Cum se adaugă origami sub forma unei ciori?

Cum se adaugă origami sub forma unei ciori?

Echipament japonez Origami atrage mulți oameni, în care, în conformitate cu acesta, puteți crea absolut orice cifre și modele. Deci, din hârtie puteți simula o cioară foarte frumos. Schema de producție a unei astfel de ambarcațiuni poate fi reprezentat atât de extrem de simplu si destul de complicat. În acest articol vom afla cum de a pune origami sub forma unui croron corect.

Opțiunea clasică

Faceți cunoștință cu aparate Origami ar trebui să fie treptat. Nu aveți nevoie să încercați imediat pentru a crea figuri foarte complexe de hârtie – aveți nevoie pentru a începe cu scheme simple și accesibile. De exemplu, un maestru începător poate face cu ușurință o versiune clasic de origami în formă de croron.

Pentru a simula astfel de ambarcațiuni de, asigurați-vă că pentru a alege o bucată de hârtie pătrat.

Este de dorit ca acest element să aibă parametri dimensionali 21×21 cm.

Luați în considerare cum dintr-o astfel de hârtie necompletată este necesară colectarea corectă a figurii clasice a crorului.

 1. Este recomandabil să utilizați figurine de hârtie neagră. În primul rând, caseta trebuie pusă pe masă una dintre părțile paralele cu mine.
 2. Apoi, baza de hârtie va fi necesară pentru a fi de două ori. La început se face longitudinal, și apoi – în diagonală. În același timp, este necesar să se asigure cu atenție îndoirea formată.
 3. Fundația este desfășurată în aceeași poziție. Produsul sub formă de pătrat va avea linii care separă în 4 părți sub forma unui triunghiuri inaccesibile.
 4. Apoi piesa de prelucrat este transformată astfel încât Vezul său la maestru îndreptat spre stăpân. Produsul trebuie să fie reprezentat sub formă de romb.
 5. Ia părți pe dreapta și la stânga. Trebuie să luați colțurile acestor părți, după care le combină în centru. Apoi, coturile rezultate ar trebui să fie cu atenție, dar foarte atent încercați.
 6. Hârtie necompletată trebuie să aibă linii, care îl împart pe 8 părți triunghiulare dreptunghiulare.
 7. Acum puteți trece la modelarea directă a cifrelor de păsări negre. Marginile cu părțile din dreapta și stânga trebuie să fie ajustate în interior unul spre celălalt și de-a lungul axei, care a fost netezită în etapa a 2-a.
 8. Ora unui triunghi, care este situat în partea de sus, omitere, iar partea de sus a Nijni – din contra, ridicați. Apoi, este necesar să se conecteze toate cele 4 sfaturi ale piesei de prelucrat.
 9. Cifra rezultată trebuie să aibă o structură pătrată. Trebuie să fie poziționată pe suprafața de lucru, astfel încât vârful să fie trimis la maestru.
 10. Flanșele de pe părțile laterale trebuie să ajusteze vrac. Ora romilor, situat pe partea opusă, trebuie să fie pus față de sine.
 11. Produsul este transformat. Necesitatea de a diviza romburi pentru 2 detalii triunghiulare. Ca urmare, o figurină trebuie să se întoarcă în forma unui romb neregulat.
 12. Un unghi de mai jos pe care doriți să se aplece până la aproximativ 4 cm. Acesta trebuie să fie împărțit în 2 părți, fiecare dintre acestea ar trebui să fie omise. Părțile vor trebui să netezi la rândul său, și perpendicular pe axa în centrul ambarcațiunii.
 13. Două detalii sunt formate harves de ciori picioare. Acum este necesar să se formeze aceste componente. Este necesar să se detașeze una în primul rând, și apoi al doilea picior al păsărilor, oferindu-le o structură de diamant.
 14. Original origami clasic ciori figurine aproape gata. Acum rămâne să se pregătească capul păsărilor. Figura trebuie să fie amplasate în jos. Unghiul în jumătatea superioară se apleacă în jos cartea. pliu inversă ar trebui să fie bine încercarea de a obține un cap între două părți ale corpului. Acum snaps sunt pe deplin pregătite!
Citește mai mult  Creând origami de la hârtie A4

7

Fotografii

model simplificat

Există o diagramă de simulare extrem de simplă a unei figura simplificate sub forma unui croron. O astfel de schemă a este perfect pentru copiii care au început să învețe de hârtie japoneză.

Învățăm cum să se plieze în mod corespunzător cifra de hârtie simplificată sub forma unei păsări negre.

 • Este necesar să se pregătească o bucată pătrată de hârtie de negru. În primul rând, este de două ori mai bine, concentrându-se pe linia diagonală.
 • Produsul va trebui să fie plasate în așa fel încât unghiul său direct este de mai jos si pe partea dreapta.
 • Acum, colțul de sus va trebui să fie bătut ușor spre dreapta.
 • Piesa de lucru viitoare origami-croron trebuie să fie desfășurate, după care se întoarce peste opusul. Produsul este respins din nou pe linia de laid.
 • Colțul structurii trebuie să fie alimentată în interiorul.
 • Că colț, care este situat în partea de jos a piesei de prelucrat trebuie să fie ridicată.
 • În continuare va trebui să facă un pliu, iar păsările de curte păsări de curte va trimite la partea.
 • Produsul trebuie să fie oglindită în etapa următoare, după care va fi necesar pentru a atrage ochii.

artizanat hârtie similar se întâmplă literalmente în câteva minute. Din aceste cifre, se recomandă să înceapă să învețe tehnica Origami pentru copii.

Alte idei

Există încă o masă de alte scheme interesante pentru modelarea origami figuri sub forma unui croron. Origamist poate face o pasăre care se deschide gura. Aflați cum să facă în mod corect o figură similară.

 1. Au nevoie de o foaie pătrat de hârtie neagră. Ar trebui să fie în măsură să se una dintre părți.
 2. Apoi, pătrat trebuie pliat de două ori linia diagonală. colțul din stânga situat în partea de jos, aveți nevoie pentru a reflecta în sus, la fel ca în colțul de jos. Ca urmare, un element triunghiular ar trebui să se dovedesc.
 3. Triunghiul anososcele format trebuie să fie implementate și îndoite în jumătate din nou, dar în direcția opusă.
 4. Acum, cifra ar trebui să fie dezvăluit. În partea dreaptă, cele mai precise trebuie să fie pliate cât mai mult posibil, impunând marginea exterioară în catelu paralel. Aceleași acțiuni vor trebui să se repete în jumătatea stângă a piesei de prelucrat. Ca rezultat, ar trebui să se formeze un design, contururile care vin la un avion de hârtie.
 5. Acum, produsul trebuie să fie implementat cu aripi spre dvs. Va lua cu atenție pentru a muta colțurile spre stânga și spre dreapta. Acestea ar trebui să fie trimise unul la celălalt. Filme netezite. În zona de intersecție a colțurilor ar trebui să fie formată dintr-o mică răsucire.
 6. Produsul trebuie să returneze din nou forma triunghiulară. Colțurile obținute la etapa a 5-a ar trebui să se îndoaie înăuntru. Trebuie să se facă astfel încât aceste colțuri să fie în intervalul între două jumătăți ale figurii principale. După aceea, billetul va dobândi o formă asemănătoare unei barci.
 7. Craft-ul este plasat paralel cu suprafața de lucru. Vertexul billet trebuie să fie dublu. Mai întâi o parte mai mică. Linia de pliere este necesară pentru a netezi paralele cu carcasa. După această parte, trimiteți spre dreapta și spre stânga. De fiecare dată când linia superioară trebuie să fie paralelă cu carcasa.
 8. Detalii care au fost obținute la pasul 7, trebuie să fie divorțată în direcții opuse. În același timp, este necesar să se facă o deformare pe liniile în jos pentru a da un formular cupid. Bolurile trebuie să fie pliate împreună, după care pot fi înclinate în orice direcție. Capul ciorilor Rone este gata.
 9. Elementele triunghiulare rămase duale – Aceasta este aripile difuzorului figura „Crow“. Ele trebuie să fie netezite pentru a da o formă convexă caracteristică.
 10. Apoi, origamistul trebuie să ia aripi de hârtie ale meserii viitoare. Ei vor avea nevoie pentru a trage cu atenție în diferite direcții. Nu ar trebui să fie foarte tragere pentru a nu deteriora designul de hârtie fragil.
 11. Trăgând aripile vor fi create imitație de zbor de păsări negre. Ca urmare, nu numai cadrul, dar, de asemenea, cioara de zbor.
  Citește mai mult  Idei Origami din hartie pentru copii 8-9 ani

   De hârtie pe care se poate construi, de asemenea, plictisitor amuzant. Vom analiza instrucțiuni pas cu pas, cum să o facă.

   • frunză de hârtie pătrat ori diagonală de două ori.
   • colțuri ascuțite stabilite la vârful triunghiului format.
   • Unghiul interior este mai mic la design din amonte.
   • Cornerele care sunt situate pe părțile laterale ale viitoarelor origami figurine, este necesar să se transforme foarte ușor spre partea centrală.
   • În etapa următoare, piesa de lucru existent va trebui să predea în direcția opusă.
   • Acum, dintr-un unghi situat în partea de sus și pe stratul exterior va trebui să se aplece spre jumătatea inferioară a produsului.
   • Colțuri de un design de hârtie ar trebui să fie tăiate cu grijă cu foarfeca pentru a face ambarcațiunile de mai multe forma rotunjită.
   • La etapa finală, ar trebui să folosim marcaje sau markeri. Cu ajutorul lor, va fi necesar să atrageți contururi de pene de păsări. De asemenea, un tip de tip feed poate fi descris de un bluesman. Ele pot fi, de asemenea, tăiate din hârtie colorată și lipici la bază prin creion de lipici. Pe ciocul produsului finit ar trebui să deseneze câteva puncte.

   Original artizanat gata.

   Poate fi decorat în diferite moduri. Pentru fabricație, este permisă utilizarea hârtiei nu numai negre, dar și alte culori.

   De la hârtie în tehnica Origami puteți face un nor de croși. Master Class Vedeți următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: