Alegeți o coafură de nuntă fără fata

Alegeți o coafură de nuntă fără fata

Componenta obligatorie a imaginii mirelui este FATA, deoarece accentuează puritatea și nevinovăția unei fete care merg sub coroană. Cu toate acestea, în ciuda tradițiilor, recent, multe doamne preferă să facă coafuri pentru o nuntă fără fata. Acest lucru este explicat nu numai de preferințele personale ale sexului echitabil, ci și tendințe de modă.

Particularități

Până în prezent, există multe variante de stil de păr pentru mireasă fără fata tradițională. Nunta similara sunt coafura cu un volum neobișnuit si pomp. Jocul decorativ sau coroana completează imaginea și permite fata să se simtă mai confortabilă, deoarece elimină în mod constant țesutul interferat. În plus, lipsa unui atribut clasic privează experiențele despre modul în care acesta va fi combinat cu costumul.

Caracteristica principală a buclelor de așezare fără FATA este că toată atenția în imaginea frumuseții se concentrează pe coafura, Prin urmare, ar trebui să fie efectuată fără probleme și originale. Dacă sărbătoarea se încadrează în sezonul fierbinte, atunci părul trebuie îndepărtat cât mai mult posibil de la gât utilizând minimul de lac și gel.

În același timp, este important să se asigure că așezarea își păstrează aspectul original în timpul bustingului vântului și în vreme ploioasă.

De multe ori pentru coafuri de nunta, dintre care desenul sau modelul este furnizat de absența Fata, bucle simple sunt făcute. Păr curbați ușor în jurul marginilor și se dizolvă.

Pentru a da unicitatea imaginii și elegant, este recomandat pentru a efectua un decor fir cu culori și accesorii speciale. Este de dorit să se selecteze un buchet si decoratiuni. De exemplu, ceas frumos cercuri cu perle ornamente cervicale de argint și fianitis. Soluția inițială va fi o coroană de pietre, ea va fi perfect combinat cu accesorii cu corindon.

voal de nunta pot fi ușor înlocuite cu următoarele atribute:

  • Crown, Tiarathy, Tiara+
  • un mic voal de țesături transparente+
  • flori sau coroane de flori țesute+
  • Șireturi și panglici+
  • bandaje și jante+
  • Stiles și agrafelor.

Alegerea unui stylistry fara Fata, este important să se ia în considerare stilul și culoarea rochiei de mireasa. În cele mai multe cazuri, coafura pot fi create chiar și fără nici o decorații. Pentru a face acest lucru, este suficient pentru a face cu accesorii decorative mici, sub formă de invizibil și prezoane.

Par lung

În cazul în care lungimea buclat miresei permite, puteți crea rapid o coafura, care va da imaginea naturală și romantismului. Pe valuri moi lungi, un aranjament floral initial sau un mugure mare. Dacă fata are o față îngustă, atunci ar trebui să alegeți o opțiune cu bucle luxuriante. Acest formular este recomandat pentru a aranja diadema.

bucle lungi permit de stabilire în diferite moduri. Acestea pot fi frumos de stabilire pe partea sau asambla într-o coadă de mare.

bucle lungi sunt foarte populare, fără Fata, colectate într-o grindă. Poate fi coafura, imitând nepăsarea de lumină, sau de păr colectate cu o precizie perfectă.

O varietate de opțiuni de grinzi de a deschide partea din spate și umeri de fata, frumos accentuează finisajul rochie elegantă, permițându-vă să ia în considerare fiecare detaliu al rochiei festive. Grupări sunt adesea cravată la panglici din dantelă, mătase sau satin. În același timp, banda poate înfășurați pur și simplu în jurul fasciculului colectate sau formează un arc în vrac.

Nuanță a pansamentului, de regulă, este sau selectat în conformitate cu culoarea părului alb imaculat. Blondele recomandate panglici în culori bej, brunetele va decora panglica rosie, albastru sau alb, dar Browns sunt mai bune pentru a opri alegerea pe aur, perle și nuanțe de corali. O astfel de plus poate fi un punct culminant al imaginii.

cerere mare este utilizat cu coafuri fără soarta cu noduli frumoase si tesut. Pentru aceasta, capetele sunt înșurubate în jurul capului, in care decoratiunile din flori sau benzi sunt pre-țesute. Ca urmare, se dovedește o imagine fermecătoare și delicată. În plus, o împletitură din Grecia o parte sau „spikelet franceză“ poate fi țese din fire lungi. O soluție neobișnuită va fi două impletituri, acuzat în jurul capului. Acestea trebuie să fie fixate cu știfturi.

Pozarea par scurt

Cel mai simplu este stilul fara voal de mireasa pe o tunsoare scurtă. Acesta este caracterizat prin lipsa de forme complexe, dar arata frumos. Deoarece coafura este creat fără atributul principal al nuntii, accentul se pune pe utilizarea de accesorii si decoratiuni.

În același timp, fire scurte nu ar trebui să fie prea fixate prin mijloace de stabilire. Hairstyle ar trebui să rămână și lumină naturală.

Cailboxes de lungime medie sunt cel mai adesea asamblate și întărită de lac. Design de înaltă stabilire combinate perfect cu rochii de mireasa moderne. Pentru a prelungi vizual bucle și să le dea volumul lipsă, este recomandat pentru a găsi mai întâi benzile, și apoi le colectează din spate într-un pachet, decorarea un ac de păr sau de flori.

În cazul în care mireasa dorește să adauge o coafura la o lungime semnificativă, puteți aplica shigns deasupra capului sau bucle. Este important pentru a selecta culoarea feței și a părului, în caz contrar acesta va fi de remarcat faptul că șuvițele „artificiale“.

Nici un stil mai puțin interesant cu bucle gratuite. Ele trebuie să fie ușor răsucire și se dizolvă. opțiune similară Mare pentru coafuri Bob sau Kare. Deaming stilul va ajuta la diadema, o pălărie mică sau voal ajurata.

mirese Bold puteți experimenta și sunteți de acord de stabilire în stil retro. Puteți alege bucle care seamănă cu „Cold Waves“ ca actrițe de cinema, sau de a face fire drepte, decorate cu buza. stilisticii similare complement original, tinuta de nunta scurt.

Pentru reprezentantii sexului frumos care sunt proprietarii de breton, este mai bine să ouatului volumetrica. Uneori, ele sunt pieptănate și recoltate în interiorul. Nu-i rău opțiune – atunci când părul este la etaj eliminat. Dar, cu o astfel de stivuire ar trebui să fie atent că imaginea nu funcționează prea oficial.

Lungimea scurt este recomandat pentru a compensa pentru decoratiuni elegant în formă de jante și diademe. Nu Pozarea mai puțin interesant cu panglici sau muguri de culori.

În cazul în care stilul este realizat într-un stil clasic, este important ca numărul minim de accesorii au participat mireasa (de exemplu, un colier de perle sau elegant cercei). Dacă tinuta implică abundența de piese, atunci coafura ar trebui să facă cu decorul minim. Dacă este selectată o rochie laconică și o cantitate mică de bijuterii, vă puteți concentra pe părul miresei.

master-class pe crearea Coafuri Fata se vedea mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: