Ce să dea timp de 37 de ani nunti?

Ce să dea timp de 37 de ani nunti?

Treizeci și semilence de o viață conjugală nu este o rundă, dar data simbolică. Aceasta este o dovadă a rezistenței și durabilitatea Uniunii familiei. În acest timp, cuplul cu demnitate trecut printr-o mulțime de teste, sprijinindu-se reciproc de-a lungul căii. O astfel dată o merită respect, și, desigur, este imposibil de by-pass. Pentru a decide cu privire la un cadou pentru soți, ar trebui să afle ce simbolizează această zi semnificativă.

data simbolism

37 de ani de a trăi împreună în căsătorie este o nunta masculin. Muselină este cel mai bun materialul care a fost produs pentru prima dată în Orientul Mijlociu, în Mosule. Anterior, a fost extrem de materie naturală, dar astăzi este fabricat din fire artificiale.

În secolul al 17-lea, francezii au introdus haine de la Muslen, dar nu toate pot permite. O astfel de țesătură a fost destul de scump, din moment ce el poseda toate proprietățile necesare ale unui produs de calitate:

 • moliciune+
 • sensibilitate+
 • putere+
 • Afecțiunea și imponderabilitate+
 • Serviciu lung+
 • luminozitate exterioară și eleganță.

Din această decoratiuni materiale create pentru Korolev. De exemplu, există o imagine pe care Maria Antoaneta (regina Franței) este descris într-o rochie dintr-o astfel de țesătură.

Cele mai multe tipuri comune de muselină:

 • mătase:
 • bumbac+
 • lână+
 • lenjerie.

Numele acestui material nu a încercat pentru aniversarea căsătoriei vieții în vârstă de 40 de ani, aproape. Acest aspect este foarte subțire și aer, dar în același timp, este extrem de dens și durabil. O astfel de combinație nu este mai bine caracterizată prin relații de familie ideale. mărturisește puterea de a inviolabilității Uniunii căsătorit, și ușurința și sensibilitate – cu privire la înțelegerea reciprocă și armonie în relațiile.

Muselină trece procesul complex de fabricatie. Deci, căsătorie fericită este o mulțime de controale de rezistență. Certurile, necazurile, resentimentelor reciproce însoțească chiar și uniunea perfectă. Principalul lucru este de a supraviețui toate acestea cu demnitate, să învețe cum să compromis.

Citește mai mult  Rolul și responsabilitățile unui martor la nunta

Cadouri pentru fiecare alte

În primul rând, într-o astfel de zi importantă, soții ar trebui să felicit reciproc. Având parte a stat alături de o astfel de perioadă lungă de timp, soțul și soția mea au deja bine studiat dependențele și gusturile reciproc, astfel încât să va alege prezent corespunzătoare.

Un cadou excelent pentru aniversarea a 37-a nunta pentru un om dintr-o soție iubitoare va fi o esarfa luslin, o cravată sau scarker. Tricou din acest material – o altă opțiune excelentă. Astfel de produse sunt foarte plăcute la corp și durabil. Dacă un om este bine orientat în bucătărie și îi place să gătească, șorțul se va potrivi cel original din seria cadou.

Muselină este un material universal, din care coase diferite elemente garderoba. Deci, soțul poate alege chiar și o diademă pentru omul său. O manta de fir muslin din lână este potrivit ca hainele superioare.

Pentru soția mea, o surpriză plăcută va fi o rochie sau chiar un strat bazat pe Muslen. Batista original sau palatin va completa perfect imaginea. De asemenea, soții pot da reciproc halate de baie sau papuci de acasă cald, uggs. Acestea sunt cadouri de acasă foarte drăguț.

pantofi de stradă sunt fabricate din Muslen. Cel mai adesea acestea sunt adidași sau teniși. Ei vor deveni un cadou original pentru o astfel de dată simbolică. Și în vara, oricare dintre soți poate să-i placă mocasinele din materii prime naturale, care sunt bine trecute de aer și nu acumulează umiditate.

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni mai rafinate pe care le puteți oferi o nuntă de 37 de ani, opriți-vă alegerea pe bijuterii. Poate fi cercei sau un inel pentru o femeie și manșetă – pentru un bărbat. Pentru a face un cadou original și simbolic, acordați atenție designului său: puneți decorarea într-o pungă mică Luslin. Bijuteriile sunt adecvate la orice sărbătoare, iar ambalajul va accentua ocazia concretă.

Cadouri de la prieteni și rude

Cea de-a 37-a aniversare a vieții împreună este de obicei sărbătorită într-un cerc de familie apropiat, printre copii și nepoți. În timpul mesei festive, în atmosfera familială caldă, aniversării își amintesc momentele interesante ale vieții lor maritale, vor fi împărțite cu tânăra generație a secretelor unei căsnicii lungi și fericite.

Citește mai mult  Idei de coafuri pentru bărbați pentru nunta și recomandările stilisti

Cadouri de la copii pentru părinți pot fi nu separate pentru fiecare soț, dar utilizează în comun. De exemplu, acesta poate fi perdele. Copiii sunt perfect concentrate în interiorul părinților, astfel încât perdelele potrivite vor putea selecta cu ușurință. O astfel de cadou o nu numai că va fi decorat perfect și răcoritoare camera, dar, de asemenea, se va mulțumi în mod constant și aminti despre eveniment trecut.

O altă idee pentru un cadou este o față de masă masculin si servetele. Acestea sunt lucruri practice, care vor fi utile în fermă. Plaid din același material se va încălzi caldura si amintiri pe vreme rea.

pernă aromatică, cusute de la Muslen, nu doar umple un apartament cu o aromă plăcută. Astfel de produse au, de asemenea, efecte terapeutice, ajuta sa faca fata cu dureri de cap și amețeli, îmbunătățirea bunăstării și somn normalizarea. Deoarece consumul de salvie de umplutură, menta, musetel, lavanda si alte plante aromatice.

Puteți da părinților lenjerie de pat din bumbac muselină. Un astfel de cadou nu va rămâne fără atenția cuvenită și fără exagerare va fi adecvată. O astfel de lenjerie de corp are o serie de calități valoroase care îi permit să rămână lider în domeniul său de mai mulți ani:

 • Fiind o pânză naturală, bumbac promovează circulația aerului, astfel încât organismul nu sudoare, iar pielea este bun „respira“+
 • Ecologic de materii prime prietenoase reduce la minimum riscul de a dezvolta reacții alergice+
 • Foarte ușor și airwear corp frumos+
 • durabil și durabil, nu se teme de mai multe styrics.

De multe ori, la o nunta de muselină, aniversările vor prezenta prosoape cu orice broderie tematică sau batistă cu inițialele lor. selecție excelentă – lampa sau lampa de podea cu abajur din țesătură corespunzătoare. Vă rugăm să soții cadouri făcute de propriile lor mâini. De exemplu, o păpușă suvenir într-o rochie de muselină se potrivesc perfect în interior. O altă opțiune este un farmec de marionetă cu dorințele fericirii, bunăstării familiei și abundența financiară.

Citește mai mult  Cum de a alege un tort pe o nunta de argint?

Set de condimente – cadou util. Pentru ca aceasta să fie simbolică, ei au coase în mod independent câteva pungi de mușchi și le umple cu o varietate de mirodenii. Puteți cumpăra orice album foto și tinkering-l o țesătură frumoasă de muslin. Același lucru se poate face cu o cutie, notepad sau orice altceva. Dacă faceți cu propriile mâini, nu este pentru dvs., consultați specialiștii relevanți.

Aniversarea intermediară

Veți fi surprinși, dar 37 de ani de viață căsătorită nu este doar o nuntă masculină, ci și o nuntă din aluminiu. Mai precis, numele este data de 37 de ani plus 6 luni de la ziua căsătoriei. Această sărbătoare este un motiv suplimentar pentru a se uni într-un cerc de familie apropiat. El pare să spună că nu merită să aștepți un an întreg să-și amintească cum soții sunt drumul unul către celălalt.

Deoarece această dată este intermediar, cadouri despre acest lucru sunt de obicei mici și glumind. De exemplu, „mirele“ și „mireasă“ urca în coroana folie de aluminiu imitare. Uneori, ritualul de căsătorie improvizat este aranjat în formă de inele „aluminiu“.

Puteți da aniversările în această zi de produse din aluminiu: o cratiță, o tigaie. Și astfel încât să nu arata banal, puteți aplica gravura pe ele. O altă opțiune – bomboane în folie.

37 de ani de viață – aceasta este data la care merită respect și admirație. Ai nevoie pentru a încerca să captureze această zi în memorie pentru o lungă perioadă de timp, iar darurile tematice originale vor deveni un excelent plus față de amintiri plăcute.

Multe idei pentru cadouri barbati vedea mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: