14 ani de colaborare: Ce este această nuntă și cum să sărbătorim aniversarea?

14 ani de colaborare: Ce este această nuntă și cum să sărbătorim aniversarea?

Mulți bărbați și femei care au trăit împreună sunt departe de un an, uneori nu dau nici o importanță datelor intermediare, care există și între toate sărbătorile celebre de nuntă. Dar nu trebuie să pierdeți acest tip de eveniment. Toată lumea care trăiesc împreună timp de 12 luni, este un capitol foarte important în cartea de familie. Din acest motiv, un alt rezultat calitativ al anului de viață următor în comun poate fi celebrarea – indiferent de cât de mult va fi mare și luxuriantă sau modest posibil, cel mai important lucru este faptul că este obligatoriu să fie legată de un subiect specific a următoarei aniversări a celebrării nunții.

Care este numele aniversării?

Un număr destul de mare de soți de multe ori by-pass a 14-a aniversare, a trăit împreună încă de la data căsătoriei. Dar aceasta este o dată destul de semnificativă a vieții lor de familie – așa-numita aniversare agat.

Agat este destul de durabil, deși doar o jumătate de piatră prețioasă. Se crede că el este un simbol al fericirii, de familie bunăstarea, longevitatea vieții și independența financiară. Din cele mai vechi timpuri, sa crezut că Agate a avut un număr mare de diferite calități misterioase care ar trebui folosite cu o astfel de necesitate. Există o opinie că, pentru această perioadă destul de lungă de viață căsătorită, ambii soți s-au studiat pe deplin și, prin urmare, știu aproape totul despre a doua jumătate. Dar, așa cum Agate Stone, se poate schimba, uneori, caracteristicile lor pe suprafață, iar soțul și soția lui poate surprinde uneori reciproc cu complet noi si interesante calitati ale naturii lor.

Căsătoria prin acest termen și-a dovedit deja durabilitatea cu 100%, iar agatul urmărește numărul de minerale solide. La fel ca relația dintre soți, se formează în fiecare nouă zi, poate consta din diferite evenimente și sunt uneori similare cu straturile de plăcintă și agat poate lauda cu o structură multistrat, care este creat de-a lungul întregii serii de ani.

Timp de 14 ani împreună, soții au reușit deja să experimenteze toată căldura de diferite emoții – din pasiune și greu timp de conflict la plăcerea evidentă a prezenței a doua jumătate. Din acest motiv, Agat va fi capabil să bogățiile dungilor, culori și nuanțe pentru a transfera pe deplin calitatea Uniunii în vârstă de 14 ani, în gloria sa naturală capricioasă.

Pentru cei care o incompletă și ani și jumătate vechi pe care le-au trăit deja împreună, relația caldă dintre un bărbat și o femeie a devenit atât într-adevăr scump și valoros pentru ei, mai ales în cazul în care există copii în această uniune. Aici și agat – nu un fel de ardei ieftine, și o frumoasă semi-piatră prețioasă. Orice familie modernă este unic în felul său, desenul de agat poate fi considerat ca fiind unic. Tipurile specifice de piatră, cu desen lor poate aminti un peisaj de vară frumos, unele vor arăta o strălucitoare subacvatică mondială, mulți vor putea vedea în agite din ruinele vechiului castel, alții vor vedea ochii sau limbi flacără.

Total există mai mult de 150 de tipuri diferite de agat, și puteți alege între ele pe cel care va deveni cu siguranta o mascota reala pentru familia ta. Se crede că acest mineral neobișnuit poate atrage în sine, umplut cu energie negativă. Și în relațiile de familie lungi această proprietate poate fi foarte util.

Citește mai mult  Nunta tort cu trei niveluri: idei neobișnuite și sfaturi privind alegerea

Agate dă cel mai adesea cel mai scump persoana care doresc să-l longevitate și succes în orice eforturi, ca piatra este un simbol incontestabil al datelor. El are un dar special – el va apăra proprietarul său de infuzie, diferite tipuri de pericole și de efectele nocive ale dușmanilor.

Din acest motiv, acest mineral semi-prețioase vor fi în măsură să devină cea mai bună prezentare în cazul în care este în onoarea celebrarea nunții, după 14 ani de căsătorie uniune.

Tradiții

În istoria unei astfel de vacanță a, cum ar fi aniversarea a 14, el a devenit ritualuri interesante și chiar originale.

tradiție Simbolice la aniversarea a 14-a CASATORIA, puteți lua în considerare ritualurile festive pentru o cină solemnă – Pentru a face acest lucru, va fi necesar pentru a cumpăra 2 pahare abandonate din agat, margele si butonii din acest mineral uimitor.

Înainte de a începe o celebrare, soți fericit sunt obligați să schimb de cadouri – în același timp, soțul ar trebui să pună pe gât de mărgele sale iubite de agat de culoare, și ea ar trebui să-l fixați agat butonii. După aceste manipulări simple în paharele de vin turnat rapid dulce, și trebuie să fie băut cu soțul și soția ei pe Brucershaft. Este de la sine înțeles că acest tip de ritual pentru tradiție ar trebui să fie completat de un sarut pasional.

În timpul celebrării de nunta agat, ambii soți trebuie să bea vin sau orice altă băutură de la un pahar sau un pahar, astfel, subliniind în mod explicit unitatea tuturor că ei s-au manifestat pentru toți anii căsătoriți.

Popular astăzi este, de asemenea, o astfel de tradiție, pe care ambii soți trebuie să privească în minerale agat în timpul unui anumit interval de timp, în timp ce tolding unul pe altul, care în mod specific acestea ar putea lua în considerare în ea.

Ce poți dona?

În plus față de cadourile de mai sus, destul de relevante și chiar dorite (acestea sunt mărgele, butoni elegante, pahare festive) În această zi memorabilă, soțul și soția pot da, iar altele sunt foarte plăcută și, uneori, chiar surprize neașteptate.

 • Soț Cu siguranță, cu mare bucurie, va primi ca un cadou de la dvs. preferat clemă frumos pentru o cravată elegantă, o reclamă inel de imprimare, în care agat negru va fi capabil să se uite, neobișnuit ca o cutie scrumiera sau trabuc, în cazul în care un om fumuri. În plus, ca un cadou, puteți preveni șah originale, ceasuri de birou elegant incrustații de agat de diferite culori, sau apăsați papier pentru un om de afaceri.

 • Soție Acesta va fi doar fericit pentru a obține din mâinile dumneavoastră unul ales preferat decoratiuni cu adevărat unic – pandantiv, inel cu mazăre, cercei elegant sau bratara grele cu agat. Doar un cadou uimitoare în această zi va fi în măsură să devină un sicriu pentru conservarea diferitelor bijuterii dintr-o astfel de mineral ca agat.
 • Rude, Copiii sau prietenii vor putea sa dea figurine frumoase din agate, punctul de vedere al înțelepciunii standului sau sfesnicele, un cadru neobișnuit pentru fotografii de familie și un fel similar de suveniruri ale subiectului de nunta.
Citește mai mult  Buchet de mireasă din orhidee: Opțiuni și idei de combinație cu alte flori

prezentare Destul de simbolic la aniversarea a 14 va fi diverse produse din pietre prețioase: fântâni mici, cutii supradimensionate pentru lucruri mai mici, picturi cunoscute mici autori, ceas de mână cu inserții de agat sau feluri de mâncare frumoase.

Dacă sunt cunoscute în mod sigur că suveniruri de la un astfel de minerale o, cum ar fi agat, ambii soți nu sunt foarte bune, pentru că nu toți oamenii cred în puterea de pietre și, din acest motiv, nu le considera valoroase, atunci puteți muta pur și simplu, departe de simbolismul sărbătorii și să aleagă pentru cupluri frumoase sunt foarte utile, dar în același timp , de asemenea , amintit, ce poate fi folosit de mai mulți ani. Acesta poate fi cu ușurință aparatele electrocasnice necesare – cere soților norocoși că sunt cele mai potrivite – un storcator sau carne polizor, un fier de călcat sau un televizor, și poate chiar le va trebui să facă aspirator robot.

Soții cărora le place petrece cărți de lectură timp liber, vă puteți da cărți interesante sau chiar un întreg set de ficțiune, care este costisitoare și soții înșiși nu decid să-l achiziționeze. În acest fel, vă va umple biblioteca extinsă a acestei perechi. Și pentru ei, acest mare prezentare va fi exacte pentru mulți ani.

Un suvenir cu adevărat atinge timp de 14 de ani de viață conjugală poate fi un film amuzant despre viața soților, care pot fi realizate din fotografii sau clipuri video scurte. Puteți da, de asemenea, un frumos album foto, care va fi făcută de un maestru la comandă, și chiar mai bine – do it yourself.

Portretul unui cuplu fericit, tras de fotografiile lor, va fi doar o alegere uimitoare pentru următoarea vacanță a acestei familii.

În cazul în care capacitățile financiare vă va permite să dea întotdeauna „tineri casatoriti“ ca un cadou neașteptat pentru o călătorie mult-așteptat, pentru a le oferi o dată pregătit într-un hotel mare sau de a face o plimbare pe o barcă.

Puteți alege, de asemenea, de divertisment pentru doi soți în funcție de interesele lor comune: La urma urmei, cineva ar putea visa de a transporta un salt cu parașuta sau se simt în Aerotrub, și cineva vrea să treacă prin căutarea de aventură. În această zi importantă pentru soții și soțul, și soția este obligat să acorde o atenție maximă una față de alta și în conformitate cu tradiția de a da suvenir lor iubit de Agatha. La urma urmei, nu este nimic pentru că este în acest fel, pe care le mulțumesc reciproc pentru anii lungi pe care le trăiau împreună.

Dacă nu doar aveți timp liber să rătăcească la magazin și căutați pentru autorii celebrării Cel mai potrivit cadou, puteți achiziționa întotdeauna un certificat în magazin de îmbrăcăminte, pantofi, lenjerie de corp, produse cosmetice sau aparate de uz casnic. Acest lucru, de altfel, poate fi, de asemenea, un certificat personal pentru o excursie într-un salon de înfrumusețare, pentru masaj de înaltă calitate.

Pentru acele cupluri care doresc să se relaxeze în mod activ, vă puteți ridica ceva de la anumite tipuri de echipamente: simulator de acasă sau de halteră este perfect, acesta poate fi un set mare pentru un picnic excursii, pescuit tije sau costume speciale pentru vanatoare.

Citește mai mult  Pronovias rochii de nunta

De fapt, pentru a face un cadou memorabil în căsătorie agate este complet simplu, și să nu-l lase întotdeauna surpriza selectată poate purta un înțeles simbolic, dar va fi amintit de ambii soți de mai mulți ani și îi va aminti de participarea dvs., să aducă numai bucurie și dispoziție minunată. Merită doar puțin pentru a vă arăta fantezia, dar este neapărat să țineți cont de interesele făptuitorilor celebrării.

Din cauza marii popularități a acestui mineral și simbolismul său misterios pentru o vacanță atât de semnificativă, oamenii uită adesea că o astfel de aniversare, ca cea de-a 14-a aniversare a căsătoriei, este prezentă și un alt simbol valoros – Ivory. A fost de mult timp crezut că simbolizează puritatea și vitalitatea relației pe care toți acești ani există într-o pereche.

Adevărata fildeș – materialul este foarte scump, și care permite suveniruri de la ei nu dobândesc fiecare persoană, dar aici sunt diverse imagini elefant, care pot decora un cadou, va fi aici de modul. Dacă ești foarte norocos, atunci puteți încerca să găsească o imagine originală a unui elefant din agat. Acest cadou cu 100% va fi în măsură să dea soți noroc pe drumul de familie timp de mai mulți ani.

Genul neobișnuit și special de agat împinge uneori locuitorii la gândul de cadou de înaltă calitate. Puteți găsi o carouri confortabilă și moale, în magazin, care va imita efectul de perdele multi-strat, sau creative cu desenul său, sau perdele creative cu același model elegant.

Cum de a sărbători celebrarea?

  Cu toate că o astfel de dată, la 14 ani de viață împreună, nu este considerat un „rotund“, dar nimeni nu va renderates pentru a nota celebrarea destul de luxuriantă, așa cum este, de asemenea considerat semnificativ pentru două inimi iubitoare. Puteți invita la o astfel de recepție o puteți, nu numai rude, dar prietenii și colegii apropiați. Va fi chiar necesar să se dispună fabricarea unui tort de la mai multe niveluri – ideale dacă este multistratificat și va decora dulciuri în formă de agat misterios.

  Cei care aderă la un joc mai tradițional în timpul celebrării se poate observa o astfel de zi într-un cerc restrâns de familie doar cu propriile lor. Cel mai adesea, locul de desfășurare pentru această sărbătoare este un apartament, casa sau cabana. Această sărbătoare poate fi sub forma unei mese festive ordinare, o excursie la întreaga familie la un picnic cu kebab parfumate sau sub forma unui prânz plăcut într-o cafenea confortabil de familie. O mai marele triumf este mai bine să numească următoarea – aniversare 15-lea an, ceea ce înseamnă o nouă etapă în viață și este numit de cristal.

  Și, desigur, a treia opțiune este relevantă – să-și petreacă de două ori în dragoste unii cu alții unul cu celălalt. Cu copii mici, rudele pot sta în acest moment, iar aniversările în sine vor putea să meargă la restaurant la o întâlnire sau să plece pentru un alt oraș. Este necesar să menționăm acest eveniment astfel încât amintirile să fie păstrate călduros până la următoarea dată comemorativă.

  Despre ce să dea un om, să se uite în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: