Totul despre dovleci pe Halloween

Totul despre dovleci pe Halloween

În noaptea de 31 octombrie, Halloween-ul este sărbătorit la 1 noiembrie. Chiar prima asociație, care are loc atunci când menționează Halloween-ul este o legumă mare de culori luminoase portocaliu, pe care ochii și gura monstru strălucirea. Despre ce dovleac a devenit principalul simbol al acestei sărbători uimitoare și modul de a crea o figură tot mai mare a acestui fat cu propriile mâini, noi pe scurt și spune în revista noastră.

De ce dovleac este un simbol?

În forma sa actuală, Halloween-ul este considerat o vacanță relativ tânără. Cu toate acestea, rădăcinile sale du-te la trecutul îndepărtat cu ritualurile vechi ale celții din Scoția și Irlanda. triburile celtice locuite țări europene de peste 3000 de ani în urmă. Ei au fost împărțiți în două jamboane său an – de vară și de iarnă. Finalizarea perioadei de vară și trecerea la iarna a fost sărbătorită la 31 octombrie.

Celții credeau cu sinceritate că aceasta este o noapte specială, atunci când toți locuitorii lumii afterlime trece cu vederea din lume. Pentru a conduce spiritele rele, strămoșii îndepărtați ai limbii engleze moderne și americanii îmbrăcați în piei de animale sălbatice, au ars focuri și fructe de legume stângi pe prag cu oameni monstruici sculptați pe ei. Inițial, au luat o gresie pentru acest lucru, dar treptat acest rol fixat în spatele dovleacului. Era ea care a fost ajustată de lampa lui Jack – se crede că ea protejează locuința, fugind de el toți fantomele necunoscute.

Tradiția de a face lămpi din fructe portocalii provine din vechile personalizate personalizate, permițând sufletelor celor morți să găsească calea către montaj. Utilizarea acestui făt nu este accidentală, deoarece în orice moment a rămas la prețuri accesibile și ieftine. Jack Lanterns a început să părăsească lângă ușile casei noaptea toți sfinții din secolul al XIX-lea, deja în secolul al XX-lea, obiceiul adăugat pentru a cădea în costumele de monștri teribili, bătând pe ușa caselor și de germinare tratează cu a strigă: „dulceață sau urâtă”. Această frază nu este mai bună în concordanță cu scopul sărbătorii – pentru a proteja împotriva spiritelor rele și a le lua.

În zilele noastre, Halloween este popular de mult dincolo de statele vorbitoare de limbă engleză. Din vacanța teribilă păgână din cele mai vechi timpuri, doar tradițiile amuzante au rămas până în prezent.

În prezent, Halloween – nu mai mult decât motivul să se distreze în compania rudelor și de oameni apropiați în atmosfera unui farmec mistic.

Care este Jack și ceea ce a făcut?

De ce dovleacul Halloween îl numește lanterna lui Jack? Legendă cunoscută despre un bărbat care purta o porecla a unui Jack Stingy. Potrivit legendelor, el a fost invitat la diavolul însuși. A fost un om foarte lacom și gol. El nu a vrut să plătească pentru băut, atât convins necurat să se transforme într-o monedă, astfel încât avar ar putea plăti pentru băuturi. Cu toate acestea, numai demonul transformat în bani, omul imediat a dorit să lase moneda la el și a pus-o lângă cruce de argint, astfel încât niciun om necurat nu a putut întoarce adevărata sa înfățișare.

După ceva timp, am decis să elibereze o sticlă. Dar a cerut ca cel necurat nu-l deranja cel puțin 12 luni, iar dacă în acest timp un om va muri – el nu-l ia un suflet. Un an mai târziu, Jack și diavolul sa întâlnit din nou. Dar omul a reușit din nou să forțeze demonul să se urce pe un copac mare pentru a rupe de fructe suculente. În timp ce diavolul a fost pe ramuri, am tăiat cuțitul pe coajă, astfel încât niciun om necurat nu a putut merge în jos. De dragul revenirii libertății, diavolul a promis Jack să nu vină la el pentru un alt deceniu.

Citește mai mult  Metode pentru realizarea de meserii Turtle

Anii au trecut, Jack sa îmbolnăvit și a părăsit această lume. Conform legendei, Dumnezeu a poruncit să nu-l dor de faptul că a fost îmbunătățirea. Dar diavolul, amintindu-și de promisiunea de a nu lua sufletul lui, nu-i lăsa pe Jack să fie în iad. El da drumul unei slabe într-un pitch McLu cu monoterapie în monoterapie. Pentru a vă ilumina drumul, Jack amplasat în zona de ardere în cut-off nap. Din momentul în care el merge pe teren.

Este această legendă și a dat naștere la obiceiul de a face o lanternă Jack. Locuitorii din Scoția și Irlanda utilizate cartofi și napi – acestea au fost plasate în apropierea ușilor și ferestrelor pentru a speria departe de locuințele lor de spirite rele conduse de un cric zgârcit.

Curând, emigranții au luat tradiția de a sărbători Halloween în America, deja acolo au observat că lampa neobișnuită a fost mult mai luminos de dovleac și mai eficient. Doar atât de dovleac și a primit statutul de principal celebrarea simbol al zilei tuturor sfinților.

Cum taie?

În ajunul sărbătorii neobișnuite a contorului de puncte de vânzare, pavilioane de cafenele si complexe comerciale majore sunt umplute treptat cu imagini de fantome înconjurat de dovleci. Acestea pot fi din material plastic, ceramică, sticlă și fructe reale. Nu doar că a primit dovleac titlul de „Regina Halloween“, să-și imagineze ziua cea mai mistică a anului fără ea pur și simplu imposibil. În prezent, personalizat sărbătorește ziua tuturor sfinților și veșnic satelitul său portocaliu strălucitor câștigă tot mai multă popularitate. Nu atât de mult timp în urmă, răspândirea tradiție în țara noastră.

Astăzi, restaurante, baruri și cluburi de noapte au loc tot felul de programe de divertisment. Cu tradițiile de Halloween, chiar și în școli și centre lingvistice în cazul în care limba engleză este studiată. Mai aproape de sfârșitul lunii octombrie, la rafturile sunt costume de zombie, spirite, fantome, precum și dovleci de toate tipurile și dimensiunile. Dar dacă sunteți de planificare acasă pentru a aranja o vacanță pentru copii și adulți, puteți încerca să gătesc dovleac siform. Nu este absolut nimic greu. Tot ce trebuie este doar un dovleac, o lumânare sau o lanternă, un cuțit puternic și puțină imaginație. Să se concentreze pe modul de a alege fructe dreapta și de a crea o operă de artă mistică de la ea.

Pregătirea

Cel mai important lucru atunci când aleg o legumă este de a alege un fruct sănătos, fără semne de putregai și daune, altfel vă va servi un astfel de scurt de dovleac. Preferința este mai bine pentru a da legume de culori luminoase portocalii saturate. Asigurați-vă că să acorde o atenție la forma fătului. Este de dorit ca partea de jos a legumei este ușor străfulgerat, astfel încât acesta va fi mai stabil, nu se va lipi și toamna. Se prepară lumânare. Sunteți adecvate mici, produse de ceai.

Dacă luați o lumânare convențional, va începe să cadă pereții fătului din interior dacă lumânarea este inclus în forma – această situație nu se va întâmpla să-l.

A tăia

Crearea unui felinar Jack nu va provoca dificultăți speciale.

 • Începe de la tăierea de sus a legumelor. Pentru a începe cu un cuțit ascuțit, face o incizie de lumină în apropierea cozii. Scoateți întreaga parte sculptate.
 • lingură cu atenție Curățați cavitatea interioară a dovleac din pulpa și semințe pentru a elibera spațiul interior pentru lumânări.
 • După ce eliminați complet carnea, spoonl pereți și se taie ușor toate neregulile.
 • Ahead este cel mai dificil – pentru a face fata de Halloween Crank. Pentru ochii și gura unui fat teribil sa dovedit a fi cu adevărat înfricoșător și monstruos, pre-desena un mâner fizionomie sau atașați modele gata făcute. Numai după ce selectați opțiunea optimă, puteți lua un cuțit.
Citește mai mult  Cum de a decora Notepad?

Unele Lifehakov:

 • Pentru ca dovleac-groază, mulțumit cu ochiul, atâta timp cât posibil, trec prin secțiunile de segmente cu vacuine sau ulei de vaselina+
 • Dacă observați că dovleac festiv a început să se estompeze, puneți-l în apă timp de 5-7 ore+
 • Dacă executați fructele din interior, cu un muscant, un teren de scorțișoară, apoi felinar de Jack va nu doar în mod misterios flicker, dar, de asemenea, sursa de un miros de magie+
 • Asigurați-vă că pentru a oferi mai multe găuri mici în partea de sus a dovleac – se poate face cu o selecție, acest lucru va permite aerului încălzit să fie ușor outwarded la partea de sus, în caz contrar acesta va începe să împingă carnea care cu timpul va conduce la deformare a fătului+
 • Pentru lumânările plasate în interiorul fătului, acestea au fost arse mai mult, ele trebuie să fie plasate pe câteva ore în congelator.

Termină lucrul

Când eliminați toate de prisos din dovleac, puneți lumânări în ea, arde și bucurați-vă capodopera festiv. În concluzie, puteți acoperi lac de dovleac, vopsea, este deja la latitudinea comandantului. Prin tradiție de Halloween, dovleac este prezentat sub forma unui monstru fata. Cu toate acestea, în aceste zile, atunci când dovleac – nu mai mult decât distractiv distractiv, persoana poate atașa o expresie.

De multe ori chiar să creeze compoziții tematice întregi. De exemplu, familia dovleac, constând din rău și fructe vesele. Pe lângă ei există întotdeauna un loc pentru a speria fructele, râzând și făcând cu ochiul, bucuria neschimbătoare cauzele feței toothy.

O astfel de compoziție o va produce cu siguranță o impresie de neșters pe toți prietenii în Halloween.

Conform tradițiilor din țările occidentale pentru fabricarea de dovleci, predominant copii sunt responsabile. Prin urmare, nu este nimic surprinzător în faptul că, odată cu pragul locuințelor lor, pokemon amuzant, protejații si alte personaje de desene animate sunt adesea în căutarea. În același timp, nu este necesară copierea exact imaginea unui personaj favorit, acesta va fi suficient un singur produs inerente.

Asa de, Pentru Ernie și Berta din epic animat „Sesame Street“, va fi punctat, nasul rotunjite și sprâncene groase. Dacă un astfel de decor va părea să vă prea dificil, puteți desena pur și simplu o fata amuzant, cu ajutorul vopselelor acrilice.

Una dintre cele mai căutate imagini de Halloween este o mumie, caracteristicile sale sunt adesea atașate la dovleci. Pentru a crea un astfel de figurină amuzant, nu este necesar să fie un specialist de unda auto. Este suficient doar pentru a infasura fructe cu un bandaj, vopsea peste gură și stick-ul tăiat din carton.

Cu toate acestea, dacă aveți de gând să-i înfățișeze felinarul aprins, atunci ai nevoie de încă pentru a aranja mai multe găuri principale. Tot restul lucrărilor pregătitoare va fi la fel ca atunci când se creează o lampă (spălare, curat, scoateți carnea și se taie feței).

Extrem de dovleac festivistic din punct de vedere organic arată ca un zombie. Pentru acest personaj, cel mai important lucru este de a crea vizibilitatea creierului care curge, este cu el că va trebui să-l bată. Ca și în cazul designului standard al dovleacului, fructele trebuie să fie cu grijă, curățate și tăiate prin ochi, gura și nasul.

Apoi începe cel mai dificil – pielea din partea de sus a legumelor este îndepărtată perfect, lăsând un strat mic de mekty. Apoi, cu ajutorul oricărui obiect subțire, de exemplu, butoanele fie ferăstraiele ilustrează pliurile și vasele din Brainmeam. Regina Halloween este gata.

Citește mai mult  Ce meserii fac din mușchi?

Dovleacul pare foarte impresionant în formă de vrăjitor. Și dacă aveți timp, forță și fructe suficiente, puteți construi o stradă mare de martor din legume. În același timp, cabana este chiar mai ușoară decât lanterna lui Jack. Este suficient doar să aplicați un model pe pielea fătului și să tăiați cu grijă ferestrele, ușile și alte elemente ale compoziției.

Nu uita pentru a pune o lumânare în interior cu un dovleac teribil. Lumina misterioasă, care curge de la ferestre, vă va aminti că nu numai treaz în această noapte mistică.

Dacă toate ideile enumerate par a fi banal, încearcă să facă un dovleac fumat-groază, pentru a face acest lucru, cumpărare Glicerina în farmacie și să pregătească un borcan de staniu. La fel ca în toate retetele anterioare, fructul este curățat din interior, se taie fata pe ea și plasate în interiorul lumânarea aprinsă. Tin tăiat borcan în două, lăsând picioare mici – ar trebui să obțineți ceva de genul aromalamps.

O astfel de proiectare a este acoperit cu o lumânare pe partea de sus. Glicerina este turnat în locașul. Pe măsură ce se încălzește, se va fuma, creând un efect cu adevărat demonică. Se pare dovleac bine cu un model pâlpâirea în întuneric. Puteți să-l atragă sau să folosiți șablonul. Este mai ușor să faci un șablon de hârtie, fixați-l pe dovleac cu o bandă, apoi mergeți la o selecție ascuțită pe marginea desenului – numai după aceea puteți lua un cuțit. Țineți minte: ceea ce este intactă va fi modelul dvs., în special cele ale pereților de dovleac de Halloween ar trebui să fie.

Fapte interesante

Și în concluzie, oferim câteva fapte interesante despre Jack de Halloween și Lanterns.

 • Prima mențiune a zilei tuturor sfinților este de aproximativ 4000 g. la N. Ns.. Aceasta înseamnă că tradiția de a sărbători Halloween astăzi există mai mult de 6 mii. ani.
 • Culoare principală Gamma Halloween – negru și portocaliu. Culoarea neagră simbolizează noaptea și moartea. Și Orange persistă capătul recoltei.
 • Înregistrarea absolută pentru crearea de cifre de dovleac aparține lui Stephen Clark. Se știe că sa confruntat cu această sarcină în doar 24 de secunde.
 • Potrivit analiștilor, americanii cheltuiesc 2 miliarde de $ la achiziționarea de 2 miliarde de dolari pentru a sărbători Halloween, iar acest lucru nu este, inclusiv achiziționarea de dulciuri. Astfel de statistici permite ziua tuturor sfinților să se ridice în picioare-un rând cu festivaluri mari și ieși din liderii din lista cele mai multe evenimente comerciale din lume.
 • În fiecare an, în Statele Unite, este jucat de un premiu solid printre autorii cele mai creative Jack lampă de la Orange legume. Câștigătorul primește 25,000. dolari.
 • Cea mai mare de legume pregătit pentru Halloween este recunoscut ca un dovleac de cântărire 1446 de lire. Ea a fost crescut la o fermă din Canada.
 • În orașul Boston, un record a fost înregistrat în funcție de numărul de lămpi inutile de Jack. Total ars 30128 lanterne.
 • Potrivit unor legende, dacă ne uităm la miezul nopții de Halloween în oglindă, puteți vedea acolo propria moarte. Cu toate acestea, într-o serie de țări, exact în același mod, fetele tinere necăsătorite încearcă să vadă reflecția în reflectarea caracteristica viitorului soț.

Nu în toate țările ca această sărbătoare. Astfel, locuitorii din Australia și Franța cred că Halloweenul nu este mai mult decât un impact excesiv de publicitate și negativ al culturii americane.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: