Horoscop chinezesc: ce animal ce face anul acesta aplică?

Horoscop chinezesc: ce animal ce face anul acesta aplică?

Horoscopul chinezesc este popular nu numai în țările din Est, ci și în întreaga lume. Știind ce un animal patronează o persoană, puteți înțelege ceea ce vă așteaptă soarta-i cum să stabilească o comunicare cu alții.

Descriere și istorie

Horoscopul de Est Există deja multe mii de ani. Legenda antică afirmă că el a fost creat de Buddha. Părăsind această lume, el a chemat pentru toate animalele pentru sine. Dar numai 12 dintre ei au venit la el. În semn de recunoștință pentru acest Buddha a decis să dea fiecare dintre aceste creaturi posibilitatea de a se pronunța pe Pământ pentru întregul an. Deci, el a fost un ciclu complet de doisprezece ani astrologic.

Toate semnele de calendarul chinezesc sunt prezentate sub forma unui cerc mare. Acestea sunt situate într-o anumită ordine, opuse reciproc. Astrologii susțin că astfel de cupluri sunt oameni care sunt opuse. Ele sunt incompatibile unele cu altele. Prin urmare, ca regulă, ei trebuie să-și petreacă o mulțime de timp pentru a găsi un limbaj comun.

structura calendar

Începutul calendarului chinezesc folosit pentru a fi luate în considerare 2697. la N. Ns.. Mai târziu, această dată sa mutat un pic, iar acum, practic, coincide cu Crăciun fericit. Horoscopul chinezesc se bazează pe trei perioade majore.

  1. ciclu de zece ani. În cultura de Est, cinci elemente majore sunt de mare importanță sau elemente. La fiecare 2 ani, din acest ciclu este asociat cu unul dintre elemente. Are un anumit impact asupra oamenilor.
  2. Doisprezece ani ciclu. Fiecare dintre cei 12 astrologi orientali sunt asociați cu unul dintre animale. La elaborarea unui horoscop chinez, este important să luăm în considerare faptul că începutul anului nu este fixat în ea. Poate fi la începutul sau la sfârșitul lunii februarie.
  3. Ciclul Sixtieth. Ciclul se bazează pe 60 de combinații de elemente și animale. În aceste șase decenii, fiecare semn este combinat cu diferite elemente. Ciclul curent de 60 de ani a început în 1984.

Separat, merită remarcat faptul că fiecare dintre cele douăsprezece animale este gestionată nu numai un an, ci și o lună. Începe o numărătoare inversă din decembrie, care se află sub auspiciile unui șobolan viclean și se termină cu noiembrie, a gestionat Wise Bull.

Elemente

Potrivit filosofiei chineze, fiecare element este sub patronajul unei anumite planete. Patronul elementelor metalului este Venus, Pământul – Saturn, Focul – Marte, Apa – Mercur, copac – Jupiter. Fiecare dintre aceste elemente are un efect special asupra oamenilor.

  1. Apă. Acest element dă oamenilor caracterul moale și calm. În plus, ea este responsabilă pentru intuiție. Reprezentanți ai acestui element fac cel mai adesea creativitate. Ei pot deveni artiști sau poeți de succes. De asemenea, astfel de oameni reușesc să se realizeze bine, angajați în dezvoltarea propriei lor afaceri.
  2. Metal. Principalele caracteristici pe care acest element îl împuternicește – Slaretate, încredere în sine și determinare. Astfel de oameni pot deveni inventatori excelenți, avocați sau medici.
  3. Foc. Persoanele care sunt influențate de acest element se disting printr-un caracter și determinare strălucitoare. Ei pot deveni politicieni excelenți, profesori sau vorbitori, deoarece sunt ușor de a atrage atenția și de a-l țineți.
  4. Lemn. Acest element oferă unei persoane cu astfel de calități ca resurse, sociabilitate și natură bună. Oamenii născuți sub influența ei întotdeauna ating obiectivele. Dar cel mai bun dintre toate, reușesc să se înțeleagă, angajate în artă și literatură.
  5. Pământ. Principalele caracteristici, care oferă unei persoane acestui element – rezistență, conservatorism și practicitate. Reprezentanții elementelor pământești devin oameni de afaceri excelenți, entități juridice sau arhitecți.
Citește mai mult  Monkey Women: Descrierea personajului, realizări în carieră în dragoste

Nu subestimați posibilitățile care sunt date fiecărui element. Concentrându-se la data nașterii, vă puteți dezvălui toate talentele și puteți obține rezultate excelente în activitățile dvs. profesionale.

Tabel după an de naștere

Animalele patronice afectează în mod semnificativ natura persoanei și a zonei în care se poate dezvolta. Puteți afla semnul zodiacal pe horoscopul estic folosind o masă gata făcută.

Caracteristicile zodiacilor

Un studiu detaliat al semnului dvs. vă va permite să sortați mai bine.

Şobolan

Oamenii născuți sub acest semn, par a fi încrezători și calme. Ele posedă carisma congenitală și aspect atractiv. Șobolanii sunt ușor adaptate la orice situație și caută beneficiile lor. Acțiunile lor sunt rareori inconsistente. De la oameni care se află sub auspiciile acestui animal, politicieni excelenți, oameni de afaceri și vorbitori. Ele sunt foarte ușor de realizat în orice profesie care necesită comunicare cu oamenii.

În dragoste, reprezentanții acestui semn arată o mare îngrijorare și nu se tem să arate în mod deschis emoții. Ei au nevoie întotdeauna de partener care arată răspuns. La urma urmei, le concentrează și le permite să se simtă mai încrezători nu numai în relații, dar în viață, în general.

Taur

Pentru reprezentanții acestui semn, zodiacal se caracterizează prin caracteristici cum ar fi munca grea, perseverenta si prudenta. Bulls aduce aproape întotdeauna lucrările au început până la sfârșit. În plus, acestea sunt adevărate tradiție. Prin urmare, orice inovații le poate retrage din starea de echilibru. Taurii sunt adesea numite dependenți de muncă. Datorită acestui fapt, ele pot avea succes în multe domenii. Din reprezentanți ai acestui semn sunt lideri excelente. În același timp, soții și soțiile bune sunt obținute de la astfel de oameni. După ce a găsit o persoană „lui“, ei sunt gata să-l țină loialitatea față de sfârșitul anului. taurilor singuratatea nu-mi place. încercați Deci, întotdeauna să-l evite.

Tigru

Oamenii sub patronajul acestui animal dragoste noi impresii și locuri neobișnuite. Thirs încearcă să călătorească pentru toată viața cât mai mult posibil. Ei sunt prietenoși și încrezători. Atrage multe. Trebuie remarcat faptul că tigrii sunt destul de încredere. Acest lucru duce adesea la faptul că ei intră în necazuri. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, ei trebuie să-și urmeze împrejurimile.

În dragoste Tigrii sunt inconstante. Ei au nevoie de alimentare cu noi sentimente și emoții. Astfel încât astfel de persoane tind să schimbe partenerii. În est, cred că tigrii sunt norocoși și capabili să protejeze casa de hoți și crooks.

În plus, se crede că doi reprezentanți ai acestui semn nu va fi capabil de a obține de-a lungul în aceeași casă. Acesta se referă la rude apropiate, și parteneri.

Rabbit (pisica)

Conform legendei, atunci când Buddha a ales animalele care va patrona de oameni într-un anumit an, pisica a fost târziu pentru această întâlnire. Ei spun că sa întâmplat din cauza șobolanului. Acesta este motivul pentru care animalele sunt îndreptățiți. Ca rezultat, când pisica a venit încă la Buddha, a fost plantat pentru un loc cu un iepure datorită asemănărilor personajelor lor.

Citește mai mult  1986 - anul care a animalelor și ceea ce este caracteristic el?

Oamenii născuți un an sub auspiciile a două animale simultan, foarte norocos. Iepurii iubesc sofisticarea și compania plăcută. În același timp, mulți consideră că acești oameni cu superficial. Le poate împinge prietenii potențiali. Iepurii au o fantezie bogată care le conectează cu lumea artelor. Reprezentanții acestui semn pot realiza cu ușurință în orice profesie creativă.

Reprezentanții acestui semn pot fi cu adevărat mulțumiți de persoanele care sunt complet de încredere. Femeile născute în anul iepurelui, mai mult decât alții au nevoie de atenție din partea a doua jumătate. Ei sunt capabili să creeze o atmosferă caldă în casă și cu plăcerea de a-și menține mânia de familie pentru mulți ani de viață.

Dragonul

Reprezentanții acestui semn luminos sunt foarte energici și activi. Acestea diferă, de asemenea, rezistenta si intenționalitate. Acest lucru le permite să realizeze un succes semnificativ în viață. Închide și prietenii apreciază reprezentanții acestui semn pentru directețe lor, precum și gata să ajute toată lumea, în orice situație.

Este important de remarcat faptul că dragonii sunt perfectionisti reale. Ei în mod constant să depună eforturi pentru perfecțiune. Acest lucru face ca reprezentanți ai acestui semn exigente atât pentru ei înșiși și pe alții.

dragoni destul de luminos se manifestă în dragoste. Ei sunt gata să facă aproape toate pentru a doua jumătate a acestora. Dar este important ca ea să simtă că într-adevăr nevoie de persoana iubită.

Şarpe

Acest animal este foarte venerat în țările din Est. Oamenii născuți în anul de șarpe, neobișnuit de înțelept. De a lua orice decizii, acestea sunt orientate, mai presus de toate, la intuiția și experiența lor de viață. Al șaselea simt că au o suficient de puternic. Deci, acestea sunt ușor de distins de adevărul de minciuni. Serpii pot fi numite romanticilor reale. Ei sunt gata să încânte aproape lor la acțiuni plăcute și cadouri originale. Dar, în același timp, oamenii născuți în anul șarpelui sunt proprietarii reali și jealies.

Cal

Reprezentanții acestui semn zodiacal sunt caracterizate de un bun gust. Le place atentia, asa ca petrec mult timp în locuri de grup de persoane. Caii place să dea celor dragi și prieteni complimente. Din aceeași relație se așteaptă de la alții.

Caii întotdeauna merge cu încredere la obiectivele stabilite și cred în puterea lor. Caracteristicile negative ale reprezentanților acestui semn includ egoism, precum și incapacitatea de a controla furia lor. Dar, în vârsta matură a calului poate învăța cum să lupte cu ei și să se comporte mult mai retinuti.

Alegerea unui partener de viață, reprezentanții acestui semn joacă adesea rolul de vânători. Prin urmare, se întâmplă de multe ori că, după cucerirea unei persoane iubite, au un interes imediat pierde la el. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, ei trebuie să fie în mod constant uimitor și îngrijire înconjurătoare.

Capră

În calendarul de est, toate semnele zodiacale sunt desemnate hieroglife. Acest lucru provoacă o anumită confuzie printre cei care sunt interesați de un horoscop chinezesc. Într-adevăr, în limba chineză antică, același simbol a fost folosit pentru a desemna atât caprine, cât și oile. Prin urmare, acum un an se numește diferit.

Oamenii sub patronajul acestui animal sunt liniștite și fermecătoare. Ele se adapteaza perfect la orice situații de viață. Caprele sunt manipulatori excelenți. Dar, în același timp, ei nu vor să facă rău altor persoane în nici un fel. Reprezentanții acestui semn nu le place să conducă. Ei preferă un stil de viață măsurat și o muncă stabilă care îi aduce bani buni.

Citește mai mult  Masculin Scorpion Nascut in Anul lui: Caracteristici si compatibilitate

Caprele încerca să găsească un partener de lângă care se vor simți în deplină siguranță. Cele mai multe dintre toate, apreciază condițiile de viață confortabile și loialitatea față de a doua jumătate a acestora.

O maimuta

Acest semn al calendarului de Est oferă oamenilor un excelent simt al umorului și voioșie. Maimuțele sunt bine cu atât bărbați și femei. le scoate în evidență și dorința de cunoaștere. Le place să învețe și să încerce să folosească întotdeauna informațiile primite în practică.

În dragoste, reprezentanții acestui semn poate fi ușor superficială. Din păcate, multe căsătorii cu astfel de oameni se încheie cu un divorț. Pentru acest lucru nu se întâmplă, ei ar trebui să se aleagă în parteneri de cei care se pot adapta cu ușurință la natura schimbătoare a maimuță.

Cocoş

Reprezentanții acestui semn pronunțat emoțiile și diferă în directă. Le place sa se imbrace luminos și de a atrage atenția. De-a lungul vieții sale, au vis de incubare. Deci, ei lucrează întotdeauna cu toată puterea lui. În acest caz, independența este foarte importantă pentru ei. Ei nu le place atunci când acestea sunt controlate și limitate în acțiune.

În viața de familie, reprezentanții acestui semn, de asemenea, manifesta foarte luminos. Viața cu ei este plin de surprize. În același timp, astfel de oameni sunt robuste. Dacă a doua jumătate le va dezamăgi, aceasta poate submina bine credința lor în dragoste.

Câine

Oamenii născuți în anul de câini se disting printr-un caracter puternic. Ele sunt curajoși și corecte. Câinii sunt foarte rar împărțite la sentimentele lor cu alții, preferând să rezolve toate problemele lor, în mod independent. O altă trăsătură distinctivă a acestor oameni este loialitatea. Ele sunt întotdeauna comise atât activitatea lor și a doua jumătate.

În scopul de a stabili relații cu un reprezentant al acestui semn, o persoană ar trebui să fie gata să se adapteze la natura sa. În cazul în care relațiile dintre partenerii sunt calde și încredere, o astfel de cuplu există suficient de lung.

Vier

Reprezentanții acestui semn sunt gata pentru a merge pe o mulțime de prietenii lor. Ei apreciază pe cei dragi și rude. Din exterior, astfel de oameni par trustless, lipsiți de apărare naiv și chiar. Dar, la momentul potrivit ei sunt întotdeauna gata să se ridice în picioare pentru ei înșiși. Oamenii născuți în anul de porci, fără prea mult efort pot crea condiții de viață confortabil.

Alegerea suflet pereche, mistretul dedică complet ei. Reprezentanții acestui semn pot fi romanticilor reale. În cazul în care nu le place ceva, ei rareori vorbesc direct despre asta. Cel mai adesea vierii ignora doar omul care le-a ofensat.

Semnul zodiacal este în mare măsură afectată de caracterul unei persoane și soarta lui. După ce și-au studiat horoscopul și învățând punctele forte și slăbiciunile, toată lumea poate înțelege, în ce direcție ar trebui să se dezvolte pentru a obține un succes maxim în viața sa.

Horoscop chinezesc în video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: