Ce ofera o nunta?

Ce ofera o nunta?

În lumea modernă, mulți iubitori doresc să fie combinate cu o căsătorie legitimă nu numai pe bază de hârtie în fața statului, dar, de asemenea, pentru a da un jurământ de iubire și loialitate față de Dumnezeu. Din păcate, nu toți cei nou-născuți pot decide cu privire la un pas atât de serios, dar majoritatea ajunge la biserică pentru a cere binecuvântarea lui Dumnezeu să creeze o nouă familie. Este demn de remarcat faptul că o pereche de categorii de vârstă pot fi recurs la misterul nunții, precum și o mulțime de timp în declarația legală.

Din cele mai vechi timpuri, există un credincios că cuplul căsătorit ascuns va trăi mult și fericit și fericit, deoarece Dumnezeu însuși a binecuvântat uniunea lor. În ziua misterității nunții, iubitorii își invită părinții, rudele și prietenii apropiați, care doresc să împartă aceste minute fericite cu ei. În consecință, fiecare invitat trebuie să fie prezentat făptașilor celebrării prezentului. Și aici începe o mică confuzie de la oaspeți, pentru că pentru a alege un cadou pentru o nuntă cu ușurință, dar prezentul pentru evenimentul spiritual este extrem de greu de ridicat.

Surprize adecvate pentru cuplurile tinere

Înainte de a găti un cadou, trebuie să se înțeleagă care este obiectivul urmărit de tineri casatoriti. Pentru unii, misterul nunta este considerat la modă, așa că nu pare suficient pentru a petrece nunta standard de. Un alt lucru în cazul în care ambii soți credincioși oamenii să înțeleagă toată profunzimea și importanța acestui pas, pregătirea pentru care începe în avans. În primul caz, un cadou poate fi orice chestiune de natură materială, acesta poate fi un plic cu o anumită sumă și chiar vouchere pentru luna de miere. Dar pentru al doilea caz va trebui să-și petreacă o mulțime de timp și efort.

Un cadou trebuie să treacă o selecție minuțioasă, astfel încât caracterul său nu ofensează sentimentele unui cuplu de tineri, pentru care nunta este considerat sacru ritual profund.

Atunci când alegeți un cadou, trebuie amintit că ar trebui să fie amintit de tineri și trebuie să fie universal și utile atât pentru autorii celebrării.

Acest lucru nu înseamnă că cifra este montată din glumele glumelor sau a unui alt element vulgar. Puteți acorda atenție lucrurilor care pot crea și decora confortul în casă. Un astfel de cadou va fi amintit, toți membrii familiei vor fi utilizați, iar unii vor fi chiar transferați la generația viitoare.

De multe ori nou-născuți sunt date unor obiecte de nuntă ale unui caracter biseric. Cea mai mare parte mici icoane cu imaginea sfinților. În cele mai vechi timpuri, a fost obișnuit ca darurile sfinte să ofere rude. Icoana „Maicii lui Dumnezeu” prezintă părinții copiilor legați. Oaspeții invitați pot da produse făcute cu propriile mâini. Sora de pe misterul nunții se va potrivi cu darul Bibliei cu un liant neobișnuit. Prietena predând în mod corespunzător o pereche de nuntă flori într-un buchet special compus.

Important! Sărbătorile în sine se pot face reciproc frumos.

Soția viitoare ar trebui să învețe mai multe despre interesele a doua jumătate a acestora, iar soțul viitor este cel mai bine în căutarea pentru un cadou de la magazinul de bijuterii. Inele de nunta va fi cel mai memorabil cadou care va rămâne în familie de secol.

Citește mai mult  40 de ani de viață împreună: ceea ce este o nuntă și cum este sărbătorită?

de la părinți

Darul principal pentru taina nunta ar trebui să fie decorat cu un aranjament floral frumos și cuvinte blânde. Ziua dedicată ritul de nunta ar trebui să fie umplut cu sinceritate și bunătate. Fiecare invitat, ar trebui să înțeleagă că acesta joacă un rol important în viața de tineri casatoriti. Acest ritual sacru merge într-un cerc de oameni scumpe, dintre care cele mai importante sunt părinți. Prin urmare, acestea ar trebui să fie ceva special și necesar pentru ambii iubiți.

 • În primul rând, sunt luate în considerare pictogramele cu imaginile sfinților. Cele mai populare în această problemă, icoana „Sf Deva Maria și Iisus Hristos“ se bucură. Este în ea există o mare forță spirituală care protejează familia de hasties. În multe familii, este obișnuit să transmitem icoane prin moștenire, este posibil ca acest dar să devină un simbol al bunei generații viitoare.

 • Relevante va fi un dar sub forma imaginii lui Fevronia și Petru, care sunt păzitori și patroni ai iubitorilor de oameni. Ei personifică unitatea spirituală constantă și continuă a cuplului. De stabilire astfel de cadou un trebuie să fie însoțită de dorințele cele mai sincere de bună, dragoste și fericire.
 • Credincios Newweweds care merită să predați vouchere în turul locurilor sfinte. Deoarece acest cadou nu se aplică listei de ieftine, atunci pentru achiziția sa puteți conecta alte rude. Destul de des agentii de turism ofera vouchere foarte scumpe, asa ca opriri de călătorie ar trebui să fie ajustate în avans. Tinerii soți vor fi interesați să vadă locurile sfinte din țara vecină în străinătate, într-o călătorie bună va funcționa în conformitate cu întinderi lui Israel. O mare impresie de tineri casatoriti vor primi atunci când vizitează temple vechi de secole și biserici din Federația Rusă.

de la martori

Pentru ritualul de nuntă, viitorii soți cere unul dintre prietenii lor să asiste la acest eveniment și să le însoțească în biserică. Pentru acest rol important, cele mai scumpe sunt oameni aleși, care joacă un rol important în viața viitoarei familii. Prin urmare, un cadou de la martori trebuie să fie diferite în unicitatea. Ar trebui să se simtă căldură și de îngrijire.

Citește mai mult  Buchetul de nuntă de crizanteme: selectarea culorilor și nuanțelor

Este demn de atenție următoarelor prezintă:

 • Un cadou elegant va fi obiectele, care simbolizează confortul acasă, de exemplu, un serviciu de cafea + un cadou bun va fi plăci festive sau cercuri înregistrate+
 • Ca un cadou de nunta, cele mai bune cadouri de martori vor fi subiecte din argint+
 • Orală va fi un cadou în formă de cupe de argint – acestea ar trebui să fie gravat comemorativ cu data nuntii, numele iubitorilor și calde urări+
 • Puteți dona un album pentru fotografii în care tinerii căsătoriți vor stoca amintirea acestei zile, și după completarea acesteia cu imagini infatisand momente placute+
 • Simboluri ale evenimentului solemn va sprijini lampa – o astfel de prezenta va reaminti în mod constant în partea de jos a zilei nuntii cu cele mai calde amintiri+
 • relevant va fi un cadou sub forma unei sticle de înaltă calitate și de cristal kagora ochelari pentru ea + prezintă date biserică nu rebel și chiar susține ceva.

De la prieteni

Nunta este un rit special pentru viitorii soți și rudele acestora. prietenii ar trebui să joace un invitat rol special în viața unei familii tinere. Cadouri de la ei ar trebui să fie, de asemenea, semnificativ, așa că merită atenție acestor cadouri:

 • Convertorul cu bani vor fi relevante până în prezent, mai ales în cazul în care un cuplu de familie nu are timp pentru a rula în căutarea unui cadou, și o serie de lucruri au fost în măsură să dobândească ceva important pentru ei înșiși+
 • Foarte rare, dar în bănci puteți găsi monede cu numele „Nunta“, ambalaje speciale cu file este atașat + astfel de monede sunt realizate din argint pur, aspect neobișnuit și cum relicve pot fi moștenite+
 • Iubite poate preveni un buchet special – o compozitie superba de muguri rare vor fi depuse în memoria unui cuplu căsătorit pentru totdeauna+
 • Prietenii lui va fi adecvat pentru a da tinerilor standuri pentru icoane+
 • O mare selecție de cadouri neobișnuite pentru nunta este într-un magazin de antichități, iar cunoscătorii de produse vechi vor aprecia statuile din secolele trecute+
 • Un cadou foarte plăcut pentru Newlyweds va fi un portret cu imaginea lor + comanda ar trebui să fie în avans și mai întâi să se familiarizeze cu lucrările timpurii ale artistului.

Ce puteți da adulților?

Vârsta pentru dragoste nu este o piedică, mai ales dacă în dragoste cu inimile a decis să-și termine uniunea înaintea lui Dumnezeu după un an lung de viață împreună. La acest eveniment, multe cupluri merg de ani de zile, decizia nu este făcută imediat. Dar alegeți un cadou demn pentru persoanele în vârstă extrem de dificil. Dar există întotdeauna o cale de ieșire, pentru a alege un cadou neobișnuit poate fiecare oaspete oaspete. Este demn de acordat atenție următoarelor cadouri:

 • Cartea cu o pedigree detaliată despre fiecare membru al familiei va fi un cadou relevant de la copii la părinții lor pentru nuntă+
 • Puteți comanda o carte de fotografie cu imagini ale celor mai strălucite momente de viață familială a iubitorilor+
 • Tehnologiile moderne vă permit să creați un film de familie în care cineva poate felicita un cuplu căsătorit și să spună cuvinte calde+
 • Opțiunea nu va fi o cutie de bijuterii+
 • Dar cele mai importante cadouri vor fi feluri de mâncare și ustensile, care sunt făcute în mănăstiri cu mâinile enoriașilor și călugărilor.
Citește mai mult  Cine face și să păstreze o pâine la nunta?

Ce nu trebuie prezentat?

Pregătirea cadourilor pentru misterul nunții este un lucru foarte grav. Este necesar să prezentăm un cadou util și memorabil, iar el nu ar trebui să ofenseze noiwwweds cu vederi religioase. Prin urmare, merită să luați în considerare următoarele recomandări:

 • Este strict interzis să dea obiecte ascuțite de nouwwed, cum ar fi cuțite, furci, nave + formă de tăiere piercing asociată cu pericol, furios, tristețe și adversitate+
 • Este imposibil să dați un ceas, deoarece acestea sunt un simbol al despărțirii+
 • Compoziția buchetului nu trebuie să conțină crizanteme, acestea sunt aplicate în principal la înmormântare+
 • Articole de uz casnic, cum ar fi dispozitivele electrice și dispozitivele de bucătărie+
 • Banii sunt nedorite, dar, în unele cazuri, este permisă+

 • Arme la evenimente similare, în principiu, un cadou inadecvat, în special pe o nuntă+
 • Lucrurile amuzante din magazinul râsului nu sunt relevante pentru evenimentul bisericii+
 • Alte elemente de religie sunt considerate un ton rău pentru a amesteca religiile într-o singură grămadă+
 • Cuplul căsătorit care a trăit în căsătorie nu un an nu ar trebui să dea haine și lenjerie de corp.

Când mâna?

Oferind un cadou extraordinar pentru un cuplu tânăr, mulți oaspeți se confruntă cu ignoranța procesului de nuntă Saming. Fundațiile, desigur, sunt cunoscute tuturor, dar când cadourile cunosc doar cei care, cel puțin o dată la un eveniment similar știu. În nunțile moderne, nunta este aranjată după ceremonia de stat. O tânără familie intră în biserică cu un document privind căsătoria din biroul de registru. Se întâmplă că trece de nunta pe o altă zi și chiar și după mai mulți ani de viață împreună. Dar, pe procedura de prezentare cadouri, aceste nuanțe nu afectează.

Deci, în cazul în care evenimentul de nunta trece într-o singură zi, cu o nunta, oaspeții apoi invitați pot da doar un singur cadou. Părinții din acest caz vor trebui să caute cadouri pentru ambele evenimente. După ceremoniile oficiale Newlywed felicit în afara templului lui Dumnezeu, dacă mai precis, în timpul unei mese festive.

Cadouri de mână în biserică categoric interzis. Este imposibil să rupă fețele spirituale și materiale ale misterului nunta.

Aceasta este mai bine pentru a da tineri casatoriti, uite la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: