Masculin Fecioara: comportamentul în relații și semne de dragoste

Masculin Fecioara: comportamentul în relații și semne de dragoste

Un bărbat născut din 22 august până la 23 septembrie este un semn zodiacil virgin. Dacă tânărul sa întâlnit pe drum, puteți spune în siguranță că sunteți norocoși. Printre întregul cerc zodiacal nu există un satelit mai credincios, fiabil. Sunt minunate oameni de familie și parteneri de viață de încredere. Să-și atragă atenția și să cucerească, este important să cunoaștem caracteristicile lumiiView și caracteristicile acestui reprezentant al elementului pământesc.

Caracteristică

Bărbatul masculin este foarte responsabil și punctual. Uneori, din lateral, astfel de calități arată ca o gaură și o meticulozitate. Dar pentru a trăi împreună astfel de caracteristici sunt pur și simplu indispensabile. El lucrează din greu și va încerca să ofere tot ceea ce aveți nevoie de o femeie preferată pentru a fi fericită. Un astfel de cavalier nu este prea romantic. Nu-i pasă în moduri tradiționale, aruncă priviri, promițând luna de pe cer și invitarea restaurantelor în scumpă. Chiar si cu destul de mare, la început poate fi ușor iuti. Preferați să aibă grijă la acțiunile reale și atenția de zi cu zi. Este ușor pentru el, deoarece este baza pământului.

La fel ca toate semnele pământești, Virgin pragmatists și realiștilor. Ele sunt ferm pe picioarele lor, toată lumea este bine gândire și planificare. Nu tind să-și petreacă timpul pe construirea de încuietori de aer și vise fantomatice. În afacerile și relațiile, cu toate acestea, sunt chiar prea atent. Înainte de a acționa, vei prefera de mai multe ori pentru a dubla. Ele nu pot fi refuzate în minte și simțul umorului. Masculin Fecioara se simte bine în companie, dar, de asemenea, nu se tem de singurătate. Printre acestea sunt multe din cauza necăsătorit naturale de îngrijire și de precauție. Ei aleg cu grijă și gânditoare un tovarăș de viață pentru totdeauna.

Relații deșurubarea Easy nu sunt interesați.

Acestea sunt pedantului mari și accumathers cu un dezvoltat simt al stilului. În gust bun, acești reprezentanți ai semnului zodiacal nu va refuza. Prin urmare, aceasta este în valoare în considerare cu atenție observațiile critice la adresa. Dress Up Men Fecioara este destul de concis, elegant, preferând opțiunile clasice. Dragoste bine și aspect proaspăt, dar fără fanatism specială, nu tolerează bustul în accesorii sau bijuterii ieftine.

Fecioara este foarte ascuns și de multe ori se pare rece, impermeabil. Cu adevărat deschisă numai către cei mai apropiați oameni care nu sunt atât de mult în cercul său. Intelege atitudinea ta de a te va fi foarte dificil. Astfel de oameni ascund cu atenție gândurile și sentimentele lor. semne externe nu poate emite starea internă a gazdei. Pentru a înțelege adevărata atitudine a unui astfel de om, trebuie să aveți o minte foarte perspicace și să fie foarte atent la interlocutor.

Acești oameni sunt extrem de sinceri față de ceilalți până la critici nu au fost întotdeauna relevante. Ei au nevoie de aceeași relație să se. Lies în tot felul ei sperie fecioara. El nu va ierta trădare. Loialitate față de Uniune este una dintre cerințele fundamentale partenere. Dar poate și gelos aproape fără un motiv de stabilire a prețurilor, cu toate că nu o singură mișcare a mușchilor va încerca să nu afișeze.

Barbat Fecioara încearcă să partener de încredere și nu limitează comunicarea ei cu reprezentanți ai sexului opus. Astfel, el lasă posibilitatea de a comunica cu alte femei și pentru el însuși, în timp ce este foarte decent și nu înclinați să flirtarea lumină. Prin urmare, puteți fi siguri că femeile din contactele sale sunt întotdeauna rude, colegi sau prieteni apropiați.

Fecioara Omul este foarte construiește un scop și o strategie pe termen lung, nu vor fi recunoscute în sentimente fervoare. Pentru a cădea în dragoste, el nevoie de o mulțime de timp. Fiecare partener este privit ca un potențial soț și mama copiilor. Prin urmare, un astfel de om va studia cu atenție totul – din sănătatea și aspectul la cercul de comunicare și atitudine la muncă. Mi-am dat seama că, în fața lui, un candidat potrivit, Fecioara ar simți încet solul pentru reciprocitatea sentimentelor. Doar cu siguranță înțelese că obiectul de simpatie nu este indiferent de ea, va lua încercările de abordare și de a începe să arate.

Femeile sunt adesea dezamăgite de curtenirea bărbatului Fecioarei, care nu coincid cu ideile și așteptările lor din perioada de bomboane. Alegerile lor sunt extrem de economice și așteaptă ca toate cheltuielile lor în avans. Ei nu consideră necesar să cheltuiți bani pe lucrurile mici ca un film sau o cafenea scumpă.

Dar cu intenții foarte grave își pot permite să facă un dar cu adevărat scump iubitei lor.

Ce fete îi place el?

Virgin bine îngrijit are nevoie de același partener curat. El nu va fi răbdător cu el un neglijent, care nu urmat de femei. Este absolut necesar să arate luminos sau subliniat sexy. Un astfel de om nu va aprecia machiajul luminos sau îmbrăcăminte vulgară. Sentimentul de măsură ar trebui să fie în totul: stil de îmbrăcăminte, conversații, obiceiuri de a vă menține. Este atras de fete cu maniere nobilă, bine și încrezător. Nici o frumusețe, ci o persoană frumoasă și foarte atractivă care știe cum să se depună, va fi cu siguranță capabilă să atragă atenția Fecioarei.

Acest om dorește să vadă un partener echivalent și echivalent, alături de el însuși. Evaluați abilitățile culinare ale fetei și dragostea ei pentru curățenie și confort. O atitudine importantă față de copii. Visele Virgo ale unei familii cu drepturi depline și, printre altele, va alege cel care iubește copiii. Este important să comunici viitorul partener cu rudele sale și prietenii apropiați. Când alegeți, se va concentra pe evaluarea și acceptarea în cercul dvs.

Citește mai mult  1959 - din care animală anului și care sunt caracteristicile sale distinctive?

Dar nu o supă nu poate cuceri inima tânărului domic. Este important pentru el să comunice cu o fată. Prin urmare, este bine dacă partenerii sunt de la un cerc, cu opinii similare privind viața și nivelul intelectual. Astfel încât va fi mai ușor să se realizeze înțelegerea reciprocă, fără de care în relațiile pe termen lung nu pot face. Un factor important este scara, abordarea economică, serioasă a cazurilor, precum și acuratețea și punctualitatea unei femei. Fecioara nu va tolera spectrul gol din bugetul familiei. Pierderea nerezonabilă este de neînțeles pentru un astfel de om. Fata cu cereri mari și cerințe capricios constante de cadouri nu va fi capabilă să vă rog.

Fetele drepte și bune, modeste au șanse mari de a atenția unui astfel de tânăr. Acest om este destul de înțelept și poate simți bine orice minciună. Dacă femeia nu este aproape de valoarea sa, el va înțelege în curând. Pretinde pentru a face o virgină nu are nici un sens, acesta este cel mai scurt mod de a dezamagi un astfel de om. Este cel mai bine să fie și să se comporte în mod natural.

Ca un om născut sub semnul Fecioarei, și harnici, reprezentanți moderat independenți ai sexului frumos. Aceasta nu înseamnă că el nu este gata să ajute. Dimpotrivă, omul în dragoste va împărți chiar și temele cu o jumătate de. Pentru el, un răspuns adecvat calm al unei fete pe probleme dintr-o dată în curs de dezvoltare. Nu sta în prezența lui de panică și plânge. Mai bine cere liniște pentru ajutor sau consiliu.

Ei bine, dacă se poate rezolva în mod constant o anumită întrebare în fața Fecioarei, atunci tipul va apreciati.

Cum să atragă atenția?

Atrage atenția tipului Fecioarei prin aspectul ușor de reținut sau un comportament extraordinar. Exaltat și femei isterice nu sunt alegerea lui. Fie că este rezonabil să se comporte demn și cu modestie. Bărbați bărbați și umplutura tipică a femeilor nu vor aprecia cu scopul de a câștiga un bărbat, Frank Flirt și flirtează. Toate aceste tehnici sunt bine cunoscute și, în opinia lor, să dea falsă și vulgaritate.

Admirația sinceră va dori ca subiectul atenției. Merită evaluarea calităților reale ale unui om și nu pentru a exagera și a flata. Este important să nu exagerați cu cantitatea în detrimentul calității. Trebuie să vă puteți asculta cu atenție interlocutorul: la nivelul adecvat, încrederea va dezvălui secretele de influență asupra acestuia.

Companionul trebuie să-și susțină în mod necesar omul în societate. Dacă vi se oferă un sentiment de justiție, puteți reveni la o problemă interesantă, rămâneți singuri și indiciu subtil despre experiențele dvs. Litigiile interne nu sunt deloc aduse revizuirii universale. Fecioara de sex masculin nu-i plac femeile cu limbi de chat, nu respectă bârfele. Avantajul va fi coincidența obiceiurilor și a dependențelor, deoarece reprezentanții semnului virgin sunt destul de conservatori. Ei nu vor rupe modul lor de viață în favoarea cuiva. De dragul justiției este de remarcat faptul că nu vor cere acest lucru de la alții.

Uneori merită să facem primii pași spre Fecioară. De fapt, femeia nu va fi inițiatorul, deoarece bărbatul Deva a fost mult timp intern pentru el însuși. Pur și simplu așteaptă un moment convenabil și determină gradul de favoare a doamnelor inimii. După un pas atent, puteți să vă retrageți și să așteptați. Dacă aveți într-adevăr nevoie de acest om destul de modest, atunci nu se va preocupa să arate o nouă inițiativă, să sună și să invite să-și petreacă timpul împreună.

O bază bună pentru convergența ulterioară poate fi prietenie. În același timp, o femeie poate avea nevoie de o expunere off-zi și răbdare, astfel încât să nu arate sentimentele lor înainte de timp și de a nu speria un bărbat solid. În aceste privințe, este necesar să fie extrem de sinceră și delicată, nu va grabiti amicul și în nici un caz o presiune pune pe ea.

Atunci omul pământesc va fi capabil de a aprecia o persoană interesantă cu o abordare înțeleaptă a vieții și inteligență ridicată.

hobby-urile generale vor ajuta la apropierea, dar nu sunt definitorii. Este mult mai important să împartă punctul de vedere și baza fundamentală pentru viața partenerului viitorului. Va trebui să ajute Fecioarei să facă față cu frica de alegere necorespunzătoare, singurul lucru pe care și atât de important în viața lui. În cel mai bun mod poate exista o relație între masculul Fecioarei cu rudele pământești ale femeilor, precum și reprezentanți ai elementului apă.

  Restul va trebui să arate o mulțime de personaje și răbdare pentru a face o uniune bună cu acest semn al zodiacului.

  • Femeia Berbec va fi destul de dificil să intre în Uniune cu Fecioara Men. Ea este prea energic și asertiv. Pentru a avea succes, este în valoare de mai multe calități care arată de sex feminin, de a refuza aventura și soluții erupții cutanate. Calmul și calmul împreună cu fiabilitate vor atrage mai bine un astfel de cavalier.
  • Echilibrat, plin de măreție și femeie calmă interioară Taurus va fi capabil să atragă o fecioară cu dragostea sa de stabilitate și confort. Ei vor putea deveni parteneri cu adevărat ideali și prieteni fiabili unul pentru celălalt.

  • gemeni Lumina si nepermanente in prima dată, va cuceri interlocutorul într-o minte vie, un simț al umorului. Acesta va fi străină de atitudinea ei superficială la multe subiecte, dragostea pentru schimbări constante și de divertisment. Ei pot deveni prieteni buni. În cazul în care Fecioara poate lua caracteristicile prietenului său într-un mod pozitiv, atunci relațiile romantice sunt posibile între ele.
  • O pereche bună va face o femeie virgină născută sub semnul cancerului. Ea are multe calitati atractive atractive. Îi place să păstreze o gospodărie și va fi fericit să se ocupe de educația copiilor. Ea costă mai puțin decât să se îngropa în el însuși și să acorde mai multă atenție la iubit, ținându-l cu el în contact apropiat.
  Citește mai mult  Caracteristici ale budist Martra

  • Lero va fi dificil de a organiza comunicarea, chiar cu Fecioara. Pentru ea, el este plictisitor prea, nehyro. Și un om nu va suferi de companie atât de vanitos și risipitor. Ea, desigur, are multe puncte forte pozitive ale naturii. Dar accentul nu dă o „regina a animalelor“ pentru a vedea în jurul și trage o privire plină de har la cifra modesta a oamenilor de afaceri și mereu ocupat om.
  • S-ar părea că va fi ideală de relații cu reprezentantul său semn al zodiacului. Dar, atât într-un astfel de cuplu o sunt prea asemănătoare, care amintește de fratele lor cu sora ei. Ei se pot deranja împreună, iar Fecioara nu este înclinată să caute emoții lipsă pe lateral. Pentru a rămâne în tandem pentru o lungă perioadă de timp, ei trebuie să crească și să dezvolte în mod constant, de preferință în direcții similare. Atunci va fi și ce să discutăm și ce să vorbească unul cu celălalt.

  • Perspective bune pentru dezvoltarea relațiilor cu o femeie care cântărește. Înțelepciunea, mentalitatea pragmatică și abilitățile de a crea în jurul lor spațiu armonios va atrage atenția oamenilor care apreciază confortul în tot. El iubește manifestarea de îngrijire pentru el însuși și inerente acestui semn al zodiaciei la casele și economismismul.
  • Relația cu Scorpionul va da Uniunii. Fecioara va fi bucuros să se întâlnească cu un partener ironic în Worker prietenos. Ei au un grad ridicat de coincidență și ambiții sexuale. Dacă ambele se apreciază reciproc, ei vor putea să înțeleagă mai repede înțelegerea reciprocă.
  • Sagetatorul va place deschiderea și onestitatea. Ea poate doar cuceri similar cu ei de sex masculin. conversații directe, fără foșnet, oportunitatea și activitatea va atrage omul un om. Aspectul și manierele de o astfel de femeie va gusta, de asemenea amantul clasice elegante și reținere în toate.

  • mijloc de aur în relații vor reuși în unirea cu doamna sub influența constelația Capricornului. Ei au o mulțime de unificare momente: minte, munca grea, predictibilitate și calm. obiective comune în viață și aceeași viziune de perspective comune vor fi afectate în mod favorabil de viața de familie.
  • Varsatorul poate fi interesat sa minte extraordinara, mister, nerezolvat pe alții. Dar extravaganța excesivă și dorința de a merge împotriva regulilor general acceptate pot, de asemenea, și împinge masculul de sex masculin. În general, relația, dacă este posibil, va fi foarte dificil să se dezvolte.
  • Integk Fecioara Femeia de pește va ajuta la moliciune și obiceiurile feminine discrete. Dacă ea devine un pic mai practic și dedica el însuși o vatră de familie, el poate face o bună pereche de acest om de familie tradițională.

  Semne de dragoste

  om de familie tradițională în preferințele de sex masculin, se pare, ar trebui să fie previzibilă în manifestarea sentimentelor lor. Cu toate acestea, nu este: multe semne familiare de simpatie sunt absente din Fecioara sau au semnificația opusă. Pentru a recunoaște o atitudine indiferentă față nu tine, o femeie trebuie să fie foarte atent, amintiți-vă despre trăsăturile caracteristice ale unui om al acestui semn.

  comentarii sarcasm și caustice servesc de obicei ca un semn de finalizare a relațiilor. Masculul Fecioarei, din contra, „păstăi“ servesc ca un semn de nici un equiform: se poate observa un fir de praf pe haine sau să dea sfaturi cu privire la coafuri. Perfectionist la vârful degetelor, el vrea să vadă lângă el același partenerul perfect. Prin urmare, observațiile sale critice constructive ar trebui să se facă complacently și cu atenție. Dotat cu un gust impecabil, astfel un ventilator poate da un consiliu de stil cu adevărat valoros.

  Virgin bărbați sunt foarte gelos. Nu contează cât de dornici să ascundă această calitate, în sufletul lor este destul de puternic. Dacă ei simt atașament puternic față de iubit, atunci ei vor fi toate și incoerențe adevărat pentru a compromite adversarul. În cazul în care un astfel de semn este serios în dragoste, ea va lucra pentru perspectivă suplimentară. Va încerca cât mai curând posibil să se introducă aleși care au toți oamenii importanți pentru el, opinia care este semnificativă pentru el. La om, ea are grijă de femeia lui și nu ezită sentimentele sale, poate fi cu adevărat mândri de ea.

  Relația Fecioarei la bani se schimbă în dragoste. De obicei, economic și obișnuit în mai multe moduri de a te limita, el începe să facă dragi cadouri pentru femei inima lui, absolut nu ustura. Va fi lucruri cu adevărat valoroase, și nu doar baublele inutile. Un bărbat îndrăgostit va încerca să-i facă fericită femeia, deoarece atitudinea sa emoțională depinde de starea sa mentală.

  Un bărbat născut sub constelația Fecioarei nu este prea deschis și în mod romantic, Mai degrabă, preferă să fie apropiați și să avertizeze nevoile obiectului de reabilitare. Se poate cere întotdeauna ajutor. El nu suferă de altruism, dar o femeie importantă pentru el nu va refuza niciodată atât în ​​lipici și în afacerile serioase. Abilitatea de a veni întotdeauna la ajutor sau chiar apare brusc pe pragul casei – un semn de sentimente reale pentru acest om.

  Involuntar dau simțurile fecioarei și comportamentul său atunci când comunică: va încerca să se uite la fată asemănătoare când o vede. Va fi vorbăreț decât de obicei și se va strădui să o înveselească. Poate că postura de copiere inconștientă și maniera atunci când vorbesc cu o încredere maximă de la interlocutor. Poate chiar să înceapă imperceptibil să vă rănească (îndreptarea părului sau detaliile hainelor). Un om iubitor va fi deosebit de atent la obiectul de interes pentru obiectul său, va fi cu interes să-l asculte pe cel care îl place, încercând să-și pătrundă în lumea ei interioară și să înțeleagă mai bine. Barbat Deva va fi imediat înclinat atunci când o astfel de fată va apărea în domeniul său de vedere.

  Citește mai mult  Aries și Scorpion: Ce este necesar pentru o uniune armonioasă?

  Pentru a nu fi dezamăgit, merită, de asemenea, să înțelegeți ceea ce nu ar trebui să așteptați de la Fecioară. Un astfel de om nu va cânta diffirambes și o serenadă sub fereastră, nu va vorbi direct despre sentimentele sale. Recunoașterea decisivă va trebui să aștepte mult timp, destul de răbdare. Dar, în relații suplimentare, partenerul va fi extrem de cinstit și deschis, cel mai încrezător cu femeia lui.

  O alegere mai bună pentru construirea unei relații grave lungi este dificil de imaginat.

  Cum să păstrezi tipul?

  Dacă oamenii din Fecioară se îndrăgostesc de mult timp, atunci nu mai puțin durabil și răcoros. Ei nu sunt predispuși la schimbări ascuțite în viața lor, astfel încât acestea sunt rareori rezolvate pentru divorț. Adesea se simt vinovați și până când acesta din urmă amâna adoptarea unei decizii importante privind pauza. Îi place să fie domnilor, pentru că trebuie să păstrați relații prietenoase cu o fostă fată. În practică, acest lucru nu este întotdeauna posibil, dar partenerul urmărește acest lucru.

  Pentru despărțire ar trebui să fie un motiv bun. Acest lucru se poate căsători infidelitatea, falsitatea, dezamăgirea într-un partener și pierderea înțelegerii reciproce. În oricare dintre aceste cazuri, este aproape imposibil să returneze omul. Pur și simplu dispare din cercul de comunicare, oprește chemarea și evită contactul direct. Dacă se întâmplă o dată, atunci Fecioara se comportă a subliniat cu răceală și eliminată. Motivul nu este dorința de a face dureros, dar, de fapt, astfel de oameni nu știu cum să ascundă negativul în raport cu oamenii.

  Pentru a face față motivelor și pentru a aduce un reprezentant al semnului pământesc la conversația sinceră va fi destul de dificilă: El nu poate tolera scandalii și clarificarea relațiilor, care însoțesc cu siguranță o partenare (mai ales dacă nu era de așteptat și reciprocă). Adesea, astfel de soluții devin o surpriză pentru a doua jumătate de fecioare. Ele sunt destul de ascunse, nu pot să-și arate planurile și să intre într-o anumită idee de mult timp. Cu cât este mai greu, un partener prost, când vede lipsa lucrurilor în dulapul soțului după ieri, a petrecut calm timp într-un cerc de familie.

  Veniți pe fecioară este aproape imposibilă, deoarece este cu adevărat afectată și un act atent. Deși poate părea, de asemenea, spontan și ilogic. Barbatii nascuti sub semnul Fecioarei, ei înșiși se confruntă cu destul de serios despărțire, pentru că au pus toate viitorul lor pe un iubit-o. Colapsul planuri și speranțe care nu mai puțin tragic mult de jumătate din stânga transporta.

  Cele mai multe partiții ale fecioarei nedorit pentru motivul, în cazul în care a cântat propria lor femeie. El va selecta și dureros scuze pentru despărțire, astfel încât în ​​nici un fel să se atingă fidel lui. Țineți-l în mod forțat poate avea loc pentru un timp destul de lung, inspira sentimente de vinovăție. Acest om responsabil, serios și temeinică va încerca să întârzie un moment dureros posibil. Cu toate acestea, astfel de relații nu va face un cuplu fericit. După ce a părăsit familia, Fecioara poate înțelege greșeala. Uneori, se întoarce după o lungă perioadă de timp de gândire înapoi și va fi recunoscător dacă este generos acceptă fără întrebări. Răceala sa de admisie pot fi luate pentru mândrie.

  De fapt, într-o astfel de situație o, experiențele sale sunt atât de mari încât în ​​interior, fără a găsi o ieșire corespunzătoare, poate aduce la tragedie.

  În cazul în care masculul Deva a rămas un burlac pentru o lungă perioadă de timp, iar relația cu el a fost întârziat la o anumită fază, fără dezvoltarea în continuare, el poate lua o pauză în relațiile. Rămas fără să influențeze el însuși, se va reflecta asupra meritele și dezavantajele însoțitorul său de a înțelege dacă avans cu ea într-o relație suplimentară. Dispozitivele Mentime sunt caracteristice unui astfel de comportament. Ai nevoie doar pentru a ține evidența unei astfel de meditație prea strânse pentru că este un semn rău. Cu aterizat dispozitive se întâmplă rar, deoarece acestea nu încep relații spontane. De obicei, ei mai întâi să examineze cu atenție femeia a placut, încercând să învețe despre ea cât mai mult posibil.

  În cazul în care un bărbat Deva a decis să plece, cea mai bună alegere va fi demn, cel mai comportament calm în această situație. Acesta va fi mai impresionat de către fostul decât amintirile scandalurilor cu amenințări și mâncăruri de bătăi. Apoi, aflându-se la o distanță și amintindu-ne momente numai bune, tipul ar putea dori să se întoarcă pe iubita lui. Merită să dați oa doua șansă. Acești oameni, de regulă, nu se schimbă, nu merg la o anumită femeie și chiar nicăieri. Fiecare este capabilă de erori. Dar, aprecierea partenerului său de la o nouă parte neașteptată, un bărbat de sex masculin poate fi un tovarăș de încredere pentru toți cei rămași.

  Mai asemănătoare cu un bărbat virgin, veți învăța din următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: