Caracteristicile semnul zodiacal cancer

Caracteristicile semnul zodiacal cancer

Dintre toate semnele de cancer este Zodiac una dintre cele mai misterioase și contradictorii. El nu doar trăiesc în lumea modernă, cu sensibilitatea sa agravat. Dar dacă el lasă să meargă la cealaltă persoană, să rezolve ghicitori cu o variabilă, cum ar fi apa, natura, el poate toată viața.

caracteristici generale

Perioada semnului începe pe 22 iunie. Primactul său în zodiac se termină pe 22 iulie. Sub influența constelației cancerului, toată lumea cade, a cărei lună și data nașterii se dovedesc a fi în acest interval de timp.

Cancerul este unitatea energiei masculine și feminine. Acest lucru, pe de o parte, esența maternă și pe de altă parte – apărarea dezvoltării și a creșterii.

Simbolul semnelor zodiacale – curse de curățare. În viață, aceasta înseamnă abilitatea de a le lua pentru lucruri și lanțuri importante să le păstreze. Zilele bune pentru acest semn sunt joi și luni. Bad – marți și sâmbătă. Numere de noroc – 2, 4, 5, 8.

Evenimentele cheie din soarta reprezentanților acestui semn sunt 11, 23, 35, 47, 59, 71 de ani de viață.

Element, culoare și talismani

Cancerul aparține elementelor de apă. În viața sa, acest lucru înseamnă preocupare emoțională fără sfârșit și efemeritatea, ascuns sub grosimea apei. Gestionează semnul lunii. În viața unui reprezentant filigran, aceasta contribuie, de asemenea, o mulțime de rebel și are o puternică influență asupra caracterului.

Talisman sunt imagini simbolice ale inimii, cancer și trifoiul. Cele mai multe Rac Potrivit albastru, turcoaz, argint, verde, roz și alb Culori.

Printre decorațiunile acestor oameni este mai bine de a alege de argint cu calcit, smarald sau perle.

Caracteristicile persoanei

Descrierea semnului nu poate fi pus în câteva fraze. Luna care afectează caracterul de cancer face moale și sensibilă. Acest semn are intuiție excelentă, care va fi eliminat din contactele nedorite cu persoane care se pot aplica rani mentale. Reprezentantul acestui semn „târăște într-un pârâu liniștit și care ascunde în cochilia“ până când pericolul afectează.

Strying adesea nu înțeleg acești oameni. Schimbare rapidă la surprizele lor de spirit și confuze. Nici acest cancer nu se supără. Înconjurătoare nu au timp pentru a realiza cauzele unei schimbări atât de puternice.

Dar într-un moment greu nu există o vestă mai bună pentru plângerile în care puteți plânge. O astfel de persoană va spune calea de ieșire din situație. Într-un alt moment, este destul de capabil de glume și distracție în compania apropiată, cum ar fi mintea.

Cu toate acestea, multe dintre cancere cel puțin ușor îndepărtate de la alții. În cea mai mare echipă, reprezentanții acestui zodiac se simt adesea ciudați, timizi și se simt ciudați.

Cancerul omului pare uneori slab, dar în caracterul său există întotdeauna o instalare clară pentru a obține un anumit scop. Și obținerea dorită, nu va da-o deja.

Secretul unei astfel de persoane o face legată de casă. Există rar în această zonă. Aici puteți salva cu succes toate secretele tale. Această apropiere face ca forma de cancer în jurul lui un cerc restrâns de oameni cu adevărat apropiați – rude și prieteni, la care poate avea încredere în totalitate sau cel putin stiu exact ce se așteaptă de la fiecare dintre ele.

Om

Rac Omul – din rasa de personalitati harnici. Se caută soluții la problemele de lucru cu costuri minime de energie, dar în cazul în care nu găsește aplicații în viață, este destul de gata să se transforme într-un parazit al societății – alcoolici și mocasini dintre reprezentanții acestui semn suficient.

În ceea ce privește sexul opus, astfel de tipi se comporta mai multe egoist, care ofensează fetele în domeniul atenția lor. Cancerul atrage cu ușurință și, de asemenea, rupe cu ușurință relații. se manifestă egoista sex. Femeile din pat de multe ori se comporta familiar. Cel mai bun partener pentru el – Masochist.

Rugozitatea și alienare, manifestată în timp, sunt pe partea opusă a vulnerabilității sale.

Pentru a căuta un astfel de om, se va lua o mulțime de timp. Din partea unei astfel de persoane o poate părea sumbră, nemulțumiți de tipul, dar în cazul în care immembers altcineva, este capabil să devină blând și grijuliu, în relațiile cu fetele va arăta toate romantismului lui ascunse.

În cazul în care cancerul cade în dor și starea de spirit melancolic, aceasta trebuie să fie sprijinite și consola.

Îngrijirea acestei persoane ridică. Acest lucru este perfect combinat cu atitudinea sa practică și rezonabilă la viață. De obicei, astfel de oameni nu suferă din cauza lipsei de bani, se bucură de acumularea lor, cu toate că este imposibil să fie numit lăcomie. Mai degrabă, aici putem vorbi despre continuarea prudenței și dorința de a asigura mâine dvs. În acest sens, reprezentanții filigranul preferă să aibă exact bani la îndemână, și nu de investiții în ceva.

Finanțe – sferă la care un om de cancer se referă fără umor. Chiar dacă se asigură destul, este predispus să locuiască sale „stocuri“ și par deloc. Și chiar dacă el începe să-și petreacă sângele dintr-o dată pentru a satisface un fel de interes, aceasta nu se va transforma într-un obicei.

Pentru economie trateaza un avantaj deosebit. Preferă să cumpere un lucru demn decât petrecut pe ieftin, care va trebui să caute rapid un înlocuitor.

În îmbrăcăminte, astfel de oameni să adere la conservatorism. Este dificil de a vedea cancer în pantaloni de sport, dar într-un costum de potrivire bună – cu ușurință. Și nu depinde de cât de mult bani el are.

Omul a acestui filigran este foarte atașat de casa-mamă și mama lui. Nu contează modul în care prietenul a reprezentat un om independent și pentru adulți, în adâncul sufletului, el va căuta aceeași calificare în orice femeie ca ea are, să aibă și să se confrunte cu copilul său interior.

Femeie

Femeia Rac se distinge printr-o sensibilitate specială. Ea își găsește salvarea din fluxul furios emoțiilor altor oameni nu întotdeauna favorabile lui în familia lui. Într-un cerc de familie cu ordinele care sa instalat, se va simți, de asemenea, calm, ca un ambalaj mic într-un cald pârâu, în cazul în care prădătorii nu primesc și un val de frig nu va invada.

Citește mai mult  Bărbați taurus-câine: caracteristici și relație

Această femeie este caracterizată printr-o energie sexuala mare, cu toate că reprezentanții sexului opus nu arată dorințele lor. De multe ori se uită în acest sens, ca o stâncă inexpugnabil, pentru că nu vrea să arate slăbiciunea. Pentru ao ascunde, poate o poveste este destul de dur.

Matrițarea starea de spirit a unei astfel de femeie dincolo de perplexitatea. La un moment dat poate fi trist și deprimat, iar în cealaltă – blândă și veselă. Și va fi foarte dificil de ghicit, care a servit ca un motiv atât pentru tristețe, cât și pentru bucurie.

Ca și cancer, o femeie care a apărut pe lumina sub acest semn al zodiacului, știe cum să economisească bani, deși bunăstarea sa materială nu va fi expusă la. Nevoie de ea, de regulă, modestă și începe să petreacă sincer câștigat pe ceva, cu excepția achizițiilor obligatorii, fără de care nimeni nu poate face, numai atunci când lipsa ei de bucurie. Deși economiile și în acest caz vor depăși în continuare costurile.

Chiar și pe daruri, ea arată din punct de vedere practic. Dacă un iubit va da un buchet luxos în vacanță, fără nici o cochetă, poate spune că nu merita cheltuieli, dar voi aprecia cu sinceritate plimbarea de-a lungul țărmului de mare sau chiar sub lună.

Natura îi dă mare bucurie. Acest fundal îi permite să se relaxeze, iar satelitul său are ocazia să vadă cele mai strălucite laturi ale „modului de natură”.

O astfel de femeie, precum și ei colectate de cancer, nu pot tolera atunci când critică. Ea este de nesuportat să fie abandonată.

Ea nu își dezvăluie secretele, dacă numai pe un nonsens tânăr. De-a lungul anilor, astfel de femei sunt din ce în ce înclinați să păstreze gândurile lor cele mai intime cu ei. Pare chiar și că judecățile lor pur și simplu nu interesează pe nimeni, așa că nu vor să le impună nimănui în jur. Încrederea într-o altă persoană ar trebui să fie pur și simplu foarte imensă pentru a-și spune sincer sentimentele și gândurile.

Răbdarea acestei femei se mișcă. Uneori o are atât de mare încât nu îi permite să avanseze și să ia decizii care să o salveze de la mormânt. Când vine un timp nefavorabil în viață, de multe ori pur și simplu nu știe ce să facă sau nu poate să decidă să taie toate nodurile care nu permit, fără să „respire“. reacție tipic de cancer – baricadat în „coajă“ lui și să aștepte până când totul se încadrează în loc.

În răbdarea lui, pune incredibil de multă energie, și numai ajunge la epuizarea completă a forțelor și asigurându-vă că este imposibil să se consolideze circumstanțe, este rezolvată pe unele schimbări semnificative în ceea ce soarta.

Astfel de femei nu sunt oprite, uneori se comporta ca fetele mici. Este necesar ca acestea să fie răsfățat. Dar nu trebuie să ia un astfel de comportament pentru lipsă de putere înainte de viață. În cazul în neguri apărător mâinile, un cancer de femeie și se va găsi o modalitate de a avea grijă de ei înșiși. În același timp, este capabil de eroism adevărat atunci când este vorba de persoane apropiate care au nevoie de participarea ei. O astfel nu va lăsa niciodată într-un moment dificil și poate fi singurul sprijin care va da speranță de salvare de la fără speranță.

Sănătate

Datorită sensibilității sale crescute, cancerul este cel mai vulnerabil în tot ceea ce este conectat cu sistemul său nervos. Depresia pentru el nu este mai puțin frecventă. El nu poate lucra pentru o lungă perioadă de timp, fără o pauză. Chiar și vacanța minimă permite să se relaxeze nervii încordați. Uneori, cancerul este pur și simplu necesar să se retragă din punct de vedere fizic tot în lume să iasă din informațiile și fluxul emoțional.

Va ajuta la depășirea procedurilor de apă probleme. Tratamentul de plante medicinale el va beneficia, de asemenea.

Creșterea afectivitate face cancer predispus la boli infecțioase, deoarece sistemul imunitar scade mereu din cauza stresului. Pe pielea pentru o lungă perioadă de timp urme de inflamație. Alte deficiențe din organism – tractul gastrointestinal și tot ce este sub piept.

Aceste semne trebuie tratate cu alimente grase și acute. Stomacul raspunde negativ la stres, care este supus de cancer (ulcer – o boala destul de comună în rândul reprezentanților acestui semn). Pentru tractul gastro-intestinal în acest caz, este mai util pentru produsele lactate și alimentele cu conținut ridicat de iod.

Se observă că reprezentanții filigranului prezintă în mod serios perioadele de menstruație, dar ele dau naștere mai ușoară decât altele. Consecințele avorturi pe astfel de femei afectează mult mai puternic decât pe reprezentanții sexului slab născut sub alte semne ale zodiacului.

Cancerii adesea suferă de tensiune arterială redusă. Susceptibile la excedentă completă. Pe ele afectează prost somnul lung în luna plină. Trebuie să caut soluții la problemele care nu sunt de la medici, ci în instalații de viață loiale și obiceiuri. De la nutriție, respectarea planificării clare a somnului și a vegherii, bunăstarea lor depinde foarte mult. Dacă respectați regulile de viață simple și nevoile de a merge la clinică.

De la problemele de sănătate elimină reprezentanții acestui semn și a unui loc de muncă preferat. Și este mai bine să alegeți cancerele pe care le vor primi întreaga zi lucrătoare. Pentru gândurile străine și emoțiile inutile vor rămâne mai puțin timp și efort.

O familie

Găsiți-vă pe cei dragi și singura persoană este foarte importantă pentru cancer. Complexitatea este că unul dintre reprezentanții acestui zodiac va trebui să re-înlocuiească sinceritatea sentimentelor sale pentru el.

Cancerul poate rezolva timp candidații pentru rolul soției sau al soțului său. Dacă o astfel de persoană se întâlnește, el va face totul pentru a-și cuceri simpatia. Pentru acest semn, familia este o chestiune serioasă. În ea, el va conduce departe de ostilitatea lumii exterioare, va pune climatul său special în ea.

Citește mai mult  Femeile caracteristice ale Fecioarei născute în anul Maimuței

Pentru soții săi, o femeie născută sub semnul cancerului, parțial aparțin copiilor și urmează cum se îmbracă, mănâncă, aruncați-vă de sănătatea lor. Astfel de doamne încearcă să dea sfaturi și să trimită o persoană apropiată pe calea cea bună, dacă credeți că există o nevoie specială.

În locurile publice din cadrul companiei, soțul / soția este rară și încercați să nu ieșiți prea mult pe fundal. Rolul șefului familiei preia numai dacă a doua jumătate încearcă să o elimine.

Cananța omului se teme mereu să facă o alegere incorectă a viitorului soț. O eroare în această privință va percepe extrem de dureroasă, astfel încât să poată trage mult timp cu un pas decisiv spre crearea unei familii. Dar dacă se ia decizia, el nu se va retrage de la el.

O femeie care l-a început în căsătorie va primi un tată minunat pentru copiii lor. Cancerul monitorizează îndeaproape ceea ce se întâmplă în viața lor, este interesat de succese și investește în dezvoltarea descendenților.

Este dificil pentru el să perceapă schimbări în legătură cu Chad preferat. Cu cât sunt mai în vârstă, cu atât mai mult petrec în afara casei și mai multe interese care nu sunt legate de părinți. Să concureze cu faptul că copiii au încetat să fie bebeluși și nu mai sunt atât de legați de Tatăl, este foarte dificil pentru el.

Cea mai potrivită pereche pentru cancer va fi același semn, precum și Fecioara, Scorpionul, Peștele sau Taurul.

Două cancer în același pârâu se pot înțelege, fiind deschise unul pentru celălalt și se securizează financiar. Fecioara și cancerul sunt capabili să ofere reciproc fericirea familiei – atât „temele”, cât și vor putea lucra cu aceeași perseverență pentru beneficiul comun.

Compatibilitatea scorpionilor și a cancerului se bazează pe aceleași valori de viață. Ambii încearcă să achiziționeze copii, să cumpere sau să construiască o casă comună și să asigure auto-stabilitatea.

Peștele și cancerul găsesc rapid un limbaj comun, deoarece emoționalitatea unuia și cealaltă este ridicată în comparație cu judecata aterizată. Pentru cancerul de pește cu capacitatea lor de a simpatiza și de a asculta practic perfect ca soț sau soție.

Căsătoria Taurul și cancerul se dezvoltă de obicei ca existența calmă și măsurată. Acești oameni nu au dezacorduri în materie de uz casnic. Ambele se disting prin practicitate și economie.

Nu este ușor să dezvolți relații cu Capricornul și Varsatorul. Spre deosebire de cancer cu dependența de casă și familie, Capricornul este reglat la dorința de prestigiu și situația publică ridicată. În plus, ei nu iau în considerare interesele altor persoane și respinge filigranul.

Aquietary mișcă logica și inteligența. Un reprezentant al elementului de apă reprezentativ pentru un astfel de semn pare prea rece. În ochii acvarii, cancer, la rândul său, pare să se gândească prea îngust. Dar filigranul evaluează Varsatorul ca suferind de gigantomanie si superficial legat de detalii importante.

În comparație cu cancerul intern, Varsatorul este predispus la schimbarea locurilor. Astfel încât aceste semne sunt opuse, destul de predispuse să se completeze reciproc.

Afaceri

În tinerețe, mulți raci au de multe ori așteptând viața să aleagă cazul pentru ca ei să fie dedicați. Dacă familia a fost deja stabilită în familie, cancerul este mai ușor să se potrivească în ea, făcând ceea ce a văzut de la copilărie. Sau, dimpotrivă, dintr-un sentiment de contradicție cu părinții sau circumstanțele, acest semn va prefera ceva opus de natura activității.

Atunci când alegeți o profesie, reprezentanții acestui semn al zodiacului trebuie să ia în considerare tendința lor de a lucra monotonă. O astfel de persoană surprinde cu preferabil și perseverența pe calea aleasă. El este capabil să se dedice în întregime cazului ales, deoarece se poate concentra asupra lucrurilor principale și analizează tot ceea ce se referă direct la această problemă.

Care nu sunt înclinați să schimbe munca, deoarece este strâns legată de obișnuință și nu-i plac schimbările care transportă potențiale pericole și inconveniente.

Un astfel de angajat poate să nu arate excelent succes din primele zile, dar pot găsi modalități de a simplifica sarcina nu numai, ci și la alți participanți la proces. La locul de muncă, astfel de oameni se prezintă ca artiști responsabili care sunt în mod constant îmbunătățiți în profesia lor. De-a lungul anilor este posibil să perceapă cele mai dificile sarcini fără frică.

Este de dorit ca acest specialist să aibă ocazia de a lucra într-o atmosferă liniștită, liniștită, înconjurată de câțiva cerc de colegi, cu care a fost stabilit un bun contact psihologic. O opțiune de succes pentru astfel de semne este activitatea „pe telecomandă”. Nu este sub supravegherea șefii, această persoană este destul de capabil de a vinde propriul program de lucru și nu distras de afară în timpul unei zile de lucru.

Cancerul se referă la tipul de oameni în care este convenabil să „plimbare“. El poate fi mulțumit cu un salariu mic, care în mod clar nu corespunde rezultatelor muncii sale. Dacă este necesar, va fi reciclat necondiționat și „conectați-vă la” șefii.

Dintre acești oameni, există profesioniști excelenți de animale. Au sentimente speciale.

Acestea sunt bona minunate și educatori în grădinițe, așa cum le place și să știe cum să aibă grijă nu numai despre copiii lor, si sunt, de asemenea, posibilitatea de a găsi un limbaj comun cu ei și simpatie cuceri.

Dintre acestea, bucătari frumoși ieșesc. Bucătăria este una din acele locuri în care cancerul se simte bine. Pasiunea pentru terenuri și frumusețe face din ei silvicultorii bune și grădinari.

Abilitatea de a se concentra permite acestor oameni să stăpânească ceasornicia de specialitate sau bijutier. În psihologie și jurisprudență, cancerul este, de asemenea, capabil să obțină înălțimi mari. În acest sens, ajută la abilitatea de a avea încredere și de a păstra secretele altor persoane. Dintre acestea, se obțin bare de control bune, restaurante și magazine.

Citește mai mult  Cabani și Tiger de compatibilitate

Printre reprezentanții acestui semn, mulți caută poziții de conducere, în special toate depozitele pentru aceasta le-au. Cu toate cerințele sale, astfel de oameni sunt capabili să susțină subordonații care sunt primiți, forma binevoitoare de comunicare. Anxietățile și preocupările proprii păstrează cu mine pentru tot timpul de lucru, deplinându-se complet la preocupările care apar pe drumul spre obiective în afaceri.

Cancerul Capul este întotdeauna concentrat pe lucrul cel mai important, și de la subordonații săi impune aceeași atitudine în cazul. Dacă este necesar, va învăța personal munca în aval, după cum este necesar. În același timp, va fi potrivit pentru problema învățării cu toată atenția și răbdarea, căutând rezultat într-un timp scurt. Acest manager vede întotdeauna unde pot apărea dificultăți în astfel de cazuri și le împiedică în mod prudent.

În același timp, șeful cancerului este capabil să păstreze echipa în tensiune, deoarece nu trece prin grinzi frecvente neobservate, fum și târziu. Munca efectuată de cumva, chiar și cu un aspect superficial, diferă de cel care se face în conformitate cu cerințele sale.

Auto-omisiunile vor observa întotdeauna și nu le vor uita să-și amintească când este potrivit timp, precum și cu toată justiția pentru a aduce un omagiu angajaților fiabili.

Cu toată rigoarea sa, șeful nu este un zahăr. Puteți conta pe înțelegerea lui. În timp ce în scaunul de cap, ia act de problemele care nu și-a exprimat cu voce tare, la echipa și în rândul lucrătorilor individuali. Dacă oamenii într-adevăr sa întâmplat ceva, va face o exact ceea ce depinde de ea.

Fapte

 • Cancerele dependente de luna în sensul literal. Dacă specificați obiectivul, puteți stabili o legătură între downsion și ascensoare de starea de spirit a acestora cu fazele satelitului Pământului. Pentru reprezentanții acestui semn, zodiacului are sens să se bazeze pe „mărturia“ a calendarului lunar.
 • Acțiunile acestui semn sunt destinate să protejeze în sine și rudele acestora. Acești oameni caută să facă totul pentru a se proteja de suferință.
 • Pentru cancerul este de mare importanță pentru trecutul său. Astfel de oameni transporta prin toate nostalgia lor de viață pentru copilăria lor. Nu sunt legate de lucruri vechi, lung inutile.
 • Din rac de râu natura – una dintre cele mai generoase oameni. Pentru a da cei dragi si prieteni, ei nu au nevoie de un motiv. datorii vechi aici. Ei primesc doar o mare plăcere, oferind cineva bucurie.
 • Reprezentanții acestui filigran adesea impresiona slab și lipsit de apărare. Dar dacă o faci bine, ca răspuns, acesta va fi aplicat astfel încât într-un cuvânt care provocatorului conflict nu se bucură că a fost atașat la cancer.
 • Reprezentanții acestui semn nu din descărcarea de noroc. Probabilitatea de a câștiga bani de mare este mult mai mare decât a le câștiga, de exemplu, pe termen.
 • Fiind case din natură, cancer plătească o mulțime de timp pentru a aranja locuințe. Cel mai bun loc de reședință pentru ei este o casa pe malul râului sau la mare, înconjurat de pădure.
 • Unsusticity reprezentantului acestei persoane, la un anumit punct se datorează faptului că el nu se simte fericit. Fiind supărat, acești oameni sunt capabili de a arde complet de cei dragi. Nu este nevoie să le atingă în asemenea momente. Când va veni timpul, ei se „târască afară din pârâu lor“.
 • Crăpăturile nu percep pe cei care nu-i pasă de nimeni, pe lângă ei înșiși și nu vor tolera tipurile incisive lângă ei.
 • Acest semn nu iartă rău și trădare. Poate dura chiar răzbunare pentru insultă neterminate, iar în momentul în care răspunsul nu mai este în așteptare pentru el. Dar cel mai adesea cancerul se oprește pur și simplu comunicarea și se închide.

Caracterele persoanelor născute în diferite perioade de majorizare a cancerului în cercul zodiacal sunt diferite. Introdus la 22 iunie în 1 iulie, sunt caracterizate prin sentimentalism lor pronunțată. Acestea sunt visătorii afectuosi și blândi ascunzându-și visele din întreaga lume.

Sentimentalitatea le permite să-și amintească întâlnirile cu experiență dacă au fost vopsite cu emoții luminoase. Datorită acestui sentiment, ei nu uită prima lor dragoste. Satelit de viață pentru această „rasă” Rakov – proprietatea lor.

Oamenii născuți din 2 iulie până la 11 iulie, energică și curioasă. Ele sunt inerente poziție de viață activă. Acestea sunt aventurieri care nu au avut succes în domenii precum finanțe și politică.

La fel ca toate tipurile de cancer, ei sunt îngrijorați cu privire la pasiunile pașnice și sunt în căutarea unui partener pentru crearea unei familii. Este reprezentanți ai acestei categorii de „Rachi Unit“ în căutarea idealului de a se căsători în mod repetat. Și dacă îl găsești, ei înconjoară grija de familie, cu speciale de îngrijire a copiilor și tratează în mod responsabil conduce o gospodărie.

Cei care au apărut pe lumina între 12 iulie și 23 iulie se disting printr-o mare de auto-dăruire în cazurile pentru care iau. Acestea sunt cele mai performante excelente și subordonați. Ele pot în condiții de siguranță le încredințează o anumită zonă de lucru, pe care le vor aduce ordine deplină și în mod clar depana mecanismul de acțiune.

În dragoste, aceste tipuri de cancer sunt dificil. Obiceiul de a crea idealul dvs. a doua jumătate a conflictelor, provocată în cazul în care această reprezentare este împărțită în realitate.

Celebritati

Printre reprezentanții semnului de cancer Mulți oameni bine-cunoscute și personalități cu adevărat remarcabile:

 • Comandantul roman antic și om politic Iulius Cezar+
 • Comandantul Remarcabil Alexander macedonean+
 • Engleză Matematicianul și astronomul George Howard Darwin (fiul celebrului naturalist Charles Darwin)+
 • Scriitor Franz Kafka+
 • Filozoful Jean-Jacques Rousseau+
 • Artistul olandez Rembrandt Van Rin+
 • pictor olandez, unul dintre fondatorii direcției baroc Peter Paul Rubens+
 • politician engleză și antreprenor Joseph Chamberlain+
 • Writer Georges Sand+
 • Artist Mark Shagal+
 • Poet Vladimir Maiakovski+
 • poetă Anna Ahmatova+
 • designer de moda franceză Pierre Cardin.

  Printre actorii celebri nascuti sub semnul cancerului, o mulțime de nume celebre: Sylvester Stallone, Robin Williams, Tom Hanks, Tom Cruise, Win Diesel, Toby Maguire, Harrison Ford Dmitri Pevtsov, Alexander Shirvindt, Andrey Soft.

  Caracteristica generala a cancerului semn de așteptare pentru tine în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: