Ce să dea o fiică pentru o nunta?

Ce să dea o fiică pentru o nunta?

nunta fiicei lui – un eveniment nu este mai puțin importantă decât nașterea ei. În tulburările de nunta, este important să nu uităm să pregătească un cadou pentru fiica mea – doar pentru ea, și nu un cadou general pentru cei tineri, care vă va prezenta în ziua nunții. Cadoul pentru fiica ei este și dorința de a-i rasfata (la urma urmei, această preocupare va cădea pe umerii soțului ei), și manifestarea binecuvântării-mamă, și tradiția.

Cadouri tradiționale

Dacă contactați tradițiile, unul dintre darurile pe fiica-mireasa de la parinti pot fi considerate zestre. Cu toate acestea, dacă sunteți corect, acest lucru nu este atât de mult un dar, cât de mult contribuție nu este încă echipat cu viața tinerilor. Zestrea a început să se pregătească, deoarece mireasa era încă o fată. În piept prețuite cu zestre, lenjerie bijuterii de familie, de masă și un pat, segmente de țesături elegante, farfurii, tacâmuri.

mirese curente pot fi, de asemenea, prezentate la aceleași elemente, astfel încât este mai ușor pentru ea să echipeze cuibul său de familie. Astăzi nu este nevoie de a salva zestre, pentru că tot ce ai nevoie poate, fără probleme pentru a cumpăra într-o zi. În același timp, este important să se concentreze pe gusturile fiicei, întrebați-i despre modul în care ea vede locuințe soțului ei. Chiar mai bine – du-te pentru a alege zestre împreună cu mireasa.

În familiile vechi, mai ales bogat, în ziua căsătoriei sau în ajunul mama transferat fiica bijuterie de familie. Dacă aveți astfel, ea prezintă ea. Ca o opțiune – vă poate da un fel de decor, care nu are atât de mult o valoare materială ridicată la fel de mult valoare sacră. În cazul extrem, puteți cumpăra un nou decor, Luând fiica ta de a face familiar.

Citește mai mult  Rochii de mireasa Kookla

Un astfel de cadou pentru nunta o fiica de la mama este mai bine să-prezent mătușă a-tet, instrucțiunile însoțitoare, care vor ajuta în viața de familie. Puteți merge cu fiica mea pentru o plimbare, în spa sau doar pentru a găti cina festiva familiară. Scopul aici nu trece doar bijuteria, ci să fie văzut, să binecuvânteze.

În loc de bijuterii, dacă familia este un credincios, puteți da rugăciunea, corespunzătoare pictogramei din casa tânărului, astfel încât să protejeze noua familie. Dar, pentru a da propria noastră eco nativ, este imposibil: se crede că pentru a putea transmite soarta mea.

În loc de bijuterii de familie de la tată și mamă, puteți prezenta monede de aur și argint, care a reprezentat povești de nuntă și motive – va fi simbolic. Monedele pot fi, de asemenea, transmise la următoarea generație, în timp ce costul lor va crește.

Cadouri moderne

Chiar dacă nu veți urma tradițiile, dați o fiică-mireasă urmează ceea ce o va ajuta în viața de familie va fi utilă sau va reaminti părinților.

Dacă fondurile permit – timpul de prezentare a fetei un apartament, o cabană sau o mașină. Va fi o prezentare bună nu numai din punct de vedere practic (o familie tânără poate să cânte imediat un bowly sau să profite de o mașină donată), dar și cu legal. Deoarece un cadou este primit din căsătorie, soțul nu se va califica oficial pentru el. Desigur, fiicele nu ar trebui să vorbească despre astfel de detalii, dar în același timp inima părintelui va fi calmă.

Dar bun – aparate de uz casnic, și mai bine în cazul în care este de unități, care facilitează munca femeilor: o multicooker, aspirator, mașină de spălat vase și t. D.

Citește mai mult  Accesorii pentru foto nunta: muguri de specii, recomandări pentru alegerea și luarea

Este greu de luat în considerare lenjeria de pat setat cu un cadou pentru o fiică care vine să se căsătorească. În același timp, pentru un cuplu – acesta este prezentul necesar. Ieșiți din poziție adăugând un set de lenjerie de pat cu un frumos peignoir pentru o fiică sau un certificat în magazinul de lenjerie de corp.

Opțiune de cadou bună – set de feluri de mâncare, dar permiteți-i să fie un serviciu mare și scump care poate fi folosit în vacanță. Un set de tacâmuri, de exemplu, din argint, cu gravura va fi potrivit. Puteți aplica nume sau inițiale a tinerilor, data nuntii lor.

Dacă doriți să faceți un cadou mai practic și să prezinte feluri de mâncare pentru utilizarea de zi cu zi, este mai bine să cumpere un certificat de cadou. Nou-a făcut soț va primi o mare plăcere, alegând feluri de mâncare pentru casa ta.

Aproape fiecare fată va primi un set de produse cosmetice bun, parfum sau certificat de la magazin, în cazul în care aveți posibilitatea să le cumpere, mai ales că organizarea vieții de nuntă și de familie de fata nu poate fi suma gratuit pentru astfel de achiziții.

cadouri originale

În general, orice persoană (bine, sau aproape orice), în prezent se poate face originale, bine gândesc cum să-l împiedice. De exemplu, puteți da o pereche de ceai, și puteți adăuga o tavă mică pe picioare. Acestea servesc în mod tradițional, micul dejun în pat. Deci, puteți indiciu fin viitorul ginere, ceea ce ar trebui să trezească și masa de dimineață a fiicei tale.

Citește mai mult  Recunostinta pentru oaspetii de la o nuntă de la tineri și părinții lor

O altă opțiune cadou interesant – carte pedigree. Puteți achiziționa opțiuni gata făcute sau de a face design-ul, prin care se dispune punerea în aplicare a ideii de publicare de publicitate. O astfel de carte o va deveni o adevărată relicvă de familie, iar umplutura sa va aduce soți împreună-a făcut recent și a familiilor lor, pentru că atunci când completarea paginile cărții, va trebui să se familiarizeze cu rudele, să învețe poveștile lor.

Banii nu poate fi numit un cadou original, dar acest lucru este prezent, fără îndoială, este familia tânără din dreapta. Cu toate acestea, chiar și acestea pot fi date originale. Acest lucru va necesita o planta cu frunze mici, rotunjite cărnoase. În oameni, este numit „bani“. Pentru firele arborelui de bani ar trebui să fie legat laminate în tubul de ventilație.

Prezentările originale includ certificate pentru diverse servicii, evenimente. Acest lucru poate fi un certificat pentru două (de exemplu, într-o excursie de nunta sau o excursie la restaurant nou-a făcut mireasa si mirele) sau numai pentru fiica (certificat în diverse magazine, saloane de înfrumusețare, studio foto și alte).

Una dintre cele mai populare cadouri este, desigur, organizarea luna de miere. Călătorii traseu Este important să selectați caracteristicile și preferințele unei familii tinere. Puteți prezenta inițial un certificat pentru o excursie sau de bilete prin adăugarea unui Glob pentru un cadou. În locul globului, în cazul în care pentru a merge tinerii, fotografiile lor sunt fixate.

O altă opțiune – de a organiza sau de a sprijini financiar organizarea gazdă. Ca o regulă, fata trebuie să-și petreacă „sânge“ lui. O astfel de îngrijire și sprijin financiar din partea părinților va fi destul de modul în care.

Faptul că da o fiică pentru o nunta, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: