Meșteșugurile fac-o de la tot felul de

Meșteșugurile fac-o de la tot felul de

Având un pic de timp și fantezie, puteți face o mulțime de meșteșuguri interesante, elemente de design decor și peisaj. Pentru fabricarea lor, puteți utiliza orice materiale de suflare, chiar și cele care la prima vedere sunt supuse eliminării.

Ce trebuie să faceți din blocajele de trafic?

Plugurile multicolore din sticlele din plastic sunt adesea folosite pentru decorarea paturilor de flori și a liniilor de grădină. Ele sunt indispensabile pentru fabricarea meșteșugurilor copiilor. Cu toate acestea, vor exista multe capace diferite de nuanțe luminoase pentru creația lor.

Cu adevărat neprețuit în materialul de uz casnic sunt blocaje de trafic de vin. Dintre acestea, puteți construi o mulțime de meșteșuguri utile, de exemplu, o covor în vrac în hol sau în baie.

Din dopurile de vin de dimensiuni și grosime egale, puteți construi o vază elegantă pentru bomboane și fructe. Acest lucru va necesita adeziv – de preferință sigur, deoarece produsele alimentare vor fi în contact cu acesta. O astfel de vază poate fi dată orice formă.

Fiecare om poartă cu ei un pachet de chei mari. Pentru a nu le pierde, puteți face inele cheie elegante din blocajele de trafic. Procesul de creare a creației lor este simplu – trebuie doar să fixați inelul în trafic sau pe cablul durabil. Pentru a opri fișa, este mai bine să faceți printr-o gaură, introduceți o linie de pescuit și legați ferm piesa de prelucrat. După aceea, acesta va fi lăsat doar să decoreze produsul finit la discreția dvs.

Cu ajutorul blocajelor convenționale de trafic, puteți scăpa de o vază plictisitoare.

Dintre acestea, poate exista un plafon creativ pentru sconce. Această lampă se încadrează în interiorul holului, zona de bucătărie sau verandă. Cadrul de cadru este format din sârmă dens, puteți lua baza lămpii vechi pentru baza de date. Prizele sunt fixate pe cadru cu un fir gros, pentru aceasta formează găurile cu un burghiu.

Datorită reglementării lungimii filamentului, plafonele pot fi făcute cu trepte sau mai mult. Ca o opțiune – puteți tăia un tub cu cercuri subțiri și riscul unui cadru prin analogie cu o schemă de țesut cu margele. După aceea, va fi suplimentat numai cu decor de candelabru.

În multe case este obișnuit să vă lăsați reciproc mementouri. De regulă, ele sunt atașate la frigider cu magneți mici. În schimb, puteți construi o bord de note elegante.

Pentru a face acest lucru, trebuie să cumpărați un cadru de dimensiune adecvată și să o închideți cu peretele din spate al ștecherului, astfel încât să umple întreaga cavitate a cadrului. Notele sunt fixate pe suprafață cu știfturi decorative. Dacă doriți, chiar puteți aranja orice cuvânt pe tablă, de exemplu, „Acasă”.

Dacă doriți să vă uitați la videoclipurile și filmele telefonului, atunci aveți nevoie de un stand ergonomic. Îl puteți cumpăra în fiecare magazin. Dar de ce să cheltuiți bani dacă dopurile de vin sunt stocate la domiciliu – nu veți avea nevoie de mai mult de 10 bucăți.

Un dispozitiv practic va fi un suport laptop. Creează un airbag și astfel protejează tehnica de supraîncălzire.

O hostess bună are întotdeauna multe monede sub feluri de mâncare fierbinți. Cele mai multe dintre ele pot construi cu ușurință din blocajele de trafic obișnuite. Pentru a face acest lucru, este necesar doar pentru a determina care standul va fi utilizat pentru care feluri de mâncare și se calculează parametrii necesari de lungime, lățime și înălțime.

După aceea, acesta va fi lăsat doar să taie o foaie de placaj pe semifabricatele din valoarea dorită și du-te pentru a le fragmente de dopuri de vin. Desigur, le puteți conecta pur și simplu, unele cu altele. Cu toate acestea, opțiunea cu baza este mai practic.

Produse din sticle

Dacă ați acumulat o mulțime de sticle, puteți construi un mini sera sau o seră. Este potrivit pentru flori în creștere sau răsaduri de. Determinarea corespunzătoare și mărimea serei, desenați schema de fabricație și de a asigura sticlele cu unul pe altul cu adeziv.

decoratiuni Peisaj sunt realizate din sticle de plastic. Dacă se dorește, din acest material cu came, puteți face întotdeauna o figură de un erou fabulos de înregistrare a zonei de joc pentru copii. Cele mai populare cu grădinarii și grădinarii folosesc complexe constând din palmieri „sticle”.

Părinții școlilor pot ca ideea de fabricare a spumei din sticle de plastic. Aveți nevoie de următoarele: o pereche de recipiente, fulgere, termocune și un cuțit ascuțit de papetărie. Face astfel de aprovizionări școlare este ușor:

 • Pentru a începe, luați o sticlă de plastic, înapoi cu 4 cm de jos și tăiați partea de jos a rezervorului+
 • Luați a doua sticlă, ridicați 4 cm de gât și, de asemenea, ați tăiat+
 • Cu ajutorul adezivului fierbinte, blocați fermoarul în așa fel încât o parte din ea este lipită de prima sticlă, iar cealaltă la al doilea+
 • Așteptați până când adezivul este complet uscat și utilizați acest produs neobișnuit.
Citește mai mult  Varietate de meșteșuguri din mâneci

  Proprietarii de cabană și grădini din sticle de plastic pot face apa presara. Pentru a face acest lucru, trebuie să gătiți câteva găuri mici de-a lungul întregii lungimi. După aceea, va fi posibilă conectarea flaconului la furtun și porniți apă sub presiune. Un astfel de pulverizator va fi cea mai bună soluție pentru culturile de grădinărit.

  Artizantele interesante pot fi făcute nu numai din plastic, ci și din sticle de sticlă. Dacă colectați de mult timp, puteți crea capodopere reale. De exemplu, folosind sticle, puteți decora paturile, creați un gard miniatural sau puteți pune melodii de grădină.

  Producția de meșteșuguri din ziare

  Dacă se acumulează un teanc de ziare inutile în casă – nu se grăbește să scape de ele. Meșteșugurile din acest material pot fi decorarea perfectă interioară. Cea mai populară viziune a lucrurilor de ac este fabricarea de decor din tuburile de ziare. Aceasta nu este cea mai ușoară lecție, dar dacă înțelegeți regulile de bază și principiile de țesut, puteți crea coșuri elegante, vase și chiar elemente de mobilier.

  Copiii vor avea, probabil, să facă crearea unor meserii neobișnuite în stilul de papier-Masha. Acest lucru nu este doar fascinant, ci și o lecție utilă pentru copiii de vârstă mai mică. Se dezvoltă în ele prizerabilitatea, motorul superficial.

  Creatorii novice pot fi recomandați să facă o placă de ziare.

  • Pentru a lucra, aveți nevoie de o bază de placă de unică folosință, este lubrifiată cu ulei.
  • După aceea, trebuie să luați un șervețel alb, să rupă în bucăți, umeziți în apă și așezați pe suprafața plăcii astfel încât să fie complet etichetă. După această pregătire, puteți să vă deplasați direct cu ziarele.
  • Hârtia trebuie să fie lacrimă în bucăți cu un diametru de 1,5-2 cm, dacă îl tăiați, atunci materialul se va atașa insuficient. Fiecare umectat și fixat peste stratul de șervețel. Când se formează stratul inițial, este necesar să se alinieze și să-l bată bine. Numai după aceea puteți trece la listarea următoarelor. Total vor avea nevoie de 5-7 straturi.
  • Cel mai din urmă strat este așezat din hârtie albă. Billetul este bine tăiat și lăsat să se usuce. De regulă, acesta pleacă de la 2 la 5 zile.
  • Odată ce adezivul se usucă, trebuie să eliminați produsul de pe bază și să continuați să decorați.

  O altă versiune neobișnuită a utilizării produselor tipărite – crearea de picturi elegante din reviste și ziare. Cel mai bun pentru această copie de colorare a copiilor. Această tehnică este adesea recursă în timpul creării de picturi. Pentru această reducere fotografii din acele locuri de pe planeta, în cazul în care autorul dorește să viziteze, și stick la carton.

  Idei de la haine vechi

  Haine vechi pe care nu mai purtați nu mai pot găsi întotdeauna o utilizare demnă. De exemplu, sacii, umplutura, jucarii moi fac din blugi veche si chiar fac poze cu ei.

  Dacă o mulțime de îmbrăcăminte exterioară acumulată în dulap, o puteți lua pentru a crea placi în tehnica de patchwork. Pentru aceasta, materialul este pre-tăiate în pătrate, dreptunghiuri sau triunghiuri de aceeași mărime.

  De la mase întinse vechi și tricouri, puteți țese o baie pentru o baie sau toaleta.

  O altă aplicație creatoare de haine vechi – crearea de speriat pentru gradina si gradina. Veți avea nevoie de un cadru, de umplere (de regulă, acest paie sau spumă) și un pic lucruri vechi.

  opțiuni interesante de la vase de plastic

  lucruri funcționale pot fi făcute de feluri de mâncare de unică folosință. De exemplu, plăcile de hârtie pot fi vopsite sau de a crea modele interesante pe ele. Această practică este deosebit de comună în grădinițe – vă permite să învețe băieții să atragă. Astfel de meserii pot fi un decor demn de camera copilului.

  Folosind plastilină sau pompe, pe plăci de hârtie care se pot așeza panouri.

  De la linguri de unică folosință plat puteți crea un cadru oglinda dintr-o bucată. Pentru a face acest lucru, este necesar să se pregătească un ventilator, să taie circuitul necesar și să lipiți oglinda pe ea. În jurul circumferinței, dacă oglinda este rotundă sau în jurul perimetrului, dacă este o lingură de unică folosință quadriginală, fără picioare fără picioare. Pentru a face produsul mai spectaculos, lingurile sunt pre-vopsite cu vopsele acrilice sau aerosoli.

  Citește mai mult  Artizanat pentru copii

  Dacă aveți un mecanism de alarmă de lucru, puteți face ceasul de perete bazat pe placajul fin sau din carton (vă veți lipi de linguri pe ele).

  Pentru dăruire și grădină din linguri de plastic, puteți construi decorațiuni sub formă de flori. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un cuțit ascuțit pentru a separa mânerele din linguri și arma fierbinte pentru a le purta.

  Dacă ați acumulat o mulțime de cupe – încercați formarea aters. Pentru a face acest lucru, tăiați felurile de mâncare pe benzi și combinați-le unul cu celălalt.

  Ideea de a crea o lampă în formă de ananas este foarte popular. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de o mulțime de linguri de plastic care dau Torosha unui fruct similar.

  Plafof original în stil modern va fi de la furculițele de plastic interconectate haotice.

  Atunci când creați orice amuzome și tavan, ar trebui să fie amintit că pentru astfel de lămpi aveți nevoie de lămpi cu o putere minimă care nu depășește 40 kW sau economisirea de energie. În caz contrar, plasticul va începe să se topească.

  În ajunul sărbătorilor de Anul Nou, puteți face un om de zăpadă din cupe de plastic. Foarte frumos el va fi, dacă stați în interiorul ghirlandei multicolore.

  Meșteșuguri de lumină din saci

  Punga veche care și-a servit vârsta și mai nepotrivită pentru funcțiile lor directe, nu ar trebui să fie aruncată. Este posibil să puneți un terci cu o floare cu o floare și să vă petreceți pe stradă – va decora peisajul oricărei zone locale și va arăta foarte puternic.

  Din piele sac mare poate face pantofi de casa. Materialul poate fi utilizat atât ca unic și pentru a face întregul produs este pe deplin.

  Punga și partea de pungi vechi sunt materialul ideal pentru crearea de brățări de tineret. Ele pot face o singură bucată sau țese de la șireturi subțiri în macrame art.

  Cu mâinile de sac vechi poate fi cazul pentru un smartphone, acesta este de obicei cusute într-un buzunar.

  Cum să utilizați anvelope de cauciuc?

  anvelope de cauciuc sunt utilizate pe scară largă în crearea de obiecte de decor peisaj. Acestea se vor transforma în vase de flori elegante.

  masterat cu experiență pot fi realizate din figuri de animale de pneuri. Un astfel de element de decor poate fi un decor real teren agricol, meserii creative aduc peisajul aroma. Mai ales ca acest decor copii, idei creative astfel încât pot fi spicuite din desene animate. Din anvelopele pe care le puteți tăia o lebădă, broască, urs sau un minion.

  De la loviturile uzate uzate pot fi făcute din mobilier în aer liber. Sunt de acord, un astfel de atribut este invariabil pare spectaculos și elegant. La zi pentru a face o autoresine de deputați.

  Tinerii rezidenți de vară va veni cu siguranță la suflet de roți de cauciuc. Cu toate acestea, această invenție vor aprecia cu siguranță și adulți. În același timp, este posibil să nu se teamă de siguranța utilizatorului – cauciucul este capabil să reziste până la 80 kg de sarcină, astfel încât sub greutatea persoanei care se deschid larg astfel de leagăne nu se va rupe.

  Dacă se dorește, piese de gradina pot fi făcute din Autores vechi. Veți avea nevoie de câteva anvelope de mașini, părțile lor laterale sunt tăiate în două și așezate pe suprafața căii.

  Atragem atenția asupra faptului că orice produse din cursele auto sunt situate, de preferință, în segmentul umbroasă. Sub acțiunea razelor solare dogoritoare, ei încep să evidențieze un miros specific de cauciuc.

  Și, desigur, cu ajutorul unei anvelope puteți face un rezervor artificial mic in domeniul meu. Acest lucru necesită o anvelopă de mare, cel mai bine este să ia o anvelopă de tractor – capacitatea sa este de 30 de litri de apă.

  Pentru început, să pregătească suprafața. Pentru aceasta, marginea de jos a pneurilor este degresată cu un lichid special pentru a asigura o bună ambreiaj suprafețelor între ele.

  Suprafețele preparate sunt tratate cu ardere pentru cauciuc și fixați cu fund de film. Este foarte important ca, în același timp, a fost salvat în fiecare centimetru pătrat din cauciuc, altfel nu se poate evita problemele de scurgere.

  După aceea, acesta va fi folosit doar pentru a se angaja etanșarea rosturilor. Atunci când toate secțiunile lipirii sunt complet congelate, acestea sunt tratate cu un material de etanșare specială și se lasă timp de 20-30 ore.

  Capacitatea poate fi completarea a doua zi după uscare cusături. masterat cu experiență recomanda în primul rând pentru a testa designul rezultat, golful în ea nu mai este decât o găleată de apă. Dacă observați că lichidul depășește încet vasul – scurgeți apa și re-procesul.

  Citește mai mult  Artizanat din mesteacăn

  Alte idei

  Pentru fabricarea meșteșugurilor, puteți folosi multe alte lucruri. Spune-mi cum să facă obiecte neobișnuite la tot felul de.

  De la mobilier

  De obicei, nu cumpara mobilier nou la cabana, sunt supuse unor obiecte care nu mai sunt necesare în apartamente. Cu toate acestea, din primăvara până în toamnă, cetățenii petrec mult timp pe cabană. De aceea, vreau să creez o atmosferă cu adevărat confortabilă și confortabilă. Dulapuri de declinare, dulapuri crăpate cu cercevele umflate, paturile periculoase și scaunele sparte, sunt puțin probabil să adauge interiorul atractivității. Nu este surprinzător faptul că multe rewor mobilierul vechi, dându-i o viziune mai modernă.

  Aceste elemente care nu mai sunt reparate sunt utilizate în alte moduri. De exemplu, puteți face un cârlig de la scaune, iar paturile și paturile de flori destul de bune sunt obținute din dulapuri.

  Dacă pictați vechea dulap, atunci poate obține o casă frumoasă de marionetă.

  Dacă există un animal de companie cu patru picioare în casă, atunci puteți face un pat de pe vechiul scaun, chiar și o casă întreagă, cu o blană sau țesut cald.

  Din tăvi de la ouă

  Material ideal pentru containerele recunoscute pentru ouă. Dintre acestea, puteți construi o mulțime de lucruri utile. Chiar și un copil mic poate face o ghirlandă a lor, care va fi o decorare decentă acasă. Ea poate fi un an nou, toamnă sau primăvară.

  Pentru a lucra, veți avea nevoie de o guașă, o linie de pescuit, o fracțiune de lemn sau o ramură.

  • Containerul este tăiat astfel încât să separe celulele. La marginile fiecăruia dintre ele formează patru sloturi. Colțurile rezultate sunt respinse.
  • După acea pată de billet într-o guașă. Atunci când se lucrează cu cartoanele de ouă, acuarela nu ar trebui să ia: este nevoie de o cantitate mare de apă – carton poate deschide.
  • Munca este aproape gata. Acesta va fi lăsat doar pentru a merge flori pe linia de pescuit și cravată la un splay.

  Astfel arată Garland foarte eficient.

  Dacă aveți de gând să facă o lampă, apoi în loc de o tijă de sârmă, folosesc lămpi cu LED-uri Ghirlande.

  Din cartoanele de ouă, sunt obținute flori foarte spectaculoase: lalele, trandafiri sau ghiocei.

  Pe o singură floare am nevoie de o pereche de celule de ouă. Pentru a lucra, trebuie să tăiați două goluri. Într-una pe laturi, formă de adâncituri, în al doilea – face petale. Cantitatea lor depinde de ceea ce flori gatesti: trandafirii ar trebui să aibă cel puțin cinci trandafiri, pentru fabricarea de ghiocel suficient de trei.

  Weave șirag de mărgele și răsucite în tijă, capetele intrepatrund. Lingourile rezultate lipite în jos. Centrul se face în centru – tija este introdusă în ea, mai multe flori sunt conectate.

  Apropo, de la tava pentru ouă pot face lucruri funcționale. El poate fi un stand bun sub un laptop. Structura celulara trece fluxul de aer, care avertizează supraîncălzirea bateriei calculatorului.

  Tăvi plastice pot fi utilizate pentru cultivarea unui arc verde sau răsadurilor.

  Din cutii de staniu

  Băncile Canning – materiale specifice destul. Dar pentru el, puteți găsi domeniul de aplicare dvs. Deci, hostesse le folosesc adesea ca forme pentru produse de cofetărie lipire. Popularitatea specială pe care o folosesc înainte de Paște.

  În vase de staniu suculentele nepretențios poate crește, deoarece aceste plante nu au nevoie de o cantitate mare de sol. Nu uitați să ofere găuri de drenaj, în caz contrar banca se va transforma într-o mlaștină foarte repede.

  Foarte frumos, lămpi și sfeșnice din staniu.

  Barurile din sub băuturi pot fi folosite ca articole decorative pentru grădină și grădină. De exemplu, puteți construi un mic robot și puneți-l în debarcări. Așa că nu numai că va decora site-ul, dar în același timp sperierește.

  Fiecare casă va găsi cu siguranță multe lucruri mici care ar trebui să fie întotdeauna la îndemână. Pentru a crea un sistem de stocare ideal, folosiți cu îndrăzneală cutii de tablă. Ele sunt foarte convenabile pentru a plasa papetărie.

  Fiecare grădinar știe cât de greu de atras insecte utile aterizărilor. Din cutii puteți face așa-numitele case de bug-uri.

  De la paleti

  Paleții de astăzi sunt cel mai căutat material de aruncare. Puteți face de la ei ceva: mobilier, case pentru copii, junk și chiar o zonă de lounge cu drepturi depline. Această listă poate fi continuată și continuată. Paleților scopul lor trebuie să reziste la sarcini semnificative, astfel încât acestea constau din placi de bună calitate.

  Dacă le curețe, să-l ia, acoperit cu impregnări, lac sau vopsea, puteți crea un element foarte elegant de acasă sau de design de gradina.

  Chiar și meserii mai neobișnuite de lucruri vechi puteți găsi, uita la următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: