4 ani căsătorit: ceea ce este nunta și cum să-l sărbătorească?

4 ani căsătorit: ceea ce este nunta și cum să-l sărbătorească?

Mulți oameni după nuntă nu sărbătoresc următoarea aniversare a căsătoriei. Și nici măcar nu suspecta că fiecare an de viață împreună are numele său propriu, precum și tradițiile pentru a sărbători o dată importantă. Patru ani de la data căsătoriei, lăsați data mică, dar, de asemenea, important pentru care ar trebui să fie luat cu toată atenția.

Care este numele aniversării?

În diferite țări, data de patru ani de la data căsătoriei are numele său. În Olanda, este sărbătorită ca o nunta de mătase, în Germania – cum ar fi chihlimbar. Înapoi în țările din Europa, ea a fost dat un nume de ceară. Și dacă te gândești la asta, într-adevăr are sens. Timp de 4 ani de colaborare, soții învață să fie conforme cu respectul reciproc. Pe măsură ce ceara se schimbă sub influența circumstanțelor externe, iar soțul și soția sa se adapteze unul la celălalt.

În Rusia, o astfel de aniversare se numește lenjerie. Deoarece țesătura de in este practică, astfel încât este dificil să se rupă, iar în plus, hainele de la ea au apreciat întotdeauna atât de mult încât numai oamenii securizați ar putea să-l permită, așa că înțelesul acestui nume este evident. Un cuplu căsătorit care a păstrat dragostea și înțelegerea reciprocă de-a lungul anilor este capabil să realizeze bunăstarea materială și să ridice nivelul relațiilor în viața de familie la o înălțime incredibilă. Patru ani de viață împreună sărbătoresc ca o nuntă de frânghie. Se crede că soții sunt interconectați ca frânghii până în acest moment.

Dezlănțuiți nodul intersectat este foarte dificil.

Obiceiuri si traditii

În Rusia, au existat tradițiile lor pentru a sărbători datele vieții căsătorite. De exemplu, la patru ani după nuntă a existat un obicei pentru a lega soția și soțul ei cu frânghii. Au fost legați de scaune. Dacă nu au putut ieși din cale, a fost considerat un semn bun. Deci, soții vor fi într-o căsnicie fericită, fiind conectați cu Uzami puternici. La fel ca la data celor patru ani de trai, atunci când soarele se plimbă numai, soția a acoperit-o pe soțul ei cu o pătură cu in. Această femeie pătură a început să țese chiar înainte de căsătorit.

Citește mai mult  Cum să acopere tabelul privind răscumpărarea miresei la domiciliu?

Pe pătură era posibil să judecăm sentimentele soției sale soțului ei. Dacă ar fi fost mare, a vorbit despre perspectivele minunate ale căsătoriei și, dacă este scurt, soțul meu ar trebui să gândească, multe dragoste și atenție pe care le-a dat soției sale pentru anii trăiți împreună. Țeseau păturile de in de-a lungul timpului s-au oprit, dar tradiția nu a plecat nicăieri. Fetele au început să facă un țesut de broderie pe segment și, având căsătorit, a continuat să lucreze. Potrivit frumusețea și bogăția de broderie creat în patru ani, s-ar putea judeca bunăstarea în căsătorie – o astfel de simplu test psihologic și vizual.

țesături brodate servit pentru a crea o foaie, care a fost acoperit cu un pat căsătorit în ziua sărbătoririi a nuntii, iar apoi acest articol a devenit pentru familii. Pentru nunta in varsta de patru ani, tatăl a trecut a fost făcută pentru a da scheletul care a sărbătorit a patra data căsătoriei, piept sau de filare și filare. Nașul a prezentat tesatura ei din in sau finite lucruri lenjerie. Soții ca răspuns ar fi fost tratate cu nasi și prăjituri proaspete. O astfel de coacere a fost considerat un simbol al securității.

Prin cei patru ani de căsătorie, soția a trebuit să coase o cămașă lenjerie pentru soțul ei. Ea a făcut propria lui și fără măsură. Succesul lucrării depinde de cât de mult soțul recunoscut iubita lui. În cămașa brodată donate de partenera sa de viață în ziua a patru ani de căsătorie, soțul a luat oaspeții care a revarsat soții cu semințe de in, bomboane sau monede. În acest fel a fost atras de bogăție în familie. La pregătirea pentru vacanță în atribuțiile soțului era de a decora masa. El a trebuit să facă figurine de mireasa si mireasa din tulpini de in.

Mâinile celor două păpuși au fost legarea de fire lenjerie – au fost păstrate timp de un an înainte de cinci ani de căsătorie și a ars în timpul noii vacanță.

Cum să sărbătorim aniversarea?

aniversarea a patru ani de a trăi împreună în căsătorie poate fi numit doar o aniversare. Rudele si cei dragi sunt, de obicei, invitați să-i. Cu un domeniu de aplicare pentru a sărbători o nunta flaxed nu este acceptată. Ca o regulă, este sărbătorită la domiciliu, deși în timpul nostru este puțin probabil dacă galopul este considerat a merge pentru a sărbători într-o cafenea sau restaurant. Pe masa prin tradiție, trebuie să puneți fețele de masă și șervețele de la in, pentru că se crede că va consolida relația soților. Și, de asemenea, atributul acestei sărbători sunt lumânări de ceară care ar trebui să fie aprinse înainte de sosirea oaspeților. Decorațiuni sub formă de figurine legate de firul inelat, vor fi, de asemenea, un simbol al puterii relației și al tributei la tradiția unei nunți de in.

Citește mai mult  Cum pentru a sărbători aniversarea de nunta staniu?

Tratează patru ani de la concluzia căsătoriei nu ar trebui să fie dificilă, dacă numai ei erau delicioase și satisfăcătoare. Deși hostess nu ar trebui să-și limiteze abilitățile de gătit. Ea are un motiv minunat pentru a demonstra ceea ce a învățat în timpul anilor de a trăi împreună cu soțul ei. Femeia poate pregăti o varietate de feluri de mâncare, variind de la salată și se termină cu un tort festiv. Se crede că, dacă cuplul căsătorit, observând data nunții de patru ani, nu a dobândit încă copii, ar trebui să existe multe dulciuri pe masă. Mai întâi de toate, din categoria de coacere de casă, care va atrage sănătate și descendenți.

Vacanța este destul de potrivită atât acasă cât și alcool cumpărat. Dar nu trebuie să uitați că nu vorbim despre o „nuntă largă”, astfel încât să nu faceți stocuri mari de astfel de băuturi. Primul toast pronunță de obicei nașii sau părinții soților. Atunci poate face prieteni și rude. Cadourile sunt mai bune de mână în mijlocul sărbătorii, când toată lumea sa relaxat deja și sa simțit acasă.

Este recomandabil să furnizați ceremonia de prezentare cu „mișcări de etape” neobișnuite: poezii comice, amintiri și comentarii în subiect.

Prezent

La cea de-a patra aniversare a soțului de nuntă și a soției sunt obișnuite să facă schimb de cadouri. Cel mai potrivit pentru soția sa sunt următoarele:

 • Îmbrăcăminte de la in de in+
 • Cosmetice bazate pe produse de apicultură+
 • Suporturi elegante de lumânare+
 • Obiecte de artă+
 • cântec compus în onoarea soțului soț+
 • Textile de lenjerie+
 • Collage de fotografii comune+
 • Decorațiuni de metale prețioase cu un design „frânghie”+
 • Amber decoratiuni (prin analogie cu traditiile Germaniei, unde Ambra simbolizează puterea legăturilor de familie)+
 • Buchet de flori sălbatice cu ramuri de in.
Citește mai mult  Cum să se întâlnească cu carabically tânăr la nuntă și ce spun ei?

Soția poate să-i dea soțului ei cum ar fi:

 • Articole de îmbrăcăminte de mătase sau de in de in+
 • Alcool de patruzeci de ani sau de patru ani de expunere+
 • Prosoape sau picturi brodate.

Este clar că nu este necesar să se limiteze la lista propusă. Fiecare cuplu de familie are propriile sale interese și preferințe. Prin urmare, astăzi un cadou poate fi orice, variind de la un joint venture cu un parașut înainte de o excursie la odihnă în străinătate. O carte bună sau o filare poate face, de asemenea, unul iubit. Cum ghiciți rudele și prietenii cu cadouri până la data depind de măsura în care știu preferințele soților. Opțiunile wireless vor fi lucruri practice – lenjerie de pat, paturi elegante și fețe de masă, perne de canapea originală.

Astfel de lucruri vor fi utile în orice casă.

Miscarea originală va fi prezentată unei date importante de sărbătorire a abonamentelor soțului și a soției sale pentru drumeții gratuite a teatrului sau biletelor la spectacolul popular. Bijuterii cu același design pot, de asemenea, să vă bucurați de vinovații de sărbătoare. În plus, ei le vor reaminti ulterior de celebrarea trecutului și momentele pline de viață ale vieții împreună. Cadoul simbolic este un set de lumânări de ceară. Deși orice cadou înfășurat în lenjerie „ambalare” sau pus într-o pungă din acest țesut va dobândi deja un înțeles special. Cum ar fi produsele din tehnica Macrame, simbolizând o „comunicare de frânghii” solidă între soți.

Părinții din una și de cealaltă parte pot da o pereche de îmbrăcăminte de familie pentru copii. Și apropo, numai ei o pot face în conformitate cu regulile de etichetă. În cea mai mare parte, rudele mai în vârstă dau soților care sărbătorește o nuntă de lenjerie, daruri mai scumpe. Nu este interzisă prietenilor, deși pot prezenta ceva de genul o glumă din categoria „glume”. Deși, bineînțeles, principalul lucru nu este daruri și nu urmând tradițiile, ci dorința de a păstra dragostea și respectul bărbatului și a femeilor unul față de celălalt, indiferent de câte date de viață ale vieții au căsătorit împreună cu un cuplu.

Citiți mai multe despre ce să oferiți 4 aniversări de căsătorie, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: