Anul cocoșului: caracteristici, elemente și compatibilitate

Anul cocoșului: caracteristici, elemente și compatibilitate

Anul cocoșului este al zecelea în ciclul de douăsprezece ani al calendarului estic. Oamenii născuți în acest an devin un suflet al oricărei companii, dar destul de des se dovedesc la ostatici ai vanității lor.

Date și specii

Anul cocoșului, potrivit calendarului chinez, vine la fiecare doisprezece ani. Cu toate acestea, este relevant pentru orice semn al horoscopului estic. Cocoșul merge a zecea listat după o maimuță și în fața unui câine. Pentru oamenii din zilele de naștere, maro, galben și aur. De la numere, 5, 7 și 8 vor fi luate din numere, precum și numerele care le conțin, de exemplu: 58 și 75.

Dacă este posibil, pe masă, ar trebui să stea întotdeauna în vase asemenea flori ca un creastă de cocoș și gladiolus. Sudul și Sud-Est sunt considerate direcții de succes pentru Roosters. Nefericit pentru reprezentanții acestui semn sunt numere de 1, 9 și 3 și din nou combinațiile lor diverse. În plus, eșecul lor aduce mișcări roșii și estice. Trebuie menționat faptul că pentru a patra și douăzeci și șase numere ale lunii lunare, iar cea de-a doua, a cincea și a unsprezecea lună a ciclului lunar sunt luate în considerare. Evitați-i urmeze cea de-a treia, nouă și a douăsprezecea luni ale calendarului chinezesc.

Ultima dată când anul cocoșului a fost după cum urmează 2017, iar cea mai apropiată este de așteptat în 2029. Este important de menționat faptul că semnele zodiacului chinezesc sunt definite nu ca am folosit, dar în calendarul lunar, și chiar cu sosirea noului an în China, din care data exactă este situată undeva în intervalul dintre 21 ianuarie și 20 februarie. Astfel, vacanța de la an la an este sărbătorită în diferite zile. De exemplu, nu toți oamenii născuți în 1993 au găsit un semn de cocoș. În acel an, Anul Nou Chinezesc a fost 23 ianuarie.

Cei care s-au născut din 1 ianuarie până la 23 ianuarie, au aparținut încă la anul maimuțelor, și deja cei care s-au născut după 23 ianuarie, au devenit ROOSTERS. De regulă, este posibil să se determine semnul horoscopului estic folosind calculatoare speciale care sunt ușor de găsit pe Internet. Anul următor al cocoșului, care, după cum sa menționat deja, este așteptat în 2029, va veni pe 13 februarie. Este de remarcat faptul că în fiecare an cocoșul are propria caracteristică specială în funcție de elementul dominant și, uneori, culori.

În 1993, anul chinez a durat din 26 ianuarie 1933 până la 13 februarie 1934. Patronate la el cocoș de apă. Cocoșul de lemn sa dovedit a fi un simbol al anului 1945. Ciclul a durat apoi de la 13 februarie 1945 până la 1 februarie 1946. În 1957, Anul Nou Chinezesc a fost întâlnit la 31 ianuarie și a realizat pe 17 februarie 1958. Născut în acel an, oamenii au căzut sub influența cocoșului de foc

Earthen Rooster a răspuns în 1969. Ciclul a durat din 2/șaptesprezece/1969-02/cinci/1970. Data viitoare când cocoșul a venit la viața oamenilor în 1981. Sa întâmplat pe 05 februarie 1981. Efectul de aur sau metal Rooster sa încheiat 24 ianuarie 1982.

În 1993, la 23 ianuarie, un an de cocoș de apă a fost sărbătorită, care a fost lansat până la 09 februarie 1994. Data viitoare cocoșului „bătut“ în 2005 și a fost din lemn. Ciclul calendarului chinez a durat de la 09 februarie 2005 până la 28 ianuarie 2006. Cocosul de foc a dominat viața oamenilor în 2017. Lui „Consiliul“ a fost lansat de la 1/douăzeci și opt/2017-2/cincisprezece/2018. În cele din urmă, în 2029, fenomenul unui Rooster de pământ ar fi de așteptat, care va fi în măsură să influențeze viața oamenilor de la 13 februarie 2230.

Există o altă caracteristică a fiecărui an – culoare. Culorile total sunt cinci, si alterneaza intr-o anumita ordine. De exemplu, negru a devenit un patron din 1933 și 1993. În 1945 și 2005 a existat o tentă albastră, iar roșu a fost dominat în 1957 și 2017. Pentru 1969 și 2029, culoarea principală este galben, dar alb a fost alb prezent în ultima sută de ani o dată – în 1981.

Caracterul oamenilor

Caracteristic unei persoane născute sub semnul cocoșului este foarte interesant. Astfel de oameni ies în evidență prin încrederea în sine și prietenie, ceea ce le face o stea de orice societate. Reprezentanții acestui semn sunt foarte populare datorită comunicabilitate lor, onestitate și deschidere. În ciuda faptului că le place să fie în centrul atenției, nu le face îngustat egoisti. Cocos este considerat a fi nativ și aproape, onest si foarte deschis.

cu toate acestea Vanitatea-l să nu ia: pentru a demonstra frumusețea lui exterioară, atrage atenția altora, fermecător mulțimea – toate acestea în stilul lor. Este demn de menționat faptul că Cocosii sunt de obicei disting prin sanatate excelenta. În plus față de imunitatea congenitală, ei încearcă întotdeauna să mențină un stil de viață sănătos. Cocosii sunt pasionat de diverse sporturi și drumeții adore.

De asemenea, se consideră că caracterul cocoșului afectează caracteristica a anului în care el a fost născut. De exemplu, un cocos de lemn foarte energic născut în anul, dar la persoanele sensibile același timp. Principalele caracteristici negative ale caracterului lor sunt inutile încrederea în sine și impassableness. Rooster Fiery „dă naștere“ unor personalități fiabile și responsabile, disting prin managementul timpului congenital. Earthen Cocos – „tratat“ de oameni foarte drăguț și sociabili care sunt renumite pentru generozitatea și fiabilitatea lor. Rooster de metal este determinat, persistente și nu se tem de dificultăți. În cele din urmă, oameni foarte buni care sunt capabili să simpatizeze și să știe cum să găsească o cale de ieșire din orice situație dificilă se nasc în anul Rooster apă.

Bărbați

Un om născut în anul cocoșului pare foarte atractiv pentru sexul opus. În plus față de faptul că el este o persoană interesantă, el arată, de asemenea, de întreținere bine și ordonat, și se comportă, de asemenea, galant. Obișnuit, Cocoșul are grijă de aspectul său, sănătatea și forma fizică, dar scopul principal al tuturor ritualurilor devine depunerea dreptul de sine în societate. Un bărbat iubește să devină un suflet de orice companie și feeric toate doamnele din jur. Acest lucru explică de ce el face romane fara probleme.

Din moment ce femeile sunt imediat fascinat de magnetismul cocoșului, relația în viața lui este destul de numeroase și de scurtă. În cele mai multe cazuri, o familie fericită apare într-un cocoș numai într-o vârstă matură, și căsătoriile timpurii, dacă este cazul, se termină cu un divorț rapid. Pentru a fi mereu „călare“, un om trebuie să primească întotdeauna atenția asupra altora, schimbului de energie cu ei. În caz contrar, el ar putea ajunge la o depresie completă.

Cocosul preferă să comande, și, prin urmare, nu tolerează fiind în poziția a doua, în orice privință: De la prietenie la locul de muncă. El este încrezător că numai opinia sa este adevărat drept, și cu toată pasiune îl va apăra.

În disputa, un cocoș om nu este timid de expresii ascuțite și nu se teme să jignesc pe cei care înconjoară, trecerea la un plin scandal. Cocoș critică adesea pe alții, dar nu tolerează un comportament similar față de propria sa persoană.

femei

Femeia Rooster arată nu mai puțin eficient decât un om din același an de naștere. Are un bun simț al stilului, capabil să se servească și amintiți-vă să-și amintească pe alții pentru o lungă perioadă de timp. Surprinzător, gustul de cocosi de sex feminin este mult mai bună decât cea a bărbaților, deoarece acestea din urmă sunt înclinați să achiziționeze mamele și tinutele prea colorate. Ea este sociabil, fermecător și este o stea adevărată.

Cu toate acestea, caracterul unui cocoș de sex feminin este destul de complicat. Acesta combină astfel de calități dificile ca rectitudinea și capricii, precum și sociabilitate și tensiuni interne. În același timp, ea poate fi elocvent și activ, dar în același timp, grijuliu și predispus la introversiune. Este predispus la schimbări în aparență, dar rămâne fidel naturii sale. În general, aspectul pentru o femeie este o problemă destul de importantă de viață. Ea are grijă cu atenție la propria frumusețe și sănătate, dar în același timp, a evaluat categoric imaginea altora. Doamna directă a cocoșului poate declara că, în opinia ei, este greșit în costum de cineva din apropiere.

Femeia este de natură artistică și destul de des dedică activități creative. Ușor de a comunica și de capacitatea de a găsi un limbaj comun cu oricine permite să se și în profesii care necesită punerea în aplicare permanentă interacțiune cu oamenii. Lady Rooster Flirtează în mod constant, face noi cunoștințe și, uneori, fac acțiuni spontane și nu prea atente. Cu bani, apropo, ea se adresează destul de rezonabil.

Precum și Un cocoș om, o femeie trebuie să rămână în mod constant în centrul atenției, pentru că o face cu adevărat fericită. Evenimente pe care există un număr mare de oameni sunt o sursă de energie cu drepturi depline pentru ei. Lipsa iubirii și a atenției în viața ei poate duce chiar la probleme de sănătate. Femeia născută în anul cocoșului, mulți prieteni credincioși, în relațiile cu care este gata să acorde atenție, sprijin și căldură. Pentru unele fete, prietenii sunt chiar mai importanți decât familia.

Deficiențele unei astfel de femei pot fi atribuite mândriei și lăudărilor, looping-ului pe propriul aspect, precum și lipsa de flexibilitate. În general, aceia și acei răsăritori consideră doar poziția lor în mod corect și nici măcar nu iau în considerare alte puncte de vedere.

Avantajele explicite ale doamnelor sunt considerate a fi responsabilitatea și concentrarea acesteia, dorința de a atinge întotdeauna obiective și de a îndeplini cu atenție orice sarcini: de la curățarea la deschiderea unei afaceri.

Copii

Cocoșii mici nu se tem să-și exprime opinia, ceea ce uneori duce la probleme cu ceilalți. Ele sunt inteligente nu după vârstă, iubesc să citească și să-și petreacă timpul singur cu ei. Un astfel de comportament al cocoșilor îi place părinților, dar uneori enervant peers. Astfel de trăsături de caracter permit reprezentanților semnului să continue să reușească în viață. Ca o regulă, cocoși mici dragoste și respect din jur. Ele sunt interesante, dedicate prietenilor, inteligent si visator.

Caracteristici pozitive și negative

Un cocoș tipic are o serie de calități pozitive și negative. Reprezentanții acestui semn sunt personalități foarte luminoase, confidențiale, capabile să realizeze o mulțime în viață. Ele sunt ușor de convertit cu oamenii din cauza faptului că este ușor de găsit cu nimeni un limbaj comun și literalmente emit natura bună. Calitatea pozitivă a cocoșului poate fi numit încrederea lui, care, împreună cu partea artistică, permite unei persoane să-și manifeste în mod corespunzător în sine în orice situație. Desigur, plus este și sociabilitatea – cocoșul iubește să fie un suflet al companiei și tolerează singurătatea destul de rău.

Persoana dreaptă nu este frică să voce ceea ce crede. Modul său înghețat poate uneori răni pe alții, dar această deficiență spune de obicei la revedere, deoarece cocoșul este garantul de onestitate și sinceritate. Curajul este un alt avantaj important. O astfel de persoană fără gonflabilă devine apărarea lui slabă, dar va fi bucuroasă dacă fetița lui va aprecia pe alții.

Succesul cocoșii realiza datorită faptului că ei nu se tem de munca. Munca se face întotdeauna cu atenție, cu atenție la detalii. Apropo, reprezentantul acestui semn nu este înclinat la delegatul – va îndeplini mai bine ceva cel care se comportă diferit.

Din trăsăturile negative, trebuie să menționăm curajul și încrederea excesivă de sine. O astfel pare a fi destul de des în curs de dezvoltare în familiaritate și un fel de vanitate. Cu toate acestea, cocoșul pare să fie înconjurător ca o acțiune strălucitoare și predispusă la acțiuni excentrice, atât de multe dintre ele nu sunt foarte bune „episoade” spun la revedere. Cu toate acestea, încrederea în sine a cocoșului de foarte multe ori duce la faptul că el se repede în escrocheriile și aventurile, fără să se gândească la consecințele. Cu toate că, în cele mai multe cazuri, totul se termină cu bine, pierderile sunt, de asemenea, probabil.

cocoși neceremonioasă sunt înclinați să dea sfaturi pe care ei nu au cerut, de asemenea, și pentru a obține în treburile altor oameni. Quiliency duce la dispute frecvente ale căror rezultate, de altfel, este mai puțin important decât procesul în sine. Caracteristica rooziilor și a încăpățânării, care, împreună cu conservatorul, face comunicarea cu o astfel de persoană extrem de dificilă.

Activitate profesională

Roșii devin adesea carieriști care sunt revendicați la locul de muncă la locul de muncă în capitolul unghiului. Cu toate acestea, munca dur și talentele congenitale le permit să-și atingă obiectivele fără prea mult efort. Se crede că pentru reprezentanții acestui semn, profesiile legate de comunicare sau discursuri publice sunt adecvate. De exemplu, este vorba despre un jurnalist, un prieten gazdă TV sau radio, un blogger, manager de vânzări, profesor sau un specialist în relații publice. În plus, pozițiile de succes includ stiliști, restaurante, fermieri, sportivi si militari, chirurgi și stomatologi, precum și agenți de poliție.

Una dintre principalele probleme apărute pe calea cocoșului, intervenția celorlalți devine intervenția, de exemplu: sfaturi, plângeri și instrucțiuni. Prin urmare, dacă există o astfel de oportunitate, el încearcă să lucreze singur și nu face parte din echipă.

În ciuda acestui fapt, o persoană este obligată în mod constant prin laudă și aprobare în jurul celorlalți, deoarece cuvintele plăcute sunt motivația perfectă care forțează lucrarea chiar mai rapidă, mai eficientă și mai bună. Acest lucru explică faptul că cocoșii tind să preia excesul de muncă.

Dragoste și relații

În general, sunt parteneri excelenți atât în ​​dragoste, cât și în relațiile prietenoase. Ele sunt angajate în jumătățile lor, rudelor și celor dragi și, de asemenea, apreciază cu sinceritate ceea ce au. În plus, astfel de oameni păstrează întotdeauna acest cuvânt și îndeplinesc aceste promisiuni, care, desigur, beneficiază întotdeauna de relații. conflictele devin probabile rezultatul mici iubire de sine și dorința de a te lauda in mod regulat despre realizările lor, ceea ce poate ofensa pe alții. Pentru cocosul este extrem de important ca partenerul nu numai că au înțeles, dar, de asemenea, „hrănire“ stima de sine. Atunci când rupere, va experimenta mai mult datorită propriei imagini decât din cauza încetarea imediată a relațiilor.

Relațiile de astfel de persoane un start rapid, dar se dezvolta rapid. El se comportă foarte excentric, și, uneori, chiar impune persoana sa de om. Cu toate acestea, după încheierea mariajului, a calmeaza cocoșul jos și arată natura sa profundă. În plus, el continuă să ceară adorarea mulțimi, companii mari, partide rapide, și, prin urmare, viața de familie nu reprezintă o lungă perioadă de timp.

Compatibilitate

Compatibilitatea cocoșului cu alte semne de horoscopul chinezesc este destul de neobișnuit. Cele mai bune relații de dragoste sunt construite cu tauri și șerpi, dar cu șobolani, câini, iepuri și cai, nu este mai bine să se lege la toate – rezultatul va fi fără succes. Cu un tigru, cocoșul are șanse destul de bune nu numai pentru prietenie, ci și pentru relațiile de căsătorie puternice. Aceleași perspective sunt caracteristice dragonului. Dacă una dintre perechi este o capră, o maimuță sau un porc, va trebui să depuneți eforturi maxime pentru a construi ceva.

În ciuda faptului că șobolanul și cocoșul au multe în comun, ele sunt încă opuse explicite și, prin urmare, formează cupluri foarte nefericite. în plus, Se crede că, dacă va apărea chiar Uniunii și, se va încheia în motive monetare, până la sărăcie. Relațiile ciudate nu sunt capabile și transformate în prietenie puternică. În ceea ce privește afacerea, el va înceta cel mai probabil, existența sa din cauza faptului că ambii parteneri vor considera mai importante și nu vor fi în măsură să ia decizii egale comune.

Bull cu un cocoș poate forma o uniune excelenta, dar numai pentru a lucra la relații. De exemplu, un cocoș destul de vanitos va trebui să se oprească să joace la domiciliu, așa cum este folosit pentru companiile mari de oameni nu este deosebit de apropiate. Două semne pot deveni prieteni excelent, dar relația de afaceri care sunt categoric nu este recomandată. Atunci când se lucrează împreună, taurul se va aplica toate eforturile, iar cocosul nu va fi capabil să-i răspundă în același mod în care conflictele vor provoca.

Cocoș și tigru poate forma o uniune foarte dificilă. În cazul în care ambele nu sunt saturate cu un transport și egoism, relațiile vor fi condamnați. Tiger de la bun început va fi mai degrabă negativ faptul că îi place să se laude de popor ales și „fluffing pene“, iar această nemulțumire poate, în viitor, poate depăși toate lucrurile bune care sunt în relații. Prin urmare, pentru a menține funcționalitatea Uniunii, este necesar să se facă suficient efort. relații de prietenie și de lucru pentru aceste două personaje nu sunt recomandate în mod special.

Cocosul cu iepurele este considerat o combinație proastă. În ciuda faptului că acestea au similitudini, diferențele sunt prea evidente. De exemplu, iepure este foarte îngrijorat și frustrat din cauza comportamentului tipic al cocoșului. Prietenia dintre semne este, de asemenea, în discuție. În ceea ce privește relațiile de lucru, sensul lor este disponibil numai pentru iepure, dar cocosul de un sens special este puțin.

Cocoș și dragon poate forma o uniune puternică, care se bazează pe dorința reciprocă de a avea o familie și, desigur, sentimente. Ambiția ambelor semne, precum și unele caracteristici ale balaurului poate duce la faptul că mariajul va fi. Dacă dragonul are bani și poziția în societate, partenerul său va fi extrem de localizat pentru căsătorie. Prietenia dintre semnele se bazează, de asemenea, pe simpatie reciprocă și robble în raport cu banii dragon. relații de lucru poate fi de succes, în special în sectorul public orice. În plus, este important ca rolul de domiciliu este încă la dragonul.

Snake Rooster sunt un excelent plus unul de altul. În timp ce primele evaluează tabloul extern, al doilea atrage mai multă atenție la conținutul intern, dar împreună ele devin o echipa excelenta. Deși viața amoroasă poate avea dificultăți lor, prietenii ei sunt perfecte. Cu toate acestea, nu este recomandat să înceapă o afacere în comun.

Cal cu un cocoș nu este tratată în mod special unul cu celălalt. Cu toate acestea, dacă soarta le-a redus împreună, cheia funcționalității Uniunii este o separare frecventă, de exemplu, pe o călătorie de afaceri. Prietenii lui sunt notabili, dar tovarăși care au loc doar la evenimente de divertisment, destul de bune. Munca comună la semne se dovedește rău – cocoșul nu este capabil să aibă încredere în cal, în timp ce calul crede că cocoșul nu este suficient.

Capul de capră reprezintă o combinație destul de complicată. Toată lumea, de regulă, se referă la activitățile proprii prioritare și la partenerul neglijent. Conservarea relațiilor este posibilă numai în această situație, când ambii parteneri încep să lucreze la relații, să-ți aprecieze partenerul și să ia în considerare sentimentele sale. Prietenii și afacerile sunt probabil să fie imposibilă din cauza numeroaselor neînțelegeri.

Un cocoș cu o maimuță nu va putea să construiască nici dragoste, nici prietenia – ambele vor face plângeri și se simt nefericite. În maimuța de afaceri comună poate avea cu ușurință un cocoș. Relațiile cu un câine nu se adaugă, în principiu, din aceleași motive. În plus, câinele anechează întregul zgomot produs de un cocoș.

Este foarte dificil să se construiască relații și cu porci. Sunt personalități foarte puternice, dar posedând calități complet opuse. Relațiile de lucru între semne sunt distruse din cauza neîncredere între parteneri.

În ceea ce privește două rooziune, horoscopul nu recomandă nici măcar să înceapă orice interacțiune. Orice tip de relație va fi distrus datorită certurilor și conflictelor constante.

Reprezentanți renumiți

Celebrități Roozerele sunt prezente în multe domenii de activitate. De exemplu, Un reprezentant luminos al acestui semn este Catherine II. Mulți răcitori în domeniul culturii, de exemplu: Yuri Nikulin, Leonid Yakubovich, Dima Bilan și Ksenia Sobchak. Dintre sportivi, este necesar să menționăm Andrei Arshavin și Konstantin Tszyu. Lista stelelor străine nu este mai puțin extinsă – Roman Polanski sa născut în anul, Natalie Portman, Matthew Pera, Beyonce, Karl Lagerfeld și multe altele.

Despre bărbații și femeile născute în anul cocoșului, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: