Buchetul de nuntă de trandafiri roșii: idei pentru subtilități de proiectare și selecție

Buchetul de nuntă de trandafiri roșii: idei pentru subtilități de proiectare și selecție

Un eveniment atât de mare și solemn ca o nuntă include multe detalii importante, dintre care unul este un buchet de viitor soț / soție. Acesta este un atribut important nu numai realizează estetice, dar și scop practic. În articol, vom lua în considerare relevanța buchet de mireasa din trandafiri rosii si combinatii cu alte culori.

Particularități

Rosa este considerat a fi regina florilor în detrimentul unui aspect elegant și atractiv. Aceasta floare într-o varietate de soiuri si culori este adesea folosit pentru a crea buchete de nunta. Atunci când compilarea compoziția este importantă ca un tip de floare, astfel încât forma și culoarea. Culoarea roșie simbolizează floarea pasiunii și dorința de a fi aproape de severa. nuante mai deschise indică emoții luminoase, în timp ce vopselele întunecate transporta noblețe și dragoste de familie.

Ideile folosind trandafiri roșii atunci când se proiectează compoziții florale pentru sărbători este relevantă și în cerere. Cu un astfel de buchet în mâinile sale, orice mireasa va arata ca o regină de o vacanță. Luminozitate de petale și sofisticare stricte de muguri combină feminitate, eleganță, sensibilitate și pasiune.

Nuante de decorare

Regina grădinii poate arăta diferit în funcție de mărimea, forma, saturația culorilor și duet cu alte plante. Datorită acestei caracteristici, trandafirul va fi montat în mod remarcabil în diverse teme de sărbători nunta.

La crearea de compoziții, florarii au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de soiuri de plante mari și pionic cu stropire buton la opțiunile Bush miniaturale și îngrijite. Fiecare specie are caracteristici externe individuale.

Rose armonizeaza cu ușurință cu alte flori, dacă plantele de câmp uzuale sau tipuri rare și sofisticate de soiuri de grădină,. Combinând într-un buchet de diferite culori, puteți crea o compozitie uimitoare care atrage atenția asupra originalitate și farmec.

Folosind petale de trandafir rosu, puteți aranja un buchet de frumusete uimitoare stilul Gambia. Această opțiune este ideală pentru a sărbători nunta. Compoziția de petale roșii va deveni un accent strălucitor și, în același timp adăugarea la imaginea miresei.

Citește mai mult  Care cumpără rochia de mireasa mireasa?

Monobuket

Trandafiri poate fi folosit în condiții de siguranță pentru a compila monobukets elegant și elegant. Datorită aspectului expresiv, ele arata foarte bine, fără elemente suplimentare atât în ​​viață și artificiale. accesoriu Bright va contrast vizibil pe fundalul unei rochie clasic alb-zăpadă.

Mugurii pe cont propriu tulpinile sunt stabilite în diferite forme, imitând o cascadă mingiei. Dacă se dorește, lucrarea este finalizată, decorarea un buchet cu tesatura, panglici, hârtie, grilă, margele si alte elemente similare.

Speecually și elegant atunci când primește o tranziție lină de culoare de la unul la altul (gradient).Culoarea poate varia de la o margine la alta sau de la mijlocul compoziției.

Este important să adere la numărul maxim de nuanțe. Într-un buchet nu ar trebui să existe mai mult de cinci.

Dacă nu doriți să combinați trandafiri cu alte flori, dar doriți să diluați flori cu elemente vii, utilizați verdele. Astfel de elemente vor da compoziția prospețului și a expresivității.

Plante albe

Flori din acest soi au sensibilitate specială și feminitate. Principala diferență a speciei constă în faptul că mai multe muguri sunt plasate pe o singură ramură. Contribuie la compoziția elementului de naturalness.

Pentru înregistrarea buchetelor mai stricte și mai sofisticate, se folosesc și astfel de trandafiri. Dintre aceștia alcătuiesc compozițiile sub formă de fani, bile. Asigurați-vă că decorul mai expresiv și elegant va ajuta o linie curbată de nuanțe mai luminoase, care trece prin muguri roșii strălucitoare. Florarii observă că tipurile de trandafiri Bush sunt o sumă imensă.

Trandafiri albi sunt remarcabil de potriviți pentru cascadă. Această opțiune va fi adecvată chiar și pentru mirese mici, cu un complex datorită miniatură la dimensiunea redusă a mugurilor. Monobuet din trandafiri mici, cu neglijență lumina se potrivesc armonios într-o celebrare nunta democratica.

Combinaţie

Roses sunt perfect armonizate cu alte flori. Să ne insista asupra unor opțiuni.

Panioane

Daca trandafirul este regina Grădinii, titlul regelui este ocupat de Bujorului. Lush, expresiv și mugurii tartinabile completează perfect trandafirul aristocratică. Într-un buchet, puteți combina 2 flori într-o singură culoare sau să aranjeze o combinație de mai multe tonuri, jucându-se cu un contrast sau adăugarea.

Citește mai mult  Buchete neobișnuite de nuntă ale miresei: ideile de design și sfaturi la alegere

Trandafiri roșii sunt perfect combinate cu bujori în astfel de culori:

 • cremă+
 • alb+
 • Roz (ambele opțiuni delicate și bogate).

Bujorii se completează armonios atât muguri mari și clasele Bush. Speecually arata ca un duo de muguri albi mari și mici, trandafiri rosii. Forma și culoarea joc se va transforma buchetul de obicei într-o compoziție la modă și neobișnuite. Marginile pot fi suplimentate cu verdeață, pânză sau dantelă.

Un astfel de tandem va fi adecvată atunci când se face o cascadă. bujori magnifice sunt plasate în partea superioară a buchetului și trandafiri se încadrează în afară de cascadă. Cunoscătorii de opțiuni moderne, decor aleg adesea un ansamblu haotic, combinând flori în orice ordine dorită.

Freedy

Buchet cu trandafiri și freesies combina sensibilitate, durere și de lux. petale Neat completează perfect Regina Garden. African plante perene cu neobișnuite nume combină Anduranță Charming Aroma și farmecul. Într-un tandem cu Almy muguri, frezii albe sunt cel mai des folosite, cu toate acestea, colorarea acestei flori sunt multe.

buchete de culoare alege ca formă. duo uimitor complet cu verdeață autentice, panglici de satin și perle.

Gypsophila

Gypsophila de flori este folosită în mod activ pentru a compila diferite compoziții florale. Intr-un duet cu trandafiri rosii, o planta cu culori alb-zăpadă alege pentru a aranja efectul expresiv al contrastului. Ușor și romantic arată un buchet de trandafiri cu gipsophila roz. Buchetul cu Gypsophila va fi adecvat la orice sărbătoare nunta, indiferent de subiectul.

O astfel de combinație este de dorit să se utilizeze la proiectarea unui buchet clasic în formă de rotundă. Și, de asemenea, acordați atenție compoziției sub formă de ventilator sau semilună. Pe măsură ce completările utilizează adesea filialele Fern

Rowan

Suculent și fructe de padure Rowan luminoase sunt un plus ideal pentru un buchet de toamna sau iarna nunta. Floriștii folosesc cel mai adesea următorul duet pentru a compila buchetele ventilatorului. Roses se poate potrivi cu umbra boabe sau diferă în mai închis câteva tonuri. A doua opțiune va arăta mai aristocratic și elegantă.

Citește mai mult  Coafuri de mireasa cu Diadema: opțiunile de stabilire pentru celebrarea și metodele de executare a acestora

În loc de verdeață și frunze, este de dorit să se utilizeze următoarele elemente naturale ca un add-on:

 • flori de bumbac+
 • ramuri de rășinoase+
 • mușchi+
 • Suculent.

Orhidee

Ideea de a folosi orhidee pentru a compune un buchet de nunta ține la vârf de popularitate de mai multe sezoane la rând. Aceasta floare este prezentat într-o mare varietate de nuanțe și completează perfect atât trandafiri mari și mici. Cu muguri de aluminiu se combina cel mai adesea orhidee monofonice sau tandru-roz alb-zăpadă. Alte specii sunt folosite pentru nunti tematice, precum și în cazul în care corespunde lor culoare la decorarea de culoare de nunta.

orhidee roșie pe trandafiri de ton va crea un duet saturat și luminos. O astfel de combinație a care personifică pasiune și emoții luminoase este deosebit expresivitate dezvăluit într-un buchet cascadă, cu adaos de elemente verzi.

Datorită rezistenta si practic, impreuna cu trandafiri, florari folosi petale de orhidee în diferite culori, și să le decorați cu mărgele, pietre și așa mai departe.

Recomandări

Atunci când alegeți un design buchet de nunta, luați în considerare următorii factori:

 • Ținuta și aspectul miresei+
 • Design de culori și tema de nunta+
 • Durata și formatul evenimentului.

Pentru fete joase, compozitii miniaturale de forma rotunjită va fi mai bine. doamnelor mari pot alege o opțiune de cascadă.

Dacă subiectul celebrării dictează reguli clare pentru proiectarea, culorile tulpini trebuie să fie complet ascunse de reagreeing-le cu dantelă, pânză și alte elemente.

Nu uita de bijuterii care dau compoziția de flori de expresivitate, atractivitate și noblețea.

Cele mai multe detalii de decor popular și comune:

 • Margele marunte si de fire (culoare, transparenta)+
 • Pietre și pietre+
 • dantelă+
 • Panglici+
 • Materiale textile (fatin, mesh)+
 • Brooks (perfect pentru nuntă în stil de vintage).

Cum se face un buchet de trandafiri roșii, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: