49 de ani de viață împreună: Ce este această nuntă, cum să sărbătorim și ce să dea?

49 de ani de viață împreună: Ce este această nuntă, cum să sărbătorim și ce să dea?

Căsătorie – Uniunea a două persoane, care se bazează pe dragoste, înțelegere reciprocă și încredere. Durata oricărei uniuni nu poate fi prezisă la începutul unei vieți de familie, atunci când un cuplu tânăr schimbă inele de nuntă și dă un jurământ. Doar câțiva ani, anii vieții de familie pot fi înțelese că numărul de ani de ani depinde de ambii parteneri, de la relația lor, de la dorința de a depăși în comun situațiile de viață complexe și de a merge împreună de-a lungul drumului lung al vieții.

In fiecare an, vieții de familie este un alt pas în lung scara relațiilor de familie și are propriul nume simbolic. a noua aniversare Patruzeci de căsătorie, poate nu o dată rundă, dar, în ciuda acestui fapt, valoarea sa este redusă în rândul unui număr mare de vacanțe.

Care este numele aniversării?

Patruzeci de nouă ani de viață – un drum lung pe care soții au trecut împreună. Acest triumf se numește cedru. copac puternic, rezistent și puternic simbolizează fiabilitatea relațiilor, înțelepciune, dragoste și înțelegere reciprocă. Numai datorită disponibilității acestor calități, familia poate exista pentru o lungă perioadă de timp și în comun de a depăși toate dificultățile cu care sunt extrem de pregătite de soartă. relații puternice și oneste au devenit o bază fiabilă pentru vatra de familie, în jurul căreia copiii au crescut, crescut nepoții și strănepoții au fost.

Cedar Tree este unul dintre cele mai scumpe păduri din lume, precum și relații de familie, la care este necesar să se trateze și să nu permită invidiilor și dușmanilor să le distrugă. Evergreen copac nu este numai un ornament în orice moment al anului, dar, de asemenea, are proprietăți de vindecare. Planta de conifere are efect antiinflamator, antiseptic, de curățare și vindecare. Deci, a reveni la casa mamă a părinților milos, înțelept va ajuta la rezolvarea și de a depăși problemele și necazurile vitale. concentreze familie va salva de sentimentul de frică și nesiguranță. Doar părinții pot bucura sincer la copilul lor.

relatii armonioase de parinti vor deveni cu siguranta un exemplu pentru generația tânără și va fi un exemplu nu numai pentru copii, ci și pentru nepoți și strănepoți.

Etapele de formare a familiei seamănă cu creșterea și dezvoltarea lemnului. Un copac, cum ar fi familia, prima fragilă și variază, orice mișcare neglijent poate dăuna. atitudine atentă și de îngrijire a crea baza pentru creșterea, dezvoltarea și consolidarea atât a lemnului și a familiilor. Cu fiecare an de viață, factorul negativ devine tot mai greu de rău, și după o scurtă perioadă de timp, apar lăstari tineri, simbolizând continuarea fel, care cresc și se dezvoltă sub coroanele unui copac de încredere, simbolizând familia.

Citește mai mult  Cele mai frumoase rochii de nunta

Cum de a sărbători celebrarea?

Această sărbătoare se obișnuiește să se sărbătorească într-un cerc de cele mai apropiate rude și prieteni. Înainte de data semnificativă trebuie să se pregătească locul de celebrare. lămpi cu ulei de cedru aromatic umple camera cu o aromă plăcută și de a crea un sentiment de o vacanță. Aterizare cedri tineri în apropierea casei va fi acțiunea centrală a sărbătorii, și grija pentru ei ulterioară este o ocupație plăcută. După mulți ani, copacii întărit și adulți vor aminti întotdeauna nepoții despre viața bunicului și bunicile lor, și va deveni, de asemenea, un exemplu de creare a unei familii puternice.

Excursie pe jos la o baie la aniversarea de nunta este considerat un eveniment simbolic și tradițional. Invitati și culpabilizarea celebrarea împreună du-te la acest eveniment. Scăldat în butoi de cedru cu miere și hamei este considerată o procedură integrantă a sărbătorii, și swipping de rapid si filetare lumina tinerii casatoriti vor deveni un divertisment vesel.

soți spălare cu apă și este un simbol al relațiilor de curățare certuri, gânduri negative și ofensatoare, precum și continuarea de a trăi împreună ar trebui să aibă loc în atmosfera de calm și armonie.

Oaspeții trebuie să pregătească cântece amuzante mici sau cupluri care pot fi zgârcit cu aniversările. Masa festivă, este mai bine să acopere într-un foișor de vară confortabil, pe terasa unei case de țară sau într-o cameră acasă de zi.

Vizualizarea fotografiilor vechi de familie și videoclipuri vor reaminti anniversarians despre anii norocoși de viață, nașterea copiilor și a nepoților și va da un minut nu numai bucurie, dar, de asemenea, tristețe strălucitoare.

feluri de mâncare festive nu ar trebui să fie patetic, gustoase și utile alimente acasă, gătită de o bunică, împreună cu copii, va trebui să gust toți oaspeții.

În centrul mesei trebuie să fie o salată în formă de un cucui de cedru. Design estetică de acest fel de mâncare poate fi făcută pe baza, în mod independent pe dorințele individuale.

Prezent

Aniversarea cedru de nunta este sărbătorită de către oamenii de vârsta onorabilă pentru care valorile materiale au încetat de mult să ia primul loc în viață. Îngrijirea, o atenție și atitudine reverențioasă – factori mai importanți, care sunt saturate cu culori luminoase și umplu sensul său. cadouri simbolice pot fi diverse produse din lemn de cedru, și meserii din materiale naturale, care sunt făcute de mâinile nepoți, va deveni un înlocuitor echivalent pentru suveniruri scumpe și decorațiuni.

Citește mai mult  Ce să dea o soție la aniversarea de nunta?

Părinţi

Înainte de a începe cu alegerea unui cadou, este necesar să se învețe cu atenție despre dorințele cele mai îndrăgite ale părinților, pentru ca darul să nu devină o surpriză neplăcută sau bas inutile. Pregătirea pentru celebrarea, este necesar să se ia în considerare faptul că forțele și sănătatea părinților sunt deja departe de cele de tineret, și de îngrijire la domiciliu și probleme casnice să ia un timp de neprețuit, care este mai bine să-și petreacă pe comunicarea cu cei dragi. Aparate de uz casnic, evoluțiile tehnice moderne vor deveni asistenți de zi cu zi indispensabile. Studiul de noi dispozitive și funcțiile lor pot fi transformate în divertisment comun al tuturor generațiilor de familie.

Mulțumesc părinților pentru iubire, atenție și îngrijire pot fi utilizate prin îmbunătățirea condițiilor de locuit. Problemele, forța de muncă și problemele copiilor ocupă cea mai mare parte a vieții fiecărei familii și, de multe ori, nu mai există suficientă putere și timp pentru a face o reparație bună, aranjează competent mobilierul, aterizați imagini și alte elemente decorative care umple viața cu bucurie și confort.

Copiii adulți pot lua deja performanța acestei sarcini, iar nepoții tineri și creativi vor face cu siguranță energie și tineri în interiorul apartamentului reînnoit.

Pentru a felicita mama cu o viață de 49 de ani, vă puteți opri atenția asupra următoarelor cadouri:

 • Decorațiuni și diverse bijuterii din lemn de cedru+
 • Tacâmuri de masă, cani decorative și boluri nu numai că decorează tabelul festiv, ci și umple casa prin mirosul acelor și aroma pădurii de conifere+
 • Figurine din lemn și compoziții decorative+
 • Cadru fotografie de familie+
 • Lădițe sculptate+
 • Seturi cosmetice de igienă personală și instrumente.

Tata va fi, fără îndoială, fericit să dea accesorii pentru baie și saune, uleiuri aromatice și accesorii de masaj, care va ajuta la restabilirea energiei, vitalitatea și îmbunătățirea sănătății.

Dulciuri si diverse delicatese culinare cu nuci de cedru va deveni un plus delicios la petrecere ceai seara, pentru care toți membrii familiei vor fi aduna, indiferent de vârstă.

  Dispozitivele medicale care permit monitorizarea stării de sănătate și în timp pentru a lua măsuri la presiunea normaliza, pulsul și de zahăr din sânge nu sunt doar un cadou bun, dar este necesar, ceea ce va contribui la extinderea duratei de viață a soților în vârstă. Salvați pe acest dar este categoric imposibil, este necesar să se achiziționeze numai dispozitive de înaltă calitate ale producătorilor bine-cunoscute.

  Înainte de a alege un astfel de cadou, copiii trebuie să ne amintim că părinții toată viața lor le-au dat numai cele mai bune și nu de schimb forțele fizice sau costurile materiale.

  Punctul de emoționant și de neuitat va fi prezentarea de inele de nunta părinților ca un simbol al iubirii și loialitate, un ghiveci decorativ, cu o planta tanara va deveni nu doar un decor al casei, dar, de asemenea, o amintire constantă a iubirii și îngrijirea rudele.

  Citește mai mult  38 de ani de nunta - ceea ce este numele de aniversare și ceea ce este dat să-l?

  dar spiritual pot să placă nu mai puțin de material. Bilete pentru Cinema sau teatru, organizarea rural sau o excursie la sanatoriu sănătos va deveni, fără îndoială, o surpriza de bun venit. Și declarația de teatru improvizat cu participarea celor mai mici membri ai familiei va fi punctul culminant al întregii vacanță. Shot unui home video va încânta mulți ani bunici.

  Prieteni

  Invitarea prieteni la celebrarea festivă a 49 ani de viață împreună nu este doar o interesantă și onorabilă, dar , de asemenea , sugerează că aniversările ia în considerare oaspeții cu persoane apropiate și scumpe , care ar fi putut fi aproape de mulți ani și împărțit ambele momente și minute pline de bucurie Sorce. Orice cadou cumparat pentru o vacanță ar trebui să efectueze o sarcină semantică. Nu este nevoie să cumpere lucruri foarte scumpe, este suficient pentru a cumpăra darurile necesare și dorite.

  Pentru prietenii mai mari, puteți alege elemente de interior din lemn, scaune decorative si balansoare scaun. fețe de masă frumoase, șervețele și perne moi vor incanta gazda la domiciliu. Stand pentru cărți, o lampă decorativă și un ceai de masă va deveni lucrurile necesare pentru serile lungi de iarnă.

  salate fierte, produse de patiserie dulci și alte delicatese nu numai că se vor bucura toți oaspeții și proprietarii casei, dar, de asemenea, va face dificil pentru victima celebrării.

  Pentru darul de a deveni bun venit, este necesar să se investească o particulă a sufletului său, și nu contează cât de mult va costa.

  Viața de familie – un drum lung pe care soții au trecut împreună. Înainte de a începe organizarea sărbătorii, este necesar să se înțeleagă că aniversările sunt persoane în vârstă care nu au atât de multe forțe și sănătate pentru companiile zgomotoase. Care, atenție, confortul de casă și oameni apropiați – aceasta este ceea ce este necesar pentru aniversările. Zâmbete și sincere felicitări copiii și nepoții sunt cel mai bun cadou. Cald și zi solemnă va acoperi rapid, dar în casa-mamă trebuie să rămână bucurie și zâmbete.

  Sarcina principală a generației tinere este de îngrijire de zi cu zi pentru parinti. bunică decentă bătrânețe – reflectare a calităților interne ale celor dragi.

  Produse de cedru pentru cadouri pentru 49 de ani de viață împreună vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: