certificat de înregistrare căsătorie: ce face să arate ca, cum să înlocuiască și poate fi laminat?

certificat de înregistrare căsătorie: ce face să arate ca, cum să înlocuiască și poate fi laminat?

Concluzia căsătoriei este un moment solemn, interesant, care nu lasă pe nimeni însoțitor la ceremonie. Nunta este o sărbătoare atunci când toată lumea are distracție și bună. Dar tinerii căsătoriți, vinovați de sărbătoare, trebuie să ne amintim că acum ei sunt un singur întreg, o nouă celulă a societății. Deși mulți oameni spun că sigiliul în pașaport este doar o formalitate, cu toate acestea, familia este considerată a fi de familie numai după căsătorie oficială. Tinerii casatoriti se eliberează certificatul de înregistrare a căsătoriei.

Așa cum a fost în trecut

Cu secole în urmă Oamenii făcut taina căsătoriei în biserică. A fost foarte responsabil, ca nu numai cei prezenți rude se uită la ei, dar Domnul. Cel puțin cei care sunt combinate cu o căsătorie în acest sfânt a crezut. Au apărut înaintea lui Dumnezeu, a dat un jurământ de dragoste și loialitate.

În Rusia, nu a existat nici o înregistrare a căsătoriei în această formă ca și acum, nu au fost emise documente oficiale. Toate datele au fost înregistrate manual. Bracious și ideea nu au avut că ar trebui să existe o formă specială.

De-a lungul anilor, procedura de înregistrare de căsătorie a fost îmbunătățită, nunta a dobândit caracterul dorit. Cele mai multe abur încă preferă o procedură clasică în oficiul registrului. Ele sunt emise un document de stat, care are forță juridică și dovedește existența unei familii.

Diferența față de alte documente

Aproape toate documentele ce confirmă acest lucru sau acea stare civilă au același format și sunt imprimate pe hârtia de timbre. Certificat de căsătorie are o culoare roz plăcută, este principala diferență de la toate celelalte.

Fiecare document eliberat în oficiul registrului, culoarea distinctivă. Acest lucru se face pentru a se asigura că registratorul și proprietarul se poate privi doar ca, nici măcar lectură modul de a determina care documentul este în mâinile lor.

Cine poate obține

Deliching în antichitate, merită remarcat faptul că numai oamenii pot intra în căsătorie, sânge diferit. Chiar și Kumany, nașul unuia copil, era interzis să fie marcate în biserică. Parantezele ar fi trebuit să aibă un statut liber, să nu fie o altă căsătorie. În cazul în care nunta a precedat divorț pe motivul nedovedită, precum și diferența de vârstă dintre tinerii căsătoriți timp de mai mult de 15 de ani, apoi, în nunta biserica ar putea refuza.

Citește mai mult  Buchetul de nuntă de trandafiri roșii: idei pentru subtilități de proiectare și selecție

În societatea modernă, căsătoria combinate trebuie să ajungă la 18 de ani. Numai persoanele adulte pot crea o familie și pot primi un document oficial. Dacă se întâmplă ca tanara mireasa a ramas insarcinata, apoi cu acordul părinților și să furnizeze certificatul respectiv de la medic, registratorul poate face concesii și să facă căsătorie.

În ceea ce privește diferența de vârsta de mire și mireasă, legea actuală se referă la el mai degrabă în mod loial. Absolut în orice diferență de vârstă, o femeie și un om pot fi combinate cu o căsătorie legitimă.

Căsătoria este înregistrată numai de comun acordul viitorului soț și soție. Mulți iau în considerare problema registratorului cu privire la consimțământul încheierii căsătoriei formale, dar există astfel de cazuri rare atunci când cineva de la cuplu nu are timp direct în camera solemnă.

Unde dau afară

Certificatul de înregistrare a relațiilor se eliberează numai de organizarea corespunzătoare a înregistrării actelor de stare civilă (Registrul Office). Excepțiile sunt orașe și sate mici în care nu există un birou de registru, iar competențele de înregistrare a statului sunt transferate guvernelor locale.

Pentru a forma fals certificat este destul de dificil. Blanurile reale sunt tipărite în tipografia ticografică, au un grad ridicat de protecție.

  • Numărul de serie inerent în acest document. Puteți verifica cu ușurință autenticitatea formularului.
  • Decorarea unică. Pe hârtia de timbre, puteți vedea filigrane și microtextului, ceea ce indică autenticitatea documentului de stat.

Un document autentic ar trebui să aibă o impresie de presa a organului de stat, pe care este privit numele său. Ei bine, semnătura registratorul trebuie să fie vizibile, care se suprapun parțial sigiliul. Dacă imprimarea și semnătura de cost separat, documentul poate fi recunoscut de nevalid.

Dacă martorul este un fals, atunci puteți vedea toate nuanțele folosind o lupă. Sub lupa vor fi vizibile vagi de contururi, imprimare neclare. Dacă vă aduce forma la lampa cu raze ultraviolete, atunci fibrele trebuie să fie afișate pe ea, ca și pe bani. Dimensiunea de imprimare trebuie să fie, de asemenea, adecvate. Dacă există o diferență de mărime chiar și în jumătate de milion, atunci acest lucru poate indica un fals.

Citește mai mult  Ce nunta este sărbătorit după 80 de ani de viață împreună?

conținutul certificatului

Înainte de a vă înregistra relațiile dumneavoastră, în mod oficial, tineri casatoriti viitoare să completeze o declarație pe baza căreia va fi eliberat certificatul de căsătorie. În declarație, căsătoriile indică informații complete despre ei înșiși, datele lor de pașaport, nu vor fi modificate, va numele unuia dintre soți. Prin lege, ultimul nume se poate schimba nu numai soția, dar soțul are dreptul de a lua numele soției sale. În cazul în care tineri căsătoriți decid să părăsească fostele lor nume de familie, este, de asemenea, nu renaște.

Documentul oficial de stare civilă conține următoarele informații despre soții:

  • Datele lor personale: numele complet, data nașterii, cetățenia și pașaportul detalii+
  • Data căsătoriei și a Legii numărul de înregistrare+
  • Numele prezente soților care le sunt încredințate după proiectarea oficială a relațiilor.

Căsătoria mărturie la fel ca orice alt document oficial are o serie și număr. Opțional, naționalitatea poate indica sub formă, dar acest element nu este obligatoriu.

În cazul în care certificatul de înregistrare a căsătoriei va conține informații pe care legea nu le oferă, acest document își poate pierde puterea și poate fi nevalid.

Toate datele din formularul completat trebuie să fie autentice și introduse în ea numai pe baza documentelor oficiale. Potrivit datelor specificate în certificat, este posibilă verificarea dacă căsătoria a fost înregistrată efectiv.

Împreună cu dovezi, nou-născuți primesc un sigiliu într-un pașaport pe o pagină care caracterizează starea civilă.

Reguli de utilizare a documentelor

Certificatul de înregistrare a căsătoriei este un document oficial care ar trebui să fie depozitat și utilizat cu atenție. Mulți se întreabă dacă este posibil să laminați documentul, astfel încât să nu se grăbească, nu a transpirat și nu murdar. Răspunsul este evident – să o facă categoric interzis. După laminare, certificatul va fi considerat invalid. Pe partea verso a formularului, cu privire la necesitatea făcută, marcate, și pe un document de film înfășurat este imposibil.

Dacă sunteți îngrijorat cu privire la siguranța unui document de valoare, apoi puneți-l într-un capac special, datorită cărora certificatul va fi completă. Există mai multe opțiuni de design pentru toate gusturile.

Înlocuire

Se întâmplă că certificatul de căsătorie este supusă de înlocuire. Motivul pentru acest lucru poate fi deteriorarea și prezența unor informații imposibil de citit pe formular. Baza pentru emiterea unui nou document este, de asemenea, pierderea originalului. Pentru a re-obține un certificat pentru soți, trebuie să contactați corpul la locul de reședință sau în orice altă, în cazul în care în acest timp adresa sa schimbat.

Citește mai mult  Deținem o sesiune de fotografie de nuntă în studio

Termenul de obținere a unui nou document depinde de care solicitanții de autoritate a apelat la. Dacă este același birou de registru, în care a fost înregistrată căsătoria, formularul va fi emis imediat. În caz contrar, registratorul va trebui să facă o cerere la arhiva, iar soții așteptați un timp.

Pentru a obține din nou un document, va trebui să completați cererea indicând motivul pentru recurs.

Răspunsuri la cele mai multe întrebări populare despre biroul de registru în video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: