Barbat Dragon Taur: caracter și relație

Barbat Dragon Taur: caracter și relație

Omul care sa născut în anul dragonului, posedă un caracter dificil. Unele dificultăți adaugă și dacă semnul horoscopului este Taurus. Să luăm în detaliu o astfel de combinație de horoscopi pentru a afla despre toate avantajele omului, deficiențele sale și cum ar trebui să fie femeia perfectă pentru el.

caracteristici generale

Taurul de sex masculin născut în anul dragonului este o persoană puternică, cu un caracter dificil și inaccesibil. Caracteristica horoscopului spune că un astfel de om alege cel mai adesea o profesie asociată cu creativitatea. El are imaginația perfectă, ceea ce îl ajută să aibă loc cu ușurință în profesie. El știe cum să nu-standard de gândire creativ și datorită acestui atinge cote mari în cariera.

Un astfel de om este foarte multiple fațete, natura conferit de vițel printr-o varietate de diverse talente, care pot fi cheltuite foarte mult timp. Dar principalul lucru despre ceea ce ar trebui să știe o fată, care vrea să se conecteze destinul lui cu el, este că Taurul-dragonul este înzestrat cu încăpățânare naturală, unul liber, nu este atât de ușor. Încăpățânarea acestui om ajută și interferează în același timp. Aceasta ajută este faptul că o persoană este ușor de realizat de către țintă. Dar aici pentru a convinge Taur, chiar daca nu este corect, va fi absolut imposibil.

Acest om trebuie să aibă o ocupație permanentă. Nu contează că Taurus lucrează la locul de muncă, în cazul în care nu există nici un hobby, apoi într-un timp scurt, un astfel de om poate cădea în depresie profundă. Și vițeii nu sunt atât de ușor pentru a obține dintr-o astfel de stare. În plus, acestea pot fi respinse în depresie și de muncă neiubit, astfel de oameni aleg întotdeauna propria lor ocupație numai în suflet și nu urmăresc scopuri mercantile. Pasiunea preferată este ceea ce ajută acest om să se relaxeze și să aducă gândurile în ordine. A doua jumătate trebuie să fie pregătite pentru faptul că, uneori, Dragon Taur se va muta în fundal, și în primul rând va fi un hobby preferat.

Taur-dragon are un caracter intens și dificil. Toate problemele tale, acest om este utilizat pentru a rezolva doar în mod independent și nu va solicita asistență. Confruntarea cu toate dificultățile, un astfel de om se dovedește el însuși și tot în jurul valorii de ceea ce este capabil de mult.

Caltz, născut în anul dragonului, este foarte important ca oamenii din jur se gândească la el, îi place să fie în centrul atenției.

Puternic și tare în natură Taur Dragon nu își arată niciodată slăbiciunile, ci și de la alte persoane. Un astfel de om nu-i place să fie un om slab care continuă să plângă și plângând. Lângă el ar trebui să fie doar personalități puternice care știu ce vor de la această viață și știu cum să-și atingă obiectivele în niciun fel. Lipsa unor astfel de oameni este că sunt prea încrezători. Uneori, fără a accepta asistență, ei nu fac față situației lor, rezultând colaps. Dar astfel de situații nu sunt predate de povestiri, ele continuă să adopte pe aceeași rake. Suferit un eșec, chiar dacă minore, vițeii cad în depresie și vina pe cei din jurul, dar nu numai. În astfel de momente, oamenii par a fi întreaga lume împotriva lor. După ce au venit la ei înșiși, vițeii sunt luați pentru a lucra cu o nouă forță și zel, obținându-se ca rezultat al dorit.

Îndrăgostit

În dragoste și relații personale Taurul Dragon nu este gata să se dea complet a doua jumătate a lui. Un om necesită o atenție, dragoste și îngrijire. Dar aici pentru a da în schimb același lucru nu intenționează. sentimentele personale, confortul lui personale vor fi întotdeauna mai presus de toate. Prin urmare, a doua jumătate va trebui să pună cu acest lucru, dar pentru a reface caracterul oamenilor Taurus, aranja o isterică și a pus ultimatumul inutil.

Dragon Taurul este gata să semneze o atenție la prietena lui numai dacă este într-adevăr în dragoste. De dragul iubitei sale, el este gata pe o mulțime. Dar fata ar trebui să ne amintim caracterul dificil al omului astfel de semne și că chiar atenție un astfel de om nu va avea modul în care fac ceilalți. Taurul este gata să aibă grijă de a doua jumătate a lui că iubirile. Gata pentru a da flori și cadouri ei, chiar și gata de a aduce cafeaua în pat. Dar, în schimb, vrea să audă o laudă constantă și încurajarea în adresa sa.

Un astfel de om este prudent, dar în schimb, fata ar trebui să cânte difilajul la vițel, lăudând generozitatea și bunătatea lui.

A doua jumătate a unui astfel de om ar trebui să fie pregătită pentru faptul că darurile și buchetele pe care le vor primi exclusiv pentru sărbătorile. În același timp, dând un Dragon-Taur numai cadouri practice. Acest om nu este gata să cheltuiască bani pe prostii sub formă de cercei, dar un mixer sau o combinație în fermă va folosi cu siguranță. Și chiar dacă fata este deschisă de a vorbi despre ea, a vrut să ajungă ca un cadou, nu va convinge Taurul. În opinia sa, darurile ar trebui să aducă beneficii practice și nu doar vă rog ochii și sufletul.

Dacă fată reușește să tragă un astfel de om în biroul de registru, el va fi în căsătorie și soț de îngrijire. Particularitatea Dragonului Taur este că pentru familia sa este gata să meargă la tot, dacă numai toată lumea era fericită și securizată. Toate obligațiile pe care un om preia, fără a permite soțului să lucreze. În același timp, el știe cum să câștige bine și știe exact cum să o facă. În cazul compatibilității perfecte, Taur-Dragon își va înconjura soțul legitim cu căldură și îngrijire. În schimb, dorește înțelegerea, susținerea și iubirea. Dacă unele dintre acțiunile și acțiunile sale nu vor primi aprobarea din partea celor dragi, atunci persoana se va urca rapid în el și se încadrează în depresie.

Uniunea puternică a acestui om este posibilă cu o femeie care sa născut un an de maimuță sau șobolan. Dar pentru a crea o familie cu o femeie născută în anul câinelui sau un tigru, cu siguranță nu va reuși, chiar dacă vrea să câștige dragostea și atenția acestui om.

Ceea ce ar trebui să fie o femeie aproape?

Înainte de a cuceri inima unui astfel de om, ar trebui să înveți ce fel de fată ar trebui să fie lângă el. În jurul este întotdeauna plin de femei, deoarece Dragon Taurus reușește farmecul și afectivitate sale de a atrage reprezentanții sexului frumos de toate vârstele. Dar acest lucru nu înseamnă că un astfel de om este un womanist. Pentru a fi aproape de o astfel pe om, trebuie amintit că aceasta este o persoană foarte impresionabil și emoțională. În nici un caz nu-l poate da un motiv de gelozie, nu va fi bine. Dragon-Taur are o imaginație foarte dezvoltată, astfel încât un om poate aranja scene emoționale de gelozie. Pentru a nu provoca Taur, ar trebui să fie cel de lângă el că va fi capabil de a cuceri încredere și dragoste bărbați.

Un astfel de om foarte des își schimbă planurile și hobby-uri sale. Prin urmare, iubita Dragon Taurul ar trebui să fie ușor să se ridice, gata de a călători, excursii neașteptate. Chiar dacă merge la un restaurant in seara asta, nu înseamnă că vei ajunge acolo. Pe drum, Taurul poate schimba mintea lor, și vă puteți bucura în mod miraculos le in afara orasului pe un picnic improvizat. Este inutil să aranjeze scenele, trebuie doar să admire originalitatea lui și se bucură de ceea ce a iubit-o face cineva pentru tine.

Pentru aceasta, omul este foarte important ca a doua jumătate interese comune în tot și a fost gata să meargă la el oriunde.

Dragon-Taur apreciază femeile harnici care face fata rapid si pricepere, cu temele lor și, în același timp, să găsească timp pentru a se urmeze. Nu se opune critica în adresa ta, nu tolerează comentariile. Prin urmare, cererea pentru tine va rămâne cu siguranță untrined. Este mai ușor să faci totul singur, și să-l lase în pace. Fata care va fi aproape de Taur născut în anul Dragonului ar trebui să fie gata pentru ce va fi în centrul atenției în perechea lor. Un astfel de om nu-i place și nu tolerează indiferență. Un om trebuie să simtă în mod constant că îl iubești că este cel mai bun că ești aproape și gata să pleci în această viață în mână până la capăt

Despre ceea ce un om-taur în dragoste, uită-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: