecare piesă de lucru de 3 petale.
 • Următorul apare în perechi de eboșe de răsucire.
 • Din partea de jos, este necesar pentru a lipi 4 petale de o culoare mai închisă, iar peste – nuanta mai deschisa. La final, cele mai mari petale sunt fixe.

Pentru a da o mai mare realism, puteți ușor tonifiat părțile extreme ale petalelor folosind vopsele de pat.

Sclipitor

Destul de neobișnuit, dar foarte eficient, trandafiri de look foamiran rău. Astfel de meșteșuguri florale pot fi folosite pentru a decora interiorul, precum și adăugarea imaginii de seară.

Pentru muncă, un pistol de lipici, fier, vopsea, hârtie, burete, foarfece și scobitori. Lista de materiale și instrumente prezentate pot fi numite parțiale. Pentru comoditate, comandantul poate folosi orice alte elemente.

Pregătiți instrumentele, puteți începe să lucrați.

 • În primul rând, modelul este fabricat din carton, pe baza căruia petalele din Foamiran sunt tăiate. Cu cât se dovedește mai multe petale, stringenerul va fi o floare.
 • Acum trebuie să faceți baza. O bucată mică de argilă polimerică este luată, înspăimântătoare într-o picătură și pune pe un vârf de fir. După compoziția adezivă, baza este lubrifiată și fixată la piesa de prelucrat.
 • Cu ajutorul unui burete, puteți picta baza în culoarea dorită.
 • Petale sculptate cu fier fierbinte. Ei se îndoaie în jumătate, răsuciți, achiziționând astfel o formă naturală.
 • Frunzele tăiate trebuie să fie vopsite în verde și se întinde ușor.
 • În jurul fundației trebuie să lipiți petale și frunze. Primele mănuși sunt lipite, îndoiți ușor până la trandafir pentru a obține un aspect natural.
 • Marginea ultimului petală este împrejmuită sub prima petală. Ceea ce înseamnă că Rose este gata.

Pe tulpină

Clasa master pe crearea unui Foamira a crescut pe o tulpină este foarte complexă. Lucrarea în sine necesită maeștri scrupuloși speciale.

  Dar dacă puneți sufletul în ambarcațiune, se va dovedi pentru a face o floare, similară cu un trandafir plin de viață.

  Va necesita culori adezive, sârmă, verde și pastelate. Precum și vopsele, burete, foarfece, argilă, fier, clești, scobitoare. Numai prin colectarea instrumentelor și a materialelor necesare pentru muncă, puteți începe să creați.

  • În primul rând, trebuie să faceți un model de petale și frunze pe carton. Și este, de asemenea, necesar să se facă un șablon pentru o nafilistică. De exemplu, o petală mare poate fi făcută de 5×6 cm. Mici 4×4 cm, 5×6 foaie și o ceașcă de 7×6,5 cm.
  • Șabloanele pregătite trebuie transferate în Foamiran și tăiate cu atenție.
  • Este necesar să se facă baza de lut. Apoi, firul este luat, de preferință nr. 20, la un capăt, bucla mică este îndoită. Firul este aprins cu adeziv și se lipeste cu o latură largă a bazei.

  Acum puteți trece la pregătirea petalelor.

  • Pentru a oferi naturalitate, este necesar să se testeze fiecare vopsea petală. Suficient de umezită cu un burete în compoziția de colorare, apoi îl cheltuiți pe petală.
  • După uscare, este necesar să se încălzească petalele cu un fier, mi-a îndoit armonica, ușor răsucite cu degetele, astfel încât el dobândește o formă ondulată. Peste aceleași frunze procesate de sistem. Ele pot fi ușor răsucite și întârzie vârful. Astfel, frunzele dobândesc colectari asemănătoare natura naturală.
  Citește mai mult  Cum de a face Valentines de la Foamiran?

  Acum puteți începe asamblarea trandafiri.

  • Petalele trebuie plasat la aceeași distanță. Primul bucatica 3 dintre cele mai mici petale. Apoi, al 2-lea rând de 4 petale mici este lipit – acestea sunt suprapuse unul pe celălalt.
  • În continuare, sunt luate 7 petale mari, lipici sunt râs și fixate într-o ordine similară. Partea de jos a florii este necesar să tăiați frumos.
  • O picătură de adeziv este aplicat la baza de petale, și o ceașcă de animale de companie este depozitat pentru un timp până când vătămările lipici.
  • În timpul așteptarea, este necesar să benzi tăiate dintr-o gama larga phoamioran verde de aproximativ 5-7 mm. Fiecare bandă trebuie să fie tăiate sfaturi. Apoi este înfășurat strâns cu sârmă No. 24, pre-lubrifiate cu lipici. Pe partea de sus lipite frunze și panglici de mascare compozitie lipici.
  • Rămâne doar pentru a conecta tija și o ceașcă.

  Yin Yang

  Două culori a crescut de la Foamyran – decorațiuni interesante și non-standard, de orice interior. Pentru executarea unei astfel de frumusețe, liber de 2 culori vor fi necesare, și anume: Lapte și turcoaz, 2 bucăți de sârmă, spumă, foarfece, lipici, fier, clești.

  În primul rând, este necesar să se taie detaliile – petale și chasoletic. Pentru prelucrarea semifabricatelor, va trebui să utilizați fierul de călcat. Mai întâi trebuie să se ocupe de petale. Începe, de preferință, de la cele mai mici dimensiuni. După procesarea ondulația petale și formă convexă dobândi.

  După pregătirea petale, puteți începe să formeze muguri.

  • Este necesar să se ia o bază de spumă, străpunge cu 4 bucăți de sârmă. Cozile rămase se răsucească între ele cu lungimea maximă de 2 cm.
  • Două petale sunt luate. Prima petala trebuie să fie pus în așa fel încât el se opune baza mugurelui aproximativ 5 mm.
  • Cea de a doua petala este lipit vizavi de 1.
  • Imprimarea petalele 3 si 4, ai nevoie pentru a repara varfurile lor doar pe o parte. A doua parte nu ar trebui să fie lipite.
  • Unfiliated marginile petalele sunt ușor îndoiți, din cauza căreia floare dobândește naturalețe.

  Acum puteți trece la asamblarea de trandafiri Yin-Yang.

  • În momentul de față există 6 petale de culoare lapte: 2 capacul bazei, 4 sunt perforate de contur. Din primele trei, cercul primar este în curs de dezvoltare. Iar a doua de sus a petalelor este cercul secundar.
  • Apoi, trebuie să luați petale turcoaz. Acestea sunt lipite cu vârfuri, în timp ce fiecare se mișcă petale individuale în aceeași parte, acoperind vecinul său.
  • Acum, petale de lapte sunt luate din nou pentru înregistrarea cercului de mijloc. Ei trebuie să fie ușor îndoit pentru a le da naturalețe.

  Am stat ultima etapă de a crea trandafiri Yin-Yang. Chaselistic, baza de spumă și pliante trebuie să fie format într-un singur întreg.

  Reguli de îngrijire

  Proprietarii de culori decorative de la Foamyran trebuie sa stie ca acest material transferă cu ușurință lumina soarelui și umed mediu. Puteți pune un jeleu crescut pe pervazul ferestrei, chiar și în bucătărie.

  În ciuda modestia fals, este important să se trateze trepidation ei. Compozițiile Multistrat trebuie protejate de praf. În cazul în care dintr-o dată contaminate, este necesar să se utilizeze o perie moale, și bulgării curățate sufla pe uscător de păr.

  Recomandări

  Foamiran – material unic utilizat în gherghef. Cu toate acestea, meșterii ar trebui să știe mai multe reguli pentru lucrul cu ea.

  • Utilizați compoziții pictura. Paleta de culori a Foamiran uneori, necesită adăugarea de o nuanță diferită. Pentru aceasta, culori acrilice si pastelate sunt cele mai bune potrivite.
  • Conectarea diferitelor părți ale navei. Pentru a lucra este preferabil să se utilizeze „momentul“, adezivul sau un pistol special de adeziv cu o compoziție universală.
  • Durata de uscare a compoziției adezive. Timpul de uscare completă de adeziv este de 24 de ore.
  • Analogue de clei. Ca un substitut pentru lipici, puteți utiliza un ac cu ață. Singurul negativ este faptul că procesul de lucru crește de mai multe ori.

  Exemple frumoase

  Listate avantajele de trandafiri de la Foamyran poate fi infinit, este mai bine să vezi o dată.

  Cu privire la modul de a face trandafiri din Foamyran, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Comments: 1
  1. Bianca

   Ce ingrijire necesita trandafirii din Foamyran? Sunt potriviti pentru climatul nostru? Cum poate fi prevenita aparitia bolilor sau daunatorilor la acest tip de trandafiri? Au nevoie de o ingrasamant special?

   Răspunde
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: