Totul despre frumusete si tineret mantre

Totul despre frumusete si tineret mantre

filozofia tibetană include rugăciune unice de la Veda – Mantra intinerire. Se poate ridica o acțiune nu numai în cadrul unor ritualuri rituale speciale, dar, de asemenea, pentru a „câștiga“. Este utilizat pentru conspiractions de apă și medicamente cosmetice. Să ne locui în detaliu cu privire la nuanțele acestei rugăciuni (mantra).

Particularități

Rugăciunea practică în Est ocupă un loc special. Mantra – Acesta este un apel direct la diferite zeități (zei antici), lauda lor, precum și urări, recunoștință, povești despre cel mai intim, cereri. Spre deosebire de Christian, aceste rugăciuni sună puțin ciudat (poate părea ca persoana medie) și constă dintr-un set de (necunoscute) cuvinte inexistente. De fapt, sunetele sunt astfel selectate, astfel încât persoana se poate identifica cu o anumită energie și vibrații.

Totul are ca scop faptul că o persoană în timpul lecturii a devenit în consonanță cu Universul pentru care, după cum știm, totul este posibil. Asa de Practica lecturii mantre conduce o persoană la faptul că nu este nimic pentru el imposibil. Dacă traduce din sanscrită, „Mantra“ înseamnă „de eliberare a minții“, „Protecția“.

Profesorii vorbesc despre schimbările corpului, chiar și la nivel celular în timpul ascultării regulate și mantre lectură. Învelișul energetic uman este subțire și ușor care afectează corpul, ca o substanță materială, reacționează mult mai lungă. De exemplu, boala din cauza vechi ofensat o lungă perioadă de timp are originea la nivel subconștient, și se manifestă fizic numai prin ani. Așa că organismul este vindecat, de asemenea, timpul necesar. Poate rezista transformărilor, dar, ca rezultat, sub influența practicii, se aplică schimbări. Mantrele sunt lungi și scurte, sunt acelea care sunt însoțite de rituri speciale fără ei.

Dacă sunt pronunțate în temple, citiți ca cântece și introduceți publicul în transă. Dar practica de acasă nu implică.

Dacă mantrele pot influența atât de mult pe corp, atunci mai multe cochilii umane subtile sunt mult mai probabil să aibă un efect benefic. Practicanții filosofiei estice susțin că mantrele au un efect de vindecare asupra tuturor sferelor vieții.

Deci, printre femeile populare de frumusețe de frumusețe și tineri cu textul tibetan, care este capabil să ruleze un program special de întinerire în om. Multe mantre sunt cunoscute în lume, dar Tibetan cu cuvinte și cifre codificate sunt cele mai populare, sunetul căruia îi ajută pe practician „să prindă” valul dorit și să-i ajusteze.

Citește mai mult  Fecioara in dragoste: semne de semn de zodiac si semne de dragoste

Sunetul benefice creează o vibrație unică în organism și provoacă o stare specială pentru meditație. Ca rezultat, o persoană se simte armonie interioară, care aduce succes în vindecare. Cu privire la Consolidarea sănătății femeilor și lansarea proceselor de întinerire în organism, acest lucru se datorează următoarelor procese:

  • Restaurați munca normală a inimii și respirația ritmică dreaptă+
  • Repetarea cuvintelor sacre „codifică” creierul pentru a alerga în corpul anumitor schimbări, în acest caz procesul de întinerire+
  • Recuperarea metabolismului (metabolismul), care va afecta procesul de curățare a corpului de la înclinare și reducerea greutății.

Mantras pentru întinerire a recomandat nu numai femeilor. Acestea sunt citite, indiferent de vârstă și sex. Ele ajută la acumularea unei energii utile atât din rezervele ascunse interne ale corpului, cât și din natură.

Texte

„Mahammündjaya” – așa numită una dintre cele mai populare mantre de întinerire. Aceasta este o rugăciune foarte puternică pentru tinerii veșnici care vizează întinerirea corpului și transformarea unei femei. Este necesar să se rostească următoarea frază sacru: „Om Yaajamah Pushtivardkhanam Sugandhyam Bandankan Urvarukiva Mukshaty Merritat“.

Această mantra este citită în mod predominant dimineața, transformând fața spre est. Cuvintele sunt pronunțate numai după relaxare completă, înainte de a trebui să scapi de toate gândurile inutile. În caz contrar, acțiunea mantra va fi minim. În general, textul prezentat va contribui la realizarea fiecărui reprezentant al sexului frumos din farmecul său, frumusete, tineret, de a percepe energia feminină și atractivitatea, pentru a deveni mai interesant pentru bărbați.

Pentru a realiza întinerire a întregului corp, a netezi ridurile, normalizeaza activitatea organelor interne și procesele organismului va ajuta următorul text: „Ram Aum Sriim Scopul Surva Dyiai Schahaha“. Se repetă până la 108 de ori, în același timp, care deține 2 pahare cu apă.

După citirea, apa de la o băutură vas, și congelată dintr-o altă. cuburi de gheata frecându corpurile mai târziu, care sunt în mod special necesare pentru a întineri. Practicanții spun că aceasta mantra dă:

  • Îmbunătățește producția de hormoni de fericire+
  • Actualizări diferite sisteme ale corpului+
  • Îmbunătățește procesele de sănătate generală și activează de interior întinerire.

Datorită o astfel de rugăciune o, nu numai că are loc de întinerire a corpului, dar, de asemenea, sufletul. Cuvintele sacre ale textului va contribui la realizarea unui echilibru sincer, armonie, simt propria lor putere și frumusețe.

Există mantra pentru pierderea in greutate: „Poarta Poarta Poro Poarta Poro Som Poarta Bodhi Swaha“.

Așa că dă rezultatul, este necesar Respectați următoarele reguli:

  • există o cantitate moderată de alimente+
  • citiți aceste cuvinte în mod regulat+
  • cred în virtutea acestor linii.
Citește mai mult  Masculin Taurus Rooster: Caracteristici și comportament în viață

Spune-i începe să citiți această rugăciune de ziua ta și să reziste la astfel de practici în termen de două luni.

Pentru a atrage oameni, ar dobândi armonia și feminitatea, femeile sunt date o alta mantra: „San Siai Nah Pai Tun Dow“. Vibrațiile de sunete pronuntate formeaza o astfel de aură puternică în jurul că forța de tracțiune pentru alimente dăunătoare, dorința de a mânca prea mult. Programarea corpului pentru a scăpa de kilograme în plus și le transformă în energie pentru a efectua un stil de viață activ și sport. Poțiunea și armonie în suflet sunt foarte repede, dacă urmați toate regulile de citire.

Când a fost citit?

Pentru a pronunța mantrele pentru frumusețe, întinerire și farmec, aveți nevoie de mai multe ori, este de dorit ca numărul de citiri să fie mai mult de trei (simbolizează unitatea de zeități) sau șapte (număr magic al universului). Dar Cel mai bun dintre toate frazele sacre vor funcționa dacă au repetat de 108 ori. Și cel mai bun moment pentru acțiunea lor este dimineața și seara.

Dimineața, practicând mantrele necesare în timpul exercițiilor, practicând, iar seara – înainte de a merge la culcare. Aveți nevoie de fiecare zi pentru o lungă perioadă de timp timp de cel puțin două luni.

Se crede că mantrele tineretului și frumuseții sunt foarte puternice, doar tu trebuie să crezi sincer în ele.

Reguli de citire

Trebuie să alegeți o mantra în funcție de nevoile dvs. Este de dorit ca sursa să provină de unde vor fi testate cuvintele. Traducerea nu este necesară pentru o astfel de rugăciune este sunetul, și nu punctul. Apoi, trebuie să decidă cu privire la locul, cel mai bine este să reia. Poți să stai jos și să se întindă, relaxați-vă și lăsați toate gandurile. Inainte de a citi, trei respirații adânci ar trebui să fie făcute și expirați în același timp. Citiți sau asculta mantre, repetând despre tine, ai nevoie de cel puțin trei ori, și apoi orice număr de ori, care este împărțit la 3, sau toți cei 108 de ori.

Uneori, un anumit număr este indicat pentru anumite texte – atunci trebuie să urmeze aceste recomandări. Unele mantre despre ei înșiși sau Pronunță le asculta fără a fi în stare meditativă: în transportul, pe drum, în situația dificilă și asigură că rezultatul are, de asemenea,. Dar practica tibetană este încă construit pe relaxare completă și distragere a atenției de la problemele externe. Nestiind sanscrită, puteți asculta mantra în a cărui execuție pentru a înțelege ce fel de accent. Citiți în acea intonație și atât de tare cum veți fi confortabil.

Citește mai mult  Totul despre Mantra Vajrasattva

În mod ideal, trebuie să vă auziți vocea la nivelul tăcerii, dar puteți pronunța text și pentru dvs. Unii profesori din filosofia estică oferă ucenicilor lor la începutul practicii de a citi și să se roage sub sunetele lui Mantra, emanând de la Sfântul om. În acest fel, puteți focaliza mai repede, pentru a deveni unul și pentru a obține starea dorită pentru pronunția rugăciunii. Cât timp să citească mantra depinde de cât de mult este scris în fiecare caz, dar pentru a atinge obiectivele face acest lucru cel puțin trei săptămâni.

Rezultatul bun dă practica citirii timp de 40-60 de zile fără pauză. Dacă cel puțin o zi lipsește, numărarea începe din nou. În timpul unei astfel de meditații, trebuie să aveți o sănătate bună, starea de spirit și doar gândurile pozitive. Lăsați furia, infracțiunea, furia și iritarea în afara câmpului de practică și, după asemenea, trebuie să încercați de la ei doar o atitudine pozitivă, credința vă va schimba lumea interioară pentru a rezulta, va întoarce armonia și frumusețea sufletului și va de asemenea, dă putere fizică și contribuie la transformarea ta.

Cum să consolideze acțiunea?

Accelerarea proceselor de întinerire pot fi angajate în mod regulat în practica de yoga și vedică a rugăciunilor de citire. Yoga vă va ajuta să vă relaxați și să contribuiți la un proces mai bun de penetrare a codurilor de sunet ale cuvintelor sacre în interiorul unei persoane. Auto-dezvoltare spirituală – Asta trebuie să faceți. Încercați să găsiți o ocupație utilă (hobby-uri) pentru dvs., scăpați de toate obiceiurile negative: supraalimentarea, fumatul, alcoolul și așa mai departe. Aduceți stilul de viață drept, plătiți suficient timp pentru a vă odihni și a dormi.

Seara, acțiunea rugăciunii va crește dacă este să o pronunță la apusul soarelui. În general, cuvintele sacre vor funcționa mai bine dacă le vor face față cu fața spre est. Este necesar să pronunți în mod clar literele, pronunțarea sunetelor fără iritație și disconfort. Adăugați ceva la mantra sacru – poate provoca un rezultat invers.

Texte de întinerire și frumusețe utile pentru a pronunța lumanari pe flacără sau în căutarea în apă curată de primăvară.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: