Sfaturi pentru educația copilului Vărsător

Sfaturi pentru educația copilului Vărsător

Dacă un copil a apărut în familie, pot exista multe întrebări cu privire la educația sa. Cum să găsiți o abordare a caracterului dificil al unui copil? Despre ce se deosebește născut 20 ianuarie-19 februarie la intersecția dintre luna cea mai rece de iarnă și o astfel de vestitor ambiguu de primăvară, vom vorbi în detaliu în acest articol.

caracteristici generale

Vărsător – dificil de înțeles în semnalul nostru de idei standard. Cu copilul nu va fi ușor, dar interesant. Dar toate eforturile dvs. investite în dezvoltarea sa vor plăti. Cu un astfel de copil, va fi un sistem clasic vaccinând o ascultare a adulților. Nu este necesar să se obțină o subordonare absolută, deoarece o astfel de personalitate are nevoie de un grad destul de semnificativ de libertate pentru conștientizarea și exprimarea individualității sale.

El se străduiește constant pentru viitor, este constant gata să se schimbe, o mulțime de idei se fierbe în interiorul ei, în spatele cărora pe care cei care înconjoară greu de făcut. Ele se caracterizează printr-o dorință neobosită pentru tot ceea ce este nou și necunoscut, nevoia de a evolua în felul său, activitate mentală și fizică ridicată, independența judecății și propriul său punct de vedere.

În școală, copilul Vărsătorului va învăța bine în multe feluri datorită datelor sale naturale. Pentru a vă bucura de părinți, el poate deveni unul bun, dar cunoștințele profunde vor fi afișate numai în acele zone care vor fi interesante pentru el.

Problemele pot apărea cu disciplina, deoarece un mic gânditor nu recunoaște nicio regulă și autorități.

Ei bine, dacă veți obține un profesor înțelept și democratic care nu va conduce un copil într-un cadru rigid și îi va permite o anumită independență în domeniul dezvoltării în capacitățile sale individuale.

Printre colegii Varsatorul poate fi atât un activist popular și un contemplator calm. În orice caz, conducerea sa va fi mai degrabă informală. El nu caută atribute externe de succes și putere. Este mai important pentru pace și armonie în jur. Răspunzând recent la emoțiile și starea de spirit a altora, poate acționa doar într-o atmosferă destul de calmă și confortabilă psihic. Prin urmare, se pregătească în avans pentru faptul că studentul dvs. va avea nevoie de un colț retras sau chiar o cameră separată pentru temele.

copil Varsatorului este o săgeată, îndreptată înainte. Nu trebuie să se teamă de acest lucru și pune întrebări despre dacă puteți da o educație corespunzătoare, la o astfel de persoană mică neobișnuită cu depozite complexe. În cazul în care vectorul personalității sale va fi trimis, depinde de tine.

Boy Varsator

Poate că acestea sunt cele mai individualisti vii printre semnele zodiacale, conductorii de idei noi, foarte plin de viață și întotdeauna sociabile. Ei nu vor fi sclavi, dar oferă în mod invariabil viziunea lor, decizia și calea. Pentru a afla copilul la partea ta, va trebui să explice totul logic, în timp ce restul de pe partea laterală a disciplinei raționale și regulile de viață. Apoi, Varsatorul va înțelege valabilitatea acestor cerințe dictate de viață.

Citește mai mult  Fecioara Zodie: Caracteristici, compatibilitate și adecvate Talismanuri

Fiul tău va avea cu siguranță nici o problemă de comunicare cu. În cercul de prieteni, el nu se va pierde, luând ferm poziția campionului egalității și justiției pentru toată lumea. Lângă un astfel de copil, conform propriului său viziune asupra lumii, ar trebui să fie bun și confortabil pentru toți.

Elementul definitoriu al aerului din semn dă pofta acvatică a copilului pentru crearea și realizarea ideilor creative. De asemenea, atrage toate aspectele vieții spirituale interioare ale unei persoane. Atractiv pentru o minte curioasă diverse domenii de știință, tehnologii moderne și echipamente, programare.

Nu așteptați complimentul de la fiul tău Vărsător, el, mai degrabă, îi va arăta dragostea prin mici semne plăcute de atenție: buchet de culoare sau o poezie a propriului său eseu.

El petrece cea mai mare parte a timpului cu prietenii, dar nu mai puțin distractiv, primește de la timpul petrecut într-un cerc de familie.

În ciuda tuturor încercărilor tale de cooperare de succes, la un moment dat fiul tău va înceta brusc să fie drăguț, inteligent, sociabil: un adolescent începe să răspundă negativ la sfaturi și critici și toate încercările tale de activități educaționale percepe cu sarcasm prost ascunse. Așa se manifestă personalitatea sa de libertate, nevoia de individualizare, exprimându-se. Aceasta este o altă etapă în dezvoltarea unui mic acvariu. Încercând să limiteze copilul în acest sens, probabil că ți-ar răni încrederea.

Fiți indulgent, lăsați Young Aquarian să vă facă greșelile. Principalul lucru este de a crea un sentiment de copil că sunteți aproape și sunteți gata să vă ajutați, dar numai când se întreabă despre el. Și, bineînțeles, nu uitați să descrieți fiul cadrului normelor publice. Exterminarea în formă discret, ceea ce este admisibil și un comportament inacceptabil.

Fata Varsator

Aquarius Girl se străduiește, de asemenea, pentru libertate în toate manifestările sale, precum și pentru a obține impresii luminoase de viață. Se pare că colectează diferite hobby-uri: Hobby-urile se schimbă singure pentru alții. Nu vă fie frică de superficialitate: așa că ea o caută pentru el însuși. Într-o lună, fiica ta poate citi cărțile despre elevul școlii magice Hogwarts, iar următorul va spune că ar dori să tragă pictura – nu există aproape nimic imposibil pentru ea.

Fetele Varsator nu are probleme în comunicare. Întotdeauna va găsi compania sufletului sau va aduna oameni asemănători. Nu fi surprins că vor fi copii cu absolut diferită de copilul dvs. și de la diferite straturi sociale. fete Varsator nu recunosc cele mai multe norme sociale familiare pentru noi, inclusiv, cum ar fi împărțirea oameni la curse sau clase.

Fiica ta este ușor de comunicat pentru tot felul de subiecte. Ea face rapid noi cunoștințe și cu bucurie susține conversația. De multe ori fata Aquaris devine un inspiratorul ideologic, talentedly spune poveștile inventate, pentru că oamenii se întind ei. Ea se iubește și apreciază prietenii ei.

Citește mai mult  Aries-câine: caracteristici și compatibilitate

Nici o calitate mai puțin important de fiica ta – compasiune. Ea cu tandrețe se referă la părinți, gata să aibă grijă de frații și surorile. Răspunsul în sufletul ei bun găsi frații noștri mai mici. Cu o sursă de inspirație, fiica ta va proteja prietena pe nedrept oprimați sau chiar poate visa de a crea o rezervă, adăpost pentru animale. Sprijinirea acestor impulsuri spirituale în ea, chiar dacă acestea nu prea coincid cu propriile puncte de vedere în căutarea. Deci, bunătate directă astăzi este o raritate imens.

Copilul tău are o altă caracteristică minunat: Din primii ani, fata Varsator stie deja ce se va face. Ea citește cărți și vizionarea de filme despre direcția selectată de activitate, care, de altfel, poate fi destul de neobișnuit: din dorința de a deveni o actrita sau scriitor la profesia de arhitect sau matematică. Trebuie remarcat și bun simț al stilului său. Fiica ta nu va fi indiferentă față de haine frumoase, în timp ce nu întotdeauna în urma ultimele tendințe ale modei.

Nu uita: au o privire privată, la toate.

Luați în considerare horoscopul de Est

 • Varsator-sobolan – un copil cu abilități intelectuale înalte, care are un talent pentru scris cărți.
 • Varsator-taur – natura sensibilă, distins printr-o toleranță și liniște în rezolvarea problemelor importante.
 • Aquarius-Tiger – Prudantive și Reprezentant inteligent.
 • Dragon Varsator – un copil autocritică care vede nu numai avantaje, dar și dezavantaje.
 • Varsator-Snake – un copil care posedă abilități mistice.
 • Aquarius-Horse – un copil cu calități evidente de conducere.

 • Aquarius-Rabbit – un tovarăș devotat și un prieten, are tendința de jurnalism.
 • Varsator-capra – misterios și copil capricios.
 • Aquarius-Cock – un copil egoist care gândește numai despre el însuși.
 • Aquarius-Dog – Intelectual, care învață bine.
 • Varsator-maimuță – copil rezervate Destul.
 • Aquarius-Pig – un mic reprezentant, distins de minte și echilibru, care va atinge întotdeauna succesul.

Cum să educați?

Nu uitați de combinația de semne ale zodiacului părinților și a unui copil. Deci, un leu de familie sau o mamă detaliată a Capricornului va fi adesea dificil de înțeles pe acvarii ei adolescenți. Și dacă tatăl copilului este Berbec, atunci coliziunile periodic repetitive nu pot fi evitate. O coincidență de succes va fi, în cazul în care cel puțin un părinte în familie se naște sub semnul cancerului: reprezentanți ai acestei constelații zodiacale se gasesc perfect contact cu Vărsător.

Copilul Aquaris are deja înțelepciune congenitală. El este capabil să înțeleagă toată lumea și să ia termeni alternative de acțiune. Dar, de asemenea, contează pe o atitudine similară față de el însuși. Vei fi nevoie de toleranță, lipsa de restricții pe interior, mai ales cea spirituală, libertatea și alegerea vieții. Uneori va fi de neînțeles, care aduce: Sunteți copilul sau el. Și acest lucru este destul de natural: copilul are un copil cu adâncimea sa specială a lucrurilor chiar și la cuprinzatore o vârstă fragedă există ceva pentru a învăța.

Citește mai mult  2000 - dintre care animală și ce anul acesta înseamnă?

știind activ lumea, copiii nascuti sub semnul Vărsătorului nedumerit de multe ori probleme complexe pentru adulți. Trebuie să fii pregătit pentru faptul că este imposibil să se găsească răspunsuri clare pentru ei. Firul de la copil cu formulare standard nu va funcționa – este important ca el să înțeleagă însăși esența lucrurilor și conceptelor. Dar, după ce am petrecut ceva timp în explicații serioase și temeinice, veți obține un copil de ascultător încântat și de încredere în tine un prieten.

Etapele învățământului Vărsător nu va fi întotdeauna în mod consecvent și neted. La momente, vă va părea că adolescentul și-a învins complet mâinile. Astfel încât să se cunoască să cunoască noi etape ale tânărului în creștere. Fiul dvs. poate începe să încalce regulile instalate în familie, fiica va închide un timp scurt sau va începe să urmeze instrucțiunile informale de coafură și îmbrăcăminte. În acest caz, este necesar să se demonstreze o condescendență sinceră și înțeleaptă. Chiar dacă în sufletul tău, vulcanul emoțiilor, nu vă arătați indignarea și indignarea. Copilul ar trebui să vă simțiți încrederea. Sunteți pentru el Harbor liniștit și liniștit, unde se poate naște întotdeauna după următoarea căutare excentrică a adevărului.

Mulți părinți fac astfel de caracteristici ale micului personalitate Aquarius sunt îngrijorați ca: încăpățânare, elementară de gândire, imprevizibilitate, încredere în sine. Nu le numiți trăsături negative. Percepe doar ca caracteristicile personalității copilului. În puterea voastră, transformați-le în punctele forte ale viitoarei personalități extraordinare.

Alegeți un nume

Pentru mulți dintre noi nu mai este un secret, cât de importantă este alegerea numelui pentru viitorul copil. Cineva alege numele lotului, cineva se bazează pe sfatul rudelor, alții iau în considerare horoscopul estic. Este clar că caracterul câinelui născut în an diferă de cei care s-au născut sub influența Anului Cocosului sau a Boarului. Este grijuliu și responsabil pentru această decizie vă va ajuta să cunoașteți cunoașterea energiei anului nașterii copilului dvs. și combinația sa cu un semn zodiacal.

Astfel, 2019 va fi marcată de un eveniment fericit în viața ta – nașterea unui nou membru al familiei. Aici este ceva comun care combină oamenii născuți în anul porcului: moale, bunătate, responsabilitate, muncă grea și intenție. Copilul născut în acest an va fi un bun om de familie, indiferent de podea. El nu va fi frică de dificultăți și de adversitate în viață. Bune interlocutori și tovarăși credincioși, ei atrag atenția oamenilor și au devenit cu ușurință centrul oricărei companii.

Fetele născute în acest an, numele sunt potrivite: Anna, Valeria, Victoria, Vasilisa, Daria, Evgenia, Inna, Irina, Kristina, Ksenia și Svetlana.

Cuvântul de apă Succesul Băieților va aduce numele: Anton, Vladimir, David, Denis, Daniel, Egor, Ivan, Ilia, Kirill, Maxim, Miroslav, Nikolay, Roman, și, de asemenea, Taras și Yuri.

Mai multe despre copii Aquarius vă va învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: