Comportamentul Scorpion in dragoste si relatii

Comportamentul Scorpion in dragoste si relatii

Scorpionul este un semn zodiacal, ai cărui reprezentanți au un caracter dificil. Cele mai multe dintre toate du-te la cei care încearcă să relații construi cu ei, așa că pentru dezvoltarea cu succes a istoriei în comun, o persoană care se aplică iubirea de scorpion trebuie să înțeleagă bine partenerul și să fie pregătiți pentru toate testele aferente.

Caracteristică

Pentru reprezentanții acestui semn, zodiacal se caracterizează printr-o pasiune foarte luminos – o astfel de persoană este foarte predispus la sentimente hipertrofiate și pentru ei este gata să sacrifice absolut. În dragoste, o astfel de persoană este înclinată la emoții, dar calculul rece, caracteristic lui, în alte situații, nu este chiar și pe al doilea, ci pe al treilea plan. Scorpionul poate fie dragoste sau ura, dar nu există opțiuni emoții intermediare – nu este absolut calea lui.

Bright emoțiile nu merg întotdeauna în beneficiul scorpion și relația lui – el este extrem de atașarea și poate obține chiar plictisit cu ea.

În același timp, un astfel de partener este înclinat spre gelozie slab controlat, Și în caz de resentimente, există o mulțime de prisos. Ceea ce este interesant, persoana născută sub acest semn este, în general destul de predispus la viata sexuala activa, dar, în unele cazuri, educația greșită determină o astfel de persoană să se închidă și să abandoneze dorințele sale, care adesea duce la o adevărată catastrofă. O astfel de persoană luminoasă care nu are posibilitatea de a se realiza pe deplin pe un câmp sexual, se transformă într-un dictator crud – în special, este un motiv comun de ce mulți Scorpions sunt chinuiți de partenerii lor.

În același timp, este abundența de emoții, care este, de obicei tacty principal al reprezentanților acestui semn, care are ca scop cucerirea unui potential partener. Crazy intenționalitate, destul de tipic pentru astfel de oameni, nu pot fi însoțite de carisma, care atrage alții. Din partea scorpion unei impresii luminoase de obicei frunze, dar uneori este suficient pentru a comunica cu el destul de un pic, astfel încât farmecul său a lucrat. Cu toate acestea, fără sentimente puternice, o astfel de persoană nu se crede, și chiar trebuie să fie extrem de pozitiv, astfel încât partenerul potențial ar trebui să fie pregătite pentru șocuri constante.

Ce este nevoie de un partener?

Din moment ce Scorpionul este dificil să se considere că o persoană neutră, pentru el cel mai bun partener în relația va fi cel care o completează-l maximiza. Acest lucru înseamnă că, în condițiile dure ale unei astfel de persoane un partener trebuie să le respecte pe deplin, iar în toate celelalte – să fie opusul.

De exemplu, extrem de încrezător, dar scorpionul foarte gelos este nevoie de un partener care nu se va califica pentru conducere în relații și de a da fraților domniei vieții de familie și nu se va schimba nici din cauza incertitudinii sale sau datorate cu creșterea loialității. Din nou, focare emoționale de scorpion, inclusiv pe sol de gelozie, nu ar trebui să distrugă căsătoria, deoarece partenerul perfect ar trebui să le trateze în mod normal, și nu prea vă faceți griji cu privire la ocazie lor, cu toate că Scorpionul se va exploda pentru ei – în caz contrar.

De vreme ce reprezentanții semnului zodiacal având în vedere sunt foarte intenționați, sunt destul de greu de observat amorfia completă a aspirațiilor vitale ale partenerului.

Nu este necesar să spunem că au nevoie neapărat de un satelit de viață excesiv de activ, deoarece ar putea fi prea concentrat asupra propriilor scopuri în detrimentul relațiilor sau chiar în interceptarea conducerii în acesta din urmă, dar în general scorpionul ca oamenii care lucrează foarte mult și au un scop în viață.

Apropo, semnul este atât de supus emoțiilor necesită în mod constant reîncărcarea emoțională, iar pentru relația ar fi destul de bună dacă ar fi cea mai mare parte pozitivă. O anumită misteriozitate a partenerului va merge la Scorpion, deoarece un astfel de satelit de viață poate fi o sursă inepuizabilă de inspirație.

Semne de dragoste

Lovely Scorpion este o contradicție solidă, deoarece, în general, semnul tiraniei a semnului este gata să devină literalmente un sclav al obiectului adorației sale. Înțelegeți că o astfel de persoană vă iubește, nu întotdeauna foarte simplă – cel mai adesea nu recunoaște, dar tăcut, deși își arată localizarea cu semne destul de vizibile de atenție.

Foarte secret în dragoste cu Scorpionul nu există – se comportă caracteristic și rămâne doar să-și interpreteze comportamentul.

 • Un om tipic, născut sub acest semn, este în mare parte înclinat de prudent, iar o mare parte din timpul său ocupă intenția – trebuie să lucreze odată la atingerea obiectivelor stabilite. Dacă scorpionul a apărut brusc la tine, și chiar mai mult decât o dată, merită gândire – poate că tu ești scopul lui și sunt. Dacă este cunoscută cu exactitate că o astfel de persoană a refuzat planurile sale pentru dvs. – aceasta este exact dragostea.
 • Scorpionul, iubitor de a gestiona orice situație din viața sa, este destul de înclinată la jocuri psihologice. Pentru ca el să se îndrăgostească de o persoană – înseamnă să înveți cum să o controlezi, pentru că el va încerca cu siguranță să provoace artificial anumite emoții de la un potențial partener, de exemplu, va forța gelos. Dacă alte emoții prooke pot lăsa în continuare îndoieli, atunci o încercare de a provoca gelozie este o sugestie foarte elocventă.

 • Oamenii născuți sub acest semn nu par prea secreți, dar există câteva lucruri pe care de obicei nu le aplică. Având în vedere capacitatea de sine a scorpionului, este puțin probabil să se împlinească dacă un străin îl vede într-o poziție pierdută, chiar dacă este o poveste din trecut. Dacă el este ceva de a fi sau poate să sublinieze propria sa slăbiciune, înseamnă că sunteți deja cu siguranță. Cel mai adesea, deschiderea unui astfel de partener mărturisește intenții foarte grave.
 • conversații prelungită – o altă ocupație care scorpionul nu se va angaja cu nimeni.

Se potrivește pe deplin în înțelegerea sa a distribuției corecte a timpului, și dacă este pentru palavrageala, chiar și sub forma unui litigiu interesant – aceasta înseamnă că relațiile viitoare sunt destul de posibil.

Atitudinea față de iubire și căsătorie

Dragostea pentru scorpion este un alt joc misterios, o anumită provocare, care, așa cum este sub semnul întrebării capacitatea acestei persoane de a subordona partenerului. Sensul relațiilor pentru reprezentanții acestui semn este în mare măsură pentru a cuceri persoana independentă inițial și cât timp este de a menține controlul asupra lui. Din partea aceasta, de obicei, nu pare prea romantic, dar este.

Mai mult decât atât, partenerul este, de obicei, într-adevăr nu rasfatata de manifestările clasice de dragoste de la scorpion. Deși este foarte înclinat să fie atașat la a doua jumătate, nu o arată, având în vedere faptul că prezența sa permanentă este suficientă. Mai mult, în cuvintele unei astfel de persoane, o simpatie evidentă nu sună întotdeauna – de exemplu, el poate răspunde despre partener ca un rival. Cu toate acestea, acesta din urmă mărturisește, de obicei, perspectivele bune pentru relație, deoarece acestea sunt pentru Scorpion sunt o competiție în cazul în care doar un adversar bun și nevoie.

Prima impresie pe scorpion este relativ ușoară – deși apreciază frumusețea externă, dar încă nu este deosebit de copleșitor și, în principiu, nu o consideră un factor decisiv. Mult mai importantă decât sinceritatea și sentimentele sincere, deoarece emoțiile sunt extrem de importante pentru această persoană. Tipic Scorpionul cauta partenera lui pentru o lungă perioadă de timp, dar în viață el este un monochief, și se va opri în căutarea lui chiar în momentul în care o persoană își găsește o persoană care declară iubire sinceră și gata să se supună pe deplin la natura încrețită de satelitul.

Compatibilitate

Bazat pe ceea ce caracteristici sunt în căutarea în alte persoane Scorpion, se poate concluziona că semnele zodiacale ce sunt potrivite, și care – nu. Printre cei mai buni potentiali parteneri sunt cancerul, Capricorn si Pesti.

De exemplu, cancerul, în multe cazuri, chiar excesiv de pasiv, Acesta este motivul pentru care activitatea și pasiunea Scorpion pentru astfel de persoane o pare foarte armonios pentru o caracteristică. Cancerul însuși este foarte modestă și adesea se subestimează, prin urmare, liderul pereche va fi infinit, și va fi, de asemenea, apreciat. Undeva în profunzimea sufletului, Scorpionul va considera că un astfel de partener nu va face față fără ea și va provoca un sentiment imens de responsabilitate, doar un cuplu consolidator.

Plusul imens de Capricorn într-o pereche cu un scorpion este că percepe pozitiv izbucnirile geloziei din urmă, având în vedere ei un fel de laudă. Capricorn însuși este destul de muncitor, dar pentru a atinge cele mai înalte obiective, el nu are întotdeauna destule emoții și taxe, care este în măsură să-i dea doar un partener cu un astfel de caracter geamandură.

Scorpionul într-o astfel de relație percepe satelitul ca creație proprie, care realizează în mare măsură succesul participării sale și un astfel de joc, desigur, cum ar fi.

În ceea ce privește peștele, ele sunt o ghicitoare, care, totuși, nu este întotdeauna capabilă să reziste în mod activ lumii din jur. Există o situație unică, atunci când nici un scorpion nu hrănește un partener și se întărește, încărcând emoții suplimentare, care cheltuiesc incluzând un suport suplimentar prin satelit.

În general, relația cu Scorpion este posibilă cu un alt scorpion sau taur, Dar pe drumul spre fericire, un astfel de tandem ar trebui să rezolve diferențe importante. De exemplu, pentru acest semn, zodiacul se caracterizează printr-o dorință de conducere în relații, dar atunci când o astfel de persoană într-o pereche imediat două, încercările lor de a afla cine este principalul, sunt capabili să distrugă orice perspectivă foarte repede. Ei bine, dacă o femeie dă drumul, din cauza celor două etaje, este slab într-o măsură mai mare gata să compromită – numai atunci vor fi confiscate două semne identice. În ceea ce privește Taurul, el înțelege perfect scorpionul perfect, ambii parteneri văd deficiențele celorlalți, iar cel mai important lucru este că ambele sunt complet neobișnuite despre el.

Cu care relația cu Scorpion aproape nu are șanse, așa că este cu greutăți, lei și gemeni. În primul caz, cântare armonioase, care atrag inițial un partener cu propriul lor echilibru, sunt capabili să aducă scorpionul la nebunie din cauza frivolității și capacității lor de a schimba cu ușurință liniile directoare, în timp ce istezia partenerului este de obicei un semnal de oprire luminos pentru lor. Situația similară și gemenii – apreciază libertatea lor prea mare, astfel încât pentru o lungă perioadă de timp să suporte încercările partenerului de a le subordona. Într-o pereche, cu LVOM, dificultatea se află nu numai în egoismul imens al ambelor parteneri, ci și în diferența de opinii cu privire la relația – Scorpionul este o pasiune mai interesantă, în timp ce însoțitorul său va prefera tandrețea.

Sfat

A fi cu un scorpion – sarcina nu este simplă, dar dacă vreau cu adevărat, veți avea o atenție deosebită pentru a plăti respectarea unor sfaturi importante.

Cum să cucerească?

Reprezentanții semnului imediat nu alocă pe nimeni din mulțime și sunt gata să plătească puțină atenție tuturor – nu-l consideră simpatie. Vă rugăm să o astfel de persoană pe care nu o puteți afla atât de mult ca depozitul minții și caracterului, de aceea merită. Punctul este de a ieși din mulțime și de a fi o persoană originală – numai atunci veți fi clar distins.

Feltering – nu pentru Scorpion, care în cap și întotdeauna păstrează că este mai bine nu, pentru că este în mod clar întins, ei este percepută ca o încercare de a realiza ceva.

Deoarece o astfel de persoană iubește să se dovedească în mod constant că este cel mai bun, trebuie doar să fii un adversar demn – cel puțin în apărarea propriului tău opinie. Este important să nu supraîncărcați un baston, deoarece logica ar trebui să fie întotdeauna argumentată să nu pară ca un prost.

Scorpionul iubește erotismul, prin urmare puteți juca pe acest lucru. Este necesar să se găsească o linie subțire între seductivity și disponibilitate și nu se suprapun, dar o înăsprire semnificativă cu prima proximitate poate fi un partener doar speria.

Cum să țineți?

Pentru retenție de scorpion, este important să nu se piardă toate avantajele care au fost demonstrate inițial. Partenerul Scorpionului ar trebui să rămână întotdeauna un rival demn și o persoană interesantă + în cazul în care accentul a fost alimentat la slăbiciune, atunci satelitul ar trebui întotdeauna nevoie pentru a sprijini Scorpion. Dacă faci totul bine, o astfel de persoană nu va părăsi – el este alolyub. El poate fi recunoscut în cazul în care partenerul recunoaște greșeala lui și el însuși va fi angajat în restabilirea relațiilor, dar dacă motivul a fost gelozie, sarcina este foarte complicată.

Cum se întoarce?

  Scorpions nu sunt oamenii care sunt prea ușor de o parte, și dacă el însuși părăsește, relația fie nu era deloc, sau există o dezamăgire într-un partener, iar apoi este puțin probabil posibil să se întoarcă. Despărțire, de obicei, provoacă de rutină, care reprezentanții acestui semn nu pot tolera și care rula rapid. În general, Scorpion, care suspină – aceasta este o contradicție, pentru că în prezența de frunze de dragoste autentice mai des decât scorpion în sine, mai degrabă decât la capătul opus.

  caracteristic total psihologic de scorpion vedea videoclipul următor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: