Compatibilitatea dragon și iepure (pisica) în prietenie, muncă și dragoste

Compatibilitatea dragon și iepure (pisica) în prietenie, muncă și dragoste

Unii oameni se bucură de horoscoape pentru a înțelege mai bine oamenii. Potrivit astrologiei, anul nașterii unei persoane afectează caracterul său, comportamentul de comportament și relația cu mediul. Unele semne rapid și ușor găsi un limbaj comun, altele sunt greu de lucru și greu. În articol ne vom uita la compatibilitatea dragon și iepure (pisica), pe horoscopul chinezesc.

Introducere

semne calendaristice de Est da un om de caracteristicile pe care animalul are un an de beton. Inițial, se pare că nu poate fi nimic în comun între iepure și dragonul. Primul semn are un caracter calm și temperament delicat. El respinge riscul în favoarea stabilității.

Oamenii nascuti sub al doilea semn, dimpotrivă, fără ezitare, du-te la aventuri. Acestea sunt personalități curajoși, activi și neînfricat. Acest comportament este inacceptabil pentru o pisica care încearcă să evite astfel de situații. Dragon este adesea plictisit in companie cu iepuri.

În ciuda diferențelor semnificative, Două semne de mai sus de moduri de a stabili înțelegerea reciprocă. Limba comună va primi pentru a găsi în cazul în care partenerii se vor opri încercările de a schimba identitatea lor alese.

În relațiile Dragon caută să fie un lider, pisica nu are astfel de ambiții. Omul care a luat poziția de primar va oferi însoțitorul său de a proteja și de a face mai încrezător în abilitățile sale. În schimb, iepure cu caracter moale, se va netezi situațiile de conflict. Idile în relație nu ar trebui să fie de așteptat.

Sentimentele dintre ele se pot schimba in mod dramatic de la pasiune strawing la indiferență completă.

Îndrăgostit

relații de dragoste între cele două semne ale semnelor pot să apară brusc și neașteptat. Cu toate acestea, sentimentele bazate pe atracție severă, care nu sunt destinate pentru a trăi. De îndată ce pasiunea aprins este fading, opuși în personalități vor începe să iasă în evidență mai mult și mai vizibil, ceea ce va duce la conflicte constante.

Citește mai mult  Mantre pentru toate ocaziile

Pisici (iepuri) sunt ideale ca parteneri în relații de dragoste. Ei sunt credincioși, Senzual și romantic. Ele sunt foarte apreciate de încredere, afecțiune și reciprocitate din separator. În cazul în care apar îndoieli cu privire la sinceritatea partenerului, iepurii sunt pur și simplu eliminate, fără a intra în lupta pentru lor aleasă.

Indragostit iepuri relație aprecia Onestitate și stabilitate, împingând pasiune pentru fundal. Unii astrologi cred că relațiile dintre cele două semne sunt sortite eșecului de la bun început, din cauza lipsei de stabilitate de la balaur.

Oamenii născuți în anul dragonului atrag sexul opus Farmecul și farmecul. Astfel de caracteristici sunt înzestrate atât cu bărbați, cât și cu femei. Fetele sunt înconjurate de numeroase alese, iar oamenii nu sunt greu de a obține ca doamna. Din acest motiv Bărbații de dragoni rămân adesea în burlaci, alegând mimoles.

Căsătorit

În cazuri rare, semnele intră într-o uniune de căsătorie după relații pasionate și luminoase. Dragonii și iepurii devin soți, dacă se întâmplă așa, după un roman scurt, sub influența pasiunii. În majoritatea cazurilor, cuplurile nu sunt de acord, asigurându-se că obiectivele și dorințele lor de viață diferă foarte mult. Dacă iubitorii încă dorește să mențină căsătoria, trebuie să fie pregătiți pentru dificultăți și compromisuri constante.

Femeia pisică iubită în Dragon va fi gata să suporte multe petreceri inadecvate la alegerea lor. Din cauza afacerilor înnăscute, ea va ajunge la pacifica temperamentul înfocat al unui alt semn. La rândul său, un om va face o fată mai încrezător și va ajuta dezvălui potențialul sexual.

Dacă o fată sa născut în anul dragonului, pentru stabilitate într-o relație va fi răspuns de către un soț. reprezentantele sexului frumoase au afectivitate și impulsivitate. Relațiile vor lucra în cazul în care nu se bazează pe impunere fizică între ele.

Unirea cu succes a soț și soție ei este posibilă în cazul în care ambele doresc să creeze o familie fericită și umple confortul casei.

În prietenie

prietenie puternică și de lungă durată între un dragon de sex masculin și un iepure fată este practic imposibilă din cauza unor dezacorduri puternice în poziții de viață. Acesta va fi, de asemenea, dificil să se stabilească relații de prietenie între o pisică și un dragon tip fată. Singura opțiune atunci când relația companiei este posibilă – cooperarea de afaceri.

Citește mai mult  Sfaturi pentru educația copilului Vărsător

În cazuri rare, sunt posibile relații pe baza intereselor comune și hobby-ii, în cazul în care semnul de iepure a fost născut de către reprezentantul unui sex minunat. Pisici modeste și calme (iepuri) preferă evenimente sociale: dans, cântând, discipline sportive. În astfel de direcții, dragonul va străluci și va atrage atenția.

Ambii reprezentanți ai semnelor zodiacale sunt dezvoltate versatil, astfel încât găsesc subiecte comune pentru conversații fără probleme. În prietenie, pisica iubitoare de pace va salva dragonul din soluții ascuțite și rapide. Un semn puternic și impulsiv va face viața iepurelui mai interesant și mai divers. În unele cazuri, prietenia dintre fetița iepure și tipul de dragon se dezvoltă într-o simpatie de dragoste.

Dacă o fată sa născut în anul dragonului, comunicarea cu iepurele va părea să o plictisească. În astfel de condiții, prietenia dintre semne este rareori legată.

In business

Semnele de mai sus ale calendarului estic pot fi parteneri minunați în lucrare. Dragonul are calități de conducere și curtoazia iepurelui. Sunt posibile relații excelente de afaceri, Dacă pisica dă locul liderului partenerului său și nu-l va cere.

Rabbit-ul va ajuta colegul său sfaturi și recomandări, făcându-l din acțiuni ascuțite și impulsive. Cu toate acestea, el trebuie să-și amintească că, în anumite situații, riscul în afaceri va beneficia.

La rândul său, dragonul trebuie să funcționeze sub comportamentul său și să pacifică mândria. Aceste calități pot fi utile în afaceri, dar nu întotdeauna. De asemenea, merită să lucrați la impulsivitate și să învățați să vă gândiți temeinic la deciziile lor. Dragonul are activitate și onestitate și iepure în bună credință și făptuitori.

Citește mai mult  Caracteristicile femeii Taurus-Goat

În sex

În ciuda diferențelor în tufișuri, personaje și viziunea asupra lumii, ambele semne au o compatibilitate excelentă în viața intimă. Fiecare partener contribuie la ceva. De iepure merge dragoste, mangaiere si sensibilitate, dragonul adaugă pasiune și afectivitate.

A pierdut singur, partenerii să aibă grijă unul de celălalt, încercând să vă rugăm să iubitul tau. Ei gândesc despre modul în care să livreze iubit plăcerea și să se adapteze la alesul.

Datorită calităților de lider, dragonul este întotdeauna gata să facă un feat, iar acest lucru este foarte foarte apreciate femei. Comunicarea între iubitorii se bazează pe sensibilitate și de plăcere, care dă ambii parteneri o mulțime de plăcere.

atitudini intime de pisica si dragonul umplut cu pasiune.

Recomandări pentru stabilirea unor relații

semne calendar de Est pot găsi un limbaj comun și de a crea relații de încredere, Dacă urmați aceste recomandări.

  • În cazul în care apar probleme între parteneri, acestea trebuie să fie discutate cât mai curând posibil. Conducerea muncii este calmă și gândită.
  • Ambii parteneri ar trebui să lucreze la stabilirea relațiilor. În acest caz, munca este importantă atât din partea bărbaților, cât și a femeilor.
  • Pisică și dragon sunt obligați să înțeleagă diferența în temperamente și să ia reciproc cu caracteristici personale.
  • Iepurele ar trebui să ia dominatoare de dragon. Datoria sa – de a pacifica natura partenerului său sau a partenerului său în timp.
  • La rândul său, dragonul trebuie să-și amintească că pisica are nevoie de tandrețe și îngrijire constantă.
  • Cazul general, va ajuta ambele semne să se apropie. Poate fi un proiect fascinant de hobby sau de afaceri de familie.
  • Pisica și dragonul pot învăța unul de celălalt prin caracteristicile personajului pe care le lipsesc.

Este posibilă armonie între semnele de mai sus Cu due diligence de la fiecare dintre ele. relații de succes se bazează pe onestitate, răbdare și capacitatea de a asculta ales lor.

Care este compatibilitatea dragon și iepure, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: