Cum să acopere masa de Anul Nou pentru toate regulile?

Cum să acopere masa de Anul Nou pentru toate regulile?

De vacanță mai mult-așteptat pentru adulți și copii – Anul Nou. Cu toate acestea, tam-tam frumos de Anul Nou de pre-cu atributele festive și cadouri este asociat cu anumite probleme. Griji care vizează organizarea mesei festive sunt în cauză cu privire la această perioadă de timp orice gazda.

Particularități

acoperi și inițial necostisitor masa pentru noul an pentru toată lumea. Principalul lucru este de a elabora meniul optim, având în vedere raportul dintre costul mâncărurilor finite și gustul lor. Cu respectarea strictă a rețetelor și a depunerii non-standard, este interesant să bată chiar și cea mai simplă și mai tradițională fel de mâncare. Desigur, principalul punct culminant al mesei va fi un fel de mâncare, care corespunde anului viitor, care poate fi chiar decorată într-un stil special.

Selectați Meniu

Ce poate fi gătit pentru această sărbătoare?

Acoperă frumos tabelul de Anul Nou și fără utilizarea produselor exotice. O opțiune excelentă va fi pui copt cu prune în suc de portocale. Salata utilă și strălucitoare poate fi preparată din castraveți proaspeți și roșii cu mazăre verde. Ca o combustibil, este mai bine să utilizați suc de lămâie. De la tăierea cărnii, brânză și struguri puteți face canapele luminoase pe fripturi.

Salatele tradiționale pot fi răspândite sub forma unui copac sau conuri de Crăciun. La domiciliu, puteți face o masă și o existență originală.

Ca gustări ușoare puteți prăji brânza adygei în pâine. Rulați de la dovlecei și cartofi cu umplutură de dovleac garantată pentru a surprinde oaspeții. Și zăpadă pozitivă de zăpadă în glazură vor servi ca un mare desert.

Pentru înregistrarea tabelului de Anul Nou pentru copii, veți avea nevoie de fantezie și mai multe minute gratuite. Vasele trebuie să fie deja familiare copiilor de a gusta, dar sunt decorate inițial. Bile de orez fierte sau cartofi piure, care pot fi tăiate în breame sau brânză de gunoi, vin cu precizie la gust. Gustările sunt sandwich-uri potrivite, decorate cu animale amuzante de fatage, așezate din legume sau făcute cu smântână sau ketchup. Salatele în formă de soare sau pești (de exemplu, crab sau legume) vor deveni, fără îndoială, interesați de copii.

Puteți oferi un tort biscuit cu crema de smântână și fructe de pădure proaspete, ceai și fructe sau compot ajută la copii taxa cu energie. Aceasta va exclude un alt articol de cheltuieli (la achiziționarea de băuturi carbogazoase).

masa de Anul Nou Lachy va decora salata „Coral Reef“ sau „Mazurka“.

Ingrediente luminoase se vor adăuga vopsele și legume proaspete umple camera cu arome apetisante. desert de fructe va deveni un excelent substitut tort. De la banane și căpșuni, ridicata pe frigaruile, puteți face oameni de zapada amuzant, care, de altfel, va fi foarte multumit cu copiii.

Citește mai mult  Cum să se plieze un șervețel christk?

Opțiuni pentru mâncăruri buget

În ajunul Anului Nou, oaspeții pot fi de meniu mulțumit și destul de ieftin. Acest lucru vă va ajuta să o selecție competente de produse care nu necesită costuri serioase. Delicious si economic va fi salata cu mere si felii de pui prăjit. Complement sale frunze de salata proaspete. Cartofi coapte cu fasole sub sos vor deveni o alternativă satisfăcătoare și de succes la feluri de mâncare costisitoare. Sandwich-uri de somon – Opțiune de lux. Cu toate acestea, acest pește poate fi complet înlocuit cu herding sau sprate.

Dacă se dorește, chiar și de la minim, la prima vedere, lista produselor poate fi preparată delicioasă și festivă cină. Mickles care au lucrat pentru iarnă (scurgeri din legume, rădăcini, roșii, Sauerkraut și compoturi) vor fi foarte mult pe drum.

Tortul nu ar trebui să fie prea satisfăcător pentru că vor exista mâncăruri destul de mari de calorii pe masă. Desert ușor și de aer din jeleu și frisca cu fructe de padure va decora o cină festivă și va economisi timp pe gătit dulce.

La problema înregistrării

Cum să serviți?

Masa de Anul Nou frumos și bine servită este subiectul mândriei fiecărei femei. Prin urmare, ar trebui dezvoltată o listă detaliată a regulilor și a elementelor necesare pentru un design perfect.

Tabelul pentru care este planificat cina de Anul Nou, trebuie să fie convenabil pentru toți oaspeții. Merită, de asemenea, luați în considerare utilizarea instrumentelor când. OPTIMAL per persoană este considerată 50 sau 60 de centimetri ai spațiului personal.

Scaunele de oaspeți trebuie să fie amplasate pe ambele părți ale mesei, opuse reciproc.

Importanța mare în decorarea unei mese festive joacă alegerea designului de culori și a felurilor de mâncare. Nu cu mult timp în urmă, pentru orice sărbători, sa recomandat să alegeți mâncăruri albe și cristale. Dar astăzi o mulțime de schimbări au suferit o idee de servire. Nu există o idee categorică despre ceea ce ar trebui să fie tonul de masă și ce ochelari merită să fie furnizată vinovăției.

Principalul lucru este că vasele și instrumentele sunt rezistente într-un singur stil și decor de culoare. Desigur, din mâncărurile din plastic de pe masă trebuie refuzate. Această opțiune este potrivită numai pentru picnicuri.

Citește mai mult  Stiluri de comunicare de afaceri

Când va fi rezolvată o întrebare cu mâncăruri, merită să începeți selecția de masă. Puteți utiliza recomandările despre culoarea simbolului anului următor sau cumpărați o masă de masă cu un imprime de Anul Nou (braduri de brad, bile). Conform cerințelor de servire, Marginile de masă trebuie să stea de la masă timp de 20-30 de centimetri. De la utilizarea petrolului trebuie abținut, în acest caz va fi inadecvată.

Dacă cina este planificată să folosească șervețele de țesut, culoarea lor ar trebui să fie armonizată cu o masă de masă.

Servetele sunt pliate frumos și plasate pe plăci. Produsele din hârtie (de asemenea, având o culoare similară) sunt plasate în standuri speciale plasate pe masă în mai multe locuri.

Setarea corectă este conectat cu alinierea dispozitivelor și a plăcilor. La o mică distanță de marginea mesei există o placă mare pentru fierbinte, sus – o placă mai mică pentru gustări. Cuțitul este situat pe dreapta, marginea interioară, furca – pe stânga. O alternativă la un astfel de aspect poate fi o variantă a dispozitivelor de alimentare înfășurate în șervețele. Înainte de a servi vasul principal, toate gustările trebuie îndepărtate.

Fiii și ochelarii au pus pe dreapta la dreapta. Reguli stricte pentru amenajarea unui pahar și ochelari nu există, astfel încât să vă puteți concentra asupra preferințelor de gust și fantezia ta.

După efectuarea activităților obligatorii pentru servire, puteți trece la decorarea tabelului. Este mai bine pentru aceste scopuri. Lumanari, ramuri de brad, jucarii de Anul Nou, Santa Claus, Flowflakes, si T. D. Afișând o mică fantezie și folosind atributele de Anul Nou, puteți face o compoziție tematică excelentă cu mâinile tale.

Idei originale

Pentru a surprinde oaspeții cu o servire elegantă a unei mese de Anul Nou, este suficientă pentru a pune o masă de masă în diagonală sau pentru a decora suprafața, combinând mai multe panze multicolore de culori contrastante.

De asemenea, de-a lungul tabelului poate fi confiscat o tăietură strălucitoare rectangulară a țesăturii, care va da atmosfera de solemnitate și va pune accente. Ideea originală va fi etichete cu nume de oaspeți, plasate în apropierea unui instrumentele. Simboluri ale anului viitor pot fi, de asemenea, reprezentate pe aceste suporturi.

Sfaturi și recomandări

tabel frumos decorate inspiră sentimentul de vacanță se apropie. Potrivit tradiției, ar trebui să includă douăsprezece feluri de mâncare. Casa este acum acceptată pentru a decora, concentrându-se pe calendarul estic. În conformitate cu aceasta, în fiecare an are propria culoare. Pentru a rezista la servirea într-o anumită schemă de culori, va ajuta servetele, fapte, elemente de decor și alte atribute festive.

Citește mai mult  Cine ar trebui să fie primul care să intre în ascensor în conformitate cu regulile de etichetă?

Dacă tabelul vrea să decora neobișnuit, cu excepția conuri, lumânări și statuete vă vor fi utile pentru mingi de Crăciun, vaze cu ouă, lămpi interesante. Crearea decorațiilor pe care le puteți face întreaga familie. Mai ales acest lucru va dori copiii și reprezentanții generației mai în vârstă. Bunicile vor demonstra clasa de masterat pentru copii la fabricarea meserii de Anul Nou cu propriile lor maini, care poate fi o traditie excelenta de familie.

Exemple spectaculoase pentru inspirație

Seara festivă împreună – o întâlnire frumoasă și romantică a Anului Nou. O astfel de cină trebuie să fie amintit pentru o lungă perioadă de timp atât, atât pentru rafinat care servește pentru două dintre cele mai bune „ajutor“ decât masa rotunda pentru a nu găsi. Poate fi afișată de masă albă sau galben-aur.

Lumanari va fi un element de decor decor obligatoriu. Ele pot fi puse în sfeșnicile făcute în subiectele de iarnă.

În centru merită să plasați un cais festiv Iquiban, ramuri de pin, bile și zăpadă artificială. Serviete trebuie să se potrivească cu tonul fata de masa. Instrumente și ochelari pune strict opuse reciproc.

Nu este necesar să se aglomerează spațiul dintr-o dată cu toate feluri de mâncare, este mai corect să depună partea lor. O astfel de masă de Anul Nou are un dialog pe îndelete și un timp plăcut.

Pentru a satisface Anul Nou în familia de familie, masa dreptunghiular va fi perfect. Pentru a-l decora pentru vacanță este simplu – suficient pentru a acoperi suprafața cu o față de masă sau mai multe tăieturi ale țesăturii. În cazul în care dispozitivele sunt realizate într-o schemă de culoare închisă, folosiți o față de masă de lumină, și vice-versa. Vaze cu flori vii sau alte compoziții frumoase aranja la aceeași distanță unul față de celălalt. Mai întâi de toate snacks-uri sunt servite.

Pe feluri de mâncare sau tăvi, diverse tartine sunt dispuse, tartlets mici, salate. Apoi a oferit fel de mâncare fierbinte. Desert completează meniul festiv.

Cel mai important lucru este să încercați să creați o anumită atmosferă la masă, să arătăm fantezia și să investească în înregistrarea particulei de căldură spirituală. Apoi, vacanța este garantată a fi veselă, iar sentimentul de basm nu vă va lăsa pe dvs. și oaspeții dvs. până dimineața.

Cum să personalizați tabelul de Anul Nou, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: