Dragon în origami

Dragon în origami

Dragon – Foarte popular în caracterul mitologiei. Mai ales în estul, există festivaluri întregi dedicate acestui erou. Prin urmare, este logic că în arta japoneză tradițională origami există mai mult de o duzină de variații în fabricarea Dragonului de hârtie. Există scheme simple cu care copilul va face față și 7-9. Și există și meșteșuguri modulare, forță de muncă, volumetrică, dar cu un rezultat impresionant în final. Este mai bine să începeți cu un simplu, deoarece abilitățile se acumulează trecerea la un nou nivel de înțelegere a hârtiei.

Ce hârtie este potrivită pentru a face?

Se pare că lucrarea nu contează prea mult: principalul lucru, de ao îndoi în mod corespunzător pentru analul său de câte ori figura este recunoscută. Și aici nu este: chiar și hârtia colorată școlară este fină, groasă, față-verso, acoperită, presată și t. D. De asemenea, puteți utiliza hârtie ondulată. Acesta din urmă este mai des folosit în tehnica telescop, care pentru a crea un dragon destul va fi o opțiune foarte potrivită. Dar încă dragonul va dovedi mai mult ca un șarpe.

origami clasic va necesita hârtie specială, în magazine pentru creativitate, aceasta este, de asemenea, vândut sub titlul „Cartea pentru Origami“.

Dacă un astfel nu a fost găsit nici, eu nu vreau cheltuieli suplimentare, cateva sfaturi va ajuta să găsiți o alternativă demnă.

 • Față-verso sau metalizată hârtie colorată arata mult mai interesant decât de obicei, din cauza similitudinii pielii personajului este mai vizibil. Dar există, de asemenea, o hârtie cu o imprimare a pielii de reptile – această opțiune oferă oportunități chiar mari.
 • Biroul de hârtie A4 Este bine ca mai întâi modelul necesar pe ea poate fi imprimată, iar imprimare sub dragonul ceh va fi o alegere bună. Deci, dragonul va dovedi a fi mai naturalistă (în cazul în care acest lucru se poate spune despre caracterul non-existent în realitate).
 • Cartea albă simplă de asemenea, potrivit pentru origami. După ce dragonul este gata, poate fi vopsit, ce să vă plac copiii.

Experimentele creative nu sunt, de asemenea, remorite: Imagine de Fundal, Ambalaj, Hârtie de cadou, catifea. În teorie, puteți încerca totul, iar rezultatul va trebui evaluat în practică.

Opțiuni simple

Varianta ușoară a dragonului – aceasta este o schemă care nu constă mai mult de 20 de pași. Cu o astfel de sarcină, copiii vor face față cu 6-9 ani. Poate că va fi necesar să ajutați adulții (coordonarea).

Planul pas cu pas pentru crearea unui mic dragon:

 1. Va lua o foaie pătrată de hârtie (culoarea și tipul alege maestrul)+
 2. Se dezvoltă din ea forma de bază „Bird”+
 3. partea dreaptă superioară, precum și partea inferioară a stratului superior trebuie să fie pliate în centru+
 4. Beneficiul de bază al stratului inferior+
 5. colțul și ridicați-vă+
 6. Unghi B+
 7. Unghiul cu desfacere dreapta+
 8. Colțul d Înfășurați dreapta și înapoi+
 9. Unghiul f se ridică astfel încât linia verticală să fie aliniată+
 10. la fel de a face pe de altă parte+
 11. Partea de jos Elemente Wrap din două părți+
 12. Din partea stângă a pliurilor interne pentru a forma un cap și gât+
 13. de pe partea dreapta pentru a construi coada+
 14. pe aripi pentru a forma cute.
Citește mai mult  Noi facem origami pentru tata

Dragon este gata.

Dacă această opțiune pare dificil, există o descriere mai simplă, potrivite pentru tineri și începători de masterat origami.

dragon etape foarte simplu:

 1. Începutul este formarea de aceeași formă de bază „Bird“+
 2. Pe părțile trebuie să se dizolve unghiuri ascuțite libere (inclusiv diferența de nivel), pentru care vor fi utilizate pliurile interne+
 3. Pe partea dreaptă a pliurilor necesare pentru a plia în jos din două părți+
 4. Vârful pliul interior este coturile în sus+
 5. În partea stângă cu vârful, trebuie să facă același lucru: se îndoaie în sus, formând un corn+
 6. Rămâne doar aripi de formă.

Pentru o astfel de MK ușor, dragoni luminoase sunt deosebit de bune: Culoarea întreabă simplitatea liniilor, transferă atenția asupra lui însuși, de ce obiectul de artizanat de incendiu sau saturat, relativ simplu, este obținut mai strălucitor și interesant.

Dragonul mobil va fi foarte răcoros. Un astfel de simbol chinez duce la încântarea copiilor. Și dacă o pot face singuri, va întări doar admirația. Luați în considerare o schemă a modului de a face un dragon mobil în tehnica Origami.

 1. Găsiți schița de descărcare, Imprimare. Schița arată cum ar trebui să privească exact piesa de prelucrat la început: de-a lungul arrow colțurile îndoirii pătrate.
 2. Se transformă convertorul în colțurile din interior, la mijloc.
 3. Pătrat pentru a transforma unghiul și a acționa ca săgețile de pe desen.
 4. Faceți colțul superior al colțului superior, mișcările trebuie să fie corecte, iar curbele sunt clar vizibile.
 5. Piața mintală (mai degrabă, deja rhombus) este împărțită în sectoare (le puteți citi cu un creion). Steagurile sunt făcute pentru trei shooters.
 6. Se pare că figura „Frog”.
 7. În continuare, trebuie să acționați prin săgeți în trei direcții.

Și atunci se va lua o frunză de hârtie portocalie strălucitoare, acesta va fi pliat de armonica. Acesta este fixat cu lipici la cap și coadă de dragon. Acest lucru va crea un efect de mișcare. Rămâne doar să ia bastoane de lemn subțire, fix sub marginile hârtiei. De îndată ce adezivul va îngheța, dragonul poate fi utilizat în cazul.

Citește mai mult  Telefon în Origami

Cum se face origami modular?

Tehnica modulară este o compilație de o figură a numeroase elemente uniforme. Acesta este un loc de muncă destul de dificil, în vârstă de copii sub 10 ani sunt rareori luate pentru ea. Dar este într-o astfel de tehnică de care este mai ușor de a face un monstru vechi, și marine, iar cifra va fi de fapt un obiect 3D.

Crearea unui pas cu pas modul Se pare că și.

 1. Frunze A4 este luată în culoare la care eroul va fi. Acesta trebuie să fie pliat de mai multe ori pe ilustrație.
 2. Apoi, foaia trebuie să fie dispersată pentru a desemna mijloc, și apoi rândul său, îndoiți la sine.
 3. Marginile piesei de prelucrat se îndoaie spre centrul foii.
 4. Modulul trebuie să fie transformat.
 5. Marginile frunzelor ridică.
 6. Colțurile modulului au cerșit, reconstruirea lor printr-un triunghi mare.
 7. Și apoi spargeți înapoi.
 8. Și faceți din nou triunghiuri mici de-a lungul liniilor, ridicând marginile în sus.
 9. Întreaga frunză este îndoită în jumătate.
 10. Un modul este gata. Acum, acestea trebuie să facă oarecum pentru a se conecta unul cu celălalt (ca în fotografie).

Întotdeauna pentru un dragon atât de frumos, cu propriile mâini, veți avea nevoie de 251 de module albastru, 264 de module galbene și încă PVA și hârtie roșie.

Luați în considerare ansamblul Dragon pas cu pas.

 1. Ea va începe cu capul. Va dura 55 de elemente albastre și 2 galbene. Este necesar să se colecteze în conformitate cu schema (ca în fotografie). Pas cu pas va face un cap strălucitor cu pete galbene.
 2. La capul de dragon finit, trebuie să faceți o limbă (doar sculptată din hârtie roșie, cum ar fi catifea).
 3. E timpul să se angajeze în corpul eroului. Veți avea nevoie de 2 elemente albastre, între ele 1 galben. Acesta este primul rând.
 4. Al doilea rând este același, numai obiectele galbene vor deja 2.
 5. În al treilea rând de galben deja 3, și pe margini va fi 2 albastru.
 6. Acum lanțul lung se face, care va deveni un corp dragon. Și toate acțiunile anterioare se repetă până când se formează 88 rânduri. Landmark – în fotografie.
 7. Adunarea se efectuează astfel: luați pe partea din spate a capului și lângă locul în care sunt introduse șerpi, sunt introduse 2 elemente albastre.
 8. După aceea, vă puteți introduce capul în corp. Și pentru o garanție mai mare, ambreiajul poate fi atașat la el cu adeziv.
 9. Pentru picioare, vor fi necesare module albastre (5 bucăți), care sunt conectate, ca în figură. 4 picioare sunt făcute.
 10. Se face o îndoire a valurilor, picioarele sunt introduse în el cu un colț în față și spate (de la diferite părți ale perechii). Delica este gata!

Dragonul rezultat arată foarte realist, deși nu zboară. Și dacă doriți gheare și aripi, puteți fi întotdeauna făcută din hârtie texturată (opțional în tehnica origami).

Cum să faci un dragon cu trei citații?

Una dintre cele mai frumoase clase principale este un dragon cu trei capete (autorul dezvoltării – g. Tikhova).

Citește mai mult  Origami Opțiuni pentru copii 3-4 ani

Pentru a crea astfel de cifre trebuie să faceți:

 • Module verzi – 712+
 • Portocaliu – 98+
 • Galben-109+
 • Alb – 11+
 • Roșu – 3.

Culorile pot fi înlocuite cu preferatul dvs., dar alegerea autorului este, de asemenea, foarte bună.

Caracteristicile creării unui dragon cu trei capitole arată astfel.

 1. În primul rând vor exista 35 de elemente. Fiecare gât de dragon are 19 rânduri din module.
 2. Lucrarea va începe cu asamblarea corpului. Vă rugăm să rețineți: 3 elemente triunghiulare sunt plecate de la organism și acestea vor deveni baza pentru gâtul eroului ei. La capetele tuturor gâtului va fi un cap de monstru. Ele sunt decorate cu module roșii – aceasta este o flacără, deoarece focul este mesager. Ochii în acest caz sunt din plastic, dar alte opțiuni sunt posibile.
 3. Apoi aripile și picioarele celor trei. Lipirea cu labele sunt fixate pe bază și aripi – în părțile laterale ale corpului. Fiecare aripă este reprezentată de două romburi verzi, cu incluziuni portocalii.
 4. Adezivul va fi necesar din nou: șeful creației trebuie fixat ferm pe gât. Restul de adeziv nu va avea nevoie, deoarece toate elementele vor fi atașate ferm unul cu altul. Dar dacă pare impresia că aveți nevoie pentru a pune ceva, este mai bine progresul.
 5. Figura este durabilă, deoarece se află pe baza corpului, rotundă și suficientă mare. Labele de creare ies, destul de decorative.

Dacă vorbim despre instrucțiuni pas cu pas, este foarte voluminos – câteva duzini de fotografii. Ei trebuie să urmeze, verificând elementul obținut în mâini (mai precis, combinația lor) cu drepturile de autor.

Pentru a crea o figură modulară mare nu merge într-o zi. În mod specific, un astfel de dragon al acului și maeștrilor care au scris pe forumul privind experiența de pliere, a făcut o medie de 2 săptămâni. Luând în considerare implicarea artei aproape toate serile.

Munca poate fi colectivă, care va accelera termenul de erou mitologic.

Mai mult, vezi clasa master pe crearea unui dragon simplu în tehnica Origami.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: