36 de ani de viață împreună: ce este nunta și modul în care este notat?

36 de ani de viață împreună: ce este nunta și modul în care este notat?

În fiecare an, în căsătorie legală este o sărbătoare. În aniversare specială, se obișnuiește să se cadouri dea, felicit soții.

Care este numele aniversării?

Aniversarea a 36-a căsătoriei are numele său – agating nunta. O astfel de perioadă lungă de trai împreună este marcată de perechi de construcții. Unele familii merg la rude și prieteni pentru a aduce felicitările lor, în altele se obișnuiește să se sărbătorească datele personale împreună.

Sunt cei care cred că această dată nu este atât de important să-l sărbătorească. Cu toate acestea, există o convingere că lipsa unei sărbători este un semn rău, probleme și tulburări promițătoare în familie.

În America, data primește un alt nume – „Porțelan osos”. Acest material este conceput pentru a simboliza puterea relațiilor de familie, precum și fragilitatea lor. Puțini oameni știu ce porțelan de os și imaginați slab, așa cum arată el. Acesta este un material foarte puternic care este translucid în lumină, este comparat cu loialitatea și încrederea în partenerul care vine de-a lungul anilor.

În străinătate, sărbători rar această dată, ca în Rusia, unde este obișnuit să sărbătorim doar evenimente rotunde.

Tradiții

De ce au hotărât în ​​țara noastră să apeleze la cea de-a 36-a aniversare a nunții de agat? Totul este simplu: această piatră este un simbol al bogăției și prosperității, în ciuda faptului că este semi-prețios. Are astfel de proprietăți ca o fortăreață și rezistență fizică. Același lucru este valabil și pentru relația după 36 de ani de căsătorie – au stabilit deja, au devenit durabili, însă crăpăturile pot apărea în ele dacă apar obstacole irezistibile pe drum.

Pentru o perioadă atât de mare, familia își va dobândi propria bogăție, atinge prosperitatea și nu este întotdeauna lucruri materiale și, mai des, copii, nepoți. Fiecare căsătorie este individuală, ca o piatră, care există câteva specii care diferă în nuanțe.

Unii psihologi cer cuplurilor să treacă testul și să le ofere să ia în considerare modelele de piatră, împărtășesc ceea ce seamănă. De la ce fel de parteneri asociativi construiesc parteneri, atitudinea lor față de căsătorie depinde. Fiecare dintre soți oferă propria sa versiune, apoi sunt comparate și pot fi înțelese de ei, dacă ambii parteneri văd într-adevăr familia în mod egal sau au unele probleme.

În mod tradițional, această aniversare este făcută pentru a da agat sau decoratiuni cu piatra, precum și porțelan osoase. Acesta poate fi feluri de mâncare sau figurine.

Pe teritoriul Franței simbolul acestei aniversări este muselină. Această țesătură de bumbac, care a făcut anterior de îmbrăcăminte pentru membrii familiei regale. Este durabil, dar cere la îngrijire, și dacă este greșit pentru a stoca astfel de lucruri, ei vor pierde atractivitatea.

De-a lungul relații, de asemenea, necesitatea de a lucra, urmați-le pentru a salva.

Alege cadouri

În funcție de care dă un cadou la aniversarea 36, ​​el va fi diferit. Nu este necesar pentru a sărbători celebrarea pentru a da prietenilor săi ceva plăcut. Cadoul poate fi mic și simbolic.

Printre cele mai populare cadouri de la prieteni:

 • bucate+

 • Cadru pentru fotografie+

 • Cascada+

 • O pictura pentru perete+

 • live de plante.

Citește mai mult  Bachelorette petrecere inainte de nunta: caracteristicile și cele mai bune idei pentru organizarea

Toate aceste cadouri sunt destinate pentru o familie, nu unul dintre parteneri. Vaze sau statuie simbolizează fragilitate, dar da bomboane sau un gol noroc vaza rău, deci cel mai bine este să le umple cu ceva, de exemplu, a pus o carte, bomboane sau jucării. Cupe și plăcile sunt întotdeauna în locul, data viitoare la gazde ceremonia pune neapărat masa. Pe ceramica pot fi aplicate la cereri, ca un cadou va fi mai individuale. Ar putea fi doar două perechi de cupe cu inscripții speciale sau imprimare foto.

Cu mai multe etaje salata castron este un complement perfect pentru interior. Se poate sta pe o masă sau doar bomboane și fructe.

In magazine moderne o gamă largă de produse în această categorie.

Dacă în prezent selectat rama foto, este mai bine să nu-i dea gol și a pus înapoi o pereche de imagine, care a descris cele mai multe amintiri plăcute lor. Prezent va fi amintit nu numai atenția de cealaltă, dar va avea un loc de cinste în interiorul casei.

Un lucru mic mai dificil despre carte, cum ar trebui să fie de așa natură să intereseze ambii soți. De multe ori da scumpe, făcute de religie articole din piele, inclusiv Coranul sau Biblia. Acest suvenir va fi transmis din generație în generație, singurul dezavantaj este costul.

În lipsa unor fonduri mari, vă pot da:

 • Enciclopedie+

 • Director+

 • carte culinară.

Deși Lădițe astăzi și nu sunt foarte populare, dar ele sunt considerate în continuare suvenir excelent. Alegerea este foarte mare atât pe rafturile magazinelor simple și pe internet. Acestea sunt realizate din lemn, metal, acestea pot fi un loc minunat pentru stocarea bijuterii, bani, chei.

Când prietenii știu că într-o pereche, ambii soți iubesc arta, atunci ei nu pot, dar vă rugăm să nu vă rugăm să imagine bună, pe care le vor decora cu siguranta dormitor sau camera de zi. Este demn de alegere, bazându-se pe interior de ansamblu, dar este de dorit să se aleagă un neutru, în cazul în care numai soții nu prefera abstracție sau stilul de beton.

Un cadou foarte neobișnuit și original este cheia, care va fi întotdeauna consolidate în casă. Se realizează sub forma unei cutii cu cârlige mici. În cazul în care o pereche are o problemă cu a pierde în mod constant chei, atunci ar trebui să opriți alegerea pe această opțiune.

Pentru doar doar decide cu privire la prezent, în cazul în care soții colecta o colecție de orice statuetă. Noul model va fi în măsură să le facă pe plac, nu numai, dar va avea un loc gol pe raft.

Dacă nimic din perechea de mai sus nu este interesant, apoi alege o lampă amuzant. Există mai multe opțiuni pentru atât pe stradă și acasă. Un astfel de cadou nu este doar se potrivește perfect în interior, dar, de asemenea, beneficii. Puteți pur și simplu aduce o planta frumos live casa.

Acesta va anima situația se va face mai confortabil, da emotii pozitive, taxa de energie pozitivă.

Dacă doriți să faceți un cadou pentru părinți, atunci este necesar să se acorde o atenție la alte opțiuni. Principalul lucru cu acest lucru – nu costul unui prezent și atenția.

Citește mai mult  Cum vă martor pentru a pregăti discursul și să vorbească la nunta?

Cel mai universal semn de atenție va fi textile.

 • lenjerie de pat+

 • Prosoape+

 • față de masă+

 • Perne+

 • servetele stofa.

Puteți brodate, opțional, numele pe ele, fac un desen. Dacă o persoană are o imaginație bogată, darul va da placere soților și le va multumi mai putin de un an.

aparate mici foarte util, care vor fi utile în bucătărie. Dar poate fi nu numai un nou ceainic sau procesor, dar, de asemenea, un televizor mic în bucătărie.

Dacă doriți un mod special pentru a vă rugăm părinții lor, atunci este necesar să se acorde prioritate excursii la stațiunile sau abonament în cafenea, restaurant, sală de cinema, saună. Foarte multe opțiuni. Cuplu în vacanta lor se pot relaxa împreună. Un astfel de prezent este deosebit de valoros atunci când aniversările nu au timp sau mijloace pentru relaxare. Ar fi frumos să prezinte un abonament la masaj terapeutic.

cadouri simbolice, de asemenea, nu ies din moda. Produse populare din agate – aniversarea a 36-simbol al căsătoriei.

Acestea nu sunt doar lădițe, ci și figurine și alte produse.

Interesant va fi un cadou în formă de pereche T-shirt. Puteți face, de asemenea, un film despre părinți, fac un colaj.

Dar surprizele nu numai prieteni și rude, parteneri și felicit reciproc pe vacanță. Soțul poate cumpăra decorațiuni sale femeie iubită de agat sau mai produs scump. Bucurați-vă de populare:

 • cercei+
 • inele+
 • broşă+
 • Margele+
 • pandantiv.

Cercei poate fi purtat nu numai pentru rochie de seară, dar le purta în viața de zi cu zi. Bijutieri oferă un decoratiuni modest și elegant, care variază în costuri. Inelul este întotdeauna o simbolistica aparte, o demonstrație de atașament față de partener, simbolizează dragostea și armonia.

Salbă din Agatha va aduce prosperitate și noroc. Astrologii dau această piatră cu proprietăți speciale, pe care el cu plăcere acțiuni cu un purtător.

Ca și perle și-a făcut, brățara este ideal ca un cadou la aniversarea. Dacă o femeie nu poartă aceste opțiuni pentru decoratiuni, atunci ea va cu siguranta ca pandantiv, și atunci când este făcută în formă de inimă, ea poartă o semnificație specială, demonstrează în mod deschis sentimentele soțului.

Broșă este potrivit pentru femei in varsta, deoarece a fost mult timp considerat un subiect clasic ornant orice rochie.

Poate fi dat o cutie din piatră. Acesta poate fi stocat nu numai cercei și inele, dar, de asemenea, alte lucruri mici.

Aniversare implică un dar și de soția soțului ei. Acesta poate fi un ceas bun. Nici un om nu poate refuza o astfel de semn. Dar ceasul poate fi nu numai stoarce, dar, de asemenea, desktop-uri, de exemplu, la birou sau la birou.

Puteți preveni organizator în care este convenabil pentru a stoca creioane, calendar și chiar cărți. Opțiuni pentru executarea acestui articol interior mult, doar timpul liber va fi necesar pentru a alege un cadou bun.

Pentru birou, aceasta nu va fi de prisos și o lampă de masă va fi. Aceasta va ajuta la organizarea de spațiu de lucru calitativ.

Citește mai mult  Cum să faci dansul mirelui și prietenele ei de neuitat?

Tie sau centura va veni întotdeauna de modul. Acestea sunt daruri exclusiv de sex masculin, dar trebuie sa alegi cu gust. Este mai bine să acorde o atenție să nu accesorii ieftine, dar realizate cu gust. Dacă este o curea, atunci pielea este în mod necesar, și în cazul în care cravată, este mai bine să-l cumpere într-un magazin specializat.

În cazul în care soțul ocupă o poziție înaltă, cadoul ideal pentru el va fi butonii. Ele pot fi atât de scumpe făcute din metale prețioase și obișnuite.

Persoanele asociate cu știința ar trebui să dea cărți speciale, care vor fi utile pentru ei, și colecționari ceva care va completa specimene deja disponibile.

În orice caz, indiferent de cadou este ales, este întotdeauna o manifestare a iubirii și de îngrijire, astfel încât în ​​aniversarea a 36 va avea o semnificație specială pentru o pereche.

Cum de a sărbători?

Dacă se observă aniversarea, atunci trebuie să cumpere un tort bun, care va fi decorat într-un mod special. Nu contează cine ordine de ea, lucrul cel mai important este faptul că această sărbătoare este un alt motiv bun pentru a aduna împreună o familie.

Potrivit accepta, nu ar trebui să organizeze o sărbătoare mare, este mai bine să organizeze o masă într-un cerc de familie. Ei bine, desigur, este imposibil de a refuza cadouri simbolice, felicitări.

În cazul în care soții au decis să sărbătorească aniversarea lor singur, atunci puteți vizita cinema, teatru. Aceasta este ziua când trebuie să te dedici tot timpul și partenerul. Trebuie să alegeți opțiunea acceptabilă pentru ambele astfel încât niciunul dintre soți nu este ofensat.

Dacă este vorba de primăvară, vară sau începutul toamnei, este mai bine să mergeți pe un picnic, pescuit. Aerul proaspăt, intimitatea va permite să se odihnească și să dea o mulțime de impresii plăcute. O excursie la mare sau câteva săptămâni în sanatoriu va ajuta la imbunatatirea sanatatii, se simt gustul vieții, distrage atenția de la problemele de zi cu zi.

Dacă există o grădină zoologică în oraș sau doar un parc, poti sa te duci acolo.

Acestea sunt întotdeauna emoții pozitive, impresii de neuitat, mai ales dacă există o oportunitate de a comunica cu unele animale.

Cei care iubesc să se relaxeze în mod cultural să participe la orice expoziție. Puteți merge la galeria de artă, vizualizați arta contemporană. Totul depinde de preferințele personale ale soților, poate că doresc să cumpere doar floricele de porumb și a vedea un film bun la domiciliu pe canapea favorit.

Indiferent de locul în care soții vor decide să sărbătorească aniversarea lor, este mult mai important ca acest eveniment să le aducă emoții pozitive. Chiar și o mică sărbătoare cu copiii și nepoții poate fi amintită pentru o viață, deoarece principalul lucru este dragostea și îngrijirea pe care partenerii îl simt de la alții. Puteți părăsi familia în iaz și faceți un kebab sau se prăjește în curte, dar este important să simțiți unitatea familiei.

Citiți mai multe despre această dată veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: